De La Mer Collection
De La Mer Collection
De La Mer Collection
De La Mer Collection
De La Mer Collection
   

De La Mer Collection

Árak
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» ár: 630 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db
»» boríték 200 Ft

Technikai paraméterek
»» 3 alap papír- és 8 bordür papír színváltozat
»» méret: 110×220 mm
Rendelési kódok:

Színes alap kartonok:
tengerkék_DLM-16-171
tintakék_DLM-16-172
navy blue_DLM-16-173

Színes bordür kartonok:
tengerkék
korall
világoskék
drapp
piros
halvány sárga
aqua
navy blue

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Divatos  Navy Blue színű esküvői meghívó

Egyre kedveltebbek a hajós, vizes témájú esküvők, ezekhez készítettünk különleges meghívót.
A vizes esküvők kellékei a különböző dekorációs elemekkel és papír kiegészítőkkel többféle hangulatban is elkészíthetők: lehetnek színes, játékos és vidám megoldások, de kifejezetten elegáns, egyszerű és letisztult hangulat is. Ez az esküvői meghívó ilyen.

Több rétegben kasírozzuk a meghívó alapját és arra ragasztjuk még a bordürt és magát a meghívó kártyát

E meghívó egyik érdekessége, hogy egy sok fázisból álló, több ragasztási folyamatot magában foglaló eljárással készül, amitől egyedi és látványos megjelenést kap. A meghívó összesen öt papírrétegből áll össze: a közepén egy vastag, fehér karton van, amelynek mindkét oldalára elegáns kék kartont kasíroztunk, ami három színben választható: egy élénkebb tengerkék, egy sötétebb színű, bordázott felületű tintakék és egy egészen sötét, rendkívül elegáns navy blue színű, erre ragasztunk egy színes bordűr kartont, ami mintegy kereteként szolgál a ráragasztott és hófehér kartonnak, amelyre a meghívó szövege kerül. A bordür kartont nyolc színben kínáljuk, amelyek mindhárom alap kartonnal kombinálhatók, így nagyon sokféle verzió választható, továbbá a bordür karton egyedileg rendelhető, így az alap színválasztékban szereplő kartonokon túl, bármilyen további szín választható.

Minden meghívóhoz különleges és a stílusához leginkább illő papírt választjuk

A meghívó kártya egy ún. filchatású, kellemes tapintású fehér kartonból készült, de igazi különlegességét a változatos, mégis elegáns tipográfia adja. Sok különböző típus keverésével jól átlátható tervet készítettünk, a pár nevét egy minimalista betűvel, nagy méretben kiemeltük, középen egy látványos betű és motívum kompozícióban kapott helyet a dátum, amely egy ügyes szöveges megoldással, kerek egész mondatként jelenik meg. Végül az alsó blokkban a további részletek kaptak helyet egy jól átgondolt és szépen megtervezett tipográfiával.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot
• e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót, egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében örömmel elkészítjük.

Ha tetszenek az ilyen sötétkék színnel készített meghívók, szívesen ajánlunk a figyelmetekbe még néhányat:
A Beautiful Simplicity Kollekcióban több boríték és bélés kombinációból is választhattok, köztük, a tengerkék borítékot púder, almazlöld és barackvirág színű béléssel. 
Az Overse Kollekciót szintén tengerészes hangulatú stílusjegyekkel készítettük.
A dobozos La Vie En Love Kollekcióban is szerepel tengerkék színváltozat.
A Bookmark Style Kollekcióban számos színkombináció választható, köztük a kék tasakhoz további színpárok választhatók.
A Cool Style Kollekciót több mint 20 féle papírra készítjük, köztük az egyik legkedveltebb a navy blue színű kartonra készült variáció.
A Sugarmice Colorful Edition Kollekcióban is több szín választható, köztük egy elegáns tengerkék.

A De La Mer esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok is rendelhetők a De La Mer meghívóhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető. A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. A fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

 

 

 

A fotózáshoz a dekorációs kellékeket Papp Alexandrától kaptuk:
Wedding & Party, rendezvényszervezés, dekoráció: www.wandp.hu, facebook.com/WandP.hu

Árak
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» ár: 630 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db
»» boríték 200 Ft

Technikai paraméterek
»» 3 alap papír- és 8 bordür papír színváltozat
»» méret: 110×220 mm
Rendelési kódok:

Színes alap kartonok:
tengerkék_DLM-16-171
tintakék_DLM-16-172
navy blue_DLM-16-173

Színes bordür kartonok:
tengerkék
korall
világoskék
drapp
piros
halvány sárga
aqua
navy blue

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek