Painted Elegance Collection – esküvői meghívó
Painted Elegance Collection – esküvői meghívó
Painted Elegance Collection – esküvői meghívó
Painted Elegance Collection – esküvői meghívó
Painted Elegance Collection – esküvői meghívó
   

Painted Elegance Collection – esküvői meghívó

Kedvezményes, szuper akciós ár
»» alapgrafikai díj 6000 Ft
»» meghívó kártya + boríték: a teljes szett 630 Ft helyett 550 Ft
»» meghívó kártya (két rétegben) + boríték: a teljes szett 730 Ft helyett 650 Ft


Technikai paraméterek
»» papír/színváltozat
»» méret: 140×140 mm

Eredeti ár:
Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» öko-ár: 480 Ft
»» két rétegben kasírozva: 580 Ft
»» boríték T5: 150 Ft

 

Rendelési kódok:
Oyster_PE17-581
Sand_PE17-582
Smoke_PE17-583
Sky_PE17-584

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Esküvői meghívó, amelynek különlegessége az egyszerűségében rejlik

Ez az esküvői meghívó kollekció egy másik, a kínálatunkban szereplő továbbfejlesztett változata: megtartottuk annak erényeit, de díszesebb, finomabb, esküvősebb grafikai megoldásokkal, látványosabb tipográfiával és merészebb színkombinációkkal ötvöztük, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő hangulatot.

E kollekcióban is minden megvan, ami egy jó meghívóhoz kell
• festettünk egy nagyon kellemes hangulatú, rózsás, virágos, leveles grafikát, ami a meghívó hátoldalán díszítő motívumként jelenik meg, egész halvány pasztelles változatát pedig a szöveg alnyomatába tettük, így az egyébként tisztán szöveges oldal is kap egy egészen finom díszítést.
• a tipográfia változatos betűtípusokkal és látványos megoldásokkal, de egyszerűen közli a meghívó szövegét: az egyes mondatrészek, fontosabb információk megfelelő kiemelésével, a hat hasábban elrendezett program blokkal és az alsó infó sorokkal, jól átlátható, ízléses meghívót terveztünk, amelynek központi eleme a díszítő keretbe helyezett, látványos és nagy méretű név kiemelés, amely egyben a kártya központi eleme;
• négy kellemes színkombinációban terveztük, amelyeket a különleges papírcsalád gyönyörű színeihez választottunk.
A kártyát egy vadonat új, öko-papír, a Remake család négy különböző változatából készítettük. Az egyedi színekben kapható papír különlegessége, hogy natúr felülete finoman strukturált, enyhén sprőd hatású, így diszkréten látszódnak a papír rostjai, és ezzel kellemes, öko-vintage hangulatot kölcsönöz a meghívónak. Az eltérő színű papírokhoz tervezett színkombinációk különböző hangulatot és stílust adnak a meghívónak.

Különleges papírt ajánlunk a meghívóhoz

Divatos up-cycling papírból készült meghívó
• Oyster: halvány sárgás, krém-barack szín, amelyen az élénk pitypang sárga és a meleg tónusú szürke egy mára klasszikussá vált, de modern színkombináció újragondolt, egyedi változata.
• Sand: szintén világos, meleg tónusú, okkersárgás papír, amin a meleg lazacos-rózsaszínes és búzakalász színű barna árnyalatok kombinációja enyhén rusztikus vintage hatást kölcsönöz a meghívónak.
• Smoke: meleg hatású, középtónusú ún. színes szürke, amelyen az egészen sötét és tompa padlizsán és az élénk málna szín jellegzetes és egyedi hangulatot adnak.
• Sky: kékes-zöldes-türkizes, halvány tónusú mégis élénk szín, amely önmagában meglehetősen extravagáns, az egészen élénk türkiz-kék és a klasszikusabb barna színkombinációja modern és klasszikus jegyeket hordoz.
A meghívó tökéletes befejezéséhez pedig óriási boríték kínálatunkból választhattok, ezáltal teljesen egyedi színkombinációkat alkotva.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében szeretnénk jelezni, hogy bár a papír színek adottak, szívesen tervezünk hozzájuk ezektől eltérő színkombinációkat is.

A Painted Elegance esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk a poháralátét, amely egy igazán ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Már hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető
 
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk gra fikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Kedvezményes, szuper akciós ár
»» alapgrafikai díj 6000 Ft
»» meghívó kártya + boríték: a teljes szett 630 Ft helyett 550 Ft
»» meghívó kártya (két rétegben) + boríték: a teljes szett 730 Ft helyett 650 Ft


Technikai paraméterek
»» papír/színváltozat
»» méret: 140×140 mm

Eredeti ár:
Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» öko-ár: 480 Ft
»» két rétegben kasírozva: 580 Ft
»» boríték T5: 150 Ft

 

Rendelési kódok:
Oyster_PE17-581
Sand_PE17-582
Smoke_PE17-583
Sky_PE17-584

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek