La Romance Floraison Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
La Romance Floraison Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
La Romance Floraison Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
La Romance Floraison Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
La Romance Floraison Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó
   

La Romance Floraison Black Edition Collection – foilpress esküvői meghívó

Árak 40 vagy (4-gyel oszthatóan) több példányban

»»Alapgrafikai díj 6000 Ft
»»Crush Kiwi papírra: 690 Ft
»»Crush Citruspapírra: 650 Ft
»»Crush Corn papírra: 650 Ft
»»Alga Carta: 590 Ft
»» fólianyomás gépindítási
költsége: 8000 Ft

Árak 36-nél kevesebb példány rendelése esetén

»»Alapgrafikai díj 7000 Ft
»»Crush Kiwi papírra: 720 Ft
»»Crush Citruspapírra: 680 Ft
»»Crush Corn papírra: 680 Ft
»»Alga Carta: 620 Ft
»» fólianyomás gépindítási
költsége: 9000 Ft

Boríték színtől és papírtól függően 180-220 Ft között

Technikai paraméterek
»» 4 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

»» egyedi papírból készítve: kérd ajánlatunkat

Rendelési kódok:
Crush Kiwi_LRFBE17-521
Crush Citrus_LRFBE17-522
Crush Corn_LRFBE17-523
Alga Carta_LRFBE17-524

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Rendhagyó és különleges esküvői meghívó, ha valami igazán egyedire vágysz

Ez az esküvői meghívó minden bizonnyal megosztja majd az érdeklődőket, lesz aki úgy érzi, hogy ez túl sok és lesz, aki első látásra beleszeret – reméljük, hogy beleszeretősök lesztek többen, hiszen mi magunk is így voltunk vele.

Nálunk minden esküvői meghívó egyedi ötleteken alapul

A meghívók tervezése során mindig arra törekszünk, hogy olyan új ötleteket próbáljunk ki, csupa egyedi meghívóval gazdagítsuk a kínálatunkat, és olyanokkal főleg, amilyeneket más nem készít. E kutatómunka során több olyan terv is készül, amelyek elsőre szokatlanok, meghökkentők lehetnek, de a részletek kidolgozása, próbanyomtatások és mintadarabok elkészítése után kiderül, nem csak, hogy jó terv készült, de olyan plusz lehetőség is rejlik benne, amelyre az elején nem is gondoltunk.
Ez a meghívó is ilyen: a rendkívül gazdagon díszített grafika igen karakteres hangulatot kölcsönöz a meghívónak, amit aztán erősít az arany fólia nyomtatás, ezt egészítettük ki egy picit visszafogottabb, de azért látványos és változatos tipográfiával, hogy mindkettő érvényesülni tudjon, választottunk hozzá pár gyönyörű papírt és lett egy csodás meghívó.

Különleges meghívóhoz, különleges alapanyag

Vegyük sorra először a papírokat: fontos volt, hogy olyan alapanyagokat válasszunk, amelyek technológiai szempontból megfelelőek a digitális szöveg nyomtatáshoz és a jellegzetes fekete fólia nyomáshoz egyaránt. Ezen túlmenően pedig elsősorban esztétikai szempontok alapján válogattunk, hogy a grafika – illetve meghívó –, több eltérő stílusú esküvőhöz is illeszkedhessen.
• Crush Kiwi 250 gr: kiwi tartalmú, halvány zöld színű öko-papír. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak.
• Crush Citrus 250 gr: halvány sárgás színű öko-papír, különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája rost szerű, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak.
• Crush Corn 250 gr: kukorica tartalmú, halvány törtfehér színű öko-papír, különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homok szerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak.
• Alga Carta 250 gr: egy speciális, alga tartalmú öko-papír, amelynek halvány, törtfehér alapszíne és jellegzetes, homok szerűen szemcsézett felülete teszi rendkívül különlegessé ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak.

Röviden a fekete fólianyomtatásról: amikor foil press technológiáról beszélünk, a legtöbb esetben aranyozásra illetve ezüst nyomásra gondolunk, mert e technológiánál ezt a két megoldást használják a leggyakrabban. De mint e meghívó sorozatunk eredeti darabja mutatja, mi már az első változatnál továbbgondoltuk ezt a kérdést és fehér fólia nyomással készítettük el a kollekció mintadarabjait. Mert a dolog lényege, hogy nem kizárólag arany, ezüst és fehér fólia létezik, hanem egy viszonylag széles színkínálatból lehetséges választani, három szempont figyelembe vétele mellett:
• az első egy szimplán kereskedelmi helyzet: itthon csak egy korlátozott készlet hozzáférhető, az extra, különleges színű fóliákat csak egyedi megrendelésre tudják a szállítók beszerezni, ami viszont feltételez egy minimális mennyiséget és ennek megfelelő árat, ez pedig egy ilyen meghívónál vélhetően túl magas költség
• a második egy technológiai kérdés, hogy egy általunk nem ismert és még soha ki nem próbált fólia mindenképpen rejt magá.ban némi kockázatot, hiszen nem tudhatjuk, hogy milyen lesz a végeredménye az ezzel készült nyomatnak. Persze logikusan mi is úgy gondoljuk, hogy ez nagy valószínűséggel szinte elhanyagolható probléma faktor, ugyanakkor nem zárhatjuk ki kategórikusan annak lehetőségét, hogy mégis valami előre nem látható helyzet álljon elő.
• és végül a harmadik a design kérdése, mégpedig az, hogy egy egyedi tipográfia, egyedi fóliával és valamilyen hordozón, hogyan fog mutatni, megint csak rejt magában némi kockázatot. Mi pl. elég sok mintadarabot készítettünk már kísérletezés céljából: számos különböző fóliát probáltunk ki nagyon sokféle hordozón, voltak köztük olyanok amelyek egészen szenzációsak lettek, voltak olyanok is, amelyek bár technológiai értelemben nem lettek hibásak, mégis kis közvélemény kutatásunk során közül többen mondták, hogy nem az igazi, és persze voltak olyanok is, amelyek viszont kifejezetten rosszul sikerültek: nem elég jól olvasható, nem passzol a fólia és a papír színe, stb. Tehát fontos azt tudnotok, hogy egy ilyen egyedi megoldásokkal történő rendelés, részben kísérlet, ami adott esetben akár rosszul is elsülhet.
Persze mi már a tervezési fázisban jelezzük, ha esetleg ilyen helyzetet valószínűsítenénk, valamint a fólia gyártója és forgalmazója is tud számunkra információval szolgálni, de mindezekkel együtt is fontos, hogy erről részletesen beszámoljunk.

Épp ezért készítettük az eredeti arany fóliás La Romance Floraison meghívónak, ezt az új fekete fóliás változatát: a fekete fóliával történ nyomás az aranyhoz hasonlóan jellegzetes és egyedi nyomatképet ad. A fekete fólia felülete egyébként enyhén fényes, ami a nagyobb betűméreteknél, vastagabb felületeken mutatkozik meg igazán, ezáltal még izgalmasabbá téve az összképet.

A kártyát színes, natúrbarna és óarany szöveg nyomtatással készítjük, amihez látványos, elegáns és különleges tipográfiát terveztünk: a szöveghez használt csupa nagybetűs típus, egészen vékony metszésű betű, a szöveg ettől légiesen könnyed, egészen finom vonalakkal jelenik meg. A kártya felső blokkjában, szinte egy a többitől elválasztott, külön blokkban szerepel a meghívó fő mondata, amely arról szól, hogy megházasodtok. A klasszikusan középre zárt szöveg elegánsan szegélyezi, a kifejezetten modern hatású, nagy méretű név kiemelést, ami központi látványeleme a meghívónak, rajzos, kalligrafikus betűtípusa egyszerre elegáns és rusztikus. Az alsó részben a színtén kiemelt dátum blokk következik, majd egy picit modernebb betűvel a záró infó sorok, ebben az esetben visszajelzés kérés.

Egyedi grafika teszi különlegessé a meghívót

A különleges tipográfián túl azonban, a meghívó igazi attrakciója a csodálatos, leveles-virágos díszítő motívum, sok-sok apró részletből összeállítva úgy, hogy az teljesen körülöleli a szöveget, ahol szükséges el is választja, illetve bizonyos részeknél éppen szabadon hagyja a felületet, hogy a tartalom jobban megmutatkozzék és egy picit pihenni hagyja a szemet.
Magyar és angol nyelvű minradarabokat is készítettünk, amelyek így jól mutatják, hogy eltérő szöveg mennyiséggel, különböző elrendezésben is milyen szép, látványos a tipográfia.
Nagyon fontos megjegyezni, hogy amíg a kártya nyomtatott részei – a nevek, a dátum, a szöveg –, minden megrendelés esetén egyedileg változtathatók, addig az aranyozáshoz szükséges klisé fix, így a virágos díszítő motívumok helye kötött. Épp ezért célszerű a mintához hasonló elosztású szöveget írnotok, ám ha mégis nagyon eltérő tematikájú szöveggel kérnétek a meghívót, áttervezhetjük a motívumot, és abból egyedi nyomóformát tudunk készíteni. Ennek részleteiről, árairól kérjétek egyedi ajánlatunkat!
A meghívó nyomtatása két fázisban történik, elsőként a digitális nyomtatással készülő, színes, szöveg nyomtatást készítjük el, e fázisnak a költsége egyforma, de a különböző papírtípusok eltérő árai miatt ezeket külön adjuk meg, második fázisként a fekete fólia nyomás következi, amelynek ára a pédányszámtól és a papír típusától függetlenül fix, 8000 Ft.

A Pimpernelnél  minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében több olyan megoldást és ötletet is szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani, amelyekkel  testre szabhatjátok a meghívótokat:
• Bár e kollekcióhoz most csak egy színkombinációt terveztünk, bármilyen színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, amit az alapanyag és vagy a választott boríték színéhez igazítva kérhettek, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.
• Az arany változattal együtt összesen tizenöt papír alapanyagot kínálunk e meghívóhoz, kérésetek alapján a kínálatunkban szereplő bármelyik papírcsalád színeivel szívesen dolgozunk. Ugyanakkor el kell mondanunk, hogy e meghívóhoz nem lehet akármilyen papírt választani. Egyrészt a választott alapanyagnak a különböző technológiai paraméterekhez illenie kell: digitális nyomtatásra és fólia nyomásra is alkalmasnak kell lennie. Elméletben nincs akadálya annak, hogy a kínálatunkból más papírt válasszatok, mégis az általunk ehhez a meghívóhoz tervezett papírokat javasoljuk, hiszen ezekből már mintadarabokat is készítettünk, így ezek a kipróbáltak, üzembiztosak.
• Végül: nem kizárólag arany fólianyomással készíthetjük e meghívót, ezüst vagy rosegold nyomással biztosan, és fehér vagy színes fóliával is szép lehet a meghívó.

Feltétlenül nézzétek meg a meghívó „testvérét” a La Romance Floraison kollekciót, amelyben színes nyomtatással és fekete fóliával készült változatokat készítettünk:
La Romance Floraison Collection

E meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

Ha egy meghívó igazán jó

Ritkán teszünk ilyet, de ennél a meghívónál egyértelmű és ezért megkerülhetetlen volt annak lehetősége, hogy az alapötletet, azaz magát a meghívó grafikáját „újrahasznosítsuk”, ezért készítettünk egy másik meghívót is ezzel a grafikával és egy picit módosított tipográfiával, ez pedig a Greenery Mini Collection 008-as meghívója, érdemes megnézni! 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.

Árak 40 vagy (4-gyel oszthatóan) több példányban

»»Alapgrafikai díj 6000 Ft
»»Crush Kiwi papírra: 690 Ft
»»Crush Citruspapírra: 650 Ft
»»Crush Corn papírra: 650 Ft
»»Alga Carta: 590 Ft
»» fólianyomás gépindítási
költsége: 8000 Ft

Árak 36-nél kevesebb példány rendelése esetén

»»Alapgrafikai díj 7000 Ft
»»Crush Kiwi papírra: 720 Ft
»»Crush Citruspapírra: 680 Ft
»»Crush Corn papírra: 680 Ft
»»Alga Carta: 620 Ft
»» fólianyomás gépindítási
költsége: 9000 Ft

Boríték színtől és papírtól függően 180-220 Ft között

Technikai paraméterek
»» 4 papírváltozat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

»» egyedi papírból készítve: kérd ajánlatunkat

Rendelési kódok:
Crush Kiwi_LRFBE17-521
Crush Citrus_LRFBE17-522
Crush Corn_LRFBE17-523
Alga Carta_LRFBE17-524

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek