Organic Feel Collection – esküvői meghívó
Organic Feel Collection – esküvői meghívó
Organic Feel Collection – esküvői meghívó
Organic Feel Collection – esküvői meghívó
Organic Feel Collection – esküvői meghívó
   

Organic Feel Collection – esküvői meghívó

Szuper ár
»» Alapgrafikai díj 6000 Ft
»» meghívó kártya + boríték: a teljes szett 580 Ft helyett 480 Ft

»» meghívó kártya (két rétegben) + boríték: a teljes szett 650 Ft helyett 550 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 papír/színváltozat
»» méret: 140×140 mm

Rendelési kódok:
Oyster_OF17-571
Sand_OF17-572
Smoke_OF17-573
Sky_OF17-574

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Ennek az esküvői meghívó kollekciónak különlegessége az egyszerűségében rejlik

Egy-egy esküvői meghívó különlegessége a jól megtervezett grafikán és tipográfián, a jó alapanyag választáson, harmonikus színeken és mindezek megfelelő kombinációján múlik. Ez gondos tervezést, sok odafigyelést, alapos tudást és tapasztalatot igényel – a legtöbb meghívónk ezek jegyében készül. De a kevesebb néha több elvén, az egyszerű, magától értetődő megoldások is jól működhetnek, miközben a felsorolt kritériumok azért megmaradnak. Ez a meghívó éppen ilyen.

Minden megvan benne, amitől egy esküvői meghívó szuper

• terveztünk egy elegáns, picit rusztikus hangulatú, kedves kis virágos koszorút, ebbe kerül a nevetek, amely így a meghívó éke;
• a tipográfia változatos betűtípusokkal és látványos megoldásokkal, de egyszerűen közli a meghívó szövegét: az egyes mondatrészek, fontosabb információk megfelelő kiemelésével, a négy hasábban elrendezett program blokkal és az alsó infó sorokkal, jól átlátható, ízléses meghívót terveztünk;
• négy kellemes színkombinációban, amelyeket a különleges papírcsalád gyönyörű színeihez választottunk.

Különleges papírt ajánlunk a meghívóhoz

A kártyát egy vadonat új, öko-papír, a Remake család négy különböző változatából készítettük. Az egyedi felület és a csodás színek mellett a tipográfia és a díszítő motívum egyszerű és ízléses megoldása, egy kiegyensúlyozott, szép meghívót alkotnak. Az eltérő színű papírokhoz tervezett színkombinációk különböző hangulatot és stílust adnak a meghívónak.
• Oyster: halvány sárgás, krém-barack szín, amelyen a középtónusú lazac, drapp és semleges sötét barna színkombináció, kellemes és elegáns hangulatot ad
• Sand: szintén világos, meleg tónusú, okkersárgás papír, amin az erőseb, narancssárga és a színesebb, melegebb barna árnyalatok kombinációja enyhén rusztikus vintage hatást kölcsönöz a meghívónak
• Smoke: meleg hatású, középtónusú ún. színes szürke, a sötétebb semleges szürke árnyalatok és a friss, rózsaszínek diszkréten, finoman jelennek meg
• Sky: kékes-zöldes-türkizes, halvány tónusú mégis élénk szín, amely önmagában meglehetősen extravagáns, a tompa lazac és élénk szürke kombinációval egyedi és különleges hatást kelt

A meghívó tökéletes befejezéséhez pedig óriási boríték kínálatunkból választhattok, ezáltal teljesen egyedi színkombinációkat alkotva.

A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek jegyében szeretnénk jelezni, hogy bár a papír színek adottak, szívesen tervezünk hozzájuk ezektől eltérő színkombinációkat is.

Feltétlenül nézzétek meg e meghívó továbbfejlesztett „testvérét”, amelyet erre a papírcsaládra készítettünk, díszesebb grafikával és picit drágább kivitelezésben.
Painted Elegance Collection

Az Organic Fell esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk a 3in1 poháralátét, amely egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Már extravagáns hatszögletű poháralátét formában is rendelhető.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Szuper ár
»» Alapgrafikai díj 6000 Ft
»» meghívó kártya + boríték: a teljes szett 580 Ft helyett 480 Ft

»» meghívó kártya (két rétegben) + boríték: a teljes szett 650 Ft helyett 550 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 papír/színváltozat
»» méret: 140×140 mm

Rendelési kódok:
Oyster_OF17-571
Sand_OF17-572
Smoke_OF17-573
Sky_OF17-574

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek