White And Black#2 Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
White And Black#2 Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
White And Black#2 Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
White And Black#2 Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
White And Black#2 Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó
   

White And Black#2 Collection- bélelt borítékos esküvői meghívó

42 vagy annál több meghívó rendelése esetén akciós ár:
Grafikai alapdíj 7000 Ft helyett 5500 Ft
Meghívó + boríték + ragasztott bélés egyben: 890 Ft helyett: 690 Ft

36 vagy annál kevesebb meghívó rendelése esetén

»» Grafikai díj 7000 Ft
»» ár: 650 Ft
»» választott színű bordür kartonnal: 750 Ft
»» boríték + ragasztott bélés: 150+90 Ft
»» választott bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +100 Ft/db
»» DIY – Csináld magad változat: kérd egyedi ajánlatunkat

A meghívó 6-tal osztható példányszámban készülhet

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 165×165 mm

Rendelési kódok:
fehér_WABK#217-761

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

42 vagy annál több
bélelt borítékos meghívó rendelése esetén
akciós ár:

Grafikai alapdíj 7000 Ft helyett 5500 Ft
Meghívó + boríték + ragasztott bélés
egyben: 890 Ft helyett: 690 Ft


Extra nagy méretű bélelt borítékos esküvői meghívó

Ennek a bélelt borítékos esküvői meghívó kollekció első szembeötlő különlegessége az extra nagy mérete – kínálatunkban ugyanis két kisebb méretű négyzetes boríték és meghívó szerepel: a legkisebb a különleges, ívelt formájú XAE típus, amibe számtalan különböző bélés is ragasztható, ennek mérete 135×135 mm, a másik az épp csak kicsivel nagyobb, viszont „normál” borítékformájú megoldás, ami 140×140 mm-es.  Az új borítékformában ötvöztük és továbbfejlesztettük az előző kettő erényeit: ehhez is egy különleges, ívelt formavilágot terveztünk, amely azonban kevésbé rajzos, a sarkakat apró köríves formában lecsippentettük, amitől picit rusztikus hatást kap. Különlegesen nagy méretű, 165×165 mm-es, ami egyedülálló a hazai esküvőői meghívó kínálatban és a borítékjába is lehetséges mintás bélések beragasztása, ezt a meghívót már kifejezetten így is terveztük és készítettük.

E kollekció elődje a kisebb méretű XAE borítékos változat igazán sikeres, több részletében bővítettük is, de elkészítettük a nagyobb méretű, valamint a boríték és a bélés tekintetében is más, elegánsabb, látványosabb változatát. Ha tetszik ez a meghívó, akkor feltétlenül nézd meg a White and Black XAE meghívó kollekciót is.

Bélelt borítékos esküvői meghívó

Kínálatunkban folyamatosan bővítjük a bélelt borítékos meghívók választékát, több mint 200 bélés grafika és számos meghívó kártya közül választhattok és a különböző elemek variálására és kombinációjára is van lehetőség.

E kollekcióhoz hófehér, strukturált felületű, prémium kartonból készült dísztasakot terveztünk, amelybe egy ragyogó fehér színű, textiles hatású, strukturált felületű papírra nyomtatott bélést ragaszthatunk.

Maga a meghívó két részből áll:
• a hátlap karton egy különösen vastag, 600 gr-os cardboard, amelyet hófehér színben kínálunk,
• erre ragasztunk egy vékonyabb kártyát, amely a béléssel megegyező, ragyogó fehér színű, textiles hatású, strukturált felületű papírból készült, egy szín fekete szöveg nyomtatással.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Kifejezetten modern és játékos, változatos tipográfiát terveztünk, amelyben a szöveget egy modern minimalista típussal szedtük, míg a kiemelések egy kalligrafikus betűvel készültek. A tipográfia különlegessége abban rejlik, hogy e két típust a tartalomnak megfelelően variáljuk, amelynek köszönhetően nem csak egyedi és esztétikus látványt kapunk, de a tartalom is jól átlátható és könnyen értelmezhető, a fontos részletek jól kiemelten jelennek meg, közben mégis szerves egységet alkot a szövegkép. A kártya központi része a nevetek nagy méretű és látványos kiemelése, azután az évszám, amit végig betűvel írtunk ki, ez persze megváltoztatható, de véleményünk szerint egyedi és különleges karaktert ad a meghívónak. Majd a hét hasábba rendezett program blokk, amely részletesen mutatja be az esküvő eseményeit, végül a kártya alsó részén a visszajelzésnek és a nászajándékkal kapcsolatos tudnivalóknak is marad még hely.

A ragasztott béléshez egy nagyon gazdagon illusztrált, gyönyörű csipkés terülőmintát választottunk négy különböző változatban, ezek tökéletesen harmonizálnak a tipográfia stílusjegyeivel. A borítékhoz négy különböző grafikával készült bélést is kérhettek: vegyesen adjuk, ám ha csak az egyik félét szeretnétek, pici felárral rendelhetitek. A bélés nem tartozéka a meghívónak, nélküle is rendelhető.

A Pimpernelnél  minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében még egy ötlettel kívánunk a kedvetekben járni: a meghívót egy további díszítő elemmel kiegészítve is kérhetitek, ami egy a hátlap karton és a nyomtatott kártya közé ragasztott harmadik réteg, egy színes bordür karton. Ez elegáns keretet ad a kártyának és térben is kicsit megemeli azt, így még különlegesebbé teszi az összhatást. E meghívónál nem készítettünk ilyen három rétegű mintadarabokat, így fotót de még látványtervet sem tudunk mutatni róla, viszont két másik kollekciónál – ami hasonló paraméterekkel készül – találtok fotókat:
Beauty Flower#08 Collection
Floral Simplicity Collection
Bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük, bármilyen színes szöveggel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátétet itt, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik fotós meghívóinkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

42 vagy annál több meghívó rendelése esetén akciós ár:
Grafikai alapdíj 7000 Ft helyett 5500 Ft
Meghívó + boríték + ragasztott bélés egyben: 890 Ft helyett: 690 Ft

36 vagy annál kevesebb meghívó rendelése esetén

»» Grafikai díj 7000 Ft
»» ár: 650 Ft
»» választott színű bordür kartonnal: 750 Ft
»» boríték + ragasztott bélés: 150+90 Ft
»» választott bélés grafikával készítve: 3000 Ft (gyártási felár)
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás: +100 Ft/db
»» DIY – Csináld magad változat: kérd egyedi ajánlatunkat

A meghívó 6-tal osztható példányszámban készülhet

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 165×165 mm

Rendelési kódok:
fehér_WABK#217-761

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek