Irma és Zsolt egyedi Garden Party dobozos meghívója
Irma és Zsolt egyedi Garden Party dobozos meghívója
Irma és Zsolt egyedi Garden Party dobozos meghívója
Irma és Zsolt egyedi Garden Party dobozos meghívója
   

Irma és Zsolt egyedi Garden Party dobozos meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Az egyedi meghívó alapötletét két másik, már létező kollekcióból kölcsönöztük és további részletekkel

Irma és Zsolt egyedi, dobozos meghívóját, két másik a kínálatunkban lévő meghívó kombinációjából hoztuk létre, de további egyedi ötletekkel is kiegészítettük, hogy tényleg egy személyre szabott és különleges esküvői meghívó jöjjön létre.

A két alapötlet, két külön-külön is nagyon szuper meghívóból származik
– az egyik egy dobozos meghívó a La Vie En Love Kollekció, amelynek szalagos átkötése és az arra masnizott kis díszítő címke ihlette meg a párt
– a másik az aranyozással készülő Garden Party Kollekció, illetve annak gyöngyházfényű papírokból készített változata a Garden Party Pearl Edition Kollekció

De ha tetszenek ezek a megoldások, akkor érdemes megnéznetek:
– a teljes dobozos meghívó kínálatunkat
– valamint az összes aranyozással, illetve fólianyomással készült meghívónkat

Egyedi meghívóhoz különleges, gyöngyházfényű papír dukál

A hozzáadott ötlet pedig az volt, hogy készítsük az egész meghívót aranyosan csillogó, gyöngyházfényű papírokból, amelyek így még tökéletesebb harmoniát alkotnak majd a szintén csillogó arany fólianyomással és a selyemfényű, csillogó felületű szatén szalaggal.

A dobozhoz egy prémium olasz, gyöngyházfényű papírcsalád a Stardream egyik színét választottuk, a gyári színmegjelölés a korall, de valójában egy egészen pasztell árnyalatú, csodásan friss és fiatalos, nyári barackvirág színt takar, amely annyira különleges, hogy a fotók igazán nem is képesek visszaadni e színt, mi több, elég sok utómunkát igényelt, hogy a fotókon legalább csak megközelítőleg el tudjuk érni, hogy a lehető legjobban hasonlítson a valódihoz.

Ha tetszenek ezek a gyöngyházfényű papírból készült meghívók, akkor érdemes megnéznetek teljes pearl papíros esküvői meghívó kínálatunkat, valamint kiemelten ajánljuk Lady Blush Kollekciónkat, amelyben csupa pasztell, púder színű papírból készítettünk egy egyedülálló meghívó sorozatot, amelyben több más csodás papír mellett, a korall színű Stardream kartont is használtuk.

A meghívó dobozát tehát egyedileg készítettük ebből a csodás, barackvirág színű papírból, amelyhez egy szintén aranyos fényű, gyöngyfehér papírból készítettük el a meghívó kártyát, amelyet két rétegben kasíroztunk a megfelelő vastagság elérése érdekében. Ennek kapcsán két fontos részletről is szeretnénk részletesebben írni, amelyek bár alapvetően technológiai jellegű kérdések, mégis jelentősen befolyásolják a meghívók – adott esetben épp a Ti meghívótok – végleges formáját.

A dobozos meghívókhoz bármilyen papírból tudunk dobozt készíteni, egyedi megrendelésetek alapján

A dobozos meghívókat egy speciális nyomdai produkciós eljárással, ún. stancolással készítjük, ennek lényege, hogy előbb megtervezünk, majd legyártatunk egy speciális formájú stancszerszámot, ami lényegében nem más, mint egy ipari vágó szerszám, amellyel a megfelelő formát lehet kívágni bármilyen papírból. Érdemes ezt úgy elképzelni, mint egy pogácsaszaggatót, csak éppen ez nem pogácsa formákat, hanem dobozokat vág ki a választott papírból.
Ennek a doboznak a stanc kését, azaz egész pontosan késeit – mivel a doboz két részből áll, így a tetejéhez és az aljához is szükséges egy külön forma – mi már korábban megterveztük és elkészíttettük, így az általunk választott papírokból készült dobozokból állandó raktárkészlettel rendelkezünk, továbbá rendelkezésünkre áll persze maga a stancszerszám is, így egyedi kérés alapján, bármikor, bármilyen színű, anyagú papírból tudunk dobozt gyártani.
Konkrétan ennél a korall színű doboznál viszont az a helyzet, hogy maga az alapanyag jelentősen drágább, a hasonló paraméterekkel bíró, felületben, vastagságban egyező papírokhoz képest, ebből kifolyólag e papírból sajnos nem áll módunkban állandó raktárkészletet tartani. 
Egyébként is az az általános tapasztalatunk, hogy a különböző hangulatú és színvilágú esküvőkhöz olyan nagy változatosságban kérik tőlünk a párok a legkülönbözőbb színű dobozokat, hogy ha mindegyikből állandó készletet szeretnénk tartani, akkor a világ összes pénze (és raktára) sem lenne elég.
Lényegében arról van szó, hogy rendelkezésünkre áll a know how, valamint maga a gyártáshoz szükséges szerszám és persze az egyedi gyártási szolgáltatás igénybevételének lehetősége, ezért ha bármilyen egyedi elképzelésetek van a dobozokkal kapcsolatban, akkor keressetek bennünket bátran és közösen biztosan kitaláljuk majd, hogy miként tudjuk megvalósítani az elképzeléseteket.

Két rétegben történő kasírozás a megfelelő kártya vastagság elérése érdekében

Kínálatunkban viszonylag gyakran kerül elő ez a témakör, aminek egyszerű oka, hogy a digitális nyomdagépek, csak bizonyos vastagságig képesek a papír alapanyagokat megnyomtatni. Ezért ha olyan helyzet áll elő, amikor a hagyományosnál vastagabb, erősebb tartású kártyára van szükség – márpedig ilyen helyzet előáll, méghozzá nem is ritkán – akkor ezt kizárólag a papírok több rétegben való kasírozásával lehet elérni. És mi t is jelent az pontosan , hogy kasírozás? Lényegében több papírfelület összeragasztásának nyomdaipari szakkifejezése, amit nem érdemtelenül kapott ez az eljárás, ugyanis a felületek – főként ha különböző vastagságú és anyagú felületekről van szó – speciális szakértelmet és egyedi tudást igényel. A mi kínálatunkban is szép számmal szerepelnek különböző fajtájú kasírozások, amelyeket más-más technológiai szükségesség indokol: így a különböző gramm súlyú, eltérő szín és felületű, differenciált paraméterekkel bíró alapanyagok két-, három-, vagy akár még több rétegben történő kasírozása, igen speciális technológiai sorrendet, különböző ragasztó anyagokat és persze mindezek szakszerű használatához szükséges tudást is igényli. 
Tehát amikor kasírozásról beszélünk, akkor ez egyszerűen annyit jelent, hogy több papírréteget ragasztunk össze, ám ez nem jelenti azt, hogy ez valami teljesen magátólértetődő és egyszerű művelet lenne.

Az egyik olyan kiemelt eset, amikor szeretjük, de legalábbis javasoljuk a papírok kasírozását, az éppen az egy lapos és/vagy aranyozott meghívók esete. Előbbi azért, mert egy akár csak két rétegben kasírozott kártya, már nagyon impozáns, ünnepélyes és elegáns érzetet kelt, utóbbi pedig azért, mert az arany fólianyomásnak van egy jellegzetes dombornyomásos hatása is, amit annál inkább elő lehet hozni a fóliaprégelés során, minél vastagabb az alapanyag, így nem „csak” a fényes fólia felület, hanem annak a felületbe belenyomodó extra hatása is jelentkezik.

Irma és Zsolt meghívó kártyáját tehát két rétegben kasíroztuk, arany fólianyomással díszítettük és a doboz speciális színéhez tökéletesen passzoló alnyomattal, a grafika és tipográfia elemeinek megfelelő színkombinációjával tettük csodálatosan egységessé. Magát a dobozt pedig egy színben szintén passzoló, csillogó felületű szatén szalaggal kötöttük át és egy Meghívó feliratú kis bilétát rámasnizva díszítettünk.

E meghívó is kiváló példája annak, amikor néhány már meglévő ötlet kombinációjával, azt további apróságokkal kiegészítve, olyan új minőség jön létre, amely minden elemében a pár kéréseinek megfelel és persze tökéletesen illeszkedik az esküvő hangulatához, színeihez és dekorációjához, és persze ami a lényeg, amire minden esetben törekszünk, hogy olyan egyedi esküvői meghívó szülessen, amilyen nem fog még egyszer soha többet…

Ha tetszenek ezek a megoldások, akkor érdemes megnéznetek:
– a teljes dobozos meghívó kínálatunkat
– valamint az összes aranyozással, illetve fólianyomással készült meghívónkat

Valamint érdemes megnéznetek más, egyedi aranyozással készült dobozos meghívónkat is:
Petra és Tamás egyedi monogramos, rosegold fóliás, dobozos meghívója
Tímea és Gábor arany monogramos meghívója
Zita és Ákos egyedi monogramos, óarany színű dobozos meghívója

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amelyek nem csak arany, hanem rosegold, ezüst,  fehér, vagy fekete és ezeken túl, számos más színű fólianyomtatással is el tudjuk készíteni.

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívók

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor, épp a különleges technológia miatt, sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. ?

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romokcsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót, amelynek darabjait a 2018-as őszi szezonban kívánjuk majd publikálni.

 

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.

Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek