Caramel Smoothie Collection
Caramel Smoothie Collection
Caramel Smoothie Collection
Caramel Smoothie Collection
Caramel Smoothie Collection
  

Caramel Smoothie Collection

Technikai paraméterek
»» 3 grafikaváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» elegant edition
»» ár: 480 Ft
»» öko-ár: 630 Ft
»» egyedi boríték rendelés: 8000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+140 Ft/db/oldal

Handmade_logo
GoGreen_logo
BeUnique_Logo

Rendelési kódok
grafika1_CS13-051
grafika2_CS13-052
grafika3_CS13-053
grafika4_CS16-071
grafika5_CS16-072
grafika6_CS16-073
grafika7_CS16-074
grafika8_CS16-075
grafika9_CS16-076

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink

2018-as őszi akciónk keretében
480 Ft helyett, most csak
390 Ft

Bélelt borítékos meghívóink egyik első darabja

2013 óta különlegesen kedvelt ez a négyzetes formájú, közepes méretű bélelt boríték sorozat, amelyhez több különböző kollekciót is terveztünk.

A bélelt borítékos esküvői meghívó ötlet lényege, hogy egy 160-170 gr vastagságú, elegáns, tartós papírból készítünk speciális borítékot, amelynek formaterve úgy lett kialakítva, hogy a lehető legnagyobb részben látni engedje a boríték belső részét, ahová egy 90 gr-os papírra nyomtatott, díszes, színes bélést ragasztunk. A hozzá tartozó meghívó pedig minden esetben egy maximálisan letisztult, kizárólag elegáns és különleges tipográfiát tartalmaz.

A kollekcióhoz egy különleges, algatartalmú papírt választottunk, amelynek kellemes krém-drapp színe, vaníliakrémre emlékeztető textúrája és elegáns sima felülete remekül illik a bélés díszes, színes virágmintáihoz.

E meghívó sikerét jelzi, hogy egyedi megrendelés keretein belül számos különböző megoldásban készítettük már el: egyedi béléssel, más papírokra, további nyomtatási paraméterekkel, stb. Így azok számára is bátran ajánljuk, akik szeretnék egyedi igényekkel testre szabni ezt a remek meghívó típust.

update’16: első megjelenése óta töretlen sikerű meghívónkat kiegészítettük, hat új grafikával, így összesen kilenc béléssel készítve választható immár, amelyek színben, stílusban és hangulatban mind eltérnek és tökéletesen egészítik ki ezt a rendkívül letisztult tipográfiával tervezett, egyszerű, mégis elegáns meghívót.

E meghívónk sikere töretlen, így nem is változtattunk rajta, ám elkészítettük a gyöngyházfényű papírra nyomtatott prémium változatát, amit megtekinthettek itt:
Caramel Smoothie Pearl Edition Collection

A jó meghívó alapja a profi tipográfia

Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót, egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében ennek elkészítésére is van lehetőség.

 A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében írjuk, hogy ha a kollekcióban szereplő egyik grafika és/vagy színkombináció sem nyerné el maradéktalanul a tetszéseteket, akkor egyedi kérésetek alapján örömmel tervezünk és készítünk további béléseket. Az egyedi rendelés technikai részleteiről és költségvonzatáról kérjétek egyedi ajánlatunkat!

A meghívó készítéséről csináltunk egy step-by-step videót, nézzétek meg hogyan készült…

Az általunk a meghívóhoz ajánlott boríték egyedi igények alapján módosítható, tekintsd át teljes kínálatunkat és válaszd a leginkább kedvedre való megoldást.

E meghívó kollekcióhoz és gyöngyházfényű változatához is több kiegészítőt terveztünk már.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.
Caramel Smoothie Pearl Kollekcióhoz tervezett egy lapos, LA/4-es menükártya.

A Caramel Smoothie esküvői meghívó kollekcióhoz több poháralátét grafikát is terveztünk:
Caramel Smoothie poháralátét 2017
Caramel Smoothie poháralátét
Caramel Smoothie Pearl poháralátét

Bélelt borítékos esküvői meghívók

Kínálatunkban folyamatosan bővítjük a bélelt borítékos meghívók választékát, több mint 150 bélés grafika és számos meghívó kártya közül választhattok és a különböző elemek variálására és kombinációjára is van lehetőség.

2018-ban minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el az esküvői meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, tipográfiával és az állandó kínálatban szereplő béléseken kívül egyedi színben, grafikával és papírra nyomtatva készített bélés rendelésére is van lehetőség, sőt akár egyedi borítékot is készíthetünk. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!
Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből válaszhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni.Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel készítjük majd el azokat!

A Caramel Smoothie Pearl meghívó kollekcióhoz különböző kiegészítőket is terveztünk.

Ezek közül az egyik, az egyedi borítóval készült emlékkönyv. Az egyedi emlékkönyv borítóján megjelenhet a meghívó bélés grafikája, a nevetek és az esküvő dátuma is. Az eltérő bélés grafikák alapján különböző emlékkönyv borítókat terveztünk. A további borítóterveket meg tudod nézni az alábbi linkeken:
Caramel Smoothie Emlékkönyv 4
Caramel Smoothie Emlékkönyv 5

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

 

A hozzászólás nem engedélyezett.

Technikai paraméterek
»» 3 grafikaváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» elegant edition
»» ár: 480 Ft
»» öko-ár: 630 Ft
»» egyedi boríték rendelés: 8000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+140 Ft/db/oldal

Handmade_logo
GoGreen_logo
BeUnique_Logo

Rendelési kódok
grafika1_CS13-051
grafika2_CS13-052
grafika3_CS13-053
grafika4_CS16-071
grafika5_CS16-072
grafika6_CS16-073
grafika7_CS16-074
grafika8_CS16-075
grafika9_CS16-076

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:
- alapdíj: 6000 Ft
- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya
és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.
.........................................................................
20 példány alatti rendelés esetén:
Listaár + 40%
20-40 példány közötti rendelés esetén:
Listaár + 20%
40-70 példány közötti rendelés esetén:
Listaár
70-90 példány közötti rendelés esetén:
Listaár - 5% kedvezmény
90-120 - példány közötti rendelés esetén: Listaár - 10% kedvezmény
120 példány feletti rendelés esetén:
Listaár - 15% kedvezmény

Megrendelés Grafikai tervezés Saját szabványaink