Remember Me – Kraft Edition Collection
Remember Me – Kraft Edition Collection
Remember Me – Kraft Edition Collection
Remember Me – Kraft Edition Collection
Remember Me – Kraft Edition Collection
  

Remember Me – Kraft Edition Collection

Technikai paraméterek
»» 2 grafikai változat
»» mére: 135×135 mm
»» luxury edition

Árak
»» meghívó: 520 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

SALE SALE SALE
»» 2018-ban bevezető áron a normál változattal egyező áron: 480 Ft

Handmade_logo

Rendelési kódok:

kraft papíron barna színnel
kraft1_RMKRFT18-241
kraft2_RMKRFT18-242

 

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink

2018-as őszi akciónk keretében
520 Ft helyett, most csak
390 Ft

Bélelt borítékos esküvői meghívók

Bélelt borítékos esküvői meghívóink szinte a kezdetektől szerepelnek a kínálatunkban, ez a látványos és költséghatékony megoldás rendkívül népszerű. Az elmúlt években ezért folyamatosan bővítettük a választékot, így egyre többféle bélés, boríték és persze különböző kivitelezésű és grafikájú meghívó szerepel a kínálatunkban. A Remember Me Kollekció már harmadik éve szerepel az aktuális évadra készített válogatásban, ezért most több részletében is kibővítettük:
• három új színváltozatban is elkészítettük a két bélés grafikát, így hat új, összesen 12 féle bélés közül választva rendelhetitek,
• valamint két új tipográfiai megoldást is készítettünk, így a korábbival együtt immár három változatban rendelhettek

A három új bélés papír / szín összeállítás a korábbiakhoz képest picit rusztikusabb:
• ez a barnás-drappos enyhén rózsaszínes, valójában meghatározhatatlan színű papír, csodásan adja vissza a közepesen sötét barnával nyomtatott grafikákat. Több más béléses meghívónknál is használtuk már ezt a papírt és kiemelkedő népszerűsége okán készítettünk belőle bélést ehhez a kollekcióhoz is.

• ez a bordázott felületű, sárgás krém színű papír igazán elegáns és a barna grafikával kifejezetten klasszikus hangulatú. Érdekesség, hogy míg az előző, a krém színű papírnál jónéhány árnyalattal sötétebb bélésen kifejezetten kontrasztosan jelenik meg a grafika, addig ez a krém papír szinte „megszelídíti” a barna nyomtatást és inkább halványabb, pasztelles árnyalatban jelenik meg rajta.

• végül a sötétebb mogyoróbarna bélés papíron igazán karakteresen mutat a grafika, egyszerre klasszikus és elegáns, valamint divatos vintage hangulatot is mutat.

A korábban már létező tipográfiai változatot megtartottuk és két újat is terveztünk hozzá, amelyek sokkal több finomhangolásra adnak lehetőséget, hogy az egyes színváltozatokhoz megtaláljátok a leginkább illő betűtípusokat:
• az eredeti változat az Original Modern elnevezést kapta, mert ez a jellegzetes és egyedi kalligrafikus betűtípus egyszerre hordoz klasszikus és modern jegyeket is

• a Rustic Love betűje egy nagyon látványos, kalligrafikus típus kicsit rusztikusabb hangulatot kölcsönöznek a meghívónak

• a Silly Chick egy igazán fiatalos, játékos és picit talán bohókás tipográfia, ami tökéletesen passzol az élénkebb színű bélésekhez

További újítás, hogy elkészítettük a meghívó kraft papíros változatát is, amelynél minden az eredeti kollekcióban felsorolt extra lehetőség ugyanúgy választható, de a borítékot és a meghívó kártyát is, natúr barna színű kraft papírból készítjük.

A Remember kollekciót megnézheted itt.

Az alapanyag egy halvány natúr szín, alga tartalmú papír, ami enyhén vintage-es hatást kölcsönöz a meghívónak, ebből készítettük a hajtott meghívó kártyát és a borítékot is. Egy formabontó és különleges tipográfiát terveztünk ehhez a meghívóhoz, aminek lényege, hogy egy nagyon látványos, kézírásos betűtípussal szedtük a teljes szöveget és csak néhány kiemelésben használtunk egy egyszerű szövegbetűt. Ez a tipográfiai megoldás még talán picit szokatlannak tűnhet, de a nemzetközi trendek azt mutatják, hogy egyre több ilyen meghívót rendelnek a párok világszerte, mi pedig konkrétan ennél a meghívónál azért is terveztünk ilyet, mert a bélés egy igazi különlegesség, így szerettünk volna hozzá méltó belsőt készíteni.

A meghívóra ugyanis a bélelt boríték teszi fel a koronát, amihez két grafikát választottunk: egy picit modernebb hangulatú de mégis hagyományos virágos mintát, valamint egy klasszikus barokkos terülőmintát. A grafikákat két különböző színű papírra nyomtatva, három színvariációban kínáljuk: a drappos papírra sárgás krém színnel nyomtatva elegáns és visszafogott hangulatú meghívót kapunk, ugyanerre a papírra egy gyönyörű, sötét olajzölddel készült változat egy picit komolyabb és tényleg egészen gyönyörű, míg a harmadik változatban piros színű papírra arany nyomtatással készülő verzióról nem is kell mondanunk semmit, a fotók önmagukért beszélnek. A színvariációkon belül a két bélés grafikát vegyesen adjuk, de egyedi megrendelés keretében el tudjuk készíteni csak valamelyik választott béléssel is.

E meghívó extra különlegessége, hogy a bélések letterpress technológiával készültek, ez olyan egyedi megjelenést kölcsönöz neki, amit semmilyen más nyomdai eljárással nem lehet utánozni, egy igazán különleges, elegáns és stílusos meghívó lesz általa.

Prémium papírok, letisztult mégis különleges tipográfia, gyönyörű színek, az eredmény egy gyönyörű és különleges meghívó.

Az általunk a meghívóhoz ajánlott boríték egyedi igények alapján módosítható, tekintsd át teljes kínálatunkat és válaszd a leginkább kedvedre való megoldást.

E meghívó kollekciónkhohz is számos kiegészítő rendelhető

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik fotós meghívóinkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

A hozzászólás nem engedélyezett.

Technikai paraméterek
»» 2 grafikai változat
»» mére: 135×135 mm
»» luxury edition

Árak
»» meghívó: 520 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

SALE SALE SALE
»» 2018-ban bevezető áron a normál változattal egyező áron: 480 Ft

Handmade_logo

Rendelési kódok:

kraft papíron barna színnel
kraft1_RMKRFT18-241
kraft2_RMKRFT18-242

 

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:
- alapdíj: 6000 Ft
- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya
és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.
.........................................................................
20 példány alatti rendelés esetén:
Listaár + 40%
20-40 példány közötti rendelés esetén:
Listaár + 20%
40-70 példány közötti rendelés esetén:
Listaár
70-90 példány közötti rendelés esetén:
Listaár - 5% kedvezmény
90-120 - példány közötti rendelés esetén: Listaár - 10% kedvezmény
120 példány feletti rendelés esetén:
Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink