Organic Feel Collection
Organic Feel Collection
Organic Feel Collection
Organic Feel Collection
Organic Feel Collection
  

Organic Feel Collection

Technikai paraméterek
»» 4 papír/színváltozat
»» méret: 140×140 mm
»» öko-ár: 420 Ft
»» két rétegben kasírozva: 500 Ft
»» boríték T5: 150 Ft

SALE SALE SALE
»» meghívó kártya + boríték: a teljes szett 570 Ft helyett 480 Ft
»» meghívó kártya (két rétegben) + boríték: a teljes szett 650 Ft helyett 540 Ft

Rendelési kódok:
Oyster_OF17-571
Sand_OF17-572
Smoke_OF17-573
Sky_OF17-574

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

E meghívó különlegessége az egyszerűségében rejlik

Egy-egy meghívó különlegessége a jól megtervezett grafikán és tipográfián, a jó alapanyag választáson, harmonikus színeken és mindezek megfelelő kombinációján múlik. Ez gondos tervezést, sok odafigyelést, alapos tudást és tapasztalatot igényel – a legtöbb meghívónk ezek jegyében készül. De a kevesebb néha több elvén, az egyszerű, magától értetődő megoldások is jól működhetnek, miközben a felsorolt kritériumok azért megmaradnak. Ez a meghívó éppen ilyen.

Minden megvan benne, ami egy jó meghívóhoz kell

• terveztünk egy elegáns, picit rusztikus hangulatú, kedves kis virágos koszorút, ebbe kerül a nevetek, amely így a meghívó éke;
• a tipográfia változatos betűtípusokkal és látványos megoldásokkal, de egyszerűen közli a meghívó szövegét: az egyes mondatrészek, fontosabb információk megfelelő kiemelésével, a négy hasábban elrendezett program blokkal és az alsó infó sorokkal, jól átlátható, ízléses meghívót terveztünk;
• négy kellemes színkombinációban, amelyeket a különleges papírcsalád gyönyörű színeihez választottunk.

Különleges papírt ajánlunk a meghívóhoz

A kártyát egy vadonat új, öko-papír, a Remake család négy különböző változatából készítettük. Az egyedi felület és a csodás színek mellett a tipográfia és a díszítő motívum egyszerű és ízléses megoldása, egy kiegyensúlyozott, szép meghívót alkotnak. Az eltérő színű papírokhoz tervezett színkombinációk különböző hangulatot és stílust adnak a meghívónak.
• Oyster: halvány sárgás, krém-barack szín, amelyen a középtónusú lazac, drapp és semleges sötét barna színkombináció, kellemes és elegáns hangulatot ad
• Sand: szintén világos, meleg tónusú, okkersárgás papír, amin az erőseb, narancssárga és a színesebb, melegebb barna árnyalatok kombinációja enyhén rusztikus vintage hatást kölcsönöz a meghívónak
• Smoke: meleg hatású, középtónusú ún. színes szürke, a sötétebb semleges szürke árnyalatok és a friss, rózsaszínek diszkréten, finoman jelennek meg
• Sky: kékes-zöldes-türkizes, halvány tónusú mégis élénk szín, amely önmagában meglehetősen extravagáns, a tompa lazac és élénk szürke kombinációval egyedi és különleges hatást kelt

A meghívó tökéletes befejezéséhez pedig óriási boríték kínálatunkból választhattok, ezáltal teljesen egyedi színkombinációkat alkotva.

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek jegyében szeretnénk jelezni, hogy bár a papír színek adottak, szívesen tervezünk hozzájuk ezektől eltérő színkombinációkat is.

Feltétlenül nézzétek meg e meghívó továbbfejlesztett „testvérét”, amelyet erre a papírcsaládra készítettünk, díszesebb grafikával és picit drágább kivitelezésben.
Painted Elegance Collection

Az Organic Fell esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk a 3in1 poháralátét, amely egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

2018-tól már extravagáns hatszögletű poháralátét formában is rendelhető.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

 

 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 4 papír/színváltozat
»» méret: 140×140 mm
»» öko-ár: 420 Ft
»» két rétegben kasírozva: 500 Ft
»» boríték T5: 150 Ft

SALE SALE SALE
»» meghívó kártya + boríték: a teljes szett 570 Ft helyett 480 Ft
»» meghívó kártya (két rétegben) + boríték: a teljes szett 650 Ft helyett 540 Ft

Rendelési kódok:
Oyster_OF17-571
Sand_OF17-572
Smoke_OF17-573
Sky_OF17-574

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek