Garden Party Kraft Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Kraft Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Kraft Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Kraft Edition Collection – esküvői meghívó
   

Garden Party Kraft Edition Collection – esküvői meghívó

Árak:
»» alapgrafikai díj: 7000 Ft
»» meghívó kártya egy oldalas: 400 Ft
»» egy oldalas, kasírozott hátoldallal készítve: 510 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: 550 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: és két rétegben kasírozva 660 Ft
»» egyedi aranyozás gépindítási díja: 9000 Ft


Technikai paraméterek

»» 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
arany_GPKRFTE17_391
piros_GPKRFTE17_392

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy kis aranyozással bolondítjuk meg az esküvői meghívódat

A Garden Party esküvői meghívó kollekció megjelenése után óriási sikert aratott, rengeteg rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Az egyedi elképzelések mentén is készítettünk e kollekcióba tartozó meghívót, így most velük is bővítettük és tovább is fejlesztettük az alapötletet, és külön kollekciókba rendeztük, hogy könnyebbé tegyük nektek a választást.
A különböző változatokat tartalmazó galériákban több, az eredetitől eltérő, új tipográfiai megoldást és tördelési változatot is találtok, immár ezekből is választhattok és a leginkább tetsző variációban készítjük majd nektek a meghívót.

A továbbfejlesztett változatok között találtok különböző gyöngyházfényű papírokra készített verziókat, valamint színes fóliával nyomtatott változatokat, de érdemes megnéznetek az eredeti kollekció darabjait is:
Garden Party Pearl Edition Collection
Garden Party Color Foil Edition Collection
Garden Party Collection

Kínálatunk egyik különleges darabja, ami nem csak óriási szín- és kivitelezési választékban rendelhető – egyébként ötletes és kedves – meghívó, de ehhez kapcsolódóan vezettünk be új rendelési konstrukciót, amelynek lényege, hogy a meghívó egyszerű digitális nyomtatással avagy opcionálisan plusz aranyozással is rendelhető.

A meghívó grafikai motívuma a színes lampion füzér, a kis lámpások között díszes konfetti pöttyökkel. E konfetti pöttyök a meghívó többi részével megegyező módon, digitálisan is nyomtathatók, ám ezt a sorozatot kifejezetten a színes fólianyomás egyedisége miatt készítettük, így bár technikailag lehetséges, de a design szempontjából valójában elvész pont a lényeg, ha nem kéritek a fólianyomást. Mi leginkább a színes fólia nyomással készülő változatot ajánljuk, amely egészen különleges magasságba emeli a meghívótokat.

Számtalan színváltozatban és költséghatékony változatban is rendelhető a meghívó

A meghívó a nyomtatása fólianyomással és esetleg anélkül első körben azonos módon történik, így az ár is megegyezik – a fólianyomással való kiemelésnek egyszeri plusz díja van csak.

E változatot manapság nagyon divatos, natúr barna színű kraft papírra készítjük, játékos és látványos tipográfiával tervezve, két gyönyörű színvariációban.
Az egyedileg készülő fólianyomásnak a példányszámtól függetlenül fix költsége van, valamint pont a fólianyomás miatt azt javasoljuk, hogy ez a verzió készüljön inkább egy duplán kasírozott, két rétegű megoldásban, így egy vastagabb cardboard jellegű kártyát kapunk és gyönyörűen megjelenik rajta a fólianyomás picit dombornyomásos hatása.

Mindkét színváltozat esetén, maga a digitálisan nyomtatott alap grafika és szöveg, egy szín fekete nyomtatással készül és csak a rányomtatott színes konfetti különbözteti meg az arany és piros változatokat, valamint mindkét verzióhoz több, színben is passzoló borítékot tudunk ajánlani.

Szintén ügyfeleink kérésére felvettük a kínálatunkba a két oldalon nyomtatott változatot is, hogy ha olyan sok szöveget, egyéb infót szeretnétek a meghívóra, hogy az egy oldalnyi felület nem elegendő, akkor az előoldal mintájára a hátoldali grafika is elkészíthető.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében szeretnénk jelezni, hogy a meglévő két színváltozaton kívül örömmel tervezünk bármilyen egyedi színkombinációt és ha ahhoz illő borítékot szeretnétek, akkor egyedi gyártás keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok.

A Garden Party esküvői meghívó családhoz számos kiegészítőt is kínálunk

Az egyik legnépszerűbb ültetőkártya típus a három az egyben poháralátét, amely köszönetajándék is egyben, ebből három sorozatot is találsz a kínálatunkban:
Garden Party Poháralátét
Garden Party Color Foil Poháralátét
Garden Party Pearl Poháralátét

Már az igazán extravagáns, hatszögletű poháralátét változatot is kérheted.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A Garden Party meghívóhoz egyedi borítóval készült emlékkönyvet is terveztünk.

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.
Garden Party poháralátét
Garden Party Color Foil poháralátét
Garden Party Pearl Edition Poháralátét

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető
 
Ha tetszik a Garden Party esküvői meghívó család, akkor feltétlenül nézd meg Irma és Zsolt egyedi paraméterek alapján rendelt meghívóját, amelyben a Garden Party motívumot, a dobozos meghívók kivitelezésével ötvöztük.

Árak:
»» alapgrafikai díj: 7000 Ft
»» meghívó kártya egy oldalas: 400 Ft
»» egy oldalas, kasírozott hátoldallal készítve: 510 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: 550 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: és két rétegben kasírozva 660 Ft
»» egyedi aranyozás gépindítási díja: 9000 Ft


Technikai paraméterek

»» 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
arany_GPKRFTE17_391
piros_GPKRFTE17_392

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek