Bay Leaf2 Pearl Edition Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection
Bay Leaf2 Pearl Edition Collection
   

Bay Leaf2 Pearl Edition Collection

Valentin napi akciós ár
48 900 Ft helyett 41 550 Ft

Kedvezményes SZETTáron rendelhetitek!

»» 40 db-os meghívó szett ára: 48 900 Ft
»»  ( gyöngyházfényű boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 4 db-os csomagban: 3 280 Ft (820 Ft/db)

»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változatban is 
»»  a 40 db-os meghívó szett ára: 62 900 Ft
»» további példányok 4 db-os csomagban: 4 640 Ft (1 160 Ft/db)

 40 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  1 020 Ft/db
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 1 360 Ft/db
»» 4 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft

A meghívó mérete 125×180 mm, Baronial


Rendelési kódok:

kék-korall_BF2PRL17-061
kék-türkiz_BF2PRL17-062
kávé-lime_BF2PRL17-063
kávé-levendula_BF2PRL17-064
csoki-citrom_BF2PRL17-065
csoki-barack_BF2PRL17-066

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Folyaamtosan bővítjük a fólianyomásos esküvői meghívó család kínálatát, amelynek legújabb tagja a Bay Leaf Mediterran Edition, gyönyörű, meleg tónusú színeivel, toszkán hangulatával egyedi alternatívát kínál ebben a különleges meghívó sorozatban.

Már fotóalbumokat is kínálunk e kollekcióhoz:
speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A Bay Leaf grafikával készült albumot megnézheted itt, a folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot pedig ezen a linken találod.

Aranyozott készülő egyedi esküvői meghívó

Bay Leaf kollekciónk megjelenések óriási sikert aratott, rengeteg megrendelés után dicsérő visszajelzést kaptunk. A visszajelzések alapján sok tekintetben bővítettük és tovább is fejlesztettük e meghívó alapötletét, és külön kollekciókba rendeztük, hogy könnyebbé tegyük a választást.

Az eredeti verzió mellett szinte minden paraméterében módosított változatot készítettünk a Bay Leaf 2-es sorozatban, amelyet további kollekciókban, különböző színekben és papírokra nyomtatva kínálunk.

E változat különlegességét azok a gyöngyházfényű papírok adják, amelyeket e sorozat elkészítéséhez választottunk. A Curious prémium papírcsalád két változatára terveztünk különböző színkombinációkat: a gyöngy papír hófehér színű, enyhén aranyos csillogású, gyöngyházfényű felülete egészen extra megjelenést biztosít, a halvány alnyomat színek finoman eresztik át a papír aranyos csillogását, ezáltal egyedülállóan elegáns hangulatot adva a meghívónak. A halvány sárgás színű, szintén aranyos csillogású fehérarany papíron a melegebb színváltozatok mutatnak igazán jól, ezért az egész sorozathoz ennek szellemében állítottuk össze a színkombinációkat.

A 2-es sorozat fő motívuma természetesen maga a babérleveles grafika, de hogy picit szellősebb oldalképet tervezhessünk, ezért egy nagyobb méretet és álló, téglalap alakú formátumot választottunk. Ennek tetején helyezkedik el a nevetek és körülötte a babér grafika, ami így igazán kiemelten, központi helyen jelenik meg és még hangsúlyosabbá teszi a főszereplőket, azaz Benneteket.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Az új elrendezéshez illő, elegánsabb tipográfiát és tördelést is terveztünk: a szöveget egy jól olvasható, modern betűvel szedtük, míg a kiemelések jellegzetes, kalligrafikus betűtípussal készültek. Az angol és magyar nyelvű mintadarabok jól mutatják, hogy eltérő tartalmú és mennyiségű szövegek egyaránt szépen elhelyezhetők és elegáns képet adnak.

A legfontosabb újítás az új méret mellett azonban mégis az, hogy különböző hangulatú színes változatokat terveztünk és mindegyiken belül két további grafikai lehetőséget kínálunk. A letisztult és egyszerűbb megoldások kedvelőinek a fehér hátteres változatokat ajánljuk, amely esetben a lehető legnagyobb felületet hagytuk szabadon a csodaszép, gyöngyházfényű papíron, amelynek finoman csillogó aranyos felülete ad elképesztően elegáns alapot. Valamivel karakteresebb, színesebb és ezáltal feltűnőbb az a változat, amelynél egy halvány, textúrázott grafikát és egy vignettáló keretet tettünk a szöveg mögé az alnyomatba, amely által sokkal plasztikusabbá válik a meghívó.

Összesen hat színváltozatot terveztünk: ezek közül négyet a fehér színű gyöngy papírra és kettőt az inkább sárgás alapszínű fehérarany papírra.
• első a kék-korall, amely remek színösszeállítás lehet egy tenger-víz-hajó tematikájú esküvőn a sötét navy blue és halvány lazacos-barackvirágos kombinációval,
• második a kék-türkiz, ami szintén jól illik a tenger-víz témához, de a halvány türkiz alapszín egy különleges könnyedséget és eleganciát kölcsönöz a meghívónak, így egy elegáns esküvői helyszín hangulatához is tökéletesen passzol,
• a kávé-lime a harmadik, amelyben az élénk selyemzöld háttér fantasztikusan friss és üde hangulatot teremt, miközben a kontrasztos kávébarna árnyalatok által a rokokó és a klasszikus elegáns világ elevenedik felt,
• a sorban negyedik kávé-levendula hűvősebb alapszíne csodálatosan visszafogott, decens, egyszerű és elegáns hangulatot teremt,
• a halvány sárgás alapszínű fehérarany papírhoz készítettük az ötödik, csoki-citrom változatot, amely tavaszias könnyedségével és bohókásan önfeledt színharmóniájával egy lendületes, dinamikus esküvő tökéletes meghívója lehet,
• végül a meleg, naplementére emlékeztető csoki-barack színkombináció szinte mediterrán hangulatot varázsol a meghívón.

Ez a meghívó kínálatunk egyik különleges darabja, amellyel nem csak egy egyedi meghívót adunk, de egy egészen új gyártási konstrukcióban készítjük. E meghívónál a gyártás technológiai sorrendjében elsőként a nyomtatást végezzük el, majd az így elkészült ívekre kerül rá az aranyozott motívum. Az aranyozás két részből áll: elsőként szükség van egy egyedi aranyozó klisé tervezésére és gyártására, amit ebben az esetben mi már megcsináltunk, így ez nem jelent külön költséget, a második maga az arany fólia nyomás, amelynek egy ún. fix gépindítási díja van, ez 8000 Ft és kb. 300 lenyomást tartalmaz. Emiatt érdemes az ilyen típusú gyártásnál nem kizárólag meghívót, hanem különböző kiegészítőket is csináltatnotok, hiszen így nem csak optimálisabban használjátok ki az erre fordított összeget, tehát pénzt spóroltok, de egységes grafikai elemek mentén fog elkészülni minden kiegészítőtök.
E kollekció darabjai egyedileg készülnek, elemei változtathatók: készülhet más papírból, az egyes kiegészítők lehetnek más formájúak, méretűek és készülhet további kiegészítő, illetve ezek közül is opcionálisan lehet válogathattok, a fólia nyomás történhet más színnel, lehet ezüst, fehér, átlátszó fóliával. A gépindítási díj 300 db különböző kiegészítő elkészítését tartalmazza, amely némi felár mellett tovább bővíthető, amennyiben még további kiegészítőkre van szükség.

Esküvői meghívó és kiegészítők, bármilyen papírból

Készíthetünk számtalan különböző ültető- és menükártyát, std kártyát, köszönetcímkéket, boroscímkét, rsvp kártyát, lufiképeslapot, ajándékdobozkát, ragasztott vagy csipeszelt ültetési táblához lapokat, lényegében szinte bármilyen kiegészítőt, amelynek csak a fantázia – és az esetleges technológiai korlátok – szabnak határt, az egyedi konzultáció során ezt megbeszéljük..

Ha tetszik nektek ez a megoldás, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik
Az eredeti Bay Leaf változatok között megtaláljátok a Crush öko-papírra készített, natúr barna kraft papírra nyomtatott és a gyöngyházfényű verziókat:
Bay Leaf Collection
Bay Leaf Kraft Edition Collection
Bay Leaf Pearl Edition Collection

Az új Bay Leaf2-es sorozat pedig sok különböző papírra és rengeteg színben kínál további lehetőségeket, érdemes ezeket is megnéznetek:
Bay Leaf2 Collection
Bay Leaf2 Kraft Edition Collection

A Bay Leaf esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is megterveztünk.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket:
Bay Leaf
Bay Leaf 2
Bay Leaf 2 – Kraft

Már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívó kollekcióhoz

A korábbi referencia példányokat, sok eltérő változatban és különféle kiegészítőkkel megnézheted az alábbi galériákban:
Bay Leaf
Bay Leaf Kraft Edition
Bay Leaf Pearl Edition

A meghívó grafikájához illő menükártyákat is terveztünk: a három oldalas, háromszög formára hajtott változat nagyon praktikus, mert az asztalszámnak is jut hely rajta, az egylapos, két oldalas menükártya viszont igazán látványos és elegáns megoldás.

A meghívó kollekcióhoz különböző grafikával, egyedi borítós emlékkönyveket is terveztünk:
Bay Leaf Emlékkönyv – 010
Bay Leaf Emlékkönyv – 017

Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.

A Bay Leaf meghívó ötletét több egyedi változatban is elkészítettük már:
Andi és Tamás kraft papíros, piktogramos Bay Leaf meghívója
Andi és Karesz Rosegold fóliával nyomtatott meghívója és kiegészítői

Valentin napi akciós ár
48 900 Ft helyett 41 550 Ft

Kedvezményes SZETTáron rendelhetitek!

»» 40 db-os meghívó szett ára: 48 900 Ft
»»  ( gyöngyházfényű boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj)
»» további példányok 4 db-os csomagban: 3 280 Ft (820 Ft/db)

»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változatban is 
»»  a 40 db-os meghívó szett ára: 62 900 Ft
»» további példányok 4 db-os csomagban: 4 640 Ft (1 160 Ft/db)

 40 db alatti mennyiség rendelése esetén – a meghívó ára  1 020 Ft/db
»» két rétegben kasírozva és mindkét oldalán nyomtatott változat: 1 360 Ft/db
»» 4 db-os csomagokban rendelhető
»» aranyozás gépindítási költsége: 8 000 Ft
»» grafikai díj: 8 000 Ft
»» grafikai díj piktogramos programsorral: 10 000 Ft

A meghívó mérete 125×180 mm, Baronial


Rendelési kódok:

kék-korall_BF2PRL17-061
kék-türkiz_BF2PRL17-062
kávé-lime_BF2PRL17-063
kávé-levendula_BF2PRL17-064
csoki-citrom_BF2PRL17-065
csoki-barack_BF2PRL17-066

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek