Every Smile Collection – Kraft Edition
Every Smile Collection – Kraft Edition
Every Smile Collection – Kraft Edition
Every Smile Collection – Kraft Edition
Every Smile Collection – Kraft Edition
   

Every Smile Collection – Kraft Edition

Ára:
»» Alapgrafikai díj 6000 Ft
»» ár Baronial méret: 690 Ft
»» Boríték 200 Ft
Technikai paraméterek
»» méret: Baronial 125×180 mm
»» 2 színváltozat
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft

Rendelési kódok:
clrkrft1_ES16-211
clrkrft2_ES16-212

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

gy klassz grafika, sok színváltozatban, letisztult és ötletes tipográfiával: ez a jó esküvői meghívó receptje
Ez a mosolygós,  letisztult és elegáns, mégis fiatalos és színes egylapos esküvői meghívó család  több különböző kivitelezési megoldásban is rendelhető, így óriási választék áll rendelkezésetekre

Kisebb, képeslap méretben és nagyobb, elegáns formában is rendelhető ez az esküvői meghívó
Egy színes és változatos virágos grafikát készítettünk ehhez a meghívóhoz, amiből az alap modell a szabvány képeslap méretű meghívó kártya. Ebben a méretben egy extra elegáns, aranyos csillogású, gyöngyházfényű papírra nyomtattuk a hét különböző színvariációt, amiket a kínálatunkban található, szintén gyöngyházfényű borítékokhoz állítottunk be. Elegáns és ünnepélyes, egyben költséghatékony esküvői meghívó készült.

Ha hosszabb szöveget vagy részletes programleírást szeretnétek, illetve nem ragaszkodtok a gyöngyházfényű papírhoz, elkészítettük a meghívó nagyobb méretű változatát. Ezen egyrészt több a hely, így terjedelmesebb meghívó szöveg is elfér rajta, másrészt egy nagyon látványos, négy hasábban elrendezett program blokkot is terveztünk hozzá. Ehhez a mérethez egy hófehér, finoman strukturált felületű vastagabb kartont választottunk, hogy a nagyobb kártya se tűnjön vékonynak. A nagyobb méretben persze más a boríték kínálat, így az e mérethez tervezett színváltozatok is eltérnek az előzőtől.

Szerintünk ez a grafika, ezekkel a papírokkal mutat a legszebben, egyedi igény alapján, szívesen elkészítjük bármilyen másik papírra is.

A grafika jellegéből következően két kraft papíros színváltozatot is terveztünk, a nagyobb Baronial meghívó méretben. Ezen egyrészt több a hely, így terjedelmesebb meghívó szöveg is elfér rajta, másrészt egy nagyon látványos, négy hasábban elrendezett program blokkot is terveztünk hozzá.

A kraft papíros változatot egy eleve dupla rétegben kasírozott megoldásban készítjük, mert a sima egy rétegű verzió túl vékony lenne.

A színvariációk tekintetében nem akartunk túl sok további színmintát sorakoztatni, hiszen a két alap modellnél összesen 15 különböző színkombinációt készítettünk, amelyek közül bár a világosabbak kevésbé, de nagy részük kraft papírra nyomtatva is elkészíthető.

A kraft papíros változathoz is választhatók a színes borítékok, de ebben a méretben bordázott és sima, egyszínű natúr barna kraft boríték is rendelhető.

Ha tetszenek az ilyen kraft papírra nyomtatott meghívók, akkor érdemes megnézned a teljes kraft papíros esküvői meghívó kínálatunkat.

Ezen a linken pedig a kifejezetten egyedi tervezésű kraft papíros meghívóinkat találod. 

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• mivel a baronial borítéktípust úgy terveztük, hogy díszítő bélés beragasztására is alkalmas, így bármilyen papírból készült egyszínű vagy akár választott grafikával nyomtatott mintás bélés ragasztására is van lehetőség

Tekintsd meg a kollekció nem kraft papíros változatát!

Ha tetszenek az ilyen egylapos, virágos meghívók, akkor érdemes megnéznetek a Flowers and Dreams Mini Kollekciónkat, amiben összesen 45 különböző grafikával és tipográfiával tervezett meghívóból választhattok.

De ha nem ragaszkodtok kifejezetten az egylapos kivitelezéshez, akkor számos további ötletet szeretnénk a figyelmetekbe ajánlani:
Beauty Flower #07 Kollekció és a Beauty Flower #07 White Kollekció egyaránt szuper megoldás, sok gyönyörű virág grafikával, elegáns és különleges tasakban, gyönyörű csipkés-zsinóros díszítéssel, amelyet akár Ti magatok is elkészíthettek, ha az akciós DIY – Csináld magad konstrukcióban rendelitek.
Igazán különleges megoldásunk a bélelt borítékos meghívó kollekcióink, amelyek közül egyik jobb mint a másik, ezért érdemes a teljes bélelt borítékos kínálatunkat átnéznetek
De jó szívvel ajánljuk a kifejezetten zöldnövényekkel készített Greenery Mini Kollekciómeghívóit is
Igazi különlegesség a La Romance Florasion Kollekció, amelyet számos különböző papírra, arany fólianyomással készült gyönyörű díszítő virágmintával terveztünk meg
Lovingly Letter Mini Kollekcióban kifejezetten egyedi monogramos, virágos koszorú grafikákkal készült meghívókat terveztünk.

Az Every Smile esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok is rendelhetők az Every Smile meghívóhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető. A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.
Szép emlék marad a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Ára:
»» Alapgrafikai díj 6000 Ft
»» ár Baronial méret: 690 Ft
»» Boríték 200 Ft
Technikai paraméterek
»» méret: Baronial 125×180 mm
»» 2 színváltozat
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft

Rendelési kódok:
clrkrft1_ES16-211
clrkrft2_ES16-212

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek