Füvészkert Mini Collection – 04-Pumpkin Fall
Füvészkert Mini Collection – 04-Pumpkin Fall
Füvészkert Mini Collection – 04-Pumpkin Fall
   

Füvészkert Mini Collection – 04-Pumpkin Fall

Árak
»» meghívó: 570 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, gyöngyházfényű boríték: 150 Ft
»» grafikai alapdíj 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 grafika változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok:
FK_01_LavendersDream_FKMC18-301
FK_02_GreenLeaves_FKMC18-30
FK_03_WhiteLady_FKMC18-30
FK_04_PumpkinFall_FKMC18-30

A kollekció darabjai:
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A Füvészkert projektet és a meghívókat egy profi csapat együttműködésében hoztuk létre

Nagy megtiszteltetésben volt részünk, mert az egyik legkiválóbb hazai esküvőszervező, a Creative Weddings by Landesz Kati bennünket kért fel, hogy vegyünk részt – az ősz folyamán megnyílt és általa menedzselt új esküvői helyszín, a Füvészkert – tematikus vizuális koncepcióinak kidolgozásában. Kati vezetésével és dekorációs partnerünkkel a Fleur & Ballonnal együttműködve, négy speciális grafikai- és dekorációs tematikát terveztünk meg és dolgoztunk ki, amelyek a Füvészkert szakmai megnyitóján debütáltak.
A Füvészkert Mini Collection összes darabját megnézheted itt.

A Füvészkertről röviden

A Füvészkert Etyeken, az Öreghegyen, a Hernyák Birtokon található, 2017 nyarán épült. 180 m2 alapterületű viktoriánus stílusban tervezett üvegház, mely alapvetően rendezvényhelyszín szerepe mellett télikert funkciót tölt be. A helyszín különlegességét az adja, hogy az autentikus etyeki présház mögé közvetlenül a szőlőbirtok szívébe épült megőrizve ezzel a természet közelségét, hangulatát.

Tematikus esküvőkhöz tematikus design és meghívó

A Füvészkert abban is különleges, hogy kifejezetten helyszínhez illő tematikákat, dekorációs és menüjavaslatokat, valamint torta-­ és desszertasztalokat is kidolgozott, amelyekkel inspirációt kíván nyújtani az esküvőjüket nálunk rendező ifjú pároknak:
Fűszernövény, Bor és sajt, Levendula, Gyümölcs, Fehér rózsás-romantikus és Kalitkás tematikát, valamint szezonális Tavaszi orgona, Nyári napraforgó és Őszi Bordó virágos-tökös tematikák készültek.

E koncepciók közül négyhez készített a Pimpernel meghívó és menükártya terveket:

Lavenders Dream: egy klasszikus hangulatú, letisztult és elegáns meghívó, amelynek halvány lilás alnyomatán gyönyörűen átlátszik az aranyos csillogású, gyöngyházfényű papír felülete. A meghívót egy elegáns fehér szegély keretezi, a kártya felső részén egy nagy méretű, látványos név-monogram kompozícióban szerepel a pár neve, amit egy kézzel festett alnyomat grafikával emeltünk ki. A meghívó szövegét klasszikus, talpas betűtípussal szedtük és tartalmilag jól tagolva tördeltük, így a kártya jól átlátható és könnyen értelmezhető. Az alsó részen egy különleges program blokk mutatja az esküvői eseményeket. A dekorációban használt asztali alátét-tükrök a meghívó elegáns bordürjét idézik, a virágkompozíciókban pedig a lila és fehér színkombináció is megjelenik.

Green Leaves: a meghívó és a dekoráció egyes megoldásai itt még inkább összecsengenek és nagyon izgalmas megoldásokat kínálnak. A meghívó alnyomatában egy natúr színű, szürkés-barnás árnyalatú fa-grafika került, amely remekül passzol az egyébként picit élénkebb árnyalatú natúr barna fafelületű asztalokhoz, ugyanakkor megjelennek benne a dekoráció egyéb elemeinek, a szalvétának és a vintage gyertyatartóknak a szürkés, fémes színe is. A dekorációban használt tört fehér kőkaspók árnyalataival színeztük a betűket, így a meghívó és az asztali teríték színösszeállítása tökéletesen harmonizál. A meghívó tipográfiája kellemes vintage hangulatú, kissé bohókás, de nagyon kedves szövegbetűkkel és kalligrafikus kiemelésekkel. A kártya díszítő grafikája pedig egy csupa zöld növényekből összeállított kompozíció, amelyben megjelennek az asztalon is elhelyezett fűszernövények, a rozmaring, menta, citromfű, stb.

White Lady: egy elképesztően elegáns és letisztult, szinte már minimalista vizuális koncepció, amiben a hófehér papíron, csak egy szín feketével nyomtatott, változatos és decens tipográfiával teremtünk egyedülálló hangulatot. A kártya tetején a pár neve szerepel, egy rendkívül látványos, díszes kalligrafikus betűtípussal írva, a szövegben a klasszikus talpas betűk és a modern, minimalista betűk sajátságos keverésével teremtünk izgalmas összhatást. A dekorációban minden hófehér: a terítő, a szalvéták, a tányérok a gyertyák és a virágok, mindössze néhány ezüst gyertyatartó és az átlátszó üveg váza díszíti ezt a letisztult világot.

Pumpkin Fall: ebben a fantasztikusan tarka, csodás, élénk színeket tartalmazó összeállításban az ősz minden jellegzetessége megjelenik: sárga, narancs és barna falevelek, élénk lila és piros bogyós asztali díszek, natúr barna faágak, mindenféle színű szőlő- és cseresznyeszemek, fakaspókban elhelyezett apró virágú kerti növények, és ami a legfantasztikusabb: élénk sárga és vörös dísztökök, amelyek elképesztően stílusos és vagány hangulatot adnak ennek a dekorációnak és a meghívónak egyaránt, mert ezek az asztalon is megjelenő díszítő elemek adják a meghívó grafikáját is. Önmagában is nagyon izgalmas ez a tematika, de még sokkal jobban illik a helyszínhez, hiszen olyan, mintha csak a kertből hozták volna be ezt a dekorációt.

Ha tetszik ez a meghívónk, feltétlenül nézd meg néhány hasonló ötletünket is:
Autumn Simphony Collection
Beauty Flower #07 Collection
Delicate Botanicals Collection
La Romance Florasion Collection
Peony Crush Collection
Tree of Love 4 Autumn Edition

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek mindegyik Füvészkert Mini Kollekció meghívó garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»» meghívó: 570 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, gyöngyházfényű boríték: 150 Ft
»» grafikai alapdíj 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 grafika változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok:
FK_01_LavendersDream_FKMC18-301
FK_02_GreenLeaves_FKMC18-30
FK_03_WhiteLady_FKMC18-30
FK_04_PumpkinFall_FKMC18-30

A kollekció darabjai:
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek