Tree of Love Collection – dombornyomott esküvői meghívó
Tree of Love Collection – dombornyomott esküvői meghívó
Tree of Love Collection – dombornyomott esküvői meghívó
Tree of Love Collection – dombornyomott esküvői meghívó
Tree of Love Collection – dombornyomott esküvői meghívó
   

Tree of Love Collection – dombornyomott esküvői meghívó

FIGYELEM! Ez az esküvői meghívó NEM LA/4-es méretű

Árak
»» sima felületű papíron: 420 Ft
»» strukturált felületű papíron: 490 Ft
»» egyedi színű tasak rendelés: 12000 Ft
»» Alapgrafikai díj 6000 Ft

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 142×55 mm

Rendelési kódok
fehér tasak, zöld_TL14-371
barna tasak, narancs_TL14-372
drapp tasak, krém_TL16-621
krém tasak, óarany_TL16-622
karamell tasak, rózsaszín_TL16-623
wasabi tasak, zöld_TL16-624

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Mini tasakos, dombornyomott esküvői meghívó

Az  egyedi ötletek alapján tervezett és kidolgozott kártya- és tasak-megoldás kizárólag a mi esküvői meghívó kínálatunkban található meg. Ez a dombornyomott esküvői meghívó egyedi méretű, jobb oldalán nyitott, és igényes karton tasakban van a meghívó szövegét tartalmazó kártya.

FIGYELEM! NEM LA/4-es méret!

Több egyedi tasakos esküvői meghívó, több különböző változatát terveztük már, most pedig elegáns és izgalmas, dombornyomással készítettük el. Készítettünk egy nagyon szép, lombos fa-grafikát, sok apró levéllel, ebből készült a dombornyomó klisé, amivel a tasakot megnyomtuk, illetve ennek színes változata került a kártya külső és belső oldalára is.

Fotóalbumokat is kínálunk e kollekcióhoz
Kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A Tree of Love grafikával készült albumot megnézheted itt, a folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot pedig ezen a linken találod.

Az esküvői meghívó fő motívuma egy csodás fa-grafika

Az elképzelésünk az volt, hogy olyan meghívót készítsünk, amely jól illik kerti, szabadtéri esküvő, öko-esküvő hangulatához, illetve alapja a természet és a fa-motívum.

A tasakhoz és a kártyához is egyaránt nagyon különleges, enyhén struktúrált felületű kreatív papírt választottunk, amely tovább erősíti a naturális jelleget.

Hogy a természeti jelleg hangsúlyos legyen, két színváltozatot készítettünk: a fehér tasakhoz ugyanolyan fehér papírra nyomtatjuk a kártyát, amelynél vidám, nyári zöld színeket használtunk, míg a barna tasakhoz krémszínű papírra nyomtatott, sárga, barna leveleket készítettünk, ami így tökéletes meghívó lehet egy szép, őszi esküvőhöz.

A kártya viszonylag kis mérete ellenére is elegendő felületet kínál a különböző információk elhelyezésére.

Összességében így egy ötletes és finom kivitelezésű, ugyanakkor praktikus és költséghatékony esküvői meghívó készült.

A Tree Of Love dombornyomott esküvői meghívó családot az évek során számos változatban elkészítettük, amelyeket mind megnézhettek az alábbi linkeken:
– a Tree Of Love az eredeti, mini tasakos változat
– a Tree Of Love 2 – Folded egy nagyobb méretű, hajtott, 4 oldalas változat, arra az esetre ha sok szöveget szeretnétek a meghívón közölni
– a Tree Of Love 3 – Cardboard egy két rétegben kasírozott, dombornyomással készített hátoldalból és nyomtatott előoldalból készült változat, ami rendhagyó formátuma miatt különleges
– a Tree Of Love 3 – Cardboard Kraft Edition az előző változat kraft papíros kivitelezésben és hat izgalmas színösszeállításban
– a Tree Of Love 4 Foilpress – Autumn Edition nagy méretű, egy lapos kiszerelésben , gyönyörű fólianyomásos megoldással kínál különlegességet, natúr színű kartonra nyomtatva, négy csodás őszi színkombinációban
– a Tree Of Love 4 Foilpress – Gold Edition nagy méretű, egy lapos kiszerelésben , gyönyörű arany fólianyomásos megoldással kínál különlegességet, üde nyári színekben
– a Tree Of Love 4 Foilpress – Rosegold Edition nagy méretű, egy lapos kiszerelésben , gyönyörű arany fólianyomásos megoldással kínál különlegességet, üde nyári színekben

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

Opcionális rendelési lehetőség: a dombornyomáshoz és a tasak stancolásához szükséges szerszámok a rendelkezésünkre állnak, így ha nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű tasakot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és örömmel elkészítjük

A korábban hófehér és sötétbarna színben rendelhető tasakokat aktualizáltuk és új színekkel egészítettük ki.

Megnézem a kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátétet itt, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben:
Tree Of Love Color
Tree Of Love Black

A Tree of Love esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.
A Tree of Love meghívó család különböző változatai alapján további poháralátét terveket is készítettünk:
Tree of Love Foil Press Edition Poháralátét
Tree of Love Autumn Edition Poháralátét

A poháralátét már egy igazán exkluzív, hatszögletű poháralátét változatban is rendelhető.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A meghívó kollekcióhoz egyedi borítóval készült emlékkönyvet is terveztünk.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.

FIGYELEM! Ez az esküvői meghívó NEM LA/4-es méretű

Árak
»» sima felületű papíron: 420 Ft
»» strukturált felületű papíron: 490 Ft
»» egyedi színű tasak rendelés: 12000 Ft
»» Alapgrafikai díj 6000 Ft

Technikai paraméterek
»» 6 színváltozat
»» méret: 142×55 mm

Rendelési kódok
fehér tasak, zöld_TL14-371
barna tasak, narancs_TL14-372
drapp tasak, krém_TL16-621
krém tasak, óarany_TL16-622
karamell tasak, rózsaszín_TL16-623
wasabi tasak, zöld_TL16-624

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek