Tree Of Love 4 Autumn Edition Collection
Tree Of Love 4 Autumn Edition Collection
Tree Of Love 4 Autumn Edition Collection
Tree Of Love 4 Autumn Edition Collection
  

Tree Of Love 4 Autumn Edition Collection

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm, Baronial
»» ár: 590 Ft
»» aranyozás gépindítási
költsége: 8000 Ft

Rendelési kódok:
sáfrány_TOL4AE17-691
óarany_TOL4AE17-692
rosé_TOL4AE17-693
rozsda_TOL4AE17-694

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A Tree of Love sorozatunk 2014-es bemutatkozása óta óriási sikert aratott, rengeteg rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Ennek nyomán az eltelt évek alatt sok tekintetben bővítettük és tovább is fejlesztettük a meghívó alapötletét, és azokat külön kollekciókba rendeztünk, hogy könnyebbé tegyük a választást. Most a 4-es sorszámú aktuális típusát, csillogó arany fólia nyomással készítettük és a következő négy kollekciókban kínáljuk:

Tree Of Love4 Autumn Edition Collection
Összesen négy, drapp papírra nyomtatott, kifejezetten őszi színekben elkészített változat, arany fólianyomással

Tree Of Love4 Gold Edition Collection
Összesen négy, színes és egy szín fekete változatok, hófehér, gyöngyházfényű és két különböző színű öko-papírra késztve, arany fólianyomással

Tree Of Love4 Kraft Edition Collection
Prémium minőségű kraft papírra késztve, egy szín fekete szöveggel és arany fólianyomással

Tree Of Love4 Rosegold Edition Collection
Összesen öt, színes és egy szín fekete változatok, hófehér, gyöngyházfényű és két különböző öko-papírra készítve, divatos – és egyébként gyönyörű – rosegold fólianyomással

A 2017-es év során több egyedi verziót is készítettünk a Tree Of Love 4-es sorozat különböző változataiból, az ezekről készült fotókat megnézheted itt.

A 4-es sorozat fő motívuma természetesen maga a díszes és klasszikus fa grafika, de, hogy picit szellősebb oldalképet tervezhessünk, ezért egy nagyobb méretet és álló, téglalap alakú formátumot választottunk. Közvetlenül a fa alatt helyezkedik el a nevetek díszes és igazán látványos betűtípussal szedve, ami így igazán kiemelten, központi helyen jelenik meg és még hangsúlyosabbá teszi a főszereplőket, azaz Benneteket.

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk e kollekcióhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A Tree of Love grafikával készült albumot megnézheted itt, a folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot pedig ezen a linken találod.

A jó meghívó alapja a profi tipográfia

A csodás fa motívumhoz és az egyedi név felirathoz illő, elegánsabb tipográfiát és tördelést is terveztünk: a szöveget egy jól olvasható, klasszikus talpas betűvel szedtük, míg a kiemelések igazán jellegzetes, kalligrafikus betűtípussal készültek. Az angol és magyar nyelvű mintadarabok jól mutatják, hogy eltérő tartalmú és mennyiségű szövegek egyaránt szépen elhelyezhetők és elegáns képet adnak.
A legfontosabb újítás az új méret és a fólianyomás mellett azonban mégis az, hogy a meghívót 300 gr-os, sima felületű, halvány drapp színű prémium kartonra nyomtatjuk, négy kifejezetten őszi hangulatú színváltozatváltozatban:
• A sáfrány sárgás, narancsos és különböző tónusú barnás színeivel kifejezetten rusztikus vintage hangulatú
• Az óarany drappos sárgába hajló, enyhén zöld patinás színeivel elegáns, picit komolyabb hanguőlatú színösszeállítás.
• A rosé sokkal vidámabb, rózsaszínes, bordós pirosas színei csodás egyveleget adnak a drapp színű papírral.
• Végül a rozsda megint elegánsabb, sötétebb homogén barna alnyomatával és a különböző tónusú barnás betűivel egyszerre rusztikus és elegáns hangulatú a kártya.

Aranyozott esküvői meghívó

Kínálatunk egyik különleges darabja, amellyel nem csak egy egyedi meghívót adunk, de egy egészen új gyártási konstrukcióban készítjük. E meghívónál a gyártás technológiai sorrendjében elsőként a nyomtatást végezzük el, majd az így elkészült ívekre kerül rá az aranyozott motívum. Az aranyozás két részből áll: elsőként szükség van egy egyedi aranyozó klisé tervezésére és gyártására, amit ebben az esetben mi már megcsináltunk, így ez nem jelent külön költséget, a második maga az arany fólia nyomás, amelynek egy ún. fix gépindítási díja van: 8000 Ft.

Ha tetszik nektek ez a megoldás, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik.

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Ha kifejezetten fa motívumos meghívót szeretnétek, de ezek a megoldások esetleg nem tetszenek, feltétlenül nézzétek meg Autumn Simphony sorozatunkat is:
Autumn Simphony Collection
Autumn Simphony Kraft Edition Collection
Autumn Simphony Pearl Edition Collection

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében szinte mindegyik új meghívónk esetében számos további, egyedi megoldást és különleges lehetőséget ajánlottunk annak érdekében, hogy a választott meghívótokat, még inkább az egyéni igényeitek alapján készíthessük el. E kollekció sorozat már önmagában is számos papír, nyomtatási és eltérő szín lehetőséget kínál, de mindezeken kívül is olyan sok további ötletünk van még, hogy bele sem kezdenénk ezek felsorolásába, inkább csak azt javasolnánk, gyertek el a bemutatótermünkbe, nézzétek meg a mintadarabokat és kérjetek bátran egyedi megoldásokat!

Megnézem a kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátétet itt, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben:
Tree Of Love Color
Tree Of Love Black

E meghívó kollekciónkhohz is számos kiegészítő rendelhető

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik fotós meghívóinkhoz
A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm, Baronial
»» ár: 590 Ft
»» aranyozás gépindítási
költsége: 8000 Ft

Rendelési kódok:
sáfrány_TOL4AE17-691
óarany_TOL4AE17-692
rosé_TOL4AE17-693
rozsda_TOL4AE17-694

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek