Just Hold No2 Collection – esküvői meghívó
Just Hold No2 Collection – esküvői meghívó
Just Hold No2 Collection – esküvői meghívó
Just Hold No2 Collection – esküvői meghívó
Just Hold No2 Collection – esküvői meghívó
   

Just Hold No2 Collection – esküvői meghívó

Árak
»»  T4 méretű kártya alapgrafikai díja 5000 Ft
»» ár T4 – képeslap méretű kártya: 290 Ft/db
»» T4 boríték 10 féle színben: 100 Ft

Extrák, opciók:
»» kasírozott hátoldallal készítve T4: 390 Ft
»» hátoldali nyomtatás T4: 100 Ft/db
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás T4: +100 Ft/db/old.

»»  Baronial méretű kártya alapgrafikai díja 7000 Ft
»» ár Baronial: 390 Ft
»» Baronial boríték 5 féle színben: 150 Ft

Extrák, opciók:
»» kasírozott hátoldallal készítve Baronial: 540 Ft
»» hátoldali nyomtatás  Baronial: 150 Ft/db
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás Baronial: 150 Ft/db/old.

Technikai paraméterek
»» méret: T4 105×145 mm
»» 1 változat
»» méret: Baronial 125×180 mm
»» 1 változat

Rendelési kódok:
T4 méret
T4_JHNO217-431
T4-kraft_JHNO217-432

Baronial méret
Baronial_JHNO217-433
Baronial-kraft_JHNO217-434

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Ötletes és olcsó esküvői meghívó

A Just Hold esküvői meghívó kollekció már megjelenésekor óriási sikert aratott, rengeteg rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Az egyedi kérések sokasága után több paraméter tekintetében bővítettük a kollekciót:
• az eredeti tipográfiát is megtartottuk, de egy másik meghívónknál sikeresen alkalmazott és jól bevált megoldással, négy különböző hangulatú tipográfiai megoldással egészítettük ki a meghívót és, hogy ez ne okozzon keveredést, az egészet inkább egy külön kollekcióba soroltuk.
Feltétlenül nézzétek meg az eredeti változatot is és az új terveket:
Just Hold Collection
Just Hold Kraft Edition Collection

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Egy abszolút minimalista és elegáns meghívó, amit több tipográfiai megoldással, különböző kivitelezésekben kínálunk, így egyedi igényeknek is kiválóan megfelel.
A meghívó központi eleme a nevetek, a nagy méretű, kalligrafikus betűvel kiemelt felső rész, a meghívó szövegét pedig négy eltérő tartalommal terveztük meg, így szűkszavú és részletes meghívást is írhattok.
A dátum az, amely a neveteken kívül kiemelt, így a két leglényegesebb információ már első ránézésre tökéletesen látszik. Igazából nem is szükséges a design további részletezése, mert az elképzelés éppen az volt, hogy egy teljesen letisztult, mégis látványos meghívót készítsünk.

E tipográfiai szisztémát négy különböző betűtípus kombinációban készítettük el, hogy még több opcióból választhassátok ki a nektek leginkább tetsző és az esküvőtökhöz legjobban passzoló változatot.
A Rustic Simple változatban hagyományos, kalligrafikus betűtípussal emeljük ki neveteket, míg a szöveg egy klasszikus, ólomszedéses betű digitalizált változatával készült, így kellemes rusztikus / vintage hangulatot kölcsönöz a meghívónak.
A Silly Chick modernebb hangulatú, könnyed és bohókás tipográfia, a nevek és kiemelések játékos betűtípussal, míg a szöveg rajzos és vidám, mégis jól olvasható betűvel készültek.
A Classic Elegant változatot egy tényleg klasszikus „szépírásos” típussal és egy letisztult, talpas betűvel terveztük meg.
Utolsóként a Clear Modern egy divatos ötvözete a díszesebb kalligrafikus betűtípusnak és egy kifejezetten modern hangulatú, egyszerű típusnak.
Azok számára akik hosszabb szöveget vagy részletes programleírást szeretnének, elkészítettük a meghívó nagyobb méretű változatát. A nagyobb méretben persze más a boríték kínálat, így az e mérethez tervezett színváltozatok is eltérnek az előzőtől.

Bármelyik verzió esetén választhatjátok a nagyon divatos, natúr barna színű kraft kartonra történő nyomtatást vagy az eredeti, hófehér színű, finoman strukturált felületű kartont. Véleményünk szerint ezzel a két papírral mutat a legszebben, egyedi igény alapján szívesen elkészítjük bármilyen másik papírból is.
Mivel e meghívónál igazán sok opcióból választhattok, nem tudtunk minden variációból mintadarabokat készíteni és azokat lefotózni, ezért szeretnénk pontokba szedve összefoglalni a különböző lehetőségeket:
• kiválaszthatjátok a méretet: a kisebb T4-es vagy a nagyobb Baronial formátumot
• kiválaszthatjátok, hogy a négy különböző szövegmennyiség / elrendezés megoldásból melyik tetszik nektek legjobban
• választhattok négy eltérő tipográfiai megoldás közül
• végül pedig kérhetitek hófehér vagy natúr barna színű kraft papírra
E választási lehetőségek „csak” a meghívó esztétikájára vonatkoznak és ezekhez jönnek még a különböző rendelési konstrukciók – oldalt a Technikai paramétereknél találtok meg.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében e meghívót tovább gondolhatjátok:
• bár ennek a  grafikai ötletnek a tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük, bármilyen színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, amit a bordűr karton színéhez igazítva kérjetek.
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• a hófehér meghívó kártyát a papírcsalád halvány krém színű változatára nyomtatva kérhetitek
• a baronial borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, a baronial típusú, béléses meghívóink közül bármelyik bélést választhatjátok
• szerintünk a meghívó vastagsága megfelelő, ha kéritek, duplán kasírozott, két rétegű változatban készítjük.

E meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»»  T4 méretű kártya alapgrafikai díja 5000 Ft
»» ár T4 – képeslap méretű kártya: 290 Ft/db
»» T4 boríték 10 féle színben: 100 Ft

Extrák, opciók:
»» kasírozott hátoldallal készítve T4: 390 Ft
»» hátoldali nyomtatás T4: 100 Ft/db
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás T4: +100 Ft/db/old.

»»  Baronial méretű kártya alapgrafikai díja 7000 Ft
»» ár Baronial: 390 Ft
»» Baronial boríték 5 féle színben: 150 Ft

Extrák, opciók:
»» kasírozott hátoldallal készítve Baronial: 540 Ft
»» hátoldali nyomtatás  Baronial: 150 Ft/db
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás Baronial: 150 Ft/db/old.

Technikai paraméterek
»» méret: T4 105×145 mm
»» 1 változat
»» méret: Baronial 125×180 mm
»» 1 változat

Rendelési kódok:
T4 méret
T4_JHNO217-431
T4-kraft_JHNO217-432

Baronial méret
Baronial_JHNO217-433
Baronial-kraft_JHNO217-434

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek