Anita és John Franco egyedi monogramos aranyozott meghívója
Anita és John Franco egyedi monogramos aranyozott meghívója
Anita és John Franco egyedi monogramos aranyozott meghívója
Anita és John Franco egyedi monogramos aranyozott meghívója
Anita és John Franco egyedi monogramos aranyozott meghívója
   

Anita és John Franco egyedi monogramos aranyozott meghívója

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy minden elemében egyedi és igazán különleges egyedi esküvői meghívó

Anita és John Franco esküvői meghívója minden elemében egyedi és különleges.  Felsorolni is nehéz mennyi ötletet, apró részletet tettünk bele ebbe a látványra mégis letisztult és egyszerű esküvői meghívóba, azért mégis megpróbáljuk:

A meghívó egy egyedi formájú tasakból és a bele csúsztatott kártyából áll. Mindkettőt egy hófehér színű, halvány aranyos csillogású, gyöngyházfényű prémium papírból készítettük, ami az egyik legnépszerűbb az esküvői meghívók körében, elegáns és ünnepélyes, valódi különlegesség.

Egyedi tasakot terveztünk és készítettünk az esküvői meghívóhoz

A tasakhoz egy egyedi formatervet szerkesztettünk, amely alapján, egy egyedi stancszerszámot gyártattunk. De mi is az a stanc és stancszerszám? Nos ez egy egyedi formájú, nagyteljesítményű, ipari vágókés, amelynek segítségével szinte bármilyen formájú darabok vághatók – stancolhatók – ki, bármilyen papírból. Amikor erről érdeklődnek nálunk, úgy szoktuk elmagyarázni, hogy úgy kell elképzelni ezt a stancszerszámot, mint ha egy pogácsaszaggató lenne, csak épp ez nem pogácsákat, hanem ez esetben egyedi formájú és méretű tasakokat vág ki a választott papírból.

Viszonylag ritkán szokott előfordulni, hogy valaki teljesen egyedi formájú stancszerszámot készíttet, tekintve, hogy ennek költségei általában nem alacsonyak. Ahogy korábban is írtuk, első lépésként egy egyedi formaterv, azaz stancrajz tervezésére van szükség, ami azt jelenti, hogy nem csak a kért formájú tasakot kell megterveznünk, hanem speciális gyártási szempontokat is figyelembe kell vennünk. Ennél a tasaknál szükség volt az előlapon egy kivágott részre, amely a tasak elejére került és ennek segítségével lehet kivenni a kártyát a tasakból, ami viszont nem látható, hogy a tasak ragasztásához szükség volt még két ún. ragasztó fülre, amelyek a tasak belsejében találhatók és arra szolgálnak, hogy a tasakot egyben tartsák. Mindezeket úgy kell megrajzolni, hogy egyéb a stancolás folyamán jelentkező „problémaforrásoknak” is ellenálljanak, tekintve, hogy a stancolás során olyan nyomás, lényegében sokk éri a papírt, amely egészen jellegzetes anyagromlást eredményezhet, ha nem szekértő tervezi meg a stanckést.

A formatervezés eredménye egy stancrajz, amelyet nyomdai filmre világítunk és a szerszámkészítő mester ez alapján csinálja meg magát a stanckést. Ezután már „csak” magára a stancolásra van szükség, azaz a választott gyöngyházfényű papírból „kiszaggatni a pogácsákat” azaz kistancolni a tasakokat.

Egyedi aranyozás és dombornyomás teszi teljessé ezt a meghívó tasakot

Ám e tasak készítése itt még nem ért véget, két további felületnemesítést is végeztünk rajta: az egyik egy speciális mintázatú dombornyomással készült díszítő terülőmotívum, a másik pedig egy egyedi monogram arany fólianyámással történő díszítése.

Dombornyomással viszonylag ritkán dolgozunk, ugyanis az eljárás különböző paramétereit tekintve, több szempontból is bonyolultabb, problémásabb, részben költségesebb is, mint pl. egy arany fólia nyomás, másrészt a dombornyomás során számos olyan hibalehetőség vetődhet fel, ami kifejezetten egy-egy papírnak, vagy épp magának a domborozni kívánt formának a speciális és egyedi, épp ezért előre kevésbé látható sajátossága. A dombornyomáshoz minden esetben szükség van egy egyedi dombornyomó klisére, ami lényegében egy fémvésett szerszám, a domborozni kívánt formát speciális fém felületbe marják, ezután elkészítik az ún. ellennyomó formát, ami a dombor klisé ellentetje, patricája. A dombornyomás során ugyanis e két réteg közé kerül a papír, a nyomó formát nagy erővel belepréselik az anyagba és az ellennyomó klisé gátolja meg, hogy a papír átszakadjon vagy akár csak kitörjön, illetve meg is támasztja magát a formát, így „elméletileg” a forma szépen átnyomódik a papíron. Hosszan lehetne fejtegetni és részletezni e technológia különlegességeit, mert csak a saját tapasztalataink alapján is számtalan olyan részletet ismertünk meg, kísérleteztünk ki, amelyeket egyébként nem lehet megtanulni. De maradjunk inkább ennél a konkrét meghívónál, mert egyébként itt is felvetődött egy érdekes kérdés, mégpedig, hogy milyen vastagságú/vékonyságú léniákat lehet minőségigényesen belenyomni egy adott vastagságú és merevségű kartonba úgy, hogy az a legmagasabb kidomborodással jelenjen meg, az anyag sérülése nélkül. Külön érdekessége ennek a motívumnak, hogy bár technikailag rövid vonalakból áll, összhatását tekintve mégis olyan, mint ha pl. egy kárpitozott, szivacsos felület lenne, amit varrott motívumokkal díszítettek, vagyis ránézésre úgy tűnik, mint ha a teljes felület domborodna. Nehéz ezt leírni, reméljük, hogy a képeken jól látszódik ez a különleges hatás.

A dombornyomás után következett a befejező folyamat, amely során egyedi monogram került a tasak középső részére, amit arany fólianyomással vittünk fel a tasakra.

Mi is az a két rétegű kasírozás és miért jó?

Ezt a megoldást viszonylag gyakran használjuk az egylapos, két oldalas meghívók esetén, ebben az esetben két oka is van:
– normál esetben is jót tesz egy egylapos meghívónak, ha két rétegben kasírozva készül, mivel így egy lényegesen vastagabb, cardboard jellegű, minőségi kártyát kapunk. Sokan nem értik, sőt idegenkednek is ettől a megoldástól, pedig a meghívó megjelenéséhez, mind technikai értelemben, mind pedig a tapintás érzet szempontjából a hozzáadott értéke igen magas.  Az ötlet alapja, hogy a különböző digitális nyomdagépek általában nem képesek 300 gr-nál vastagabb kartonok megnyomtatására, ezért ha ettől vastagabb kártyát szeretnénk kapni, akkor a kasírozás az egyetlen lehetőség, hogy ezt elérjük. A kasírozás egyébként egy speciális ragasztóval történő, nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő folyamat, amelyet mi már régóta alkalmazunk és magas minőségben készítünk ezzel a technikával meghívókat és azok kiegészítőit.
– a másik ok ami miatt ezt a meghívót két rétegben készítettük, hogy az előoldalára arany fólianyomással kerültek rá a díszítő motívumként szolgáló konfetti pöttyök és ehhez a technológiához általában szükség van a vastagabb hordozóra. Bár egy normál  vastagságú, egy rétegű kartont is szépen lehet fólianyomással díszíteni, azonban minél nagyobb és/vagy részletesebb fóliázandó minta illetve felület, annál inkább előfordulhat, hogy a fólianyomás során a minta átnyomódik a hátoldalra.  Ebben az esetben, ha a fólianyomtatás pont fedésben lenne a hátoldalra nyomtatott szöveggel, részben rontana az olvashatóságon és nem is lenne esztétikus.

Egyedi monogramos esküvői meghívó

Szinte már a működésünk kezdetétől terveztünk egyedi monogramokat, amelyek minden esetben különleges és meghatározó elemei egy-egy esküvői arculatánk. De az ilyen különleges monogramok mellett, költséghatékonyabb és gyorsabban elkészíthető változatokat is kínálunk, amelykben számos grafika és betűtípus kombinációjából Ti magatok állíthatjátok össze a leginkább tetsző monogramot. Ezek között sok olyan is szerepel, amelyekből bélyegző vagy akár aranyozáshoz / fólianyomásra alkalmas klisé is készíthető, de kifejezetten színes nyomtatáshoz tervezett ötleteket is kínálunk.

A 2018-as évadra 15 új monogram grafikát terveztünk, sok szép virág- és levélkompozícióval, rengeteg színben, tavaszi, nyári és őszi hangulatban. Ezek a monogramok bármihez felhasználhatók, köztük akár meghívóhoz is, de végigkísérheti az egész esküvő grafikai arculatát és megjelenhet bármelyik kiegészítőn: ültető- és menükártyán, ültetési táblán, köszönetajándékon, poháralátéten és emlékkönyvön.
A teljes monogram kínálatunkat megnézheted itt.

És ha tetszenek a monogramos meghívók akkor feltétlenül nézd meg a kifejezetten erre a témára megálmodott Lovingly Letters Mini Kollekciónkat, továbbá az egyedi monogramos béléssel készülő Monogramed Kollekciót. De további ötletes megoldásokra lelhetsz a Kraft Elegance és a Timeless Elegance kollekciókban is.

A tasak tehát egyedi stancforma alapján, dombornyomással és arany monogram prégeléssel készült, valódi különlegesség!

Ehhez méltó meghívó kártyát terveztünk, ami a tasakhoz hasonlón egyedi arany nyomással készült, méghozzá három nyelven: magyarul, spanyolul és franciául, tekintve, hogy egy magyar lány ment hozzá egy spanyol származású fiúhoz és mindketten Párizsban éltek. Ennek megfelelően a három nyelvi változathoz egy-egy egyedi aranyozó fromát készítettünk és a különböző változatokból, eltérő példányszámokban készítettük el a kártyát, amit egyébként az arany nyomás miatt, két rétegben kasírozva csináltunk meg.

A fotósorozatot a Gundelben készítettük egy esküvőn, amit a Fleur & Ballon dekorált.

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amelyek nem csak arany, hanem rosegold, ezüst,  fehér, vagy fekete és ezeken túl, számos más színű fólianyomtatással is el tudjuk készíteni.

Egyedi fólianyomással készülő esküvői meghívók

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor, épp a különleges technológia miatt, sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor még egy másik költség is jelentkezik, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő és nyomás segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 8000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 14 000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, fajlagosan annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz.  Általánosságban elmondható, hogy 40 példány felett, már nem túlzottan költséges egy egyedi fólianyomással készülő kivitel legyártása, ugyanakkor ennél alacsonyabb darabszám esetén sincs technikai akadálya egy ilyen megoldással elkészíteni a meghívótokat. 
Egyébként, ha egy alapvetően egyszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt az extra megoldást, akkor az összköltség még nem lesz szükségképpen nagyon magas.
Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

A kínálatunkban már meglévő aranyozott meghívókból is választhattok

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezekhez ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, de összhatásában éppen, hogy az. ?

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romokcsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót, amelynek darabjait a 2018-as őszi szezonban kívánjuk majd publikálni.

 

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk egyedi meghívóinkhoz
2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamtosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Egyedi tervezésű aranyozott meghívóinkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók. Ezeken felül is számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyanarra a papírra és a meghívóval egyező egyéb dizájnelemek felhasználásával.
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Alapesetben a meghívó grafikájával készítjük ezeket is, de természetesen itt  is van lehetőség  teljesen egyedi grafika elkészítésére, – leírásotok vagy küldött minta alapján is szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
A poháralátétek a grafikától függetlenül, számos megoldásban készülhetnek• készülhet mindkét oldalán nyomtatott megoldásban, fotós hátoldallal és köszönő szöveggel,• a dekoráció színeihez igazítva, számtalan színes hátoldallal kasírozva,• gyöngyházfényű, textilhatású, bordázott, strukturált és megannyi különleges felülettel még extrább hatás érhető el,• több különböző színű és textúrájú, újrahasznosított öko-papírból,• natúr barna kraft papírból és bordázott kraft hátoldallal kasírozva,• sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel,• a legújabb megoldás pedig a kék hátoldallal készülő változat, ami balatoni, hajós vagy más vízi esküvőhöz lehet kiváló,• az extravagáns fekete hátoldalú alátét, amely hófehér és krém színű előoldallal is rendelhető,• a natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé.
Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik egyedi tervezésű aranyozott meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.

Egyedi meghívóink árszabása minden esetben személyre szabott árkalkuláció és egyeztetés alapján történik. Ötleteiddel és kéréseiddel kérjük, fordulj hozzánk bátran!

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek