Letterpress 02 Collection – esküvői meghívó
Letterpress 02 Collection – esküvői meghívó
Letterpress 02 Collection – esküvői meghívó
Letterpress 02 Collection – esküvői meghívó
Letterpress 02 Collection – esküvői meghívó
   

Letterpress 02 Collection – esküvői meghívó

Technikai paraméterek
»» 2+1 nyomat változat
»» méret: 140×140 mm
»» minimálisan gyártható példányszám: 66 db
»» ár: 2000 Ft
Grafikai díj – az általunk tervezett tipográfiával 18 000 Ft
Egyedi tervezéssel 36 000 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: fix 9000 Ft egyszeri díj
»» boríték 250 Ft/db

Rendelési kódok
2+1_LP0214-192

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Letterpress esküvői meghívó – igazi különlegesség

Kifejezetten egyedi tervezéssel és magasnyomtatással azaz letterpress eljárással készült esküvői meghívó ez – épp az egyedisége okán elég költséges is. Ám egy igazán nagyszabású esküvőhöz kiváló választás.

A letterpress esküvői meghívó teljes szabadságot kínál a méretet, formátumot és papírt illetően, a grafikai és tipográfiai tervezéssel egyetemben. A méret és formátum tekintetében ugyan korlátozhatja a lehetőségeket a kereskedelmi forgalomban kapható borítékok mérete, ugyanakkor több nem szabványos boríték és tasak is szerepel a kínálatunkban, valamint igény szerint egyedi borítékformátumokat is tervezünk.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Talán a leglényegesebb szempont az, hogy hány színnel, illetve hány oldalt kell nyomtatni az adott meghívó esetén. Anélkül, hogy nagyon belemennénk a nyomdatechnikai részletekbe: akár hajtott, akár egylapos a meghívó, az ívnek minden esetben két oldala van, a két oldalra pedig ahány különböző színt szeretnénk nyomtatni, annyi különböző nyomóformát kell készíteni és annyi gépindítást kell elvégezni. A nyomóformával lehetséges festékezés nélkül, csak „dombornyomást” is végezni, ezt hívjuk vaknyomatnak. Mindezeknek megfelelően a nyomtatás meghatározásánál meg kell tehát adnunk, hogy az ív mely oldalait nyomtatjuk és azt hány színnel. A technikai paraméterekben megadott 2+1-es nyomtatás tehát azt jelenti, hogy az ív mindkét oldalát megnyomjuk. Ebben a konkrét esetben az előoldalt szürke és arany kést színnel, míg a hátoldalt vaknyomással nyomtattuk.

A fotókon látható, megrendelésre készült meghívónál két további egyedi megoldást is alkalmaztunk. Az egyik a meghívók sarokkerekítése, amely nem befolyásolja az árat. A másik a hozzá tartozó borítékok nyomtatása volt, a boríték zárófülére, egy színnel nyomtattuk rá a pár nevét és a címét, amely viszont már növeli az árat, mivel egy plusz nyomóformát és gépindítást jelent, valamint az így készült borítékokat, csak a nyomtatás után, kézzel lehet összehajtani és megragasztani.

Ennek a típusú meghívónak, az általunk választott speciális, 1,5 mm vastagságú hófehér kartonnal, 2+1 színnel történő nyomtatása esetén, a megadott 60 db-os példányszám mellett, az ára: 1500 Ft/db, amely tartalmazza a digitális anyag nyomdai filmre történő levilágítását, abból a nyomóformák elkészítését, az összes alapanyag árát és a teljes nyomtatási költséget. Bármely paraméter változása esetén új árkalkulációra van szükség.
A letterpress esküvői meghívó óriási sikert aratott. Készítettünk róla egy új fotósorozatot rengeteg színes borítékkal, amelyek így talán jobban megmutatják, hogy mennyire különleges és szuper ez a meghívó.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot

A Letterpress 02 esküvői meghívó kollekcióhoz különböző kiegészítőket is terveztünk.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Köszönetajándék – bármelyik esküvői meghívó grafikájával

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető bármely meghívóinkhoz, és a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek az esküvői meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik esküvői meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik esküvői meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándék príma éke lesz.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egylapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.

Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 2+1 nyomat változat
»» méret: 140×140 mm
»» minimálisan gyártható példányszám: 66 db
»» ár: 2000 Ft
Grafikai díj – az általunk tervezett tipográfiával 18 000 Ft
Egyedi tervezéssel 36 000 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: fix 9000 Ft egyszeri díj
»» boríték 250 Ft/db

Rendelési kódok
2+1_LP0214-192

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek