Whimsical Couple Collection
Whimsical Couple Collection
Whimsical Couple Collection
Whimsical Couple Collection
Whimsical Couple Collection
Whimsical Couple Collection
  

Whimsical Couple Collection

Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» fekete: 340 Ft
»» színes: 440 Ft
»» dupla rétegben kasírozva: 120 Ft/db
»» egyedi színű boríték rendelés: 8000 Ft
»» választott bélés grafikával készítve:
3000 Ft (gyártási felár)
»» egyedi színvariáció tervezése: 5000 Ft (grafikai felár)

Rendelési kódok:
zöld_WC16-701
lila_WC16-702
kék_WC17-723
piros_WC17-724

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

 Bélelt borítékos meghívóink egyik első darabja

2013 óta különlegesen kedvelt ez a négyzetes formájú, közepes méretű bélelt boríték sorozat, amelyhez több különböző kollekciót is terveztünk.

E kollekciónk 2016-ban debütált és óriási sikert aratott, rengeteg érdeklődés, rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Ennek nyomán a 2017-es kollekciónkhoz kibővítettük ezt a meghívó családot, így a korábbi két bélés sorozat helyett, immár négy színből választhattok.

Bélelt borítékos meghívóink választékát folyamatosan bővítjük, egyre többféle bélés, boríték és persze különböző kivitelezésű és grafikájú meghívó szerepel a kínálatunkban – ez a látványos és költséghatékony megoldás rendkívül népszerű.

E meghívót kifejezetten vintage hangulatban képzeltük el, az egyes elemeket is ennek megfelelően válogattuk össze:
• a boríték egy natúr barna színű papírból készült vastag tasak, kitűnően illeszkedik a színes, mintás bélés grafikákhoz
• a béléseket kilenc, különböző terülőmintából álló sorozatként terveztük meg, amelyből két színvariációt készítettünk, az alap színkészlet a barna, halványsárga és a drapp, ezt egészítettük ki mentazöld és levendula színnel, és e három alapszín különböző arányú vegyítéséből alakul ki mindegyik grafika egyedülálló színkombinációja. Mivel így nagyon változatos sorozatot alakítottunk ki, rendelés esetén a kilenc bélésből vegyesen készítjük el a borítékokat, de egyedi megrendelés keretében el tudjuk készíteni csak valamelyik választott béléssel is.
• a meghívó egy lapos, két oldalas kártya, az elejére kerül a pár teljes neve és egy ötletes szövegkompozíció, a hátoldalon pedig a meghívó szövege szerepel, soronként részletezett program leírással
• kivitelezés tekintetében több opciót is kínálunk: egy szín feketével nyomtatva a meghívó picit visszafogottabb hatású, a színes változatban a bélésgrafikák színkombinációit használjuk, így egy vidámabb, változatosabb, bohókásabb összképet kapunk, ami gyönyörűen harmonizál a színes, mintás bélésekkel. A kártyát alap esetben egy 250 gr-os kartonból készítjük, ami véleményünk szerint megfelelő vastagságú, azonban van lehetőség két rétegben kasírozva is elkészíteni.

2014-es újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem tetszik nektek a natúr barna kraft boríték és nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• a sokféle grafikával készülő bélés sorozatot egyelőre csak a két feltűntetett színkombinációban terveztük meg, ezek raktárról rendelhetők, de egyedi megrendelés keretében szívesen tervezünk további színvariációkat is és elkészítjük belőle a bélést.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátétet itt, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

E meghívó kollekciónkhohz is számos kiegészítő rendelhető

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívóihoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 4 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» fekete: 340 Ft
»» színes: 440 Ft
»» dupla rétegben kasírozva: 120 Ft/db
»» egyedi színű boríték rendelés: 8000 Ft
»» választott bélés grafikával készítve:
3000 Ft (gyártási felár)
»» egyedi színvariáció tervezése: 5000 Ft (grafikai felár)

Rendelési kódok:
zöld_WC16-701
lila_WC16-702
kék_WC17-723
piros_WC17-724

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek