Funny Marriage #16 Collection
Funny Marriage #16 Collection
Funny Marriage #16 Collection
Funny Marriage #16 Collection
Funny Marriage #16 Collection
  

Funny Marriage #16 Collection

Technikai paraméterek
»» 9 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» hajtott, négy oldalas: 540 Ft
»» egy lapos, két oldalas: 400 Ft

Rendelési kódok:
rózsaszín_FM16-231
citromsárga_FM16-232
fűzöld_FM16-233
világoskék_FM16-234
piros_FM16-235
lila_FM16-236
magenta_FM17_361
aqua_FM17_362
tengerkék_FM17_363

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy korábbi, 2012-es kollekcióba tervezett meghívónkat, ami megjelenése óta töretlenül sikeres volt, tavaly az akciós kínálatba „száműztünk”, de az időközben némileg módosult igények, valamint a tetemesre bővült borítékkínálatunk arra ösztönzött bennünket, hogy áttervezzük ezt a kiváló meghívót és felújított formában mutassuk be ismét.

E meghívó lényege a kedves, figurás grafika

Ezt az igazán kedves és jópofa kézi rajzos grafikát hat új, vidám és élénk színváltozatban készítettük el, amelyek mindegyikéhez van a kínálatunkban színben tökéletesen illő boríték.

Magát a meghívót egy halvány natúr színű, finom tapintású újrahasznosított papírra nyomtattuk, amely tökéletesen adja vissza a kézirajzos grafika hangulatát. A meghívó egy középen hajtott, négy oldalas kártya, az első oldalra kerül a pár neve egy ötletesen megkomponált, látványos megoldásban, a belső oldalra került az idézet, míg a jobb oldalon maga a meghívó szöveg kapott helyet, amelyet egy másik, az Almond & Kiwi meghívónkban már nagy sikert aratott, több hasábos program blokkal egészítettünk ki, így az oldal nem csak informatív de nagyon látványos. Végül a hátoldalon egy szöveges infó blokk kapott helyet, ahol rengeteg különböző információnak van hely, így akik szeretnék a vendégeiket minden fontos részletről tájékoztatni, azok számára ez kitűnő választás.

Az egyes színváltozatokhoz több különböző borítékot is tudunk ajánlani és persze az általunk tervezett színeken kívül további variációk elkészítésére is van lehetőség.

A Funny Marriage esküvői meghívó kollekciót folyamatosan bővítjük

E kollekciónkat 2016-ban rebootoltuk, a felújított verzió pedig óriási sikert aratott: rengeteg rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Az egyedi rendelések nyomán több részletében is bővítettük és tovább fejlesztettük ezt az alapötletet, amelyekkel kiegészítve immár egy szélesebb kínálatból tudtok választani.
A korábbi hat színváltozatot három új variációval bővítettük, amelyeket ezúttal is úgy választottunk ki, hogy a meglévő boríték kínálatunkban legyen hozzá tökéletesen illeszkedő szín. (A boríték nem szériatartozéka a meghívónak, opcionálisan rendelhető.)
Az 2016-os hat színváltozat inkább melegebb tónusú színekből állt, ezért a három új változathoz egy picit hűvősebb, szürkésebb árnyalatú alnyomat grafikát is terveztünk, ami így sokkal jobban harmonizál a boríték és a grafika egységes színeivel.
Másik újításunk, hogy elkészítettük a meghívó egylapos, két oldalas változatát is, ez grafikailag nem különbözik, mindössze annyi az eltérés, hogy nem szerepel az idézet oldal és a hátsó infó oldal, így csak az előlap és a meghívó oldal kap helyet a kártyán. Általában azért szoktak a párok ilyen verziót is kérni, mert ha valakit csak a szertartásra szeretnének meghívni, akkor annak a változatnak amúgy sem kell tartalmaznia a vacsorára, szállásra, ajándékra vonatkozó szöveget. Így a kisebb terjedelmű tartalom miatt is elegendő az egylapos megoldás és persze ez olcsóbb is, mint a hajtott, négyoldalas. A három új és a korábbi hat színváltozat is elérhető az új két oldalas kivitelezésben.
A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében szeretnénk jelezni, hogy a meglévő kilenc színváltozaton kívül örömmel tervezünk bármilyen egyedi színkombinációt és ha ahhoz illő borítékot szeretnétek, ám mi még nem készítettünk, akkor egyedi gyártás keretében a teljes papírkínálatunkból szívesen elkészítjük, bátran választhattok.

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.
Ez pedig a poháralátét egy másik változata, amelyet akár csomagban is adhattok köszönetajándékként.

A Funny Marriage #16 esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is megterveztünk.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett poháralátéteket:
Poháralátét Funny Marriage #16

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívó kollekcióhoz.

Teljes poháralátét kínálatunkban találtok még kraft papíros, fotós- és nyomtatott hátoldallal, színes és fekete hátoldallal, valamint aranyozott és prémium változatokat is. 
A teljes poháralátét kínálatot megnézheted itt.

Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, asztalszámozóval kombinálva

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, ez az A/4-es méretű, három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menükártyát.
A Funny Marriage #16 kollekcióhoz tervezett három oldalas menükártyát megnézheted itt.
A három oldals, háromszög formára hajtott menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, csak az egyik vagy mindkét oldalán nyomtatott egylapos menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menülapot.
A Funny Marriage #16 kollekcióhoz tervezett egylapos, terítékenkénti menükártyát megnézheted itt.
Az egylapos, terítékenkénti menükártyák teljes választékát megnézheted itt.

Ültetési tábla / ültetési rend az esküvő és a lakodalom egyik legfontosabb kelléke

Az ültetési tábla / ültetési rend az esküvő egyik legfontosabb kelléke: funkcióját tekintve rendkívül hasznos, mi több szükséges, hogy a vendégek könnyen és gyorsan megtalálják a helyüket, esztétikailag pedig egy nagyon látványos, szépen díszíthető, jól kihelyezhető kellékről, dekorációs elemről van szó.

Ültetési tábla / ültetési rend – válasszatok teljes kínálatunkból az alábbiak szerint

A Funny Marriage #16 esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztalonkénti bontásban
A Funny Marriage #16 esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla abc rendes változatban
A Funny Marriage #16 esküvői meghívó kollekcióhoz tervezett ültetési tábla asztaltérképes változatban
Az asztalonkénti bontásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az abc rendes megoldásban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
Az asztaltérképes változatban készített teljes ültetési tábla kínálatunkat megtalálod ezen a linken.
A korábbi években készült ültetési tábla referenciákat megtalálod ezen a linken.

 

Egyedi borítóval készült emlékkönyvet is terveztünk már e meghívó grafikájával:
Funny Marriage Emlékkönyv 1
Funny Marriage Emlékkönyv 2

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 9 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» hajtott, négy oldalas: 540 Ft
»» egy lapos, két oldalas: 400 Ft

Rendelési kódok:
rózsaszín_FM16-231
citromsárga_FM16-232
fűzöld_FM16-233
világoskék_FM16-234
piros_FM16-235
lila_FM16-236
magenta_FM17_361
aqua_FM17_362
tengerkék_FM17_363

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek