Natur’d Lace Collection
Natur’d Lace Collection
Natur’d Lace Collection
Natur’d Lace Collection
Natur’d Lace Collection
  

Natur’d Lace Collection

Technikai paraméterek
»» 3 színváltozat
»» méret: 140×140 mm
»» ár: 480 Ft
»» színes csipkeszalag felára: 80 Ft

Rendelési kódok
óarany-barna_NL15-251
rózsaszín-bordó_NL16-371
türkizkék-barna_NL16-372

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A tökéletes vintage meghívó receptje: kraft papír, hófehér csipkével

Natúr barna színű kraft papír és hófehér csipkeszalag házasításából készült ez az igazán modern és stílusos meghívó.

E meghívóhoz is egyedi tasakot terveztünk

A tasak két finoman ívelt füle fölfelé és lefelé kihajtható, a belső részére kerül a négyzet alakú ragasztott meghívó kártya, amit ugyanabból a papírból készítettünk.

A szöveg látványos és modern tipográfiával készült, amelyben a lényeges részeket változatos kiemelésekkel tettük még izgalmasabbá. Bár a szöveg elrendezését egy két helyszínből és programpontból álló, valamint középen elhelyezett dátum kiemeléssel terveztük meg, a sok egyedi megrendelés alapján bátran állíthatjuk, hogy ettől eltérő tartalmú és tagolású szöveggel is hasonlóan látványos, bár eltérő változatok is készíthetők.

A tasakot elegáns, fehér csipkeszalaggal kötöttük át és egy kis díszítőcímkét is masniztunk rá, így már kívülről is látszódik a pár neve.

Újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

update’16: az eredetileg csak egy színváltozatban rendelhető meghívót két elemét tekintve is kibővítettük, terveztünk két új színváltozatot, amelyekhez színben passzoló csipkeszalag is rendelhető. A rózsaszín és halvány babakék színű csipkeszalagok az alap fehér változathoz képest szélesebbek és más mintázattal készültek, emiatt az ezekkel történő átkötésnek van némi felára, viszont a színváltozatok tekintetében nincs árkülönbség, bármelyik színváltozat azonos áron rendelhető fehér szalaggal.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot.
• ha tetszik nektek ez a meghívó típus, de szeretnétek más papírból elkészíttetni, akkor egyedi megrendelés keretében van rá lehetőség, a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a tasakot, valamint a beragasztott kártyát is tudjuk ugyan erre nyomtatni.

A kollekcióhoz tökéletesen illeszkedő 3in1 poháralátétet is terveztünk, amely más esküvői dekorációhoz is jól passzolhat, ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.
Nézd meg a kollekcióhoz készült, szintén fehér csipkeszalaggal átkötött poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

2018-tól egy extravagáns megoldással a hatszögletű poháralátét formátummal bővítettük a kínálatunkat.

Elegáns és látványos megoldás az egy lapos, két oldalas menükártya, amelynek egyik oldalán a menü, a másikon az italsor szerepel.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A meghívó kollekcióhoz egyedi borítóval készült emlékkönyvet is terveztünk.

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 3 színváltozat
»» méret: 140×140 mm
»» ár: 480 Ft
»» színes csipkeszalag felára: 80 Ft

Rendelési kódok
óarany-barna_NL15-251
rózsaszín-bordó_NL16-371
türkizkék-barna_NL16-372

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek