Garden Party Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
   

Garden Party Pearl Edition Collection – esküvői meghívó

Árak
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya, egy oldalas: 490 Ft
»» egy oldalas, kasírozott hátoldallal készítve: 600 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: 650 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: és két rétegben kasírozva 760 Ft
»» egyedi aranyozás gépindítási díja: 9000 Ft
»» boríték színtől és papírvastagságtól függően 160-220 Ft

Technikai paraméterek
»» 2 papír/színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
nappali színváltozatok
moonlight-day_GPPRLE17_401
sunshine-day_GPPRLE17_402

éjszakai színváltozatok
moonlight-night_GPPRLE17_411
sunshine-night_GPPRLE17_412

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy kis aranyozással bolondítjuk meg ezt az esküvői meghívó kollekciót

A Garden Party esküvői meghívó kollekció már megjelenésekor  óriási sikert aratott, rengeteg rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Az egyedi elképzelések mentén is készítettünk e kollekcióba tartozó meghívót, így most velük is bővítettük és tovább is fejlesztettük az alapötletet, és külön kollekciókba rendeztük, hogy könnyebbé tegyük nektek a választást.

A különböző Garden Party esküvői meghívó változatokat tartalmazó galériákban több, az eredetitől eltérő, új tipográfiai megoldást és tördelési változatot is találtok, immár ezekből is választhattok és a leginkább tetsző variációban készítjük majd nektek a meghívót.

A továbbfejlesztett változatok között találtok natúr barna kraft papírra, valamint e kollekciónál először színes fólianyomással készülő változatokat is terveztünk, de érdemes megnéznetek az eredeti kollekció darabjait is:
Garden Party Kraft Edition Collection
Garden Party Color Foil Edition Collection
Garden Party Collection

Kínálatunk egyik különleges darabja, ami nem csak óriási szín- és kivitelezési választékban rendelhető – egyébként ötletes és kedves – meghívó, de ehhez kapcsolódóan vezettünk be új rendelési konstrukciót, amelynek lényege, hogy a meghívó egyszerű digitális nyomtatással avagy opcionálisan plusz aranyozással is rendelhető.

A meghívó grafikai motívuma a színes lampion füzér, a kis lámpások között díszes konfetti pöttyökkel. E konfetti pöttyök a meghívó többi részével megegyező módon, digitálisan is nyomtathatók, ám ezt a sorozatot kifejezetten a színes fólianyomás egyedisége miatt készítettük, így bár technikailag lehetséges, de a design szempontjából valójában elvész pont a lényeg, ha nem kéritek a fólianyomást. Mi leginkább a színes fólia nyomással készülő változatot ajánljuk, amely egészen különleges magasságba emeli a meghívótokat.

Számtalan színváltozatban és költséghatékony változatban is rendelhető a meghívó

A meghívó a nyomtatása fólianyomással és esetleg anélkül első körben azonos módon történik, így az ár is megegyezik – a fólianyomással való kiemelésnek egyszeri plusz díja van csak.

A moonlight változatot egy csodaszép ezüst színű, gyöngyházfényű kartonra, a sunshine verziót pedig egy halvány sárgás színű, aranyosan csillogó felületű prémium kartonra készítjük, játékos és látványos tipográfiával tervezve, gyönyörű színvariációkban.
Az egyedileg készülő fólianyomásnak a példányszámtól függetlenül fix költsége van, valamint pont a fólianyomás miatt azt javasoljuk, hogy ez a verzió készüljön inkább egy duplán kasírozott, két rétegű megoldásban, így egy vastagabb cardboard jellegű kártyát kapunk és gyönyörűen megjelenik rajta a fólianyomás picit dombornyomásos hatása.

Az egyes színváltozatok elemeit úgy terveztük meg, hogy annak minden részlete tökéletesen passzoljon: a főszín és annak árnyalatai megjelennek a grafika és a tipográfia egyes elemeiben, és a fő színnel készülhet a fólianyomás is , továbbá passzol hozzá a boríték. Mivel a grafikában szinte bármilyen színkombináció elkészíthető, ám borítékból korlátozott kínálat áll rendelkezésünkre, a színes fóliák választéka pedig még kisebb, így előbbi tekintetében bátran képzeljetek egyedi megoldásokat, de a két utóbbi összetevő esetében mindenképpen szükséges az egyeztetés.

A grafikából adódóan két változatban terveztük meg és készítettük el e kollekció mintadarabjait: az egyik a „nappali” a másik az „éjszakai” verzió, amelyre mindegyik színváltozatnál sötét alnyomatot terveztünk, hogy egy esti kerti party hangulatát keltse már a meghívó is. A meghívók tervezésénél általában kerüljük az ilyen nagy felületű alnyomatokat, mivel így kevésbé tud érvényesülni a különböző papírok jellegzetes felülete és struktúrája, de ennél a meghívónál ezek az éjszakai változatok egészen különleges hatást keltenek, ráadásul az aranyozott verziókon még jobban mutatnak a fényes fóliával nyomtatott konfettik.

Szintén ügyfeleink kérésére felvettük a kínálatunkba a két oldalon nyomtatott változatot is, hogy ha olyan sok szöveget, egyéb infót szeretnétek a meghívóra, hogy az egy oldalnyi felület nem elegendő, akkor az előoldal mintájára a hátoldali grafika is elkészíthető.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében szeretnénk jelezni, hogy a meglévő hat színváltozaton kívül örömmel tervezünk bármilyen egyedi színkombinációt és ha ahhoz illő borítékot szeretnétek, akkor egyedileg elkészítjük, bátran válasszatok a teljes papírkínálatunkból.

A Garden Party esküvői meghívó kollekciónkat évről-évre fejlesztjük és bővítjük

A továbbfejlesztett változatok között találtok natúr barna kraft papírra, különböző gyöngyházfényű papírokra készített verziókat, valamint e kollekciónál először színes fólianyomással készülő változatokat is terveztünk:
Garden Party Kraft Edition Collection
Garden Party Pearl Edition Collection

Szintén ügyfeleink kérésére felvettük a kínálatunkba a két oldalon nyomtatott változatot is, hogy ha olyan sok szöveget, egyéb infót szeretnétek a meghívóra, hogy az egy oldalnyi felület nem elegendő, akkor az előoldal mintájára a hátoldali grafika is elkészíthető.

Amiből a meghívó készül: gyöngyházfényű papír
Az egyik legtöbbet használt papírtípus egy gyönyörű gyöngyházfényű, metálosan csillogó felületű papírcsalád, amelyben már eddig is szebbnél-szebb színek szerepeltek, de a gyártó az idén közel húsz új színnel bővítette a kínálatot, ezért úgy döntöttünk, hogy írunk erről egy sok-sok illusztrációval fűszerezett, részletes ismertetőt, amelyben sorra vesszük, lefotózzuk és megpróbáljuk „elmesélni”, hogy milyenek is ezek a csodás papírok.
A témáról írt részletes cikkünket megtaláljátok blogunkban: Gyönyörű papírok és csodás borítékok címen.

Kérjetek egyedi meghívót az új papírokból 
Az új papírszínek néhány hónapja már elérhetők, de mi most bevásároltunk belőlük és a legnépszerűbb XAE formátumban, csodás új borítéksorozatot készítettünk, amelyet mostantól raktárról tudtok rendelni. Az új színek 120 gr-os papír vastagságban – ebből csináltuk a borítékokat – és 300 gr-os karton vastagságban is elérhetők, így egyedi megrendelés alapján bármilyen tasakot, meghívót és számos további papírkiegészítőt tudunk belőle készíteni.

Az egyik legnépszerűbb dobozos meghívónk a Harmony White Kollekció és annak színes dobozokkal készített, továbbfejlesztett változata a Harmony White Intense Edition Kollekció, mostantól már ezekkel az új színekkel is rendelhető. Sajnos egyelőre csak egyedi megrendelés alapján, mert ilyen nagy színválasztékban nem tudunk dobozokat stancolni és raktározni, de ha beleszerettek valamelyik színbe, akkor nincs akadálya.

De nem csak a Harmony White esküvő meghívó készül ebből a különleges papírból, hanem számos más kollekciót is, ezért szeretnénk egy rövid listába foglalni, hogy mely meghívóknál van lehetőség ezeket a papírokat választani:
A Casual Elegance Kollekcióhoz színes tasakokat stancoltunk ki és a bele kerülő kártya is e gyöngyházfényű papírcsalád gyöngyfehér és fehérarany színeiből készül.
A Lemonade Kissing Pearl Edition kollekciót gyöngyfehér papírra nyomtatjuk de az új színválaszték pasztell árnyalataival elképesztő színvariációkat állíthattok össze.
A Natural Dream Pearl Edition kollekcióban duplázhattok is: kérhetitek a tasakot bármelyik új kartonból készítve és választhatjátok valamelyik halvány árnyaltot a nyomtatott kártyához, mi több még a szalagdíszítés színével is összhangba hozható a színösszeállítás.
Hasonló a helyzet a Pearl and Lace meghívó kollekcióval, amelyiknél a tasak és a beragasztott kártya papírja is módosítható.
A Romantic Vintage kollekciót eddig fehérarany kartonra nyomtattuk csak, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.
A Sugarmice Pearl Edition előre elkészített hátoldalait arany fólianyomással díszítettük fehérarany és púder színű kartonon, az előoldal pedig szintén fehérarany, illetve gyöngyfehér volt, gondoljátok újra bátran a színösszeállítást.
A Sugarmice # Pearl Edition kollekciót eddig gyöngyfehér kartonra nyomtattuk, de az új színválaszték pasztell árnyalatai tökéletesek ehhez a meghívóhoz.

Sajnos az új színek megjelenésével egyidejűleg néhány korábbi szín gyártását meg is szüntették, de az általunk legjobbnak ítélt színekből mi azért készítettünk még borítékot, így a készlet erejéig ezekből is választhattok, amelynek köszönhetően eddig soha nem látott színválasztékból csemegézhettek. Fontos viszont, hogy bármelyik színt választjátok is, mindenképpen érdeklődjetek, hogy rendelhető-e még!

A Garden Party esküvői meghívó családhoz számos kiegészítőt is kínálunk

Az egyik legnépszerűbb ültetőkártya típus a három az egyben poháralátét, amely köszönetajándék is egyben, ebből három sorozatot is találsz a kínálatunkban:
Garden Party Poháralátét
Garden Party Color Foil Poháralátét
Garden Party Pearl Poháralátét

Már az igazán extravagáns, hatszögletű poháralátét változatot is kérheted.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A Garden Party meghívóhoz egyedi borítóval készült emlékkönyvet is terveztünk.

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.
Garden Party poháralátét
Garden Party Color Foil poháralátét
Garden Party Pearl Edition Poháralátét

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető
 
Ha tetszik a Garden Party esküvői meghívó család, akkor feltétlenül nézd meg Irma és Zsolt egyedi paraméterek alapján rendelt meghívóját, amelyben a Garden Party motívumot, a dobozos meghívók kivitelezésével ötvöztük.

Árak
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya, egy oldalas: 490 Ft
»» egy oldalas, kasírozott hátoldallal készítve: 600 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: 650 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: és két rétegben kasírozva 760 Ft
»» egyedi aranyozás gépindítási díja: 9000 Ft
»» boríték színtől és papírvastagságtól függően 160-220 Ft

Technikai paraméterek
»» 2 papír/színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
nappali színváltozatok
moonlight-day_GPPRLE17_401
sunshine-day_GPPRLE17_402

éjszakai színváltozatok
moonlight-night_GPPRLE17_411
sunshine-night_GPPRLE17_412

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek