Peony Crush Collection – esküvői meghívó
Peony Crush Collection – esküvői meghívó
Peony Crush Collection – esküvői meghívó
Peony Crush Collection – esküvői meghívó
Peony Crush Collection – esküvői meghívó
   

Peony Crush Collection – esküvői meghívó

Árak:
»»Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» Meghívókártya  550 Ft
»» Boríték nem tartozéka a meghívónak, kínálatunkból színben illőt választhattok 150 Ft/db áron.

Technikai paraméterek
»» 3 papír/szín változaton
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
corn_PCL17-601
citrus_PCL17-602
grape_PCL17-603

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Kézzel festett egyedi grafika ennek az esküvői meghívó kollekciónak az alapja

Kézzel festett gyönyörű grafikával, klasszikus ovális oldaltükörrel, látványos és trendi, de rusztikus hangulatú tipográfiával, kellemes papíron, három gyönyörű színváltozatban – röviden összefoglalva „ezt tudja” ez au esküvői meghívó család.
Vízfestéses technikával készített levél, ág és virág motívumokból terveztünk egy elegáns ovális formát, ez az elrendezés egyszerre ad klasszikus hangulatot és a virágok miatt enyhén rusztikus érzetet, miközben éppen attól válik trendivé, hogy a retró képeslapok és dísztáviratok grafikai világára is visszapillant.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

A tipográfia változatos és izgalmas, összességében esztétikus és funkcionális szempontból is a legjobbat adja: a szöveg betűt egy klasszikus, ólomszedéses nyomtatást utánzó típusból szedtük, csupa nagybetűvel, így az kiválóan olvasható és megfelelő méretben jelenik meg. A tartalmilag legfontosabb szavakat, mondatrészeket egy szépen ívelt formájú, kalligrafikus betűvel írtuk, ami tökéletesen választja el egymástól az egyes tartalmi részeket és jó ütemben osztja fel a kártya teljes tartalmát. A központi elem ezúttal is a nagy méretű, látványos név kiemelés, amit néhány fokban elforgatva, egymás fölé-mellé csúsztatva helyeztünk el az oldalon, megbontva ezáltal a klasszikus középtengelyes szöveg tördelést, így téve még izgalmasabbá az oldalképet.

Az esküvői meghívó kollekcióban három színváltozatból választhattok

A meghívó kártya nyomtatásához prémium 250 gr-os kartont, és három színt választottunk kedvenc öko-papír családunkból:
• a Corn törtfehér színű különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok-szerű, finoman szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ettől igazán natúr, természetközeli hangulatot sugároz a meghívó.
• a Citrus halvány sárgás színű, különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája rost-szerű, szintén natúr, természetközeli érzetet nyújt.
• a Grape papír színe egészen halvány pasztell, rosé bor jellegű, enyhén lilás beütéssel, ugyanis a papírt a lilaszőló héjából kinyert adalékanyaggal színezik. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz az erre készített meghívónak.

E három papírhoz illő színváltozatokat terveztünk: a törtfehér corn papíron egy meleg, barackvirágos, halvány rózaszínes összeállítás mutat a legszebben, a halvány sárgás citruson világosabb, citrom, napsárga és halvány zöld árnyalatok jelennek meg, míg a rosé jellegű grape-en rózsaszín, pink és halvány ciklámen árnyalatokat választottunk. Mindhárom változat egyedi és karakteres hangulatot ad.

Magyar és angol nyelvű mintadarabokat is készítettünk, amelyek így jól mutatják, hogy eltérő szöveg mennyiséggel, különböző elrendezésben is szép, látványos a tipográfia.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében szeretnénk jelezni, hogy e három színvariáción kívül örömmel tervezünk egyedi színváltozatokat a három papírra, de arra is van lehetőség, hogy egészen más papírt válasszatok.

Minden esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is tervezünk

Egyik legnépszerűbb termékünk a 3in1 poháralátét, amely egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Már extravagáns hatszögletű poháralátét formában is rendelhető.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető
 
Ha tetszik ez a meghívó kollekciónk, akkor feltétlenül nézd meg néhány további ajánlatunkat is:
A Flowers & Dreams Mini Kollekcióban majd’ ötven különböző virágos grafikával készült meghívóból választhatsz!
A Greenery Mini Kollekció kifejezetten a nöld növényes, zöld virágos grafikák kedvelőinek kínál számos további lehetőséget.
Rengeteg szebbnél-szebb virágos béléssel készített meghívót terveztünk a Caramel Smoothie Pearl kollekcióban.
További vintage hangulatú, virágos bélés grafikákat találtok a Delicate Botanicals Kollekcióban.
Modern, színes és változatos virágos bélésgrafikákat találtok a Floral Romance, a Sweet Summer Love és a Sweet Heart Kiss Kollekciókban.
De ha jobban kedveled a kevésbé színes és élénk megoldásokat, akkor ajánljuk figyelmedbe a White and Black Kollekció csipkevirágos béléseit.

Árak:
»»Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» Meghívókártya  550 Ft
»» Boríték nem tartozéka a meghívónak, kínálatunkból színben illőt választhattok 150 Ft/db áron.

Technikai paraméterek
»» 3 papír/szín változaton
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
corn_PCL17-601
citrus_PCL17-602
grape_PCL17-603

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek