Menükártya LA4 – Bay Leaf

Gyártási ár
»» 300 Ft/db (1 oldalas)
»» 1800 Ft/csomag (6 db)
»» 400 Ft/db (2 oldalas)
»» 2400 Ft/csomag (6 db)

Papír felárak:
gyöngyházfényű:
»» 50 Ft/db 300 Ft/csomag (6 db)
»» strukturált felületű kreatív kartonok – 
»» öko papírok – 
»» kraft papírok –
»»  25 Ft/db –  150 Ft/csomag (6 db)

kétrétegben kasírozott kivitel felára:
»» alapkivitel: 100 Ft/db – 600 Ft/csomag (6 db)
»» gyöngyházfényű 125 Ft/db – 750 Ft/csomag (6 db)
»» strukturált felületű kreatív kartonok – 
»» öko papírok – 
»» kraft papírok –
»»  115 Ft/db – 690 Ft/csomag (6 db)

Grafikai tervezési díja
»» alapgrafika: 1000 Ft (meghívó után)
»» egyedi grafika 3000 Ft – tól

Egyedi szöveg grafikai díja
»» 2 000 Ft/sorozat
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a grafikai díj egy javítási (korrektúra) fordulót tartalmaz.
Az ezt követő tartalmi,  grafikai, tördelési változtatások díja: 1000 Ft/ forduló

Minimális rendelési mennyiség
»» 12 db
További rendelési egység
»» 6 db

Átfutási idő (tervezés és gyártás)
»» kb. 5-7 munkanap

Technikai paraméterek
»» 100×210 mm
»» 6 db/csomag

Kártya papír:
»» 250 gr prémium karton hófehér
»» törtfehér vagy krém színben

Ez a kiegészítő bármelyik meghívónk grafikájával is rendelhető.

Árajánlatot kérek

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4

Minden esküvői meghívó kollekciónkhoz rendelhető, csak az egyik vagy mindkét oldalán nyomtatott egylapos menükártya, illetve itallap. A kínálatunkban szereplő meghívó kollekciókon túl bármelyik egyedi meghívóhoz is tudunk készíteni a meghívó grafikájával egyező menülapot. Az egylapos menükártyák teljes kínálatát megtaláljátok ezen a linken. Amennyiben más menükártya típust szeretnétek, akkor a három oldalas, háromszög formára hajtogatott, asztalszámos menükártya változatot is szívesen ajánljuk.

Egylapos menükártya – egyszerre elegáns és praktikus megoldás

Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Általában egyetértés van a tekintetben, hogy az egy igen elegáns és nagyvonalú megoldás, ha minden terítékhez külön készül egy menükártya.

Egylapos menükártya – a meghívóval egyező vagy bármilyen egyedi grafikával is kérhető

Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a menükártyák grafikája azzal megegyező, az alapgrafikai díjat nem érvényesítjük, de amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a menükártyákat, abban az esetben is egy kedvezményes grafikai díjat számítunk csak fel. Természetesen lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, akár leírásotok vagy küldött  minta alapján is szívesen elkészítjük.

Fontos: a menükártya nyomtatása ívben történik, ennek megfelelően kizárólag csomagban rendelhető! Egy csomagban 6 db kártya van, amennyiben pl. 10 db kártyára van szükségetek, akkor is 12 db-ot tudunk csak készíteni belőle, így ebben az esetben két csomag árát érvényesítjük.

Egylapos menükártya – az esküvői dekoráció szerves része

Ötletes és jópofa megoldás, mivel így nem csak helyet spórolunk az asztalon, de egy funkciójában is könnyen használható, az asztali dekoráció részét képező és igazán elegáns megoldás is egyben. A különböző asztalra állítható menükártyáknál előfordulhat, hogy túl messze vannak, esetleg szükséges az elforgatásuk, hogy a vendégek minden oldalát el tudják olvasni, így az asztalnál ülők nagy valószínűséggel folyamatosan forgatni fogják, ide-oda rakosgatják, ami így a vacsora és az egész esküvő élvezetének a rovására mehet.

Míg az álló típusoknál törekszünk a lehető legnagyobb betűméretre, ezeknél a kézbe vehető megoldásoknál több mozgásterünk marad, hogy a grafikai és a tipográfiai elemekkel is szabadabban tudjunk dolgozni, ezáltal esztétikusabb, a dekorációhoz jobban illeszkedő darabok készülnek. Végül kifejezetten elegáns, személyes és nagyvonalú, ha minden terítékhez külön készülnek ezek a kártyák.

Egylapos menükártya rövid átfutási idővel

Mindegyik menükártya grafikánkat több különböző színváltozatban kínáljuk, de kérésetek esetén egyedi színösszeállításban is szívesen elkészítjük. Küldjétek el a menü- és italsort, mi pedig egy munkanapon belül elkészítjük belőle a grafikai tervet, amit átküldünk nektek ellenőrzésre, jóváhagyásotok után pedig maximum öt napon belül a menükártyák átvehetők a bemutatótermünkben.

Egylapos menükártya esetén kérhető extra megoldások

Az egylapos menükártyák kivitelezése tekintetében rengetegféle papír közül választhattok – ezt a leírás további részében részletesen be is mutatjuk –, de grafikailag és tartalmilag is számos további lehetőséggel és egyedi ötlettel van módotok még extrább változatokat kérni, hasonlóan a meghívóhoz itt is szinte minden egyedi ötlet megvalósítható:
• a menükártyát kombinálhatjuk ültetőkártyával, azaz a lap tetejére kerülhet a vendégek neve, így nincs szükség külön ültetőkártyára, valamint még elegánsabb, személyre szabottabb és így különlegesebb. Az egyik ilyen egyedi menükártyáról itt találtok egy szép fotót.
• előfordulhat, hogy a menü- illetve italsor nagyon részletes és ezért túl hosszú, hogy egy oldalon elférjen, de gyakran előfordul, hogy valami olyan további extra tartalom elhelyezésére is szükség van, ami a menü- és itallapon kívül amúgy is plusz oldalakat igényelne. Ilyenek pl. a koktéllap, limonádé-bár, pálinka-bár, desszert asztal részletes leírása, esetleg grillterasz vagy svédasztal további fogásainak részletezése. Ezekre az esetekre lehetséges az LA/4-es menükártya hajtott, négy oldalas, de akár kétszer hajtott, összesen hat oldalas változatának elkészítése is, a megjeleníteni kívánt tartalomtól függően, minden esetre megtalálható a megfelelő változat / oldalszám.
• ha marad még üres oldal a menükártyán, akkor további extra tartalomként bekerülhet még a nagy nap részletes programleírása, akár piktogramos, grafikus megoldással

Egylapos menükártya – ha valamilyen extra méretet vagy egyedi formátumot szeretnétek

Az egylapos menükártya esetében az LA/4-es méret/formátum a leginkább megfelelő, mivel elegendő helyet és felületet kínál, hogy a legtöbb menü- és italsor kényelmesen elférjen és szépen tördelhető legyen. Találkoztunk azonban már olyan esetekkel is, amikor valamilyen egyéb szempont ezt felülírja és a méret / formátum módosítására van szükség:
• az egyik ilyen eset lehet, hogy ha a menü éppen csak annyival hosszabb a szépen elhelyezhető mennyiségnél, hogy emiatt nincs szükség hajtott, négy oldalas kivitelezésre, ebben az esetben van lehetőség, hogy akár szélességben, akár magasságban úgy bővítsük az alap kártyaméretet, hogy ez a kevés plusz szöveg kiférjen, de ennek pontos meghatározása minden esetben egyedileg történik
• ennek az ellenkezőjére is volt már példa, amikor rövidebb a menü és/vagy pl. olyan méretű tányérba lesz beletéve vagy szalvétába lesz belehajtogatva, ami miatt akár csak néhány centivel kisebb változatra lenne szükség, természetesen ez is megoldható
• előfordulhat olyan is, hogy maga ez a hosszúkás oldalarány nem megfelelő, pl. olyan speciális grafikával készült korábban a meghívó, ami kifejezetten csak négyzetes vagy más oldalarányú téglalap formában – pl. baronial – jeleníthető meg szépen, esetleg olyan egyedi teríték – pl. négyzetes – lesz az asztalokon, amihez nem illik ez a keskeny, álló formátum
• a különleges méretű és formátumú menükártyák esetén olyan további egyedi ötletek is megvalósíthatók, mint egy három rétegben kasírozott, bordürős menükártya vagy ennek még különlegesebb változata a papírpánttal díszített egylapos menükártya
• végül pedig olyan egyedi igények is megvalósíthatók, mint a valamilyen különleges formára vágott menükártya, amelyből számos megoldás létezik, de a pontos paraméterek meghatározása minden esetben egyedi konzultációt igényel

Egylapos menükártya – óriási papírkínálatból választhattok

1. Menükártya: alap kivitel, normál papírból készítve

A menükártya alap változatát a már leírtak szerint egyszerű fehér papírra nyomtatjuk. A gyakorlatban három eltérő színű papírt használunk a nyomtatáshoz. Van egy kifejezetten ragyogó fehér, egy árnyalattal törtebb normál, természetes fehér, végül pedig egy sárgásabb krém színű. E három papírváltozat árban nem különbözik és kérnetek sem kell, mert az adott grafikához mindig a legszebbet választjuk és abból készítjük el a menükártyákat.

2. Menükártya: pearl változat, azaz gyöngyházfényű papírból készítve

Kínálatunkban elég sok gyöngyházfényű papírtípust szerepeltetünk, nem csak a menükártyákhoz, hanem a meghívókhoz  ültetőkártya  és poháralátétekhez, illetve bármilyen más kiegészítőhöz is kérhetitek. A menükártyák esetében is két kategóriára bontottuk a rendelhető papírváltozatokat: az első kategória az alapvetően fehér-törtfehér típusok, a második kategória az anyagában színezett típusok.
Ezeket a választható pearl papírtípusokat részletesen is szeretnénk bemutatni.

2.1 Az első fehér-törtfehér kategóriában három színt kínálunk:
• Gyöngy fehér – Ice Gold: alapvetően fehér, de aranyosan csillogó felületű (az Ice Gold megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
• Kristály fehér – Ice Silver: alapvetően fehér, de ezüstösen csillogó felületű (az Ice Silver megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
• Fehérarany – White Gold: alapvetően ekrü színű és aranyosan csillogó felületű  (a White Gold megnevezés a papírgyár által használt eredeti szín megjelölés, amely ebben az esetben találóbban fejezi ki a papír színét, mint az általunk használt magyar leírás)
Ez a három papír árban nem különbözik.

2.2 A második, anyagában színezett kategóriában nyolc színt kínálunk:
• Pink Quartz: a legvilágosabb árnyalatú, pasztell rózsaszínű papír, amelynek speciális fémes jellege, enyhén hideg hangulatot kölcsönöz a papírnak, vidám és fiatalos szín
• Korall: nyárias barackvirág szín, enyhén aranyos fénnyel, vidám és fiatalos papír
• Púder: az előzőknél néhány árnyalattal sötétebb, valóban „koszos”, tompább fényű, púder-szerű szín, nagyon elegáns papír
• Rosegold: az előzőknél egy-két árnyalattal sötétebb, de a púdernél világosabb, egy fokkal sárgásabb és valamivel élénkebb, színesebb, összességében inkább tompa fényű, elegáns papír
• Champagne: középtónusú, kellemes krém színű, nem kifejezetten sárgás, inkább drappba hajló, picit tompa, komolyabb hangulatú szín 
• Fehérezüst: egészen világos, pasztell ezüst szín, hűvös és elegáns papír
• Aloe: egészen világos, pasztell zöld szín, könnyed, friss hangulatú papír
• Aquamarine: egészen világos, pasztell kék szín, könnyed, friss hangulatú papír

Sajnos nem könnyű ezeket a speciális színeket leírni, sőt még fotózni sem lehet őket igazán. Tekintve, hogy a gyöngyházfényű felület reflektál a környezeti színekre, illetve a fényerő és színhőmérséklet tekintetében másként veri vissza azokat, így a különböző fényviszonyok között egészen más színűnek lehet látni ugyanazt a papírt. Az anyagában színezett papírok kiválasztásához ezért azt ajánljuk elsősorban, hogy látogassátok meg a bemutatótermünket, ahol élőben is megnézhetitek a kérdéses színeket. Amennyiben erre nem volna lehetőségetek, akkor kérjétek segítségünket és hagyatkozzatok a tapasztalatainkra és ízlésünkre – mindenképpen szólunk ha úgy gondoljuk, hogy egy adott grafikához kevésbé illő papírt választottatok, illetve javaslatot teszünk, hogy szerintünk melyik lenne a leginkább megfelelő.
Az anyagában színezett gyöngyházfényű papírokat egyforma áron kínáljuk, ám azok drágábbak, mint az alapvetően fehér-törtfehér kategóriában szereplő gyöngyházfényű változatok.

3. Menükártya: öko-papíros kivitel

Az öko-papíros kategóriába olyan papírokat válogattunk össze, amelyeket amúgy is használunk valamelyik meghívó kollekciónkban. Ezek közül a két leggyakrabban használt papírcsalád a Crush és Remake papírok, amelyek közös jellemzője, hogy legalább 20%-ban valamilyen természetes alapanyagot tartalmaznak. Újrahasznosított jellegüknek köszönhetően enyhén rusztikus hatást adnak, felületük általában nem simított, inkább durvább, natúr jellegű, színük pedig többnyire nem homogén, esetenként szemcsézett vagy apró „foltok” és „szilánkok” tarkítják.

3.1 A Crush papírcsaládban öt színt kínálunk:
• Corn: tört fehér, kellemes natúr színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy szép, közeli fotót itt találtok róla
• Citrus: halvány sárgás színű, a többihez képest homogén színű, ezen a linken találtok róla egy közeli fotót
• Grape: halvány rosé szín, enyhén szemcsézett textúrájú, jellegzetessége, hogy különböző fényviszonyok között pasztell rózsaszínes és lilás jelleget is mutat, míg sárgás fényben inkább szürkének tűnik, ezen a linken találtok róla egy közeli képet
• Kiwi: halvány színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy picit sötétebb árnyalatú, itt találtok róla egy szép képet
• Almond: azaz mandula szín, enyhén szemcsézett textúrájú, ami már egy picit sötétebb árnyalatú, középtónusú, nagyon kellemes szín, halvány mályva jellegű, de picit sárgásabb érzettel, itt találtok róla egy szép képet

3.2 A Remake papírcsaládban négy színt kínálunk:
• Oyster: halvány sárgás színű, enyhén kagylóhéj jellegű melegebb árnyalattal, amiről ezen a linken találtok egy szép fotót
• Sand: sárgás-drappos színű papír, kevésbé élénk, inkább tompább színben, itt tudtok róla egy képet nézni 
• Sky: egészen élénk, kékes-türkizes színű, textúrájában még élénkebb rostokkal és szilánkokkal, nagyon merész választás, ezen a linken láthattok róla fotót
• Smoke: halvány szürkés színű, textúrájában sötétebb rostokkal, itt találtok róla képet

Öko-papíros kínálatunk folyamatosan bővül, közöttük több olyan is megtalálható, amelyet bár ismerünk, de valamilyen jellegzetessége miatt nem tartunk az állandó kínálatunkban, mert olyan speciális igények és ötletek kielégítésére alkalmas „csak” ami miatt nem érdemes raktároznunk. De egyedi igényeitek és ötleteitek alapján szívesen ajánlunk extra papírokat, keressetek bennünket bátran!

4. Menükártya: strukturált felületű kreatív papíros kivitel

Különböző mintázatú, felületében strukturált, ún. kreatív papírok óriási választékban hozzáférhetők, az általunk legérdekesebbnek tartott papírokat általában fel is használjuk valamelyik új meghívó kollekciónkhoz. Az évek során azonban azt tapasztaltuk, hogy ebből az igen nagy választékból jellemzően négy-öt olyan felület van, ami a legtöbb érdeklődőnek tetszik, míg a többi inkább olyan speciális textúra, amely a különlegesebb, egyedi ízlésvilágú párokat érinti csak meg. Ennek megfelelően inkább ezeket a már jól bevált papírfajtákat ajánljuk a menükártyák nyomtatáshoz is, de nyitottak vagyunk, hogy egyedi igényeitek alapján speciális papírokat javasoljunk és használjunk, hogy számotokra minden részletében egyedi és különleges papírtermékek készülhessenek!

• Tradition: merített papír hatású, natúr bőr felületet idéző elegáns és klasszikus textúra, amiről ezen a linken találtok egy képet
• Dot: pontszerűen strukturált, kifejezetten modern hatású papír, amiről itt találtok egy szép fotót
• Linear: bordázott, erősen barázdált felületű elegáns papír, amiről ezen a linken látható közeli fotó 
• Design: apró egyenes vonalú barázdákkal, ún. tűprégelésű felület, ami nagy nyomtatott felületek esetén mutat a legjobban, ezen a linken találtok róla képet 
• Prisma: ún. kalapácsolt, egyenetlen felületű speciális papír, amiről itt találtok egy szép, közeli fotót

A felsorolt felületek általában több árnyalatban is kérhetők, de fajtánként változnak, így mindenképpen szükséges egyeztetnünk, hogy melyik típusból, milyen színek érhetők el az alábbi árnyalatok közül: ragyogó fehér, natúr fehér, tört fehér, halvány krém és pezsgő, stb.
Ahogy a bekezdés elején már említettük, ennél lényegesen nagyobb választékot tartunk, viszont az egyes papírfajták nem kizárólag felületükben és esztétikájukban eltérőek, hanem a rendelhető színváltozat, beszerzési lehetőségek és persze az ár tekintetében is jelentős eltérések lehetnek, ezért ha ilyen jellegű papírt szeretnétek, mindenképpen kérjétek egyedi ajánlatunkat.

5. Menükártya: kraft papíros kivitel

Igen népszerű, egyben nagyon stílusos papírféleség a kraft papír, amiből a „klasszikus” natúr barna színű, enyhén sprőd felületű alap változaton kívül, egy ún. ktoldalas prémium változat is szerepel kínálatunkban.

• Kraft: a klasszikus natúr barna színű, enyhén sprőd felületű kraft karton, ma már mindenki számára jól ismert, ezen a linken találtok róla fotót

• Két oldalas prémium Kraft: ezt a típust ritkán használjuk menükártyához, mivel jellemzően csak vastagabb változatokban kapható, illetve a hátoldali felület eltér a simított előoldaltól, ami miatt két oldalas nyomtatásra kevésbé alkalmas, inkább meghívók és tasakok készítésére optimálisabb. Magasabb ára mellett, viszont speciális, márványosan vagy felhőszerűen differenciált, simított felülete igazán extra, ezért örömmel készítünk belőle menükártyát  is. Ezen a linken találtok róla fotót

Kraft papírra nyomtatható menükártya grafikát főleg azokból a kollekciókból tervezünk, amelyeket meghívóként kraft papíros változatban is lehet kérni, de ha egy másik, már létező grafikánkból szeretnétek kraft verziót, annak elkészítését is örömmel vállaljuk.

Néhány kifejezetten prémium papírokkal foglalkozó gyártó kínálatában megjelent már több különböző színű, felületű és egyéb tulajdonságokkal rendelkező kraft papír is, de ezeket nem tartjuk állandó készleten. Ha a fentieken kívül valamilyen igazán különleges megoldásra vágytok, keressetek minket bátran és örömmel adunk tájékoztatást az egyéb lehetőségekről!

Egylapos menükártya – további extra lehetőségek:

Két rétegben kasírozott menükártya – Mi is az a két rétegű kasírozás és miért jó?

Ezt a megoldást viszonylag gyakran használjuk az egylapos, két oldalas meghívóknál.  A menükártyák  esetében is akkor lehet indokolt, ha egy lényegesen vastagabb, jobb minőség érzetet nyújtó kártyát szeretnénk kapni. Sokan nem értik, sőt idegenkednek is ettől a megoldástól, pedig minden nyomtatott kiegészítő esetében,  technikai értelemben is, mind pedig a fogás – tapintás érzet szempontjából a hozzáadott értéke igen magas.  Az ötlet alapja, hogy a különböző digitális nyomdagépek általában nem képesek 300 gr-nál vastagabb kartonok megnyomtatására, ezért ha ettől vastagabb kártyát szeretnénk kapni, akkor a kasírozás az egyetlen lehetőség, hogy ezt elérjük. A kasírozás egyébként egy speciális ragasztóval történő, nagy szakértelmet és tapasztalatot igénylő folyamat, amelyet mi már régóta alkalmazunk és magas minőségben készítünk ezzel a technikával meghívókat és kiegészítőket – a másik ok ami miatt egy menükártyát két rétegben készítünk, hogy az előoldalára, esetleg a hátoldalra is fólianyomással kerül rá egy –  már  a meghívón is megjelent grafikai elem vagy más grafika és ehhez a technológiához általában szükség van a vastagabb hordozóra. Bár egy normál  vastagságú, egy rétegű kartont is szépen lehet fólianyomással díszíteni, azonban minél nagyobb és/vagy részletesebb fóliázandó minta illetve felület, annál inkább előfordulhat, hogy a fólianyomás során a minta átnyomódik a hátoldalra.  Ebben az esetben, ha a fólianyomtatás pont fedésben lenne a hátoldalon is megjelenő grafikával, vagy nyomtatott szöveggel, nem is lenne esztétikus és rontana az olvashatóságon is.

Aranyozott menükártya

Az aranyozott menükártyák rendelésének lehetőségét a 2019-es esküvői szezonra szeretnénk bevezetni, néhány már elkészült minta bemutatásával és számos további újdonság fejlesztésével. De addig is amíg ezeket az anyagokat feltöltjük a honlapunkra, szeretnénk egy kis ízelítőt adni:
• ezen a linken találjátok az egyik első ilyen fotósorozatot ezt a strukturált felületű kreatív papírra, egy szín fekete szöveg nyomtatással és két oldali aranyozással készült prémium menükártyát.
• ezen a linken egy aranyozott kerettel és egyedi monogrammal készült nagyon elegáns menükártyát nézhettek meg, ezen a linken pedig az esküvőről készült teljes fotógalériát megtaláljátok, amelyen az aranyozott ültetőkártyák és a csodás dekoráció részletei is láthatók.

 

A szövegleadással kapcsolatban kérjük próbáljatok meg figyelni a következő szempontokra:

• a szöveget lehetőleg ne e-mail-be bemásolva, hanem valamilyen szöveges fájlformátumban (doc, txt) küldjétek el, ez azért fontos, mert az egyes levelezőrendszerek eltérő karakterkiosztással dolgoznak, így könnyen előfordulhat, hogy a szövegből elvesznek egyes betűk,
• kérjük, hogy a szöveget megfelelően előkészítve küldjétek el, elkerülve a sok javítási fázist: pontosan adjátok meg a különböző címrendeket és az azok alá tartozó fogásokat (főétel, köretek, üdítőitalok, borkínálat, röviditalok, stb.) – így egy grafikai- -max egy javítási fordulóval, plusz költség nélkül készülhet el a végleges terv és máris nyomtatható.

Ha valamilyen okból ez a menükártya típus nem felel meg az elképzeléseiteknek, nézzétek meg teljes menükártya választékunkat itt.

Gyártási ár
»» 300 Ft/db (1 oldalas)
»» 1800 Ft/csomag (6 db)
»» 400 Ft/db (2 oldalas)
»» 2400 Ft/csomag (6 db)

Papír felárak:
gyöngyházfényű:
»» 50 Ft/db 300 Ft/csomag (6 db)
»» strukturált felületű kreatív kartonok – 
»» öko papírok – 
»» kraft papírok –
»»  25 Ft/db –  150 Ft/csomag (6 db)

kétrétegben kasírozott kivitel felára:
»» alapkivitel: 100 Ft/db – 600 Ft/csomag (6 db)
»» gyöngyházfényű 125 Ft/db – 750 Ft/csomag (6 db)
»» strukturált felületű kreatív kartonok – 
»» öko papírok – 
»» kraft papírok –
»»  115 Ft/db – 690 Ft/csomag (6 db)

Grafikai tervezési díja
»» alapgrafika: 1000 Ft (meghívó után)
»» egyedi grafika 3000 Ft – tól

Egyedi szöveg grafikai díja
»» 2 000 Ft/sorozat
Felhívjuk figyelmeteket, hogy a grafikai díj egy javítási (korrektúra) fordulót tartalmaz.
Az ezt követő tartalmi,  grafikai, tördelési változtatások díja: 1000 Ft/ forduló

Minimális rendelési mennyiség
»» 12 db
További rendelési egység
»» 6 db

Átfutási idő (tervezés és gyártás)
»» kb. 5-7 munkanap

Technikai paraméterek
»» 100×210 mm
»» 6 db/csomag

Kártya papír:
»» 250 gr prémium karton hófehér
»» törtfehér vagy krém színben

Ez a kiegészítő bármelyik egyedi meghívónk grafikájával, vagy bármilyen általatok adott egyedi grafikával elkészítve is rendelhető..

Árajánlatot kérek