Garden Party Color Foil Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Color Foil Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Color Foil Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Color Foil Edition Collection – esküvői meghívó
Garden Party Color Foil Edition Collection – esküvői meghívó
   

Garden Party Color Foil Edition Collection – esküvői meghívó

Árak
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya egy oldalas: 450 Ft
»» egy oldalas, kasírozott hátoldallal készítve: 560 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: 600 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: és két rétegben kasírozva 690 Ft)
»» egyedi fólianyomás/aranyozás gépindítási díja: 9000 Ft
boríték színtől és papírvastagságtól függően 170-200 Ft

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 135×135 mm


Rendelési kódok:
nappali színváltozatok
piros-day_GPCFE17_371
pink-day_GPCFE17_372
lila-day_GPCFE17_373
kék-day_GPCFE17_374
zöld-day_GPCFE17_375
arany-day_GPCFE17_376

éjszakai színváltozatok
piros-night_GPCFE17_381
pink-night_GPCFE17_382
lila-night_GPCFE17_383
kék-night_GPCFE17_384
zöld-night_GPCFE17_385
arany-night_GPCFE17_386

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy kis aranyozással bolondítjuk meg ezt az esküvői meghívó kollekciót

A Garden Party esküvői meghívó eredeti  verziója megjelenésekor óriási sikert aratott, rengeteg rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Többen újabb ötleteik megvalósítását kérték, így egyedi elképzelések mentén is készítettünk e kollekcióba tartozó meghívót. .
A Garden Party esküvői meghívó különböző változatokat tartalmazó fotógalériáiban több, az eredetitől eltérő, új tipográfiai megoldást és tördelési változatot is találtok, immár ezekből is választhattok és a leginkább tetsző variációban készítjük majd nektek a meghívót.

Az újabb változatok között találtok natúr barna kraft papírra, különböző gyöngyházfényű papírokra készített verziókat, de érdemes megnéznetek az eredeti kollekció darabjait is:
Garden Party Kraft Edition Collection
Garden Party Pearl Edition Collection
Garden Party Collection

Számtalan színváltozatban és költséghatékony változatban is rendelhető ez az esküvői meghívó

Kínálatunk egyik különleges darabja, ami nem csak óriási szín- és kivitelezési választékban rendelhető – egyébként ötletes és kedves – meghívó, de ehhez kapcsolódóan vezettünk be új rendelési konstrukciót, amelynek lényege, hogy a meghívó egyszerű digitális nyomtatással avagy opcionálisan plusz aranyozással is rendelhető.

A meghívó grafikai motívuma a színes lampion füzér, a kis lámpások között díszes konfetti pöttyökkel. E konfetti pöttyök az esküvői meghívó többi részével megegyező módon, digitálisan is nyomtathatók, ám ezt a sorozatot kifejezetten a színes fólianyomás egyedisége miatt készítettük, így bár technikailag lehetséges, de a design szempontjából valójában elvész pont a lényeg, ha nem kéritek a fólianyomást. Mi leginkább a színes fólia nyomással készülő változatot ajánljuk, amely egészen különleges magasságba emeli a meghívótokat.

A meghívó a nyomtatása fólianyomással és esetleg anélkül első körben azonos módon történik, így az ár is megegyezik – a fólianyomással való kiemelésnek csupán egyszeri plusz díja van.

A meghívót a kedvenc 250 gr-os újrahasznosított papírunkra készítjük, játékos és látványos tipográfiával tervezve, gyönyörű színvariációkban.
Az egyedileg készülő fólianyomásnak a példányszámtól függetlenül fix költsége van, valamint pont a fólianyomás miatt azt javasoljuk, hogy ez a verzió készüljön inkább egy duplán kasírozott, két rétegű megoldásban, így egy vastagabb cardboard jellegű kártyát kapunk és gyönyörűen megjelenik rajta a fólianyomás picit dombornyomásos hatása.

Az egyes színváltozatok elemeit úgy terveztük meg, hogy annak minden részlete tökéletesen passzoljon: a főszín és annak árnyalatai megjelennek a grafika és a tipográfia egyes elemeiben, és a fő színnel készülhet a fólianyomás is , továbbá passzol hozzá a boríték. Mivel a grafikában szinte bármilyen színkombináció elkészíthető, ám borítékból korlátozott kínálat áll rendelkezésünkre, a színes fóliák választéka pedig még kisebb, így előbbi tekintetében bátran képzeljetek egyedi megoldásokat, de a két utóbbi összetevő esetében mindenképpen szükséges az egyeztetés.

A grafikából adódóan két változatban terveztük meg és készítettük el e kollekció mintadarabjait: az egyik a „nappali” a másik az „éjszakai” verzió, amelyre mindegyik színváltozatnál sötét alnyomatot terveztünk, hogy egy esti kerti party hangulatát keltse már a meghívó is. A meghívók tervezésénél általában kerüljük az ilyen nagy felületű alnyomatokat, mivel így kevésbé tud érvényesülni a különböző papírok jellegzetes felülete és struktúrája, de ennél a meghívónál ezek az éjszakai változatok egészen különleges hatást keltenek, ráadásul az aranyozott verziókon még jobban mutatnak a fényes fóliával nyomtatott konfettik.

Szintén ügyfeleink kérésére felvettük a kínálatunkba a két oldalon nyomtatott változatot is, hogy ha olyan sok szöveget, egyéb infót szeretnétek a meghívóra, hogy az egy oldalnyi felület nem elegendő, akkor az előoldal mintájára a hátoldali grafika is elkészíthető.

A Garden Party esküvői meghívó kollekciónkat évről-évre fejlesztjük és bővítjük

A továbbfejlesztett változatok között találtok natúr barna kraft papírra, különböző gyöngyházfényű papírokra készített verziókat, valamint e kollekciónál először színes fólianyomással készülő változatokat is terveztünk:
Garden Party Kraft Edition Collection
Garden Party Pearl Edition Collection

Szintén ügyfeleink kérésére felvettük a kínálatunkba a két oldalon nyomtatott változatot is, hogy ha olyan sok szöveget, egyéb infót szeretnétek a meghívóra, hogy az egy oldalnyi felület nem elegendő, akkor az előoldal mintájára a hátoldali grafika is elkészíthető.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek jegyében szeretnénk jelezni, hogy a meglévő hat színváltozaton kívül örömmel tervezünk bármilyen egyedi színkombinációt és ha ahhoz illő borítékot szeretnétek, de nincsen nálunk még készen, akkor egyedileg szívesen elkészítjük: válasszatok bátran teljes papírkínálatunkból

A Garden Party esküvői meghívó családhoz számos kiegészítőt is kínálunk

Az egyik legnépszerűbb ültetőkártya típus a három az egyben poháralátét, amely köszönetajándék is egyben, ebből három sorozatot is találsz a kínálatunkban:
Garden Party Poháralátét
Garden Party Color Foil Poháralátét
Garden Party Pearl Poháralátét

Már az igazán extravagáns, hatszögletű poháralátét változatot is kérheted.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A Garden Party meghívóhoz egyedi borítóval készült emlékkönyvet is terveztünk.

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.
Garden Party poháralátét
Garden Party Color Foil poháralátét
Garden Party Pearl Edition Poháralátét

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető
 
Ha tetszik a Garden Party esküvői meghívó család, akkor feltétlenül nézd meg Irma és Zsolt egyedi paraméterek alapján rendelt meghívóját, amelyben a Garden Party motívumot, a dobozos meghívók kivitelezésével ötvöztük.

Árak
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya egy oldalas: 450 Ft
»» egy oldalas, kasírozott hátoldallal készítve: 560 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: 600 Ft
»» mindkét oldalán nyomtatott változat: és két rétegben kasírozva 690 Ft)
»» egyedi fólianyomás/aranyozás gépindítási díja: 9000 Ft
boríték színtől és papírvastagságtól függően 170-200 Ft

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 135×135 mm


Rendelési kódok:
nappali színváltozatok
piros-day_GPCFE17_371
pink-day_GPCFE17_372
lila-day_GPCFE17_373
kék-day_GPCFE17_374
zöld-day_GPCFE17_375
arany-day_GPCFE17_376

éjszakai színváltozatok
piros-night_GPCFE17_381
pink-night_GPCFE17_382
lila-night_GPCFE17_383
kék-night_GPCFE17_384
zöld-night_GPCFE17_385
arany-night_GPCFE17_386

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek