Yellow Collection
Yellow Collection
Yellow Collection
Yellow Collection
Yellow Collection
  

Yellow Collection

Technikai paraméterek
»» 3 grafika- 3 színváltozat
»» 2 boríték változat
»» mére: 135×135 mm
»» ár: 440 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +150 Ft/db
»» választott bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)

Rendelési kódok:
Boríték
citrus_YBO17-771
napsárga_YBO17-772

Bélés
ezüst1_YBE17-781
ezüst2_YBE17-782
ezüst3_YBE17-783
grafit1_YBE17-784
grafit2_YBE17-785
grafit3_YBE17-786
antracit1_YBE17-787
antracit2_YBE17-788
antracit3_YBE17-789

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Bélelt borítékos meghívó, minden mennyiségben

Bélelt borítékos meghívóink választékát folyamatosan bővítjük, egyre többféle bélés, boríték és persze különböző kivitelezésű és grafikájú meghívó szerepel a kínálatunkban, mivel ez a látványos és költséghatékony megoldás rendkívül népszerű.
E kollekciónk egy korábbi meghívó picit átdolgozott változata, ez az átdolgozás annyira pic, hogy lényegében minden változatlan maradt: a tipográfia, a kártya, a kivitelezés, a bélsek, egyetélen részlet változott csupán, mégpedig a boríték, amit két különböző színű sárgában kínálunk.
Ha felkeltette az érdeklődéseteket, akkor nézzétek meg az eredeti – rózsaszín-magenta színű borítékkal készült – meghívót: Pink Collection-t.

A meghívó alapkoncepciója az extravagáns színkombináció: két féle sárga, szürke, fekete és fehér, ez az egyszerre elegáns és modern megoldás igazán különleges hatást kelt. A két sárga színű kartonból készítettünk egy vastag dísztasakot, ebbe kerül a bélés és a meghívó kártya.

E meghívót többféle papírból borítékból és béléssorozatból állíthatod össze ízlésed szerint

A kártyát egy finoman strukturált felületű papírra nyomtattuk, letisztult szürke-fekete színkombinációban, egy különleges tipográfiai megoldással: több különböző betűtípus keverésével egy rendkívül látványos elrendezést alkottunk, amiben nagy méretben, kiemelt helyen szerepel a pár neve, alatta egy igazán látványos, négy hasábos elrendezésben pedig a program. Az egyes elemeket vékony díszítő léniákkal választottuk el és emeltük ki, végül a pár nevéből képzett monogram került az alnyomatba. A kártya hátoldalára egy grafit szürke kartont kasíroztunk, így egy vastag kártyát kapunk, ami tapintásában is különleges és remekül illeszkedik a változatos tipográfiai megoldásokhoz, mert ahogy azt is több betűtípus különleges elegyéből alkottuk, úgy a papírhasználat is hasonlóan parádés: az élénk boríték matt, sima felületű karton, a nyomtatott kártya finoman textúrázott, a szürke hátoldal erősebben strukturált, durvább tapintású, míg a bélés gyöngyházfényű csillogó felületű papírból készült. Összhatásában egy igazán látványos, különleges meghívó.

A meghívóra a bélelt boríték teszi fel a koronát, amihez három grafikát választottunk: egy igazán ünnepélyes, esküvős hangulatú csipkeminta, egy klasszikus barokkos terülőminta és egy modern, pöttyös grafika. A grafikákat három szürkés árnyalatú papírra nyomtatva kínáljuk: egy halvány ezüst, egy középtónusú grafit szürke és egy egészen sötét, majdnem fekete antracit szürke, mindhárom rendkívül elegáns. A három bélés grafikát vegyesen adjuk, de egyedi megrendelés keretében el tudjuk készíteni csak valamelyik választott béléssel is.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátétet itt, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

A Yellow esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

 

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 3 grafika- 3 színváltozat
»» 2 boríték változat
»» mére: 135×135 mm
»» ár: 440 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +150 Ft/db
»» választott bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)

Rendelési kódok:
Boríték
citrus_YBO17-771
napsárga_YBO17-772

Bélés
ezüst1_YBE17-781
ezüst2_YBE17-782
ezüst3_YBE17-783
grafit1_YBE17-784
grafit2_YBE17-785
grafit3_YBE17-786
antracit1_YBE17-787
antracit2_YBE17-788
antracit3_YBE17-789

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek