Tree Of Love 4 Rosegold Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Tree Of Love 4 Rosegold Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Tree Of Love 4 Rosegold Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Tree Of Love 4 Rosegold Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
Tree Of Love 4 Rosegold Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó
   

Tree Of Love 4 Rosegold Edition Collection – aranyozott esküvői meghívó

40 vagy afeletti példány rendelése esetén kedvező szettárban grafikai díj+meghívókártya+boríték+aranyozás a kártyára és a borítékra is
rendelhettek, kérjétek ajánlatunkat
(a különböző papíroktól függ a szettár is)

Árak – 36 példány alatti rendelés esetén
»» Grafikai alapdíj 7000 Ft
»» Grape – rózsaszín verzió: 570 Ft
»» Alga Carta – egy szín fekete szöveges verzió: 540 Ft
»» Korall – egy szín fekete szöveges verzió: 680 Ft
»» Keaykolour Pure White– egy szín fekete szöveges verzió: 610 Ft
»» aranyozás gépindítási
költsége: 9000 Ft

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm, Baronial
»» a meghívó 4-gyel osztható példányszámban készül
Rendelési kódok:
Grape-rózsaszín verzió_TOL4RGE17-711
AlgaCarta-fekete_TOL4RGE17-712
Korall-fekete_TOL4RGE17-713
Keaykolour-fekete_TOL4RGE17-714

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Az aranyozott esküvői meghívó extra különlegesség

A Tree of Love sorozatunk a bemutatkozása óta óriási sikert aratott, rengeteg rendelés után csak dicsérő visszajelzést kaptunk. Ennek nyomán az eltelt évek alatt sok tekintetben bővítettük és tovább is fejlesztettük a meghívó alapötletét, és azokat külön kollekciókba rendeztünk, hogy könnyebbé tegyük a választást. A Tree of Love 4-es sorszámú aktuális típusát, csillogó arany fólia nyomással készítettük és a következő négy esküvői meghívó kollekciókban kínáljuk:

Tree Of Love4 Autumn Edition Collection
Összesen négy, drapp papírra nyomtatott, kifejezetten őszi színekben elkészített változat, arany fólianyomással

Tree Of Love4 Gold Edition Collection
Összesen négy, színes és egy szín fekete változatok, hófehér, gyöngyházfényű és két különböző színű öko-papírra késztve, arany fólianyomással

Tree Of Love4 Kraft Edition Collection
Prémium minőségű kraft papírra készítve, egy szín fekete szöveggel és arany fólianyomással

Tree Of Love4 Rosegold Edition Collection
Összesen öt, színes és egy szín fekete változatok, hófehér, gyöngyházfényű és két különböző öko-papírra készítve, divatos – és egyébként gyönyörű – rosegold fólianyomással

Az  évek során több egyedi verziót is készítettünk a Tree Of Love 4-es sorozat különböző változataiból, az ezekről készült fotókat megnézheted itt.

A 4-es esküvői meghívó sorozat fő motívuma természetesen maga a díszes és klasszikus fa grafika, de, hogy picit szellősebb oldalképet tervezhessünk, ezért egy nagyobb méretet és álló, téglalap alakú formátumot választottunk. Közvetlenül a fa alatt helyezkedik el a nevetek díszes és igazán látványos betűtípussal szedve, ami így igazán kiemelten, központi helyen jelenik meg és még hangsúlyosabbá teszi a főszereplőket, azaz Benneteket.

Immár fotóalbumokat is kínálunk e kollekcióhoz
Újdonságunk, hogy kifejezetten fotók beragasztására is alkalmas, speciális könyvkötő technológiával készített fotóalbumokat is kínálunk, nagyon sok különböző, választható színű kartonból készített belívvel és egyedi borítóval. A Tree of Love grafikával készült albumot megnézheted itt, a folyamatosan bővülő teljes fotóalbum kínálatot pedig ezen a linken találod.

Az aranyozott esküvői meghívó fő motívuma a csodás fa grafika

A csodás fa motívumhoz és az egyedi név felirathoz illő, elegánsabb tipográfiát és tördelést is terveztünk: a szöveget egy jól olvasható, klasszikus talpas betűvel szedtük, míg a kiemelések igazán jellegzetes, kalligrafikus betűtípussal készültek. Az angol és magyar nyelvű mintadarabok jól mutatják, hogy eltérő tartalmú és mennyiségű szövegek egyaránt szépen elhelyezhetők és elegáns képet adnak.

Különleges meghívóhoz, különleges papírt: újrahasznosított papírok a természetes hatásért

A legfontosabb újítás az új méret és a fólianyomás mellett azonban mégis az, hogy több eltérő papírra készítve, egy szín fekete szöveg nyomtatásos és különböző hangulatú színes változatokat terveztünk, amelyeken belül két további grafikai lehetőséget kínálunk.

A letisztult és egyszerűbb megoldások kedvelőinek a fehér hátteres változatokat ajánljuk, amelyeknél a lehető legnagyobb felületet hagytuk szabadon a csodaszép papíron, hogy az egyes alapanyag felülete adjon elegáns alapot. Valamivel karakteresebb, színesebb és ezáltal feltűnőbb az a változat, amelynél egy halvány, textúrázott grafikát és egy vignettáló keretet tettünk a szöveg mögé az alnyomatba, amely által sokkal plasztikusabbá válik a meghívó.

E kollekcióban a következő megoldások közül válogathattok:
• Crush Grape 250 gr: egészen pasztell, lilás-rózsaszínes, enyhén rosé hatású. Egyedülálló színe mellett további különlegessége, hogy míg a felülete sima, a textúrája homokszerűen szemcsézett, apró pöttyöket tartalmaz, ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak. Halvány- és élénkrózsaszín, valamint a barna különböző árnyalataival teremt csodás nyári hangulatot.
• Alga Carta 250 gr: egy speciális, alga tartalmú öko-papír, amelynek halvány, törtfehér alapszíne és jellegzetes, homok szerűen szemcsézett felülete teszi rendkívül különlegessé ami igazán natúr, természetközeli hangulatot kölcsönöz a meghívónak. Letisztult és elegáns egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük.
• Stardream Korall 285 gr: csillogó felületű, gyöngyházfényű prémium karton, egészen halvány barackvirágos színben, nagyon kellemes, nőies árnyalat. Letisztult és elegáns egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük.
• Keaykolour Pure White 300 gr: ragyogó fehér, enyhén strukturált felületű papír, különlegessége, hogy kifejezetten matt, sprőd felülete gyönyörűen ellenpontozza a fényes arany fólia csillogását. Letisztult és elegáns egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük.

Csak egy rövid megjegyzés: általában is nehéz a fólianyomtatásos meghívókat jól megfotózni, mivel a fólia csillogó felülete egy állóképen nem – vagy csak nagyon nehezen és kevéssé szemléletesen – igazán mutatható meg, ennél a finom rózsa aranyos árnyalatnál ez talán még nehezebb, főleg, hogy a speciális papír színeknek is lehetőség szerint helyesen kell megjelenniük. A fotók utómunkálatai során törekedtünk rá, hogy a lehető legpontosabban adjuk vissza az eredeti színeket, de minthogy a fentiek szerint ez már önmagában is elég nehéz feladat, továbbá tudva azt is, hogy a különböző telefonok és egyéb mobil eszközök kijelzői milyen erősen világítanak és így mennyit torzítanak a színeken, csak azt tudjuk mondani, hogy nézzétek meg a mintadarabokat élőben, mert a fotók nem adják vissza, hogy milyenek ezek a kártyák a valóságában.

Változatos tipográfia az egyedi esküvői meghívó titka

Kínálatunk egyik különleges darabja, amellyel nem csak egy egyedi meghívót adunk, de egy egészen új gyártási konstrukcióban készítjük. E meghívónál a gyártás technológiai sorrendjében elsőként a nyomtatást végezzük el, majd az így elkészült ívekre kerül rá az aranyozott motívum. Az aranyozás két részből áll: elsőként szükség van egy egyedi aranyozó klisé tervezésére és gyártására, amit ebben az esetben mi már megcsináltunk, így ez nem jelent külön költséget, a második maga az arany fólia nyomás, amelynek egy ún. fix gépindítási díja van: 9000 Ft.

Ha tetszik nektek ez a megoldás, de más grafikával képzelnétek el ugyanezt – lehet pl. egyedi monogram vagy más motívum – akkor egyedi tervezés keretében ezt is el tudjuk készíteni. Ebben az esetben a konkrét kérés egyeztetését követően tudunk ajánlatot adni a tervezési munkadíj összegére, valamint az egyedi aranyozó klisé elkészítésére, a gépindítási díj azonban nem változik.

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

Ha kifejezetten fa motívumos meghívót szeretnétek, de ezek a megoldások esetleg nem tetszenek, feltétlenül nézzétek meg Autumn Simphony sorozatunkat is:
Autumn Simphony Collection
Autumn Simphony Kraft Edition Collection
Autumn Simphony Pearl Edition Collection

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek jegyében szinte mindegyik új meghívónk esetében számos további, egyedi megoldást és különleges lehetőséget ajánlottunk annak érdekében, hogy a választott meghívótokat, még inkább az egyéni igényeitek alapján készíthessük el. E kollekció sorozat már önmagában is számos papír, nyomtatási és eltérő szín lehetőséget kínál, de mindezeken kívül is olyan sok további ötletünk van még, hogy bele sem kezdenénk ezek felsorolásába, inkább csak azt javasolnánk, gyertek el a bemutatótermünkbe, nézzétek meg a mintadarabokat és kérjetek bátran egyedi megoldásokat!

Megnézem a kollekcióhoz tervezett hatszögletű poháralátétet itt, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben:
Tree Of Love Color
Tree Of Love Black

A Tree of Love meghívó kollekcióhoz különböző kiegészítőket is terveztünk.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik meghívónkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető
 

Ha tetszik ez a meghívó, feltétlenül nézd meg a többi egyedileg készített, fólianyomásos meghívónkat is, amely nem csak arany fóliával, hanem ezüst, rosegold, fehér és számos további színnel is készülhet.

Az egyedileg készülő fólianyomásos meghívók bár igazán különlegesek és persze szépek, ugyanakkor – épp e akülönleges technológia miatt – sajnos némileg magasabb áron készíthetők csak el, az átlagos meghívókhoz képest. Ennek oka, hogy a fólianyomásnak két egyedi költsége is van: az első, hogy készíteni kell egy egyedi fólianyomó klisét, ami lényegében egy fémvésett szerszám és ennek ára a felület méretétől függ, minél nagyobb az aranyozandó felület, annál többe kerül a klisé készítése. De ha már elkészült a klisé, akkor csak a másik költség van hátra, amit a szakmában gépindítási díjnak nevezünk, ez lényegében nem más, mint maga a fólianyomás: beteszik a klisét a gépbe, befűzik a választott színű fóliát és hő, valamint nyomáserős segítségével a papírfelületbe préselik a formát. Míg a klisé ára minden esetben egyedi, annak függvényében, hogy mekkora felületről van szó, addig a gépindítás díja fix 9000 Ft (egyes speciális eseteknél ebben lehet eltérés, ezért ez inkább csak irányár, konkrét érdeklődés esetén feltétlenül kérd ajánlatunkat!), így egy átlagos méretű név vagy monogram aranyozása esetén, nagyjából 18000 Ft-os plusz költséggel érdemes kalkulálni. A technológia jellegéből adódik, hogy minél kevesebb meghívó készül, a fólianyomás plusz költsége, annál drágábbá teszi egy darab meghívó készítését, azonban minél nagyobb a példányszám, annál jobban megoszlik ez az ár, így az egy példányra jutó költség is egyre alacsonyabb lesz. Ennek megfelelően mi általában aszt szoktuk tanácsolni, hogy 40 példány fölött érdemes és már nem túl költséges egy egyedi fólianyomásos megoldás elkészítése, ugyanakkor ennél alacsonyabb db szám esetén sincs technikai akadálya a dolognak és ha egyébként egy egszerű és költséghatékony meghívóhoz választjátok ezt a megoldást, akkor az összköltségnek sem kell feltétlenül nagyon magasnak lenni. Mindezek miatt igazán jó szívvel ajánljuk mindenkinek az egyedi fólianyomással készülő meghívókat.

Azok számára pedig, akiknek szintén tetszik az aranyozott meghívó, de pl. az alacsonyabb példányszám és/vagy szerényebb büdzsé miatt nem tudják vállalni ennek plusz költségeit, ajánljuk az állandó kínálatunkban szereplő fólianyomásos meghívókat. Ezeknél ugyanis mi már elkészítettük a fólianyomó klisét, így csak a gépindítás költsége jelentkezik, persze ez csak úgy lehetséges, hogy maga az aranyozott felület persze nem lesz egyedi, hanem csak a meghívó valamely díszítő eleme kerül majd rá fólianyomással. De sok olyan megoldást, grafikai ötletet dolgoztunk ki, amelyben a meghívó egyedileg nyomtatott szöveges részei olyan koherensen kapcsolódnak a fólianyomással készült elemekhez, hogy egyáltalán nem feltűnő, illetve összhatásában éppen, hogy az. 🙂

Fólianyomással készülő meghívóink választéka folyamatosan bővül, sok esetben gyorsabban mint ahogy azt dokumentálni és a honlapunkon publikálni tudnánk, ezért ha tetszik ez a megoldás, akkor keress minket bátran, boldogan adunk felvilágosítást a legújabb lehetőségekről. Addig is feltétlenül nézegesd meg az általunk legjobbnak ítélt meghívóinkat:

Arany babérkoszorú motívummal, számtalan változatban készítettük a Bay Leaf meghívó családot.

Ha tetszik nektek a chalkboard jellegű, romkocsmás, bistro design, akkor igazán jó választás lehet a Chalkboard Elegance meghívó, amely számos változatban, rengeteg egyedi piktogrammal rendelhető.

Kerti esküvőkhöz tökéletes a lampion füzéres grafikával készült, arany konfetti pöttyökkel nyomott Garden Party Kollekció, amely pearl papíros, kraft papíros és színes fólianyomásos változatban is rendelhető.

Igazi különlegesség az elképesztően gazdagon illusztrált La Romance Florasion Kollekció,amely arany és fekete fólianyomásos változatban is kérhető.

Igazán látványos és változatos tipográfiával és egy nagyon vagány, piktogramos programsorral készült a Lemonade Kissing Kollekció.

Nem csak a meghívó, hanem akár egy bélelt boríték is készülhet arany vagy ezüst fólianyomással, a modernebb és letisztultabb hangulat kedvelőinek ajánljuk a Modern Rose Kollekciót, de a klasszikus megoldások szerelmeseinek is van javaslatunk: Romantic Rose Kollekció.

Szintén két változatban készítettük egy egészen visszafogott, masnis díszítőmotívummal tervezett meghívó családunkat: a Lady Grey ezüst fólianyomással készült, nyolc különböző árnyaltú szürke és ezüst színű kartonra, míg „kishúga” a Lady Blush Kollekciót átlátszó fólianyomással csináltuk, hét különböző púder árnyalatú papírra.

Óriási választékban kínáljuk a Sugarmice meghívó család különböző változatait:
Sugarmice Black Collection
Sugarmice Collection
Sugarmice Kraft Collection
Sugarmice – Black & White Edition
Sugarmice – Colorful Edition
Sugarmice – Pearl Edition
Sugarmice#2 – Kraft Edition
Sugarmice#2 – Pearl Edition
Sugarmice#2 – White Edition

Ha tetszik a fa motívum, feltétlenül nézzétek meg a korábbi Tree Of Love típusokat is:
Tree Of Love
Tree Of Love 2 Folded Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection
Tree Of Love 3 Cardboard Collection Kraft Edition Collection/

A Tipography Minimal Kollekcióban normál, kraft és gyöngyházfényű papírból készített, tasakos meghívók szerepelnek számos színváltozatban:
Tipography Minimal Collection
Tipography Minimal Kraft Editon
Tipography Minimal Pearl Edition

Végül pedig szeretnénk megemlíteni az Elegant Soiree Mini Kollekciót. 

40 vagy afeletti példány rendelése esetén kedvező szettárban grafikai díj+meghívókártya+boríték+aranyozás a kártyára és a borítékra is
rendelhettek, kérjétek ajánlatunkat
(a különböző papíroktól függ a szettár is)

Árak – 36 példány alatti rendelés esetén
»» Grafikai alapdíj 7000 Ft
»» Grape – rózsaszín verzió: 570 Ft
»» Alga Carta – egy szín fekete szöveges verzió: 540 Ft
»» Korall – egy szín fekete szöveges verzió: 680 Ft
»» Keaykolour Pure White– egy szín fekete szöveges verzió: 610 Ft
»» aranyozás gépindítási
költsége: 9000 Ft

Technikai paraméterek
»» méret: 125×180 mm, Baronial
»» a meghívó 4-gyel osztható példányszámban készül
Rendelési kódok:
Grape-rózsaszín verzió_TOL4RGE17-711
AlgaCarta-fekete_TOL4RGE17-712
Korall-fekete_TOL4RGE17-713
Keaykolour-fekete_TOL4RGE17-714

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek