Caramel Smoothie Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Caramel Smoothie Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Caramel Smoothie Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Caramel Smoothie Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Caramel Smoothie Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Caramel Smoothie Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó

Kedvezményes SZETTáron is rendelhető!

»» 42 db-os szett: 24 000 Ft
»» (meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 350 Ft (450 Ft/db)

»»39 vagy azalatti db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára
  550 Ft/db
»» + 7000 Ft grafikai díj
»»3 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 5 boríték szín
»» 9 grafikai változat
»» összesen 25 kombináció
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
grafika1_CS13-051
grafika2_CS13-052
grafika3_CS13-053
grafika4_CS16-071
grafika5_CS16-072
grafika6_CS16-073
grafika7_CS16-074
grafika8_CS16-075
grafika9_CS16-076

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Bélelt borítékos esküvői meghívó  

Igazán különleges ez a négyzetes formájú, közepes méretű bélelt borítékos esküvői meghívó, éppen ezért több különböző grafikájú, tipográfiájú ilyen esküvői meghívó kollekciót is terveztünk.

A bélelt borítékos esküvői meghívó ötlet lényege, hogy elegáns, tartós papírból készítünk speciális borítékot, amelynek formaterve olyan egyedi, hogy a lehető legnagyobb részben látni engedi a boríték belső részét, ahová szép papírra nyomtatott, díszes, színes bélést ragasztunk. A hozzá tartozó meghívó pedig maximálisan letisztult, elegáns és különleges tipográfiával készült.

A bélelt borítékos esküvői meghívó kollekcióhoz egy különleges, algatartalmú papírt választottunk, amelynek kellemes krém-drapp színe, vaníliakrémre emlékeztető textúrája és elegáns sima felülete remekül illik a bélés díszes, színes virágmintáihoz.

E meghívó sikerét jelzi, hogy egyedi megrendelés keretein belül számos különböző megoldásban készítettük már el: egyedi béléssel, más papírokra, további nyomtatási paraméterekkel, stb. Így azok számára is bátran ajánljuk, akik szeretnék egyedi igényekkel testre szabni ezt a remek meghívó típust.

A meghívó bélését többféle grafikával terveztük, amelyek színben, stílusban és hangulatban mind eltérnek és tökéletesen egészítik ki ezt a rendkívül letisztult tipográfiával tervezett, egyszerű, mégis elegáns meghívót.

E meghívónk sikere töretlen, így nem is változtattunk rajta, ám elkészítettük a gyöngyházfényű papírra nyomtatott prémium változatát, amit megtekinthettek itt:
Caramel Smoothie Pearl Edition Collection

Nézzétek meg a Caramel Smoothie esküvői meghívó család legújabb verzióját, az öt különböző színű borítékból és kilenc féle béléssel összeállított, összesen 25 variációt tartalmazó Caramel Smoothie Collection Colored Edition változatot is!

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót, egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében ennek elkészítésére is van lehetőség.

 A Pimpernelnél minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében írjuk, hogy ha a kollekcióban szereplő egyik grafika és/vagy színkombináció sem nyerné el maradéktalanul a tetszéseteket, akkor egyedi kérésetek alapján örömmel tervezünk és készítünk további béléseket. Az egyedi rendelés technikai részleteiről és költségvonzatáról kérjétek egyedi ajánlatunkat!

A meghívó készítéséről csináltunk egy step-by-step videót, nézzétek meg, hogyan készült…

Az általunk a meghívóhoz ajánlott boríték egyedi igények alapján módosítható, tekintsd át teljes kínálatunkat és válaszd a leginkább kedvedre való megoldást.

E meghívó kollekcióhoz és gyöngyházfényű változatához is több kiegészítőt terveztünk már.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.
Caramel Smoothie Pearl Kollekcióhoz tervezett egy lapos, LA/4-es menükártya.

A Caramel Smoothie esküvői meghívó kollekcióhoz több poháralátét grafikát is terveztünk:
Caramel Smoothie poháralátét 2017
Caramel Smoothie poháralátét
Caramel Smoothie Pearl poháralátét

Bélelt borítékos esküvői meghívók

Kínálatunkban folyamatosan bővítjük a bélelt borítékos meghívók választékát, több mint 150 bélés grafika és számos meghívó kártya közül választhattok és a különböző elemek variálására és kombinációjára is van lehetőség.

Nálunk minden lehetséges!

Tetszik ez az esküvői meghívó, de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el az esküvői meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, tipográfiával és az állandó kínálatban szereplő béléseken kívül egyedi színben, grafikával és papírra nyomtatva készített bélés rendelésére is van lehetőség, sőt akár egyedi borítékot is készíthetünk. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!
Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alapárai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel készítjük majd el azokat!

A Caramel Smoothie Pearl meghívó kollekcióhoz különböző kiegészítőket is terveztünk.

Ezek közül az egyik, az egyedi borítóval készült emlékkönyv. Az egyedi emlékkönyv borítóján megjelenhet a meghívó bélés grafikája, a nevetek és az esküvő dátuma is. Az eltérő bélés grafikák alapján különböző emlékkönyv borítókat terveztünk. A további borítóterveket meg tudod nézni az alábbi linkeken:
Caramel Smoothie Emlékkönyv 4
Caramel Smoothie Emlékkönyv 5

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik esküvői meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetajándék, ültetőkártya funkciót is betöltő 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amelyet bármilyen köszönetajándék mellé vagy rákötve is készíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

 

Kedvezményes SZETTáron is rendelhető!

»» 42 db-os szett: 24 000 Ft
»» (meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj) 
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 350 Ft (450 Ft/db)

»»39 vagy azalatti db alatti mennyiség rendelése esetén a meghívó ára
  550 Ft/db
»» + 7000 Ft grafikai díj
»»3 db-os csomagokban rendelhető

Technikai paraméterek
»» 5 boríték szín
»» 9 grafikai változat
»» összesen 25 kombináció
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
grafika1_CS13-051
grafika2_CS13-052
grafika3_CS13-053
grafika4_CS16-071
grafika5_CS16-072
grafika6_CS16-073
grafika7_CS16-074
grafika8_CS16-075
grafika9_CS16-076

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek