Letterpress 01 Collection esküvői meghívó
Letterpress 01 Collection esküvői meghívó
Letterpress 01 Collection esküvői meghívó
Letterpress 01 Collection esküvői meghívó
Letterpress 01 Collection esküvői meghívó
   

Letterpress 01 Collection esküvői meghívó

Figyelem: minimálisan gyártható példányszám: 66 db
Grafikai díj – az általunk tervezett tipográfiával 18 000 Ft
Egyedi tervezéssel 36 000 Ft
»» ár: 1600 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: fix 9000 Ft egyszeri díj
»» boríték 250 Ft/db

Technikai paraméterek
»» 1+1 nyomat változat
»» méret: 140×140 mm
Rendelési kódok
1+1_LP0114-191

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Letterpress esküvői meghívó – igazi különlegesség

Egyedi tervezésű,  magasnyomtatással azaz letterpress eljárással készült esküvői meghívó ez, amely nem túl olcsó, ám nagyszabású esküvő remek hírnöke.

A letterpress esküvői meghívó teljes szabadságot kínál a méretet, formátumot és papírt illetően, a grafikai és tipográfiai tervezéssel egyetemben. A méret és formátum tekintetében ugyan korlátozhatja a lehetőségeket a kereskedelmi forgalomban kapható borítékok mérete, ugyanakkor több nem szabványos boríték és tasak is szerepel a kínálatunkban, valamint igény szerint egyedi borítékformátumokat is tervezünk.

A letterpress technológiával készülő esküvői meghívó különlegessége

2014-ben amikor a hazai esküvői meghívókkal foglalkozó cégek közül elsőként kezdtünk kínálni letterpress meghívókat, a legtöbb érdeklődő azt sem tudta, hogy miről van szó egyáltalán. Miért van ez így? Nos azért, mert a letterpress technológia a 20-as, 30-as években alkalmazott nyomtatási forma, amely bár kétségtelenül egyedi és különleges eredményt ad, az idők során mégis kikopott a nyomdai eljárások közül. Ennek oka, hogy a nyomdai előállítás alapvetően ipari termelésnek számít és mint ilyen, meg kell felelnie az aktuális elvárásoknak. A nyomdaipari termelés pedig úgy fejlődött, hogy rövidebb idő alatt, minél nagyobb mennyiséget lehessen előállítani, a lehető legkisebb költség mellett, hogy a gyártás minél költséghatékonyabb legyen. A letterpress ezzel szemben inkább nevezhető iparművészetnek, semmint szimpla nyomdai produkciós előállításnak. A letterpress nyomtatás nem csak a géptől függ, hanem elsősorban a gépmestertől, attól a szakembertől, aki egy személyben végzi a tervezést, a szedést, a nyomtatást, tehát a teljes előállítási folyamatot koordinálja. Amikor mi elkezdtünk letterpress esküvői meghívó tervezését, alig néhány nyomdaműhely volt csak, akik ezzel foglalkoztak, így számunkra is igazi kihívást jelentett, hogy az ötleteinket meg is tudjuk valósítani. Azóta jelentős előrelépés történt e téren: több műhely is elindult, a papírkereskedők elkezdték a speciális alapanyagok forgalmazását és ami a lényeg, elkezdett  beszivárogni a köztudatba a magasnyomtatás. Egyre többen találják meg és ismerik fel e csodás technológia különlegességét.

Talán a leglényegesebb szempont az, hogy hány színnel, illetve hány oldalt kell nyomtatni az adott meghívó esetén. Anélkül, hogy nagyon belemennénk a nyomdatechnikai részletekbe: akár hajtott, akár egylapos a meghívó, az ívnek minden esetben két oldala van, a két oldalra pedig ahány különböző színt szeretnénk nyomtatni, annyi különböző nyomóformát kell készíteni és annyi gépindítást kell elvégezni. A nyomóformával lehetséges festékezés nélkül, csak „dombornyomást” is végezni, ezt hívjuk vaknyomatnak. Mindezeknek megfelelően a nyomtatás meghatározásánál meg kell tehát adnunk, hogy az ív mely oldalait nyomtatjuk és azt hány színnel. A technikai paraméterekben megadott 1+1-es nyomtatás tehát azt jelenti, hogy az ív mindkét oldalát megnyomjuk, egy-egy színnel. Ebben a konkrét esetben az előoldalt egy szín feketével, míg a hátoldalt vaknyomással nyomtattuk.

Ennek a típusú meghívónak, az általunk választott speciális, 1,5 mm vastagságú hófehér kartonnal, 1+1 színnel történő nyomtatása esetén, a megadott 60 db-os példányszám mellett, az ára: 1200 Ft/db, amely tartalmazza a digitális anyag nyomdai filmre történő levilágítását, abból a nyomóformák elkészítését, az összes alapanyag árát és a teljes nyomtatási költséget. Bármely paraméter változása esetén új árkalkulációra van szükség.

A letterpress esküvői meghívó megjelenése óta óriási sikernek örvend, így nem is kívánunk változtatni rajta, viszont készítettünk róla egy új fotósorozatot rengeteg színes borítékkal, amelyek így talán jobban megmutatják, hogy mennyire különleges és szuper ez a meghívó.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot

A Letterpress esküvői meghívó kollekcióhoz különböző kiegészítőket is terveztünk.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Köszönetajándék –  bármelyik esküvői meghívó grafikájával

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető bármely meghívóinkhoz. A köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek az esküvői meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető. 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egylapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.

Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Figyelem: minimálisan gyártható példányszám: 66 db
Grafikai díj – az általunk tervezett tipográfiával 18 000 Ft
Egyedi tervezéssel 36 000 Ft
»» ár: 1600 Ft
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: fix 9000 Ft egyszeri díj
»» boríték 250 Ft/db

Technikai paraméterek
»» 1+1 nyomat változat
»» méret: 140×140 mm
Rendelési kódok
1+1_LP0114-191

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek