La Vie En Love Collection
La Vie En Love Collection
La Vie En Love Collection
La Vie En Love Collection
La Vie En Love Collection
  

La Vie En Love Collection

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 120×120×14 mm
»» boxed edition
»» ár: 1050 Ft
»» szürke színű
díszítő betétlap: 50 Ft
»» szalag díszítés: 120 Ft
»» DIY akciós ár: 650 Ft Figyelem! 400 Ft-tal olcsóbb!
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi papírból készült
doboz rendelés: 12000 Ft

DIY
BeUnique
GoGreen_logo
Handmade_logo

Rendelési kódok:
korall_LVEL16-301
aqua_LVEL16-302
tengerkék_LVEL17-533
csokibarna_LVEL17-534
citromsárga_LVEL17-535
mustársárga_LVEL17-536

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A dobozos esküvői meghívó egy igazán különleges és exkluzív választás

2017-ben több módosítást is bevezetünk a dobozos meghívó rendelhetősége kapcsán.
Ezt a meghívót sokan imádják, hiszen egy igazán exkluzív és különleges esküvői meghívó, sőt kifejezetten prémium, mind az alapanyagok, a kivitelezés és a grafika tekintetében is.  Sokaknak készítettünk már a dobozos meghívót, és bár mindenki örült, az árát sokallották.
Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt árat csökkenteni nem tudunk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 18 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan,  a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.
A dobozos meghívót mi is szeretjük, és örülnénk, ha Ti is sokan szeretnétek, ezért kifejezetten a Csináld magad konstrukciót ajánljuk, hiszen így alacsonyabb áron és rövidebb idő alatt készülhetnek el a meghívók.
Természetesen továbbra is örömmel vállaljuk a teljes elkészítést is.

 A kollekcióban szereplő aqua színű meghívó átmenetileg sajnos nem rendelhető. Az említett papír beszerzését a forgalmazó ideiglenesen felfüggesztette és mivel a korábban elkészített dobozaink is elfogytak, így e színváltozat egyelőre nem elérhető. Reméljük, hogy ez a probléma hamarosan megoldódik, de addig is szeretnénk jelezni, hogy az ősz folyamán készítjük a 2017-es új kollekció darabjait és e meghívó családunkat négy új színnel bővítjük majd. Már folyamatban van az új színvariációk mintadarabjainak készítése és fotózása, így hamarosan kikerülnek majd a honlapra, addig is kérjük szíves türelmeteket és amennyiben konkrétan érdeklődnétek az új színekkel kapcsolatban, írjatok bátran e-mailt és örömmel tájékoztatunk a részletekről.

A La Vie En Love meghívó színválasztékát folyamatosan bővítjük

A 2017-es kollekció megjelenésével frissítettük e meghívónk színválasztékát: a korábbi két változatból az Aqua verzió ideiglenesen sajnos nem rendelhető, helyette négy új színből is választhattok. A gyönyörű tengerkék igazán elegáns, letisztult ugyanakkor fiatalos, a csokibarna picit komolyabb, sötétebb egy őszi esküvőhöz kiváló választás, a citromsárga rendkívül élénk, friss tavaszi szín, míg a mustársárga lényegében elegáns arany színű, csak azért nem így hívjuk, mert a felülete matt és nem csillogó, nem szeretnénk senkit sem megéveszteni azzal, hogy aranynak tituláljuk.
További újdonság, hogy a korábbi megrendelések tapasztalatából eredőn, bemutatunk több, az eredetitől eltérő elrendezésben készült verziót, amelyek közül szintén választhattok, ha más tartalmú és strukturájú szöveget szeretnétek. Itt tudjátok megnézni ezeket a változatokat:
Colors_LaVieEnLove_06.indd

A dobozos meghívók mindegyike tartalmaz valami egyedi különlegességet

A kínálatunkban szereplő dobozos meghívók egyre népszerűbbek és azt tapasztaltuk, hogy a párok nagyon szeretik ezeket egyedi elemekkel, apró ötletekkel és egyéb kiegészítőkkel picit átdolgozni és testre szabni, így jobbnál-jobb egyedi meghívók készülnek. Ebből kiindulva a 2016-os kínálatba számos új dobozos meghívót készítettünk, amelyek mindegyikénél különböző ötleteket és megoldásokat alkalmaztunk, hogy minél szélesebb palettát kínálhassunk ebben a kategóriában is. A dobozos meghívók teljes kínálatát megnézheted itt.

Egyedi megrendelésre készített meghívóink között is találtok néhány dobozos meghívót.

Miből áll a dobozos meghívó?

Ehhez a meghívóhoz két nagyon kellemes színű kartonból készítettünk dobozt és ezt kapcsoltuk össze számos további ötlettel, hogy egy igazán izgalmas meghívó legyen belőle:
• az egyik doboz egy korallos-púderes színű, kalapácsolt felületű kartonból készült, míg a másik egy pasztelles aqua-kék színű, finoman bordázott kartonból készült, mindkettő tökéletesen harmonizál a meghívóban használt szürke színekkel
• a dobozt egy színben hozzá passzoló, egy cm szélességű, selyemfényű szalaggal, csomag szerűen átkötöttük, valamint egy Meghívó feliratú címkét is rámasniztunk
• a doboz alsó részébe, belülre egy szintén szürke díszítő kartont ragasztottunk, amely opcionálisan választható, az alapmodellt sima fehér kartonnal készítjük, de ajánljuk helyette a picit drágább szürke megoldást, amely kitűnően illeszkedik a színvilágba
Maga a meghívó kártya két rétegből kasírozva készül: az előoldal egy finoman strukturált felületű kartonból, míg a hátoldal egy sötét grafit szürke kartonból készült. Igazán modern és játékos tipográfiával a viszonylag kis méretű, egy oldalán nyomtatott kártyán is kényelmesen elfér a pár nevének nagyobb méretű kiemelése, egy normál terjedelmű szöveg és a két pontból álló program rész és egy szintén kiemelt dátum blokk.

Ennél a meghívónál is az volt az egyik alap tervezési elvünk, hogy olcsó alapanyagokból és költséghatékony nyomtatási/gyártási eljárásokkal, viszont sok aprólékos és látványos kézimunkával kiegészítve készítsünk egy remek meghívót, amely így a DIY/Csináld magad sorozatunk egyik különleges darabja lehet.

A DIY konstrukcióban minden alapanyagot átadunk és a párnak kell: a doboz alját és tetejét hajtogatnia és ragasztania, valamint a díszítő lapot beleragasztania, a dobozt a címkével összekötnie és masniznia.

Újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben tetszik nektek ez a szalagos-címkés megoldás, de szeretnétek azt egy másik dobozzal kombinálni, akkor egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a dobozt, továbbá biztosan találunk hozzá illő szalagot.

A La Vie En Love esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

A 2018-as ávadtól a poháralátét már egy igazán exkluzív, hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

 

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 120×120×14 mm
»» boxed edition
»» ár: 1050 Ft
»» szürke színű
díszítő betétlap: 50 Ft
»» szalag díszítés: 120 Ft
»» DIY akciós ár: 650 Ft Figyelem! 400 Ft-tal olcsóbb!
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi papírból készült
doboz rendelés: 12000 Ft

DIY
BeUnique
GoGreen_logo
Handmade_logo

Rendelési kódok:
korall_LVEL16-301
aqua_LVEL16-302
tengerkék_LVEL17-533
csokibarna_LVEL17-534
citromsárga_LVEL17-535
mustársárga_LVEL17-536

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek