Anna és Dani egyedi fotós booklet meghívója
Anna és Dani egyedi fotós booklet meghívója
Anna és Dani egyedi fotós booklet meghívója
Anna és Dani egyedi fotós booklet meghívója
Anna és Dani egyedi fotós booklet meghívója
Anna és Dani egyedi fotós booklet meghívója
   

Anna és Dani egyedi fotós booklet meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy igazán különleges, egyedi fotós esküvői meghívó

Anna és Dani fotós esküvői meghívóját egy mini egyedi meghívó füzetként álmodtuk meg, egyedi borítóval, ötletes és csodaszép képekkel, játékos tipográfiával és letisztult, csak szépen betördelt szöveges oldalakkal, mindezt a Playa Luna trópusi, öko hangulatában.

A meghívó egy speciális, a gerinc mentén egyedileg ragasztott és hajtott kis füzet, amelyet vastag, natúr barna kraft papírból készült első- és hátsó borítóval, valamint, törtfehér színű öko-papírra nyomtatott belívoldalakból állítottunk össze. A borító oldalra, díszítésként, egy zászló formára vágott, kézzel ragasztott címkét terveztünk, amelyre a pár nevével készített jópofa logó került. 

Az összesen négy belív oldalon elsőként fotós, majd egy szöveges oldal következik és ezek ismétlődnek. A fotók a helyszínhez illő trópusi hangulatú, hawaii bermudás, ananászos, rövidújús fotósorazat képei, amelyet hazánk egyik legkiválóbb fotósa, Jaksa Tímea készített, de igazi különlegessége mégis abban rejlik, hogy a sorozat januárban, mínusz 10 fokban készült a dunaparton.

Ez az egyedi meghívó egy komplett kis füzetke

Valójában egy nagyon egyszerű, de jól kitalált meghívóról van szó, amelynek lényege a hibátlan fotósorozat, a jól megtervezett és a hangulathoz illő tipográfia és az egyedi kivitelezés, amely sok apró, de egyedi ötletből áll össze és így válik igazán különleges meghívóvá.

Ha tetszenek a fotós meghívók, de szerényebb kivitelezésnek is örülnétek, akkor nézzétek meg Photo & Typo Mini Kollekciónkat, amely számos jópofa grafikai és tipográfiai ötletet tartalmaz.

De ha egy igazán különleges és egyedi megoldásra vágytok, akkor nézzétek meg Photographed 3D Kollekciónkat is.

Két további kollekciónkban is számos fotós megoldást találtok:
Photographed Collection és Photographed 2015 Collection.

De egy jó fotóval számtalan egyedi ötlet is elkészíthető, mint pl. Dia és Péter fotós hűtőmágnessel készített save-the-date kártyája.

Fotós meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók és számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyan arra a papírra és a meghívóval egyező egyéb desifn elemek felhasználásával. A fotós meghívóknál ez általában másként van, mert egy meghívóhoz használt fotó és tipográfia, nagy valószínűséggel nem fog jól mutatni egy ültető- vagy menükártyán. Aggodalomra persze semmi ok, mert a fotós meghívók esetén is számtalan kiegészítőt tudunk tervezni, bármelyik másik meghívónk dizájn elemeit felhasználva meg tudjuk csinálni az esküvő napján használatos anyagokat.
 
Nézegessétek meg és keressetek bennünket bátran a fotós meghívóhoz kérhető kiegészítőkkel kapcsolatban is!
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.
 
Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik fotós meghívóinkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek