Enchanted Elegantique Collection – esküvői meghívó
Enchanted Elegantique Collection – esküvői meghívó
Enchanted Elegantique Collection – esküvői meghívó
   

Enchanted Elegantique Collection – esküvői meghívó

Ára
»» Grafikai alapdíj 7000 Ft
»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 510 Ft
»» színes nyomtatással: 570 Ft
»» Boríték színtől és papírvastagságtól függően 180-220 Ft

Technikai paraméterek
»» 2 grafikai változat
»» méret: 180×125 mm, Baronial
Rendelési kódok:
pozitív_EE17_281
negatív_EE17_282

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

E meghívó lényege a változatos tipográfia és az informatív, piktogramos program blokk

Vannak olyan esküvői meghívó megoldások, melyek megunhatatlanok, olyan ötletek, amelyek minden megoldásban jól mutatnak és olyan további paraméterek – mint a méret, alapanyag, nyomtatás, stb. – amelyekkel nem lehet hibázni és elrontani egy meghívót. Ezeket szedtük egy csokorba és terveztünk „bejáratott” elemekkel mégis üdítően egyedi meghívót.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

A meghívó tipográfiai lényegét ezúttal is abban találtuk meg, hogy sok különböző betűtípus használatával, olyan egyedi betűkeverést alkossunk, amely változatosságával és rajzosságával teszi izgalmassá az oldalképet. A szövegben látványos, modern és klasszikus betűtípusokat használtunk, a lényeges részeket változatos kiemelésekkel tettük még izgalmasabbá. A jellegzetes elrendezésből adódóan célszerű a mintához hasonló szöveget adnotok, de ettől eltérő tartalmú és tagolású szöveg is szépen mutathat.

Egy esküvői meghívó, amivel nem tudtok hibázni

Az elrendezés különlegességét az adja, hogy a fekvő kártyát egy vízszintes és egy függőleges blokkra osztottuk, amelyben ezeknek megfelelően rendeztük el a szöveget és grafikát, így a két ellentétes tájolás külön-külön kiemeli magát, egyben erősítik is egymást.

Változatos tipográfia az egyedi esküvői meghívó titka

A neveket rusztikus hangulatú, szép, kalligrafikus betűvel készítettük, így a meghívó központi elemeként azonnal odavonzzák a tekintetet. A szöveges részben egy külön infóblokkot is képeztünk, így a legfontosabb részleteket itt kiemelve helyezhetjük el. A jobb oldali függőleges, piktogramos programsor pedig rendkívül látványos és egyben informatív módon vezet végig az esküvői eseményeken, time-line szerű megoldásával.

A piktogramokból elég sok, az általános esküvői eseményeket bemutató grafikát készítettünk már, amelyeket egy másik meghívónk galéria oldalain meg tudtok megnézni, de kérésetekre szívesen rajzolunk további szimbólumokat is.
OnlyYou#2

A meghívót különleges kartonra nyomtatjuk: a Kraftpack Double Sided 380 gr egy natúr barna színű, két oldalas kraft karton, amelynek különlegessége, hogy míg az előoldala teljesen sima és így kiválóan alkalmas a nyomtatásra, addig a hátoldala natúr, strukturált felületű. Az átlagostól eltérő különleges vastagsága miatt egyébként is egyedinek számít a hazai kínálatban, mivel a különböző digitális nyomdagépek jellemzően 300-320 gr-os vastagságig tudnak nyomtatni, így ennek elkészítéséhez egyedi megoldást kellett keresnünk.

E meghívó kollekcióban két színváltozatot terveztünk

A grafikát két nyomtatási variációban kérhetitek:
• a sima papír alapon fekete nyomtatás esetén a kraft kartonra nyomtatjuk a teljes szöveges és grafikai anyagot, mondhatnánk, ez egy hagyományos és egyszerű megoldás. Nagyon szépen érvényesül a papír felülete és a nyomatkép is jól mutat, stílusos és vagány meghívó képét festi.
• a fekete alapon negatív nyomtatás lényegében az előző fordítottja, ami úgy készül, hogy nem a szöveget és a grafikát nyomtatjuk feketével, hanem minden mást, vagyis a teljes felületet és így a nem nyomtatott részek ún. negatívban, vagyis fehérrel jelennek meg, azaz ebben az esetben barnával, a karton natúr alap színével. Ettől persze az egész kártya sötét, fekete és barna színű lesz, amitől sokan idegenkednek egy esküvői meghívó esetében, de nézzétek csak meg a fotógalériát, hogy milyen klasszul mutat ez a változat.

Ha tetszenek az ilyen piktogramos programsort tartalmazó és változatos, játékos tipográfiára építő meghívók, akkor feltétlenül nézzétek meg további hasonló kollekcióinkat is:
A Lemonade Kissing Kollekció és a Lemonade Kissing Pearl Kollekció csodás szín- és papírvariációkban kérhető.
A Chalkboard Elegance Kollekciót divatos,  krétetáblás stílusban készítettük, számos színváltozatban és különleges színű borítékokkal.
A Confetti Crush Kollekció két direktszínnel nyomtatva, különösen nagy méretben, bélelt borítékos kivitelben kínál egyedi alternatívát.
A Happily Ever After Kollekció pedig abszolút csúcsra járatja a piktogramos programsor kategóriát, mivel összesen három nap esküvői eseményeit jeleníti meg egy piktogramos grafikákkal illusztrált, timeline-os meghívóban.
Egyedi és különleges piktogramos programsort bármilyen egyedi meghívóhoz is kérhettek, mint pl. Bea és Zoltán Cool Style egyedi meghívójában is.

E meghívónak nem tartozéka boríték, de több méretben megfelelő borítékunk van, bátran választhattok.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében jelezzük, hogy bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük, ám sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, akár drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívóihoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető e meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.

Ára
»» Grafikai alapdíj 7000 Ft
»» egy szín fekete szöveg nyomtatással: 510 Ft
»» színes nyomtatással: 570 Ft
»» Boríték színtől és papírvastagságtól függően 180-220 Ft

Technikai paraméterek
»» 2 grafikai változat
»» méret: 180×125 mm, Baronial
Rendelési kódok:
pozitív_EE17_281
negatív_EE17_282

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek