Beauty Flower #07 – csipkés esküvői meghívó
Beauty Flower #07 – csipkés esküvői meghívó
Beauty Flower #07 – csipkés esküvői meghívó
Beauty Flower #07 – csipkés esküvői meghívó
Beauty Flower #07 – csipkés esküvői meghívó
   

Beauty Flower #07 – csipkés esküvői meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 32 900 Ft
»» grafikai díj + tasak + kártya + csipke + zsinór
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4500 Ft (750 Ft/db)

»» 42 db-os meghívó szett DIY kivitelben: 24 500 Ft
»» grafikai díj + tasak + kártya + csipke + zsinór
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3300 Ft (550 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 850 Ft/db
»» tasak + kártya + csipke + zsinór
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

»» 42 db alatti rendelése esetén DIY kivitelben: 650 Ft/db
»» tasak + kártya + csipke + zsinór
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 grafika
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
graf1_BF0716-021
graf2_BF0716-022
graf3_BF0716-023
graf4-levendula_BF0717-071

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Csipkés esküvői meghívó kraft papíron, gyönyörű tasakkal

Ez a csipkés esküvői meghívó kollekció már 2016 óta szerepel a kínálatunkban és azóta folyamatosan nagy sikernek örvend. A meghívóhoz egyedi tasakot terveztünk, aminek oltárhajtásos, ívelt fülei ünnepélyes és elegáns hangulatot teremtenek. A natúr barna kraft papír, a színes virág grafikák, a látványos tipográfia tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A fehér vagy krém színű díszítő csipkepánttal és a natúr zsinóros masni díszítéssel pedig teljessé válik a rusztikus esküvői meghívó hangulata. DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban is kérhetitek, így darabonként 200 Ft-tal olcsóbb!

Gyönyörű virág grafikák és ötletes tipográfia

A meghívóhoz négy virág grafikát válogattunk össze, amiből az eredeti háromhoz utolsóként került hozzá a mostanra legnépszerűbb levendulás motívum. Ezek a díszítő grafikák a tasakba ragasztott kártya alsó és felső oldalán kaptak helyet így szépen keretezik a szöveget. A meghívó szövegéhez egy régi, ólómszedéses betűtípust választottunk ami kiválóan illik ehhez a rusztikus hangulathoz. A nevetek kiemelését egy rendkívül díszes, kalligrafikus betűvel csináltuk, nagy méretben a kártya közepén elhelyezve. Alatta pedig a meghívó központi része, a függőleges idővonal, amin időrendben jelennek meg a nagy nap eseményei.

A díszes, ívelt vonalvezetésű tasakba ragasztjuk bele a meghívó kártyát, aztán az oltárhajtásos füleket behajtjuk és a tasakot egy csipkés díszítőpánttal fogjuk át. A csipke 4-5 cm szélességű, hófehér és halvány krém színben kérhetitek. A tasak hátulján két oldalas ragasztószalaggal rögzítjük, de nem ragasztjuk hozzá a tasakhoz, így az könnyedén lecsúsztatható. Végül a pántot egy natúr zsinórral kötjük át és masnival díszítjük. A divatos papírral, az izgalmas grafikával és a csodás csipkés-zsinóros díszítéssel így egy igazán gazdag látványt érünk el.

Ezt a csipkés esküvői meghívót kérhetitek DIY azaz Csináld magad! konstrukcióban is. Ebben az esetben mi minden „alkatrészét” elkészítjük és átadjuk nektek, amiből Ti állíthatjátok össze a meghívót. Be kell ragasztani a kártyát a tasakba, majd összehajtogatni és a csipkés-zsinóros átkötéssel díszíteni. Ez igazán nem nehéz, csak egy kicsit időigényes, cserébe viszont jelentős kedvezménnyel kapjátok.

Elegáns formátum, optimalizált tartalom

Az ívelt formájú tasak összehajtogatott állapotában egy szabvány LA/4-es azaz francia boríték formátumnak felel meg. Az állított tájolásnak köszönhetően elegáns függőleges elrendezésben helyeztük el az információkat a kártyán. Kényelmesen eléfér rajta egy normál mennyiségű meghívó szöveg, a nevetek díszes kiemelése és a részletes program. Összességében viszont ez nem egy igazán nagy felület, így a fentieken kívül sajnos nem jut már hely további tartalomnak. Így ha szeretnétek pl. idézetet, visszajelzésre, nászajándékra, szállásra, stb. vonatkozó információkat is szerepeltetni, akkor az csak plusz infókártyával lehetséges. Az infókártyát ragasztás nélkül egyszerűen csak bele tudjuk csúsztatni a tasakba, így készülhet akár kétoldalas nyomtatássl is. A kártya méretét pedig a közölni kívánt tartalom mennyiségétől függően határozzuk meg, hogy semmilyen fontos infó ne maradjon ki.

FONTOS!!! A tasak külső részén, illetve a hajtott füleken sajnos nem lehet további információt elhelyezni. Mivel ezek a tasakok már előre el vannak készítve – erre a speciális formára vannak kivágva –, utólag már sajnos nem lehet rányomtatni. Így csak a beragasztott főkártyán és a további infókártyán helyezhettek el tartalmat.

Kell-e boríték a csipkés esküvői meghívóhoz?

A csipkével díszített tasakos kivitelezésnek köszönhetően, nem feltétlenül szükséges hozzá boríték. Személyes átadás esetén kifejezetten nem is érdemes borítékba tenni, hiszen így „eldugjuk” a csipkés-zsinóros díszítést. Abban az esetben viszont, ha szeretnétek a meghívót postán elküldeni, mindenképpen borítékba kell tenni. LA/4-es azaz francia boríték kínálatunkban több olyan boríték is szerepel, amelyek kiválóak lehetnek ehhez a meghívóhoz. A fehér illetve krém színű csipkéhez választhattok megegyező színű borítékot. Mivel ezek a világos borítékok a legnépszerűbbek, így több különböző papírból készítve is szokott lenni raktáron. Bordázott vagy különböző strukturált felületű borítékok közül választhattok. Ezek kínálata folyamatosan változik, ezért megrendeléskor kérjétek aktuális információinkat. Ha inkább a kraft papíros tasakhoz közelítő borítékot szeretnétek, akkor szintén több lehetőség közül választhattok. Különböző árnyalatú, illetve bordázott kraft papírból készült borítékjaink is vannak.

FONTOS!!! A feltűntetett szettárak nem tartalmazzák a borítékot, azt külön kell megrendelnetek. Ezért ha a meghívót DIY konstrukcióban rendelitek és borítékot is kértek hozzá, akkor a borítékot is „lapra szerelve” fogjuk adni hozzá.

Csipkés esküvői meghívó – Csináld magad konstrukcióban

Ezt a csipkés esküvői meghívó típust általunk készítve, illetve DIY azaz Csináld magad konstrukcióban is kérhetitek. A kész változat előnyei nyilván egyértelműek: csak megrendelitek és mi mindent megcsinálunk, így Ti készterméket kaptok. Akkor ajánljuk ezt a megoldást ha valamilyen technikai vagy logisztikai körülmény miatt nem tudjátok vállalni a DIY konstrukciót. Ha nincs elég időtök rá vagy úgy érzitek, hogy nem rendelkeztek megfelelő kézügyességgel. Esetleg külföldön éltek és emiatt az alapanyagok, azután pedig az elkészült meghívók szállítása problémát okozna.

Azt is vegyétek figyelembe, hogy a meghívó teljes összeállítása nem csak idő kérdése, de viszonylag helyigényes is. A kártyák tasakba ragasztása után szükséges legalább 24 órán át préselni a meghívókat, hogy rendesen kiszáradjanak. Ha nincsenek megfelelően lepréselve, akkor előfordulhat, hogy hullámosak lesznek, esetleg picit megvetemedik az egész vagy simán csak nem ragad meg rendesen. A ragasztáshoz és préseléshez tehát szükséges egy jó nagy asztal és pár nagyméretű, vastag könyv. A ragasztást és préselést követően jöhetnek a további fázisok: hajtogatás és pántolás. Ezekhez már nem szükséges semmilyen extra felszerelés, de a ráfordítandó időt itt is vegyétek figyelembe.

Csináld magad! konstrukció az átfutási idő szempontjából

Az átfutási idő is fontos szempont a két konstrukció összehasonlítása során. Ha az általunk történő elkészítést választjátok, akkor a meghívó kártyák nyomtatását követően, mi is a fentiek szerint készítjük majd el a meghívókat. Így a nyomdai leadástól számított 8-10 munkanappal szükséges kalkulálnotok legadalább. Ezzel szemben ha a DIY változatot kéritek, akkor a kártyák nyomtatása után lényegében azonnal át tudjuk adni nektek a meghívó darabjait. Így a Csináld magad konstrukció 4-6 munkanapon belül átvehető. De akkor még hátra van, hogy elkészítsétek a meghívókat, így nem biztos, hogy összességében hamarabb lesz a kezetekben átadható meghívó.

Szintén a Csináld magad! konstrukció mellett szól, hogy az első néhány példányt, szinte biztosan hamarabb el tudjátok készíteni, mint ha készen rendelitek. Mivel ha mi csináljuk, akkor a teljes megrendelt mennyiséget fogjuk megcsinálni és átadni nektek. Míg ha a DIY konstrukciót választjátok, akkor az átvétel után akár azonnal elkészíthetitek az első néhány példányt és már vihetitek is a vendégeknek. Aztán a további példányokat már kisebb adagokra bontva is készíthetitek, nem szükséges egyben megcsinánotok az összeset.

Fontos érvnek tartjuk azt is, hogy a korábbi évek tapasztalatai alapján ez egy sokak által kedvelt, népszerű konstrukció. Nem csak azért, mert így pénzt spórolhattok, hanem azért is, mert fontos hozzáadott értéket jelent, ha Ti magatok készítitek el a meghívótokat. Ezáltal még személyesebbé és különlegesebbé válik számotokra a meghívótok. 

Segítünk a döntésben

A csipkés esküvői meghívó elkészítése a fentiekben leírt lépésekben, semmilyen különösebb szakértelmet nem igényel. Továbbá szívesen meg is mutatjak az átadáskor, hogy hogyan készül. Azt is minden esetben felajánljuk, hogy ha a készítsé közben esetleg elakadnátok, akkor bátran kérjetek segítséget. E-mailt bármikor írhattok, de telefonon is ránk csöröghettek, azért lehetőleg ne éjjel! 🙂 Végül pedig ha elszámítanátok magatokat ezzel a konstrukcióval, akkor még utólag is módosíthatjátok a megrendeléseteket. Ha pl. az első példányokat zsinórban elrontjátok és az derül ki, hogy mégsem tudjátok elkészíteni. Vagy úgy alakul a programotok, hogy mégsem jut idő a meghívók elkészítésére. Akkor utólag is visszahozhatjátok az alapanyagokat és mi örömmel elkészítjük számotokra.

Ezzel kapcsolatban azt is tudnotok kell, hogy soha, senki nem hozta még vissza a meghívókat. Így nem tűnik igazán reálisnak, hogy pont Ti legyetek az elsők, akik nem boldogulnak majd a meghívóval. 

Mindezekkel az opciókkal igazán sok lehetőséget kínálunk, hogy alaposan átgondoljátok a döntéseteket. De a legbiztosabb mégis az, ha saját szemetekkel látjátok, hogy pontosan miként történik a készítés. Ezért nézzétek meg a csipkés esküvői meghívó őszi változatának elkészítéséről forgatott videónkat.

Továbbá egy step by step fotógalériát is összeállítottunk ennek a meghívónak a készítéséről, amiben a képek mellett le is írtunk néhány instrukciót.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek szellemében még egy ötlettel szeretnénk a kedvetekben járni: a levendulás meghívót egy további díszítő elemmel kiegészítve is elkészítettük. A csipkepánt és a masni közé egy szál szárított levendulát tettünk díszítésként. Bár eredetileg ezt a megoldást csak kelléknek szántuk a fotózáshoz, végül nagyon tetszetősnek bizonyult. Örömünkre szolgálna ha ezt is választható extraként kínálhatnánk számotokra, sajnos azonban ez nem megvalósítható. A szárított levendula beszerzése és tárolása ugaynis sok szempontból problémásnak bizonyult. Így rajtunk kívülálló okok miatt nem tudjuk ezt üzembiztosan a kínálatunkban tartani.

Ezért ezt inkább csak gondolatindító ötletként szeretnénk nektek megmutatni. Valamint bíztatunk Benneteket, hogy ha tetszik nektek ez a megoldás, akkor próbáljátok magatok elintézni. Az év bizonyos időszakában a szárított levendula sok helyen hozzáférhető, de különleges esetben akár még frisset is használhattok!

Ismerd meg a teljes Beauty Flower #07 csipkés esküvői meghívó családot!

Első változata a kraft papíros Beauty Flower #07 Collection, négy különböző grafikával.
Később megterveztük a fehér papíros változatát a Beauty Flower #07 Collection White Edition változatot, ami három további virágos változatot tartalmaz.
Elkészítettük a négy különböző színű tasakból, nyolc grafikával kombinálható őszi változatát a Beauty Flower #07 Collection Fall Edition kollekciót.
Ebben a menüben pedig a teljes Beauty Flower #07 Esküvői Meghívó családot megtaláljátok.

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 32 900 Ft
»» grafikai díj + tasak + kártya + csipke + zsinór
»» további példányok 6 db-os csomagban: 4500 Ft (750 Ft/db)

»» 42 db-os meghívó szett DIY kivitelben: 24 500 Ft
»» grafikai díj + tasak + kártya + csipke + zsinór
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3300 Ft (550 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 850 Ft/db
»» tasak + kártya + csipke + zsinór
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

»» 42 db alatti rendelése esetén DIY kivitelben: 650 Ft/db
»» tasak + kártya + csipke + zsinór
»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 grafika
»» méret: 95×210 mm

Rendelési kódok:
graf1_BF0716-021
graf2_BF0716-022
graf3_BF0716-023
graf4-levendula_BF0717-071

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek