Poháralátét – Bay Leaf 2

Technikai paraméterek
»» 95×95 mm
»» 1,5 mm-es söralátét kartonon
»» 12 db/csomag

minimális rendelési mennyiség: 24 db
további rendelési egység: 12 db

Átfutási idő (tervezés és gyártás)
»» kb. 6 munkanap

Gyártási ár
Poháralátét alap verzió
egyszerű fehér papírra nyomtatva
1,5 mm vastagságú söralátét kartonra kasírozva:
»» 250 Ft/db
»» 3 000 Ft/csomag

Grafikai tervezési díjak
»» alapgrafikai díj 1000 Ft/db (meghívó alapján)
»» egyedi grafika: 3000 Ft – tól
Egyedi névsor grafikai díja:  2000 Ft/sorozat

 

Opcionálisan kérhető gyártási paraméterek

Opcionálisan választható nyomtatási felületek:
Gyöngyházfényű papírra
nyomtatva: +50 Ft/db
Textilhatású vagy bordázott felületű
papírra nyomtatva: +40 Ft/db
Öko-papírra nyomtatva: +40 Ft/db
Natúr barna kraft papírra
nyomtatva: +40 Ft/db
Bordázott kraft papírra
nyomtatva: +20 Ft/db

Opcionálisan választható alapkartonok:
Kék színű söralátét kartonból
készítve: +50 Ft/db
1,15 mm fekete hátoldalból
készítve: +70 Ft/db
2 mm fekete hátoldalból
készítve: +120 Ft/db
Sumo karton: +140 Ft/db

 

Opcionálisan választható nyomtatott hátoldalak:
Fotós hátoldal egyszerű fehér
papírra nyomtatva: +100 Ft/db
Fotós hátoldal valamilyen extra papírra
nyomtatva az opcionális papírárak szerint +
80 Ft/db (nyomtatási költség)

Opcionálisan választható kasírozott hátoldalak:
Natúr barna kraft papír +50 Ft/db
Bordázott kraft papír +30 Ft/db
Rainbow színes fotókarton választott
színben: +40 Ft/db
ColorSmooth karton választott színben: 60 Ft/db
Keaykolour karton választott színben + 70 Ft/db
Öko-papír (Crush, Remake) választott színben  +60 Ft/db
Prisma karton választott színben + 60 Ft/db
Curious gyöngyházfényű papír választott
színben: +80 Ft/db
Curious Skin karton választott színben + 120 Ft/db
Gmund Color System választott színben + 150 Ft/db

Opcionálisan kérhető egyéb díszítések:
Csipkeszalagos átkötés: +90 Ft/db
Választott színű selyemszalagos
átkötés: +120 Ft/db

4 db-os szett:
Bármelyik opcionálisan választott
konstrukció esetén a listaár 60%-a.

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek

A legjobb köszönetajándék: ültetőkártya és névre szóló poháralátét is egyben

Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya köszönetajándék megoldás, amely közel 500 különböző grafikával, elképesztően sokféle papírból és gyártási konstrukcióban készíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén. 
A jól megtervezett méretből adódóan, kényelmesen elhelyezhető rajta a teljes név, egy rövid köszönőszöveg, valamint a pár neve és az esküvő dátuma is, de ha csak keresztneveket vagy beceneveket szeretnétek az alátétre, akkor ezt nagyobb betűmérettel is meg tudjuk jeleníteni.

Egyedi és ötletes köszönetajándék rövid átfutási idővel

Mindegyik poháralátét grafikánkat több különböző színváltozatban kínáljuk, de kérésetek esetén egyedi színösszeállításban is szívesen elkészítjük. Küldjétek el a vendégek névsorát, mi pedig egy munkanapon belül elkészítjük belőle a grafikai tervet, amit átküldünk nektek ellenőrzésre, jóváhagyásotok után pedig maximum öt napon belül az alátétek átvehetők a bemutatótermünkben.

Ha egyedi ötleteket is szeretnétek belevinni a köszönetajándék grafikába

Nézzétek át poháralátét kínálatunkat és ha több grafikát, tipográfiát, színösszeállítást is találtok ami tetszik, de szeretnétek ezeket kombinálni, további egyedi ötletekkel kiegészíteni, nálunk arra is van lehetőség. Írjátok meg elképzeléseiteket és segítünk a megvalósításban!
Ha egyedi monogrammal készült poháralátétet szeretnétek, tekintsétek meg akciós monogram kínálatunkat, amelyek alapján további, kedvezményes konstrukcióban tudtok poháralátétet rendelni.

Ez a köszönetajándék teljesen egyedi grafikával is rendelhető

Abban az esetben ha nem találnátok a kínálatunkban nektek maradéktalanul tetsző poháralátét grafikát, vagy nem tőlünk rendeltetek meghívót, esetleg egészen más grafikát, hangulatot szeretnétek az esküvőre, mint amilyen a meghívó volt,  akkor is van lehetőség egyedi grafikával történő köszönetajándék tervezésre és készítésére.

Tedd igazán egyedivé a poháralátétes köszönetajándékot: kérd fotós hátoldallal

Küldjetek egy klassz fotót, amit a köszönőszöveggel együtt elhelyezünk a poháralátét hátoldalán, így nem csak ültetőkártyaként és poháralátétként használható, de emléknek is kiváló.

Köszönetajándék prémium minőségben

A poháralátétet alapesetben jó minőségű papírokból és költséghatékony eljárásokkal készítjük, de egyedi igények alapján számos prémium megoldással is tudunk szolgálni. Készülhet sokféle minőségi alapanyagból,  köztük olyanokból, amelyek egyébként nem poháralátéthez valók pl. a vastagságuk miatt –, gyöngyházfényű, strukturált felületű, színes és kraft anyagokból, kérhető hozzá aranyozás, ami lehet egy már a kínálatunkban meglévő motívum – pl. Bay Leaf, Sugarmice vagy Chalkboard Elegance –, de a számotokra gyártatott egyedi klisével is.

Fontos: az alátétek nyomtatása ívben történik, ennek megfelelően kizárólag csomagban rendelhető!
Egy csomagban 12 db alátét van, amennyiben pl. 54 db kártyára van szükségetek, akkor is 60 db-ot tudunk csak készíteni belőle, így ebben az esetben öt csomag árát érvényesítjük.

Javaslataink az íven üresen maradó kártyák felhasználására:
• Érdemes néhány példányt biankó rendelni, amely esetben a grafikát rányomtatjuk, de a szöveg részt üresen hagyjuk, így ha esetleg bármilyen változás történik a vendéglistában, a névsor leadását követően, akkor kézzel akár az utolsó pillanatban is ráírhatók a nevek. Amennyiben a fentiek szerint valamilyen egyéb információval is kérnétek kártyákat, az arra kerülő szöveget kérjük a névsorral leadni.
• Bár a poháralátétet alapvetően köszönetajándéknak találtuk ki, valódi funkciójában is tökéletesen használható: készíttessetek magatoknak is egy csomag alátétet, hogy otthon, Ti magatok is használhassátok, vendégség, buli vagy akár a hétköznapok során.

A Pimpernel profizmusa  jegyében szeretnénk nektek egy igazán részletes leírást adni a poháralátétek készítéséről és annak mindennemű, egyedileg változtatható paraméterének módosítási lehetőségeiről, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális grafikát és produkciós megoldást.

A poháralátét – köszönetajándék I.

Alapanyagai és készítése

A poháralátétet három fázisban, két alapanyag felhasználásával készítjük: az általatok választott grafikával, egy jó minőségű, de egyszerű, szép fehér papírra nyomtatjuk, ezt a nyomatot azután egy 1,5 mm vastagságú, ún. söralátét kartonra kasírozzuk, a kasírozást követően legalább 48 órán át préseljük és hagyjuk száradni, majd végül az íveket felvágjuk és az alátéteket sarokkerekítjük. Egyedi kéréseitek alapján a kivitelezés paraméterei bővíthetők – pl. hátoldali kasírozás, aranyozás, stb. –, valamint a felhasznált alapanyagokból is rengeteg egyedi megoldás közül választhattok az alábbiak szerint.

1. Poháralátét – köszönetajándék: alap kivitel, normál papírból készítve

A poháralátét alap változatát a már leírtak szerint egyszerű fehér papírra nyomtatjuk és sörkartonra kasírozzuk, a gyakorlatban három eltérő színű papírt használunk a nyomtatáshoz. Van egy kifejezetten ragyogó fehér, egy árnyalattal törtebb normál, természetes fehér, végül pedig egy sárgásabb krém színű. E három papírváltozat árban nem különbözik és kérnetek sem kell, mert az adott grafikához mindig a legszebbet választjuk és abból készítjük el a köszönetajándékot.
Meghívó kollekcióink alapján készített és folyamatosan bővülő, normál papíros alap változatban készülő poháralátét kínálatunkat ezen a linken nézhetitek meg.

2. Poháralátét – köszönetajándék: pearl változat, azaz gyöngyházfényű papírból készítve

Kínálatunkban igen sok gyöngyházfényű papírtípus szerepel, amelyek nem csak a poháralátétekhez, hanem meghívókhoz, illetve bármilyen más kiegészítőhöz is választhatók. Kifejezetten a poháralátétek tekintetében két kategóriára bontottuk a rendelhető papírváltozatokat: az első kategória az alapvetően fehér-törtfehér típusok, a második kategória az anyagában színezett típusok.
Ezeket a választható pearl papírtípusokat részletesen is szeretnénk bemutatni.

2.1 Az első fehér-törtfehér kategóriában három színt kínálunk:
• Gyöngyfehér – Ice Gold: alapvetően fehér, de aranyosan csillogó felületű (az Ice Gold megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
• Kristályfehér – Ice Silver: alapvetően fehér, de ezüstösen csillogó felületű (az Ice Silver megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
• Fehérarany – White Gold: alapvetően ekrü színű és aranyosan csillogó felületű  (a White Gold megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
Ez a három papír árban nem különbözik.

2.2 A második, anyagában színezett kategóriában nyolc színt kínálunk:
• Pink Quartz: a legvilágosabb árnyalatú, pasztell rózsaszínű papír, amelynek speciális fémes jellege, enyhén hideg hangulatot kölcsönöz a papírnak, vidám és fiatalos szín. Ezen a linken találtok róla fotót.
• Korall: nyárias barackvirág szín, enyhén aranyos fénnyel, vidám és fiatalos papír
• Púder: az előzőknél néhány árnyalattal sötétebb, tompább fényű, púder-szerű szín, nagyon elegáns papír. Ezen a linken találtok róla fotót.
• Rosegold: az előzőknél egy-két árnyalattal sötétebb, de a púdernél világosabb, egy fokkal sárgásabb és valamivel élénkebb, színesebb, összességében inkább tompa fényű, elegáns papír. Ezen a linken találtok róla fotót.
• Champagne: középtónusú, kellemes krém színű, nem kifejezetten sárgás, inkább drappba hajló, picit tompa, komolyabb hangulatú szín. Ezen a linken találtok róla fotót.
• Világos ezüst: egészen világos, pasztell ezüst szín, hűvös és elegáns papír. Ezen a linken találtok róla fotót.
• Aloe: egészen világos, pasztell zöld szín, könnyed, friss hangulatú papír. Ezen a linken találtok róla fotót.
• Aquamarine: egészen világos, pasztell kék szín, könnyed, friss hangulatú papír. Ezen a linken találtok róla fotót.

Sajnos nem könnyű ezeket a speciális színeket leírni, sőt még fotózni sem egyszerű őket igazán. Tekintve, hogy a gyöngyházfényű felület reflektál a környezeti színekre, a fényerőtől  és színhőmérséklettől függően  másként veri vissza azokat, így a különböző fényviszonyok között egészen más színűnek lehet látni ugyanazt a papírt. Az anyagában színezett papírok kiválasztásához ezért azt ajánljuk elsősorban, hogy gyertek el a bemutatótermünkbe, ahol élőben is megnézhetitek a kérdéses színeket. Amennyiben erre nem volna lehetőségetek, akkor is nyugodtan hagyatkozhattok a tapasztalatunkra és ízlésünkre – mindenképpen szólunk ha úgy gondoljuk, hogy egy adott grafikához kevésbé jól passzoló papírt választottatok, illetve javaslatot teszünk a leginkább megfelelő megoldásra.
Nagy általánosságban elmondható, hogy az anyagában színezett gyöngyházfényű papírok árai egymástól lényegében nem különböznek, de magasabbak, mint az alapvetően fehér papírféleségeké.

Ez a gyöngyhézfényű Curious Metallics papírcsalád 2018 közepén közel harminc vadonatúj színnel bővült és bár mindegyik gyönyörű, az egyes színek más-más meghívókhoz és kiegészítőkhöz illenek. Általában azokat a színeket próbáljuk használni, amelyek a hazai trendeknek megfelelő, sokak által kedvelt esküvői témákhoz és dekorációs színekhez jól passzolnak. Reményeink szerint ez a jelentős papírválaszték elegendő lehetőséget nyújt, hogy minden pár megtalálja a számukra leginkább tetsző és az esküvőjükhöz legjobban passzoló színösszeállítást.
Erről a megújult Curious papírcsaládról írtunk is egy hosszú és részletes ismertetőt a blogunkban, sok fotóval illusztrálva, hogy minél tökéletesebben tudjuk bemutatni számotokra. Érdemes elolvasnotok ezen a linken: Gyönyörű papírok és csodás borítékok

3. Poháralátét – köszönetajándék: öko-papíros kivitel

Az öko-papíros kategóriába olyan papírokat válogattunk össze, amelyeket amúgy is használunk valamelyik meghívó kollekciónkban. Ezek közül a két leggyakrabban használt papírcsalád a Crush és Remake papírok, amelyek közös jellemzője, hogy legalább 20%-ban valamilyen természetes alapanyagot tartalmaznak. Újrahasznosított jellegüknek köszönhetően enyhén rusztikus hatást adnak, felületük általában nem simított, inkább durvább, natúr jellegű, színük pedig többnyire nem homogén, esetenként szemcsézett vagy apró „foltok” és „szilánkok” tarkítják.

3.1 A Crush papírcsaládban öt színt kínálunk:
• Corn: törtfehér, kellemes natúr színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy szép, közeli fotót itt találtok róla
• Citrus: halvány sárgás színű, a többihez képest homogén színű, ezen a linken találtok róla egy közeli fotót
• Grape: halvány rosé szín, enyhén szemcsézett textúrájú, jellegzetessége, hogy különböző fényviszonyok között pasztell rózsaszínes és lilás jelleget is mutat, míg sárgás fényben inkább szürkének tűnik, ezen a linken találátok róla egy közeli képet
• Kiwi: halvány színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy picit sötétebb árnyalatú, itt találtok róla egy szép képet
• Almond: azaz mandula szín, enyhén szemcsézett textúrájú, a korábbiaknál egy picit sötétebb árnyalatú, középtónusú, nagyon kellemes szín, halvány mályvás, de picit sárgásabb jelleggel, itt találtok róla egy szép képet

3.2 A Remake papírcsaládban négy színt kínálunk:
• Oyster: halvány sárgás színű, enyhén kagylóhéj jellegű melegebb árnyalattal, amiről ezen a linken találtok egy szép fotót
• Sand: sárgás-drappos színű papír, kevésbé élénk, inkább tompább szín, itt tudtok róla egy képet nézni 
• Sky: egészen élénk, kékes-türkizes színű, textúrájában még élénkebb rostokkal és szilánkokkal, nagyon merész választás, ezen a linken láthattok róla fotót
• Smoke: halvány szürkés színű, textúrájában sötétebb rostokkal, itt találtok róla képet

Öko-papíros kínálatunk folyamatosan bővül, közöttük több olyan is megtalálható, amelyet bár ismerünk, de valamilyen jellegzetessége miatt nem tartunk az állandó kínálatunkban, mert olyan speciális igények és ötletek kielégítésére alkalmas „csak” ami miatt nem érdemes raktároznunk. De egyedi igényeitek és ötleteitek alapján szívesen ajánlunk extra papírokat, keressetek bennünket bátran!

4. Poháralátét – köszönetajándék: strukturált felületű kreatív papíros kivitel

Különböző mintázatú, felületében strukturált, ún. kreatív papírok óriási választékban hozzáférhetők, az általunk legérdekesebbnek tartott papírokat általában fel is használjuk valamelyik új meghívó kollekciónkhoz. Az évek során azonban azt tapasztaltuk, hogy ebből az igen nagy választékból jellemzően négy-öt olyan felület van, ami a legtöbb érdeklődőnek tetszik, míg a többi inkább olyan speciális textúra, amely a különlegesebb, egyedi ízlésvilágú párokat érinti csak meg. Ennek megfelelően inkább ezeket a már jól bevált papírfajtákat ajánljuk poháralátét nyomtatáshoz, de nyitottak vagyunk, hogy egyedi igényeitek alapján speciális papírokat javasoljunk és használjunk, hogy számotokra minden részletében egyedi és különleges papírtermékek készülhessenek!

• Tradition: merített papír hatású, natúr bőr felületet idéző elegáns és klasszikus textúra, amiről ezen a linken találtok egy képet
• Dot: pontszerűen strukturált, kifejezetten modern hatású papír, amiről itt találtok egy szép fotót
• Linear: bordázott, erősen barázdált felületű elegáns papír, amiről ezen a linken látható közeli fotó 
• Design: apró egyenes vonalú barázdákkal, ún. tűprégelésű felület, ami nagy nyomtatott felületek esetén mutat a legjobban, ezen a linken találtok róla képet 
• Prisma: ún. kalapácsolt, egyenetlen felületű speciális papír, amiről itt találtok egy szép, közeli fotót

A felsorolt felületek általában több árnyalatban is kérhetők, de fajtánként változnak, így mindenképpen szükséges egyeztetnünk, hogy melyik típusból, milyen színek érhetők el az alábbi árnyalatok közül: ragyogó fehér, natúr fehér, törtfehér, halvány krém és pezsgő, stb.
Ahogy a bekezdés elején már említettük, ennél lényegesen nagyobb választékot tartunk, viszont az egyes papírfajták nem kizárólag felületükben és esztétikájukban eltérőek, hanem a rendelhető színváltozat, beszerzési lehetőségek és persze az ár tekintetében is jelentős eltérések lehetnek, ezért ha ilyen jellegű papírt szeretnétek, mindenképpen kérjétek egyedi ajánlatunkat.

5. Poháralátét – köszönetajándék: kraftpapíros kivitel

Igen népszerű, egyben nagyon stílusos papírféleség a kraft papír, amiből a „klasszikus” natúr barna színű, enyhén sprőd felületű alap változaton kívül, néhány további verzió is található a kínálatunkban.

• Kraft: a klasszikus natúr barna színű, enyhén sprőd felületű kraft karton, ma már mindenki számára jól ismert, ezen a linken találtok róla fotót
• Bordázott Kraft: szintén natúr barna, de színében és felületében is bordázott, itt láthattok róla fotót
• Kétoldalas prémium Kraft: ezt a típust ritkán használjuk poháralátéthez, mivel jellemzően csak vastagabb változatokban kapható, ami miatt inkább meghívók és tasakok készítésére optimálisabb. Magasabb ára mellett, viszont speciális, márványosan vagy felhőszerűen differenciált, simított felülete igazán extra, ezért örömmel készítünk belőle poháralátétet is. Ezen a linken találtok róla fotót

Kraft papírra nyomtatható alátét grafikát főleg azokból a kollekciókból tervezünk, amelyeket meghívóként kraft papíros változatban is lehet kérni, de ha egy már létező poháralátét grafikánkból szeretnétek kraft verziót, annak elkészítését is örömmel vállaljuk.
Meghívó kollekcióink alapján készített és folyamatosan bővülő, Kraft papíros poháralátét kínálatunkat ezen a linken nézhetitek meg.

Néhány kifejezetten prémium papírokkal foglalkozó gyártó kínálatában megjelent már több különböző színű, felületű és egyéb tulajdonságokkal rendelkező kraft papír is, de ezeket nem tartjuk állandó készleten. Ha a fentieken kívül valamilyen igazán különleges megoldásra vágytok, keressetek minket bátran és örömmel adunk tájékoztatást az egyéb lehetőségekről!

Egyedi megrendelésre készített kraft papíros poháralátéteinket az alábbi linkeken nézhetitek meg:
Natur’d Lace poháralátét: fehér hátoldallal kasírozva
Natur’d Lace poháralátét: fehér hátoldallal kasírozva és csipkeszalagos masni díszítéssel
Waterlily poháralátét: egyedi grafikával készítve
Hommage Tim Burton poháralátét: egyedi grafikával készítve
Hommage Tim Burton poháralátét: egyedi grafikával készítve, egy egészen extra dupla esküvőhöz

6. Poháralátét – köszönetajándék: prémium papíros kivitel, egyedi megrendelés alapján

Kínálatunkban számtalan különleges felületű, egyedi színű vagy egyéb olyan látványos tulajdonsággal bíró papír található, amelyeket jellemzően meghívókhoz és tasakokhoz szoktunk inkább használni, leginkább a meglehetősen magas áruk miatt. Technikailag azonban nincs semmi akadálya, hogy ezen papírok bármelyikéből poháralátétet készítsünk, pl. egy olyan esetben, amikor a meghívó grafikája és színei olyan különleges módon jelennek meg egy adott papíron, hogy mindössze pár ezer forint miatt egyszerűen nem érdemes másik papírt választani az adott kiegészítőkhöz, hiszen így épp annak megismételhetetlen különlegessége és egyedisége veszne el.
Ezért bátran ajánljuk minden kedves ügyfelünknek, hogy válogassanak a honlapunkon vagy még inkább jöjjenek el a bemutatótermünkbe, hogy bemutathassuk teljes papírválasztékunkat.
A teljesség igénye nélkül szeretnénk bemutatni néhány igazán különleges papírt, amiből szívesen készítenénk poháralátétet (is).

• Heidi 330 gr: Kitty és Marci egyedi meghívója igazi különlegesség ezen az abszolút luxus kategóriás papíron
• Mohawk 350 gr: Zsuzsiék két rétegben kasírozott, mindkét oldalán aranyozott menükártyája csodásan mutat egy textilhatású prémium papíron 

A poháralátét – köszönetajándék II.

Választható hátoldalak / alap kartonok

A poháralátétet alap kivitelét 1,5 mm vastagságú söralátét kartonra kasírozva készítjük, ez a leginkább költséghatékony és egyben autentikus megoldás, ezt alkalmazzuk a legtöbb esetben, jól bevált, kipróbált megoldás. De számos olyan grafikát és ötletet megvalósítottunk már, mely esetekben a poháralátétek, a normál változattól eltérő, különleges hátoldallal ez esetekben a standard sörkartontól eltérő anyagú és színű alapra készültek. Az alábbiakban szeretnénk ezeket is bemutatni.

• Kék hátú alátét: tematikus, vizes, tengeri esküvőkhöz, dekorációkhoz ajánljuk ezt a kivitelt, aminek jellegzetes tengerkékes-levendula lilás színe, elképesztően nagyot tud dobni az alátét hangulatán és megjelenésén. A kék hátoldallal –  azaz kék színű alapkartonra készült alátéteket több linken is meg tudjátok nézni:
Kék hátú poháralátét No 1
Kék hátú poháralátét No 2
Kék hátú poháralátét No 3

• Fekete hátú alátét: kifejezetten minimalista, a végletekig letisztult vagy éppen kifejezetten fekete-fehér tematika esetén megkerülhetetlen a fekete hátoldalas változat. A fekete hátoldallal – ez esetben fekete színű alapkartonra készült néhány korábban elkészített alátéteket több linken is meg tudjátok nézni:
Black Back poháralátét No 1
Black Back poháralátét No 2
Black Back poháralátét No 3
Black Back poháralátét – egyedi

Ezen a linken pedig a Fekete hátú poháralátétek folyamatosan bővülő kínálatát találjátok.

• 2019-es újdonságunk a több színben rendelhető, kifejezetten prémium kategóriás Sumo hátú alátét. A Sumo elnevezés ez esetben egy papírcsaládot jelöl, ami kifejezetten 1 mm vastagságú, színes kartonokat tartalmaz és kizárólag olyan speciális nyomdaipari termékek gyártására alkalmas, mint amilyen a poháralátét is.

Ezen a linken a Sumo kartonokról készült egyik fotót nézhetitek meg.  

A Sumo kartonokat öt különleges színben kínáljuk:
– Dark Blue: egy majdnem fekete kifejezetten sötét tengerészkék
– Kraft Brown: a klasszikus natúr barna kraft papír színéhez közelítő, elegáns középbarna szín
– Red: egy élénk színű, de mégis matt felületű tűzpiros karton
– Dark Grey: elegáns, antracit szerű sötétszürke
– Light Grey: szintén elegáns, egészen pasztell árnyalatú világosszürke

Ezeket a prémium kartonokat nem tartjuk állandó raktárkészleten, csak konkrét megrendelésre tudjuk beszerezni, ezért az ezekből készülő alátéteket csak az alábbi paraméterekkel tudjuk gyártani:
– a minimális rendelési példányszám: 48 db
– további rendelési egység: 48 db/csomag
– a minimális vállalási határidő: 10 munkanap

A poháralátét – köszönetajándék III.

Kétoldalas változatok: színes, fotós és nyomtatott, kasírozott hátoldalak

Ahogy korábban már részleteztük, poháralátét készítési eljárása, hogy a nyomtatott íveket sörkartonra kasírozzuk, de arra is van lehetőség, hogy a sörkarton hátoldalára is rákasírozzunk egy harmadik réteget, így a kész alátét mindkét oldala kasírozott lesz. A hátoldalra kasírozható rétegeket három csoportba osztottuk: a legegyszerűbb megoldás, amikor egy anyagában színezett papírt kasírozunk fel hátoldalként, a második lehetőség, hogy valamilyen nyomtatott grafikával készült réteget kasírozunk hátoldalként, míg a harmadik esetben fotós hátoldallal készülhet az alátét.
A két utóbbi megoldás, vagyis a grafikával illetve fotóval nyomtatott hátoldal technológiailag lényegében ugyan az, egy digitálisan nyomtatott ívről van szó, azonban a kínálatunkban szereplő hátoldal grafikák, illetve az általatok adott fotók nyomtatásához különböző papírokat tudunk ajánlani. Ezeknek azonban olyan széles variációs skálája és olyan nagy számú kombinációja lehetséges, hogy ezekről nem tudunk minden részletre kiterjedő, összefoglaló információ csomagot adni, hanem minden megrendelés esetén egyedi konzultáció és gyártás tervezés szükséges. 

1. Anyagában színezett, nyomtatás nélküli hátoldalak

– az ebben a csoportban szereplő kasírozható papírok választéka, itt tényleg felsorolhatatlan, hiszen bármilyen színű, vastagságú és felületű papír felkasírozható.
– egyrészt a nyomtatott előoldalhoz választható papírok részletezésénél felsorolt összes papírtípus felkasírozható hátoldalként: normál papír, pearl papír, öko-papír, strukturált felületű kreatív papír, kraft papírok és bármilyen prémium papír.
– másrészt a nyomtatott előoldalhoz ajánlott papírfajták alapvetően mind világosak, olyanok amire bármilyen grafika nyomtatható, ezzel szemben hátoldalként e papírcsaládok bármelyik színváltozata felhasználható, így az említett papírfajták teljes kínálatából lehet válogatni

A hátoldalként kasírozható papírfajtákból tényleg rengeteg található a kínálatunkban, ezért a teljesség igénye nélkül szeretnénk megmutatni néhány szóba jöhető papírcsaládot:
Rainbow színes fotókartonok: élénk és pasztell színekkel, simított felülettel
Prisma: kalapácsolt felületű, közepes vastagságú színes kartoncsalád, nagy színválasztékban
– Curious Metallics: aranyosan csillogó felületű, gyöngyházfényű papírcsalád nagy színválasztékban, két fotón Curious 1 és Curious 2

És néhány különlegesség:
Keaykolour és Color Smooth kartonok: jellemzően kevésbé élénk színekben, finoman sprőd, matt felületű prémium kartonok 
Gmund Color System: óriási színtartományban rendelhető, finoman sprőd, matt felületű luxus kartonok
Curious SKIN: kifejezetten élénk színű, erősen pigmentált, mély matt felületű, luxus papírcsalád nagy színválasztékban 
– ezeket a prémium kartonokat nem tartjuk állandó raktárkészleten, csak konkrét megrendelésre tudjuk beszerezni, ezért az ezekből készülő alátéteket csak az alábbi paraméterekkel tudjuk gyártani:
– a minimális rendelési példányszám: 48 db
– további rendelési egység: 48 db/csomag
– a minimális vállalási határidő: 10 munkanap

A felsorolt papírmintakönyvekről készített teljes fotógaláriát ezen a linken találjátok.

Ha tetszenek ezek az anyagában színezett hátoldali kasírozással készített poháralátétek, nézzetek meg néhány korábbi megrendelésre készített darabunkat:
White Chalk poháralátét: élénk okkersárga színű, kalapácsolt felületű Prisma kartonos hátoldali kasírozással
Egyedi grafikával készített poháralátét: gyöngyházfényű papíron és halvány krém színű, sima felületű Rainbow kartonból készített kasírozással
Tree Of Love poháralátét: narancs és barna színű Rainbow kartonból készített „pepita” hátoldallal
Sophisticated Flower poháralátét: egyedi rendelésre beszerzett, halvány sárga színű, bordázott felületű prémium papírral kasírozva
Pictogram Story poháralátét: kék és barna színű Rainbow kartonból készített „pepita” hátoldallal
Love Story poháralátét: egyedi grafikával készített, tengerkék színű, sprőd felületű Keaykolour kartonnal kasírozott hátoldallal
Funny Marriage poháralátét: élénk narancssárga színű Rainbow kartonból kasírozott hátoldallal
Only You #2 poháralátlét: halvány barackvirág színű Rainbow kartonból készített hátoldallal
Funny Marriage poháralátét: élénk fűzöld színű Rainbow kartonból kasírozott hátoldallal
Cutie Couple poháralátét: élénk kanárisárga színű Rainbow kartonból készített hátoldallal
Love Story poháralátét: egyedi grafikával készített, halvány barackvirág színű,  sima felületű Rainbow kartonból készített kasírozással
Cutie Couple poháralátét: halvány menta zöld színű Rainbow kartonból készített hátoldallal

2. Fotós hátoldallal készített poháralátét

A kasírozható hátoldalak második csoportja a fotós hátoldal, amelyet egy vagy több, általatok küldött fotóból tudunk elkészíteni, ezzel kapcsolatban gyűjtöttünk csokorba néhány hasznos tanácsot és információt, amelyeket érdemes figyelembe venni ha ezt a kivitelezési megoldást választjátok.

2.1 A fotós hátoldalhoz választható alapanyagok
– a választható alapanyagok közül nem mindegyiket ajánljuk fotónyomtatásra, pl. a nagyon mélyen barázdált / sűrűn strukturált felületű kreatív papírok általában nem igazán alkalmasak fotók reprodukálására, ezért ha az alátét előoldalát ilyen típusú papírból kéritek, akkor a fotós hátoldalhoz érdemes technológiailag megfelelő alapanyagot választani
– elsődlegesen az ún. műnyomó papírokat ajánljuk, amelyek alapvetően sima felületűek épp ezért jó minőségben lehet rá a nagy felbontású fotókat nyomtatni, ugyanakkor ezek a papírok nem különösebben látványosak
– fotók nyomtatására szintén alkalmasak a fehér különböző árnyalataiban elérhető, gyöngyházfényű papírok, amelyek szintén simított felületük miatt tökéletes minőségben jelenítik meg a fotókat
– az öko-papírok egy része is megfelelő fotók nyomtatására – pl. a Crush papírcsalád egyes színei –, sőt ezek speciális felülete még egy egyedi, rusztikus hangulatot is kölcsönöz a képeknek, ezért kifejezetten ajánljuk szépiás hatású fotók nyomtatására 
– hasonló a helyzet a különböző kraft papírokkal, amelyeknek nem csak sprőd felülete,  de középtónusú natúr barna színe sem teszi alkalmassá klasszikus értelemben vett színes nyomtatásra, ugyanakkor stílusos lehet kifejezetten fekete-fehér, illetve monokróm barna képek megjelenítésére
Összességében azt mondhatjuk, hogy fotós hátoldal esetén érdemes egyeztetnünk, hogy egy-egy választott előoldalhoz, melyik alapanyag lehet a legideálisabb választás.

2.2 Fotós hátoldal tartalmilag: hogyan válasszatok fotót
– az elsődleges szempont, hogy technikailag megfelelő legyen a választott fotó: a lehető legnagyobb felbontású változatra van szükség, és sajnos nem jók a különböző közösségi oldalakról letöltött képek, amelyek addigra már átestek egy kifejezetten webes megjelenítéshez kidolgozott tömörítési eljáráson
– fontos szempont, hogy az alátét négyzetes formátumú, így akár fekvő, akár álló képet választotok, annak egy része mindenképpen levágódik
– ennek megfelelően nem érdemes túl közeli felvételeket választani – pl. szelfiket – mert akkor vagy a fejetek teteje, vagy a felső test egy része lemarad majd az alátétről
– szerencsésebb ha olyan fotót adtok, amelyen viszonylag távolabb vagytok a képen és a körülöttetek lévő háttérből nyugodtan levágható amennyi szükséges
– a választható papírok tekintetében utaltunk rá, hogy van lehetőség kifejezetten szépiás, vintage hatású képek nyomtatására is, ennek grafikai díját az adott fotó ismeretében egyedileg határozzuk meg, kérjétek ajánlatunkat!
– arra is van lehetőség, hogy ne csak egy, hanem több különböző fotó kerüljön a hátoldalakra, technikai értelemben ennek száma nincs korlátozva, a képfeldolgozás munkadíját illetően az adott fotót ismeretében egyedileg határozzuk meg, kérjétek ajánlatunkat!
– ha szeretnétek, akkor a különböző fotós hátoldalakat olyan mértékben is lehet még differenciálni, hogy konkrétan összepárosíthatjátok, hogy melyik névhez, melyik fotós hátoldal – és azon milyen idézet, köszönet szöveg, vagy egyéb felirat szerepeljen – tartozzon. Az egyedi párosításban kért elő- és hátoldal szolgáltatásunk fotóinak grafika díját, valamint a konkrét elő- és hátoldal párok nyomdai montírozási munkadíját az adott megrendelés ismeretében egyedileg határozzuk meg, kérjétek ajánlatunkat!
– az egyedi hátoldalak tekintetében kértek már tőlünk tombola sorszámmal, egyedi idézettel / üzenettel ellátott sorozatokat, de nyugodtan engedjétek el a fantáziátokat és kérjetek bármilyen speciális és egyedi megoldást!

Ha tetszenek a fotós hátoldallal készített poháralátétek, nézzétek meg néhány korábbi, egyedi megrendelésre gyártott változatunkat:
Silly Bear poháralátét: enyhén bordázott papíron
Egyedi grafikás poháralátét: enyhén bordázott papíron
Egyedi grafikás poháralátét: enyhén bordázott papíron
Cutie Couple poháralátét: enyhén bordázott papíron
Tipography Minimal poháralátét: textil hatású papíron, fekete-fehér fotóval
Birds and Trees poháralátét: enyhén bordázott papíron
Egyedi grafikás poháralátét: sima felületű papíron
Egyedi grafikás poháralátét: gyöngyházfényű papíron
Pictogram Story poháralátét: gyöngyházfényű papíron
Tipography Inspired poháralátét: sima felületű papíron

Ezen a linken pedig folyamatosan bővülő Fotós hátoldallal készített poháralátét kínálatunkat találjátok.

3. Nyomtatott hátoldallal készített poháralátét

A kasírozható hátoldalak harmadik csoportja a nyomtatott hátoldal, amely nyomtatás technikailag nem különbözik a fotós hátoldaltól, csak tartalmában eltérő, mert nem fotót, hanem valamilyen nyomtatott szöveget és/vagy grafikát tartalmaz. Állandó kínálatunkban szerepel néhány olyan poháralátét terv, ahol valamilyen díszítő grafika került a poháralátét hátoldalára, illetve a korábban egyedi megrendelésre készült változatok között pedig van néhány olyan, amire idézet vagy egyéb szöveg került, de igazából nincs kifejezetten erre a megoldásra szánt ötletünk ezeken kívül. Amennyiben szeretnétek valamilyen egyedi tartalmat tenni a hátoldalra, grafikailag és produkciós szempontból ennek nincs akadálya, keressetek bennünket bátran!

Az alábbi linkeken az egyedi megrendelésre készített változatokat találjátok:
Beauty Flower poháralátét: fiúknak és lányoknak eltérő szöveges hátoldallal
Sensual Modern poháralátét: az alátéthez tartozó bélelt borítékos meghívó bélésgrafikájával díszítve
Egyedi grafikával készült poháralátét: csíkos, rózsás díszítőgrafikával
Only You #2 poháralátét: idézettel a hátoldalán
Only You meghívó alapján készített egyedi grafikás poháralátét: amelyen a pár neve és a köszönetszöveg került a hátoldalra

A Nyomtatott hátoldallal készített poháralátéteink állandó kínálatát pedig ezen a linken találjátok.

A poháralátét – köszönetajándék IV.

Egyéb választható extrák és prémium megoldások

Az egyedileg készülő poháralátétekhez számos különleges produkciós lehetőség közül választhattok és további ötletek megvalósítását is örömmel vállaljuk, tekintsetek meg néhány már megvalósult poháralátétet:

1. Csomagban kapható poháralátét: sokan kérték már 2-4 db-os csomag kiszerelésben, papírpánttal vagy zsinóros átkötéssel
Csomag rendelés esetén a listaártól eltérő kedvezményes árat kínálunk, egyedi kivitelezési megoldásokkal készült változatokra kérd egyedi ajánlatunkat.

2. Csipkeszalagos átkötéssel készített poháralátét: natúr barna kraft papírból készült változat, amelyet hófehér csipkeszalagos átkötéssel varázsolunk még különlegesebbé
A csipkeszalagos átkötés persze nem csak a kraft papíros változathoz, hanem bármelyik alátéthez kérhető

3. Aranyozott, illetve fólianyomással készített poháralátét: folyamatosan bővülő állandó kínálatunkat ezen a linken tudod megnézni

Fólianyomással díszített meghívóinkat két konstrukcióban ajánljuk:
– kínálatunkban szerepel néhány olyan fólianyomással készülő meghívó, amihez már készítettünk szintén fólianyomásos poháralátétet és rendelkezünk az ezekhez szükséges aranyozó klisékkel, ezért ha ezek közül választotok, akkor csak az aranyozás gépindítási díja jelentkezik költségként.
– a másik lehetőség, hogy valamilyen egyedi klisével készítjük az alátétet, amely pl. a korábban szintén nálunk rendelt meghívóhoz is készülhetett, de csinálhatunk aranyozó klisét kifejezetten az alátéthez is

A fólianyomással készülő poháralátétek – csakúgy mint bármilyen foilpress termék – arany, ezüst és rosegold színű fóliával is rendelhető.

4. Hatszögletű, stancolt poháralátétek: 2017-től már hatszögletű poháralátéteket is rendelhettek, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézheted itt
A hatszögletű poháralátét egy speciális eljárással, ún. stancolással készül. Ehhez egy egyedi formatervet készítettünk, amely alapján, egy egyedi stancszerszámot gyártattunk. De mi is az a stanc és stancszerszám? Nos ez egy egyedi formájú, nagyteljesítményű, ipari vágókés, amelynek segítségével szinte bármilyen formájú darabok vághatók – stancolhatók – ki, bármilyen papírból. Amikor erről érdeklődnek nálunk, úgy szoktuk elmagyarázni, hogy úgy kell elképzelni ezt a stancszerszámot, mint ha egy pogácsaszaggató lenne, csak épp ez nem pogácsákat, hanem ez esetben egyedi formájú és méretű poháralátéteket vág ki a felkasírozott ívekből.

Ha tehát hatszögletű poháralátétet rendeltek, akkor a szokásos eljárással készítjük azt, csak a stancolás jön be plusz munkafolyamatként: a nyomtatott íveket sörkartonra kasírozzuk és a végleges feldolgozás – méretre vágás és sarokkerekítés – helyett, kistancoljuk.

Poháralátétek esetében elvétve szokott csak előfordulni, hogy valaki teljesen egyedi formájú stancszerszámot készíttet, tekintve, hogy ennek költségei általában nem alacsonyak. Ahogy korábban is írtuk, első lépésként egy egyedi formaterv, azaz stancrajz tervezésére van szükség, ami azt jelenti, hogy nem csak a kivágandó formát kell megterveznünk, hanem speciális gyártási szempontokat, a poháralátét anyagvastagságát, egyéb nyomtatási paramétereket is figyelembe kell vennünk. A formatervezés eredménye egy stancrajz, amelyet nyomdai filmre világítunk és a szerszámkészítő mester ez alapján csinálja meg magát a stanckést. Ezután már „csak” magára a stancolásra van szükség, azaz a felkasírozott ívekből „kiszaggatni a pogácsákat” vagyis kistancolni a speciális formájú alátéteket. Ha szeretnétek egyedi formájú poháralátétet, örömmel elkészítjük azt, de előtte mindenképpen egyedi konzultáció szükséges!

5. Prémium kategóriás poháralátétek: folyamatosan bővülő állandó kínálatunkat ezen a linken tudod megnézni
A prémium kategóriás poháralátét ez esetben csak egy elvi kategória – hiszen minden általunk előállított papírtermék prémium minőségű –, mivel ez részben fedésben van az aranyozott alátétekkel és lényegében azokat a poháralátéteket soroljuk ide, amelyek gyártási paraméterei és azok kombinációja miatt, az előállítás bonyolultsága és ennek megfelelően az ára, de főként a kész termék magas minősége és egyedi volta miatt, egy új minőség valósul meg.

A korábban részletezett gyártási paraméterek közül bármit választhattok és ezeket számtalan változatban kombinálhatjátok: kérhettek egy kifejezetten minőségi alapanyagot, hozzá valamilyen speciális hátoldalt és kerülhet akár mindkét oldalára aranyozás, így egy garantáltan egyedi és magas minőségben megvalósuló köszönetajándékot kaptok.

6. Fóliázott felületű poháralátétek: végül szeretnénk említést tenni a poháralátét felületeinek fóliázhatóságáról, amely bizonyos fokú vízállóságot eredményez.
Időről-időre felvetődik az ügyfeleink részéről az a kérdés, hogy lehet-e a poháralátétet valamilyen módon vízállóvá tenni. Ez részben megoldható, ha az alátét elő- és hátoldalát matt vagy fényes fóliával bevonjuk, amely ilyen módon megvédi a felületet a nedvességtől, azonban az alátétek élét – ami maga a söralátét karton – egy viszonylag vastag felület, így ha ebből az irányból éri nedvesség, akkor a karton felszívja azt. 

Egyébként a „klasszikus” hagyományosan használt söralátét funkciója éppen az, hogy a pohárról lecsorgó nedvességet felszívja, mert maga a karton bizonyos mennyiségű folyadékot fel tud venni, de eközben persze használódik.

Ebben az értelemben az általunk készített alátétek bár fóliázhatók, az sajnos nem jelent teljes fokú védelmet, így ha használatban van, akkor előbb vagy utóbb óhatatlanul tönkre fog menni, így a fóliázás költsége, véleményünk szerint kevésbé jó ár-érték arányú. Ráadásul a fóliázás további kérdéseket is felvet, mert az elkészítés idő is hosszabb lesz, az ár is magasabb és bizonyos papírok., pl. a strukturált felületű kreatív papírok, valamint a különböző sprőd felületű, alapvetően porózusabb felületű papírok egyáltalán nem is fóliázhatók.

Összegezve: a fóliázás technikailag kivitelezhető – az arra alkalmas papíroknál –, ára és átfutási ideje, valamint csak részleges funkcionalitása miatt viszont kevésbé ajánljuk, de nincs akadálya, hogy elkészítsük ha valaki kifejezetten ragaszkodik hozzá.

A poháralátét grafikájával számos további kiegészítő is rendelhető ha szeretnétek, hogy egységes legyen az esküvői arculat 

Emlékkönyvet is kérhettek a poháralátét mellé és mindkettőhöz jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek meg.
 
Különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami a nevetekkel és bármilyen más grafikával is elkészíthető.

Két különböző menükártya típust szoktak kérni tőlünk a leggyakrabban

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4

Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
Szívesen ajánljuk minden esküvőre az ültetési táblát ami sokat segít a vendégeknek megtalálni, hogy hol a helyük, illetve nagyon klassz játékot lehet csinálni a wedding tree-vel, de sokan szoktak girlandot, boros- és pálinkáscímkét kérni, nézzétek át honlapunkat és ha szeretnétek még bármit, csak írjatok és megcsináljuk!

2018-tól fotóalbumokat is kínálunk bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával készült egyedi borítóval

2018-as újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot ezen a linken találod.

Szintén 2018-as újdonságunk a Welcome tábla

2018-tól folyamatosan töltjük fel az esküvői meghívó kollekcióinkhoz tervezett köszöntőtáblákat. A folyamatosan bővülő teljes Welcome tábla kínálatot ezen a linken találod.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 95×95 mm
»» 1,5 mm-es söralátét kartonon
»» 12 db/csomag

minimális rendelési mennyiség: 24 db
további rendelési egység: 12 db

Átfutási idő (tervezés és gyártás)
»» kb. 6 munkanap

Gyártási ár
Poháralátét alap verzió
egyszerű fehér papírra nyomtatva
1,5 mm vastagságú söralátét kartonra kasírozva:
»» 250 Ft/db
»» 3 000 Ft/csomag

Grafikai tervezési díjak
»» alapgrafikai díj 1000 Ft/db (meghívó alapján)
»» egyedi grafika: 3000 Ft – tól
Egyedi névsor grafikai díja:  2000 Ft/sorozat

 

Opcionálisan kérhető gyártási paraméterek

Opcionálisan választható nyomtatási felületek:
Gyöngyházfényű papírra
nyomtatva: +50 Ft/db
Textilhatású vagy bordázott felületű
papírra nyomtatva: +40 Ft/db
Öko-papírra nyomtatva: +40 Ft/db
Natúr barna kraft papírra
nyomtatva: +40 Ft/db
Bordázott kraft papírra
nyomtatva: +20 Ft/db

Opcionálisan választható alapkartonok:
Kék színű söralátét kartonból
készítve: +50 Ft/db
1,15 mm fekete hátoldalból
készítve: +70 Ft/db
2 mm fekete hátoldalból
készítve: +120 Ft/db
Sumo karton: +140 Ft/db

 

Opcionálisan választható nyomtatott hátoldalak:
Fotós hátoldal egyszerű fehér
papírra nyomtatva: +100 Ft/db
Fotós hátoldal valamilyen extra papírra
nyomtatva az opcionális papírárak szerint +
80 Ft/db (nyomtatási költség)

Opcionálisan választható kasírozott hátoldalak:
Natúr barna kraft papír +50 Ft/db
Bordázott kraft papír +30 Ft/db
Rainbow színes fotókarton választott
színben: +40 Ft/db
ColorSmooth karton választott színben: 60 Ft/db
Keaykolour karton választott színben + 70 Ft/db
Öko-papír (Crush, Remake) választott színben  +60 Ft/db
Prisma karton választott színben + 60 Ft/db
Curious gyöngyházfényű papír választott
színben: +80 Ft/db
Curious Skin karton választott színben + 120 Ft/db
Gmund Color System választott színben + 150 Ft/db

Opcionálisan kérhető egyéb díszítések:
Csipkeszalagos átkötés: +90 Ft/db
Választott színű selyemszalagos
átkötés: +120 Ft/db

4 db-os szett:
Bármelyik opcionálisan választott
konstrukció esetén a listaár 60%-a.

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek