Beemine Collection
Beemine Collection
Beemine Collection
Beemine Collection
Beemine Collection
   

Beemine Collection

Technikai paraméterek
»» 2 kivitelezési változat
»» méret: 125×180 mm
»» 1 rétegű változat: 590 Ft
sima fehér zsinórral
»» 2 rétegű változat: 720 Ft
sima fehér zsinórral
»» natúr zsinórral: 40 Ft
»» pékzsinórral: 90 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft
»» egyedi grafika készítése: 8000 Ft

Rendelési kódok:
egy rétegű_BM16-031
dupla rétegű_BM16-032

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Minden esküvői meghívó egyedi ötleten alapul

Egyik újításunk, hogy bevezettünk egy amerikai szabványon alapuló, kifejezetten meghívókhoz használt, különleges és elegáns méretet.

Ebben a méretben készítettük el ezt a divatos grafikával és látványos tipográfiával tervezett meghívót. A meghívó első oldalán kézzel festett méhecske pár grafikája és egy virágos díszítő motívum szerepel. Ez a motívum került a hátoldalra is, és itt kapott helyet a szöveg, amelyet a témához illő, kedves és mókás betűkkel szedtünk és a megfelelő tartalom kedvéért, izgalmas elrendezésben készítettünk. A pár neve a szöveg közepén, nagy méretben kiemelve szerepel, alatta pedig ötletes, több hasábos elrendezésben a program szerepel.

E meghívónk egyik különlegessége, hogy Hajdú Lili grafikus által rajzolt, egyedi és kedves grafikával készült.

A meghívót egy vastag kartonra nyomtatva készítettük el, amely véleményünk szerint megfelelő, de a kétoldalas megoldás okán igény szerint két rétegből kasírozva is el tudjuk készíteni, így már egy igazán vastag, cardboard jellegű kártyát kapunk.

Borítékos vagy egyedi csomagolással készített meghívó

A csomagolás tekintetében több lehetőséget is kínálunk: az első esetben a meghívó egy vékony papírból hajtogatott „tasakba” kerül, amely, mint egy postai csomag zsinórral átkötött, és egy kis címkét masnizunk rá, az egyik oldalán a pár neve, a másikon pedig a cuki méhecskés figurák szerepelnek. Ezzel a megoldással az átlagos borítékos meghívótól eltérő, fiatalosabb és játékosabb hangulatot kap a meghívó. A csomagolós megoldás mellett öbb különböző színű, hagyományos borítékkal is rendelhető, valamint a fehér zsinór helyett különböző színű pékzsinórokkal is el tudjuk készíteni.

Hasonló, különböző zsinórokkal átkötött, csomagolt meghívókat, többet is találtok még a kínálatunkban

Beauty Flower 05 színes, pékzsinóros átkötéssel készül
A Beauty Flower 07 esetében a csipkepántos-zsinóros / szalagos átkötés csak díszítésként szolgál, csakúgy mint a Natural Dream és a Natural Dream Pearl kollekciók esetében 
A Nature’d Lace Collection esetében vékony csipkeszalagot használtunk a masnis, díszítő átkötéshez
Az Old Something Collection kifejezetten rusztikus hangulatú, ezért natúr barna, bordázott kraft papírból készítettünk hozz palástot, amit natúr kötözőzsinórral masniztunk és kötöttünk át
Az Owl Wedding és az Only You kollekcióknál, egyszerű, törtfehér színű szép zsinórral kötöttük rá a címkéket a meghívó csomagra
Míg az Only You 2 Kollekciónál opcionálisan választható a zsinóros átkötés típusa
De ugyanezt a megoldást dobozos meghívóinknál is kipróbáltuk már: az Oversea Kollekciót kék-fehér pékzsineggel kötöttük át
A Pearl and Lace Kollekciót fehér csipkepánttal és színes, szaténszalaggal kötött masnis díszítéssel készítjük
A Sophisticated Flower Kollekció esetében opcionálisa kérhető a pékzsinóros díszítő átkötés

Ha tetszik nektek a rajz hangulata és stílusa, de valamilyen más figurával szeretnétek elkészíttetni a meghívótokat, keressetek bennünket bátran, egyedi elképzelésetek alapján örömmel készítünk számotokra más grafikát.

update’16: bár ez a meghívónk a 2016-os szezonban debütál, azonban a hozzá tartozó borítékkínálatot ez évben bővítettük, így már több mint 15 különböző színű és minőségű papírból készített változatot kínálunk, valamint szándékaink szerint ezt a választékot is folyamtosan bővíteni kívánjuk, egyedi megrendelés alapján pedig bármilyen papírból szívesen elkészítjük.

A Bee Mine esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok is rendelhetők a Bee Mine meghívóhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető. A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. 2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 2 kivitelezési változat
»» méret: 125×180 mm
»» 1 rétegű változat: 590 Ft
sima fehér zsinórral
»» 2 rétegű változat: 720 Ft
sima fehér zsinórral
»» natúr zsinórral: 40 Ft
»» pékzsinórral: 90 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft
»» egyedi grafika készítése: 8000 Ft

Rendelési kódok:
egy rétegű_BM16-031
dupla rétegű_BM16-032

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek