La Vie En Love Collection- dobozos esküvői meghívó
La Vie En Love Collection- dobozos esküvői meghívó
La Vie En Love Collection- dobozos esküvői meghívó
La Vie En Love Collection- dobozos esküvői meghívó
La Vie En Love Collection- dobozos esküvői meghívó
   

La Vie En Love Collection- dobozos esküvői meghívó

»» DIY akciós ár: 650 Ft Figyelem! 400 Ft-tal olcsóbb!

Alapgrafikai díj 7000 Ft


Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 120×120×14 mm
»» boxed edition
»» ár: 1050 Ft
»» szürke színű
díszítő betétlap: 50 Ft
»» szalag díszítés: 120 Ft
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi papírból készült
doboz rendelés: 12000 Ft

DIY
BeUnique
GoGreen_logo
Handmade_logo

Rendelési kódok:
korall_LVEL16-301
aqua_LVEL16-302
tengerkék_LVEL17-533
csokibarna_LVEL17-534
citromsárga_LVEL17-535
mustársárga_LVEL17-536

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A dobozos esküvői meghívó egy igazán különleges és exkluzív választás

A dobozos esküvői meghívónekünk isnagy kedvencünk,  hiszen  igazán exkluzív és különleges esküvői meghívó, sőt kifejezetten prémium, mind az alapanyagok, a kivitelezés és a grafika tekintetében is.  Sok dobozos esküvői meghívó készítésén vagyunk túl,  és bár mindenki örült, az árát sokallották.
Bármennyire is sajnáljuk, a rendkívül munka- és így időigényes kivitelezés miatt árat csökkenteni nem tudunk, valamint más meghívók normál vállalási határidejéhez képest az általunk teljes körűen kivitelezett példányok átadását a leadástól számított 18 munkanapon belül tudjuk csak vállalni.
És most jön a jó hír! Ha saját magatok állítanátok össze az esküvői meghívótokat, a DIY – Csináld magad verzióval jól jártok! Sőt, a meghívó alapanyagait gyorsan,  a meghívó jóváhagyásától számított 8 munkanapon belül át is vehetitek.
A dobozos meghívót mi is szeretjük, és örülnénk, ha Ti is sokan szeretnétek, ezért kifejezetten a Csináld magad konstrukciót ajánljuk, hiszen így alacsonyabb áron és rövidebb idő alatt készülhetnek el a meghívók.
Természetesen továbbra is örömmel vállaljuk a teljes elkészítést is.

 A kollekcióban szereplő aqua színű meghívó átmenetileg sajnos nem rendelhető. Az említett papír beszerzését a forgalmazó ideiglenesen felfüggesztette és mivel a korábban elkészített dobozaink is elfogytak, így e színváltozat egyelőre nem elérhető.  Már folyamatban van az új színvariációk mintadarabjainak készítése és fotózása, így hamarosan kikerülnek majd a honlapra, addig is kérjük szíves türelmeteket és amennyiben konkrétan érdeklődnétek az új színekkel kapcsolatban, írjatok bátran e-mailt és örömmel tájékoztatunk a részletekről.

A La Vie En Love meghívó színválasztékát folyamatosan bővítjük

A korábbi két változatból az Aqua verzió ideiglenesen sajnos nem rendelhető, helyette négy új színből is választhattok. A gyönyörű tengerkék igazán elegáns, letisztult ugyanakkor fiatalos, a csokibarna picit komolyabb, sötétebb egy őszi esküvőhöz kiváló választás, a citromsárga rendkívül élénk, friss tavaszi szín, míg a mustársárga lényegében elegáns arany színű, csak azért nem így hívjuk, mert a felülete matt és nem csillogó, nem szeretnénk senkit sem megtéveszteni azzal, hogy aranynak tituláljuk.
További újdonság, hogy a korábbi megrendelések tapasztalatából eredőn, bemutatunk több, az eredetitől eltérő elrendezésben készült verziót, amelyek közül szintén választhattok, ha más tartalmú és strukturájú szöveget szeretnétek. Itt tudjátok megnézni ezeket a változatokat:
Colors_LaVieEnLove_06.indd

A dobozos esküvői meghívó mindegyike tartalmaz valami egyedi különlegességet

A kínálatunkban szereplő dobozos meghívók egyre népszerűbbek és azt tapasztaltuk, hogy a párok nagyon szeretik ezeket egyedi elemekkel, apró ötletekkel és egyéb kiegészítőkkel picit átdolgozni és testre szabni, így jobbnál-jobb egyedi meghívók készülnek.  A dobozos meghívók teljes kínálatát megnézheted itt.

Egyedi megrendelésre készített meghívóink között is találtok néhány dobozos meghívót.

Miből áll a dobozos esküvői meghívó?

Ehhez a meghívóhoz két nagyon kellemes színű kartonból készítettünk dobozt és ezt kapcsoltuk össze számos további ötlettel, hogy egy igazán izgalmas meghívó legyen belőle:
• az egyik doboz egy korallos-púderes színű, kalapácsolt felületű kartonból készült, míg a másik egy pasztelles aqua-kék színű, finoman bordázott kartonból készült, mindkettő tökéletesen harmonizál a meghívóban használt szürke színekkel
• a dobozt egy színben hozzá passzoló, egy cm szélességű, selyemfényű szalaggal, csomag szerűen átkötöttük, valamint egy Meghívó feliratú címkét is rámasniztunk
• a doboz alsó részébe, belülre egy szintén szürke díszítő kartont ragasztottunk, amely opcionálisan választható, az alapmodellt sima fehér kartonnal készítjük, de ajánljuk helyette a picit drágább szürke megoldást, amely kitűnően illeszkedik a színvilágba
Maga a meghívó kártya két rétegből kasírozva készül: az előoldal egy finoman strukturált felületű kartonból, míg a hátoldal egy sötét grafit szürke kartonból készült. Igazán modern és játékos tipográfiával a viszonylag kis méretű, egy oldalán nyomtatott kártyán is kényelmesen elfér a pár nevének nagyobb méretű kiemelése, egy normál terjedelmű szöveg és a két pontból álló program rész és egy szintén kiemelt dátum blokk.

Ennél a meghívónál is az volt az egyik alap tervezési elvünk, hogy olcsó alapanyagokból és költséghatékony nyomtatási/gyártási eljárásokkal, viszont sok aprólékos és látványos kézimunkával kiegészítve készítsünk egy remek meghívót, amely így a DIY/Csináld magad sorozatunk egyik különleges darabja lehet.

A DIY konstrukcióban minden alapanyagot átadunk és a párnak kell: a doboz alját és tetejét hajtogatnia és ragasztania, valamint a díszítő lapot beleragasztania, a dobozt a címkével összekötnie és masniznia.

Újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben tetszik nektek ez a szalagos-címkés megoldás, de szeretnétek azt egy másik dobozzal kombinálni, akkor egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a dobozt, továbbá biztosan találunk hozzá illő szalagot.

A La Vie En Love dobozos esküvői meghívó kollekcióhoz számos kiegészítőt is terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

A poháralátét már egy igazán exkluzív, hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.
Szép emlék a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

»» DIY akciós ár: 650 Ft Figyelem! 400 Ft-tal olcsóbb!

Alapgrafikai díj 7000 Ft


Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 120×120×14 mm
»» boxed edition
»» ár: 1050 Ft
»» szürke színű
díszítő betétlap: 50 Ft
»» szalag díszítés: 120 Ft
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi papírból készült
doboz rendelés: 12000 Ft

DIY
BeUnique
GoGreen_logo
Handmade_logo

Rendelési kódok:
korall_LVEL16-301
aqua_LVEL16-302
tengerkék_LVEL17-533
csokibarna_LVEL17-534
citromsárga_LVEL17-535
mustársárga_LVEL17-536

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek