Almond And Kiwi Collection
Almond And Kiwi Collection
Almond And Kiwi Collection
Almond And Kiwi Collection
Almond And Kiwi Collection
Almond And Kiwi Collection

Árajánlat kérés / megrendelés esetén kérjük feltétlenül add meg az alábbi adatokat

Példányszám
x db-ot szeretnék
(ebből a meghívóból 6 db fér egy ívre, ezért kérjük, hogy a példányszám kalkulálásakor, 6-tal osztható számot adj meg)
Papír
kukorica, citrus vagy grape
(a meghívó kártya három különböző színű papírra nyomtatva rendelhető:kukorica: világos törtfehér színű, citrus: halvány sárgás színű, grape: lilás-rózsaszínes, enyhén rosé hatású)
Boríték színe
mogyoróbarna, levendula, kiwi, cseresznye és mandula
Boríték vastagsága
vékony vagy vastag
(a boríték vékony, bélés nélküli és vastag, ragasztott béléses változatban is rendelhető)
Boríték bélés
opcionális
(a borítékhoz színben passzoló, ragasztott bélés is rendelhető opcionálisan, 8 különböző grafikával vegyesen)

Almond And Kiwi Collection

Technikai paraméterek
»» 5 boríték színváltozat
»» 3 kártya színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» eco edition
»» öko-ár: 480 Ft
»» egyedi színű boríték rendelés: 8000 Ft
»» nyomatlan bélés: 100 Ft
»» nyomtatott bélés: 150 Ft
»» egyedi bélés rendelés: 8000 Ft/ha nem vegyes grafikával kérnétek
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+150 Ft/db/oldal

Intense Range Logo
Custom Order Only
BeUnique

Rendelési kódok
boríték
mandula_AK17-011
kiwi_AK17-012
mogyoró_AK17-013
levendula_AK17-014
cseresznye_AK17-015

kártya
kukorica_AK17-021
citrus_AK17-022
grape_AK17-023

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink

Az Almond & Kiwi esküvői meghívó kollekció tervezésekor két fő irányvonalat követtünk: az alapanyagok tekintetében minél több természetes anyagot használtunk, a grafika és a dizájn kialakításakor pedig az egyszerűségre és praktikusságra törekedtünk.

Ezt a meghívót egy természetes anyagokat tartalmazó papírcsalád különböző színű tagjaiból készítettük el, méghozzá úgy, hogy a papírok az adott összetevőt 30%-ban tartalmazzák: a díszes vonalú boríték mandulát és kiwit, míg a meghívó kártyája kukoricát és citrust.  A hozzáadott gyümölcsök természetes színezőanyagként funkcionálnak.

Öko meghívó

Mindezeken túlmenően persze rendkívül finom tapintású és nagyon kellemes színű papírokról van szó, amelyek kiválóan illenek bármely esküvői dekoráció színeihez és anyagaihoz.
A meghívó középen hajtott, négyzet alakú kártya, amelynek minden oldalát megnyomtattuk, így rendkívül informatív, sok részlet közlésére alkalmas.
A borítóoldalon látványos tipográfiai megoldással elkészített címként szerepel a „Meghívó” felirat és a pár neve, a következő oldalon egy idézet kapott helyet, jobbra pedig a meghívó szövege, amelyben egy ötletesen megtervezett, sok hasábos elrendezésben a teljes esküvői program részletezve is megjeleníthető. A meghívó hátoldala számos további információ közlésére alkalmas: nászajándék, utazás, visszajelzés, stb.

A borítékok színei változatosak: elegáns olívazöld, kellemes mogyoróbarna és egy visszafogott kávébarna, továbbá levendula és cseresznye.  A boríték díszítő béléssel is kiegészíthető, amely készülhet fehér, krém vagy natúr barna színű nyomatlan papírból, de a kínálatunkban található béléses borítékok bármelyik grafikájával készült bélésekből is szabadon választhattok.

Bélelt borítékokat is kínálunk a meghívóhoz

Tekintettel a bélések rendkívüli sikerére, a borítékokhoz immár saját bélést is terveztünk,  ezekből gyakorlatilag raktárra is előkészítettünk béléseket, és amelyeket vegyes grafikával rendelhettek.

A kollekcióhoz kínált saját béléseken kívül a Whimsical Couple kollekciónk bélései is választhatók, amelyek színben tökéletesen passzolnak az almond and kiwi kollekció négy különböző színű borítékjához, a levendula, a kiwi, a cseresznye és a mandula színű borítékokhoz, kilenc különböző grafikával terveztük, ezeket is vegyesen rendelhetitek.

Hogy a Tiéd legyen a legklasszabb esküvői meghívó

Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. Sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Az e meghívóhoz használt Crush papírcsalád az idén kibővült, egy grape elnevezésű, igazán különleges szín új papír került a választékba. A papír színe egészen halvány pasztell, rosé bor jellegű, enyhén lilás beütéssel, ugyanis a papírt a lila szőlő héjából kinyert adalékanyaggal színezik. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz az erre készített meghívónak. Ezzel a színnel bővítettük a meghívó kártyához választható papírokat, így már nem csak a tört fehér színű kukorica, illetve a halvány sárgás citrus választható. A kínálatban szereplő borítékok közül a mandula, a piros színű cseresznye és a halvány lilás-kékes levendula tökéletesen illik hozzá, de a mogyoróbarnával is izgalmas színkombinációt alkotnak.

A meghívóhoz számos kiegészítőt is terveztünk

2017-es újításunk, hogy megterveztük e meghívó családhoz rendelhető 3 in 1 poháralátét sorozatot, amelyet óriási variációs lehetőségekkel kínálunk. A meghívóhoz kérhető öt különböző színű és nyolc eltérő grafikával választható béléssel csináltuk a poháralátéteket, érdemes mindet megnézegetnetek.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket:

Mogyoróbarna 1
Mogyoróbarna 2
Levendula 1
Levendula 2
Kiwi 1
Kiwi 2
Cherry 1
Cherry 2
Almond 1
Almond 2

Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártyát is kínálunk e meghívó kollekcióban, a teljes kínálatot itt megnézheted.

De ha olyan elegáns megoldásban szeretnéd a menükártyát is, mint amilyen a meghívó, akkor válaszd az egy lapos, két oldalas terítékenkénti menükártya kivitelt.

Az Almond & Kiwi meghívó kollekcióhoz, egyedi borítóval készített emlékkönyvet is rendelhetsz.

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.

2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

A hozzászólás nem engedélyezett.

Technikai paraméterek
»» 5 boríték színváltozat
»» 3 kártya színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» eco edition
»» öko-ár: 480 Ft
»» egyedi színű boríték rendelés: 8000 Ft
»» nyomatlan bélés: 100 Ft
»» nyomtatott bélés: 150 Ft
»» egyedi bélés rendelés: 8000 Ft/ha nem vegyes grafikával kérnétek
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+150 Ft/db/oldal

Intense Range Logo
Custom Order Only
BeUnique

Rendelési kódok
boríték
mandula_AK17-011
kiwi_AK17-012
mogyoró_AK17-013
levendula_AK17-014
cseresznye_AK17-015

kártya
kukorica_AK17-021
citrus_AK17-022
grape_AK17-023

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:
- alapdíj: 6000 Ft
- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya
és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.
.........................................................................
20 példány alatti rendelés esetén:
Listaár + 40%
20-40 példány közötti rendelés esetén:
Listaár + 20%
40-70 példány közötti rendelés esetén:
Listaár
70-90 példány közötti rendelés esetén:
Listaár - 5% kedvezmény
90-120 - példány közötti rendelés esetén: Listaár - 10% kedvezmény
120 példány feletti rendelés esetén:
Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink