Bride And Groom Collection – kraft papíros esküvői meghívó
Bride And Groom Collection – kraft papíros esküvői meghívó
Bride And Groom Collection – kraft papíros esküvői meghívó
Bride And Groom Collection – kraft papíros esküvői meghívó
Bride And Groom Collection – kraft papíros esküvői meghívó
   

Bride And Groom Collection – kraft papíros esküvői meghívó

Technikai paraméterek
»» méret: 135×135 mm
»» alap ár: 540 Ft
»» pasztell ár: 100 Ft (színenként)
»» DIY akciós ár: 420 Ft
»» egyedi boríték rendelés: 8000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Rendelési kódok
grafika1_BG14-021
grafika3_BG16-061
grafika4_BG16-062
grafika5_BG16-063

A kollekció darabjai

»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Igazi különlegesség a DIY azaz Csináld magad kraft papíros esküvői meghívó, ha szeretnétek Ti magatok is részt vállalni az elkészítésében

A kraft papírok esetébe egy kifejezetten kedvelt és stílusos alapanyagról van szó, amelynek ugyan megvannak a korlátai, ám kiválóan használhatók. Vintage, rusztikus esküvői meghívó kedvelt alapanyaga – mi már évek óta használjuk, a párok nagy örömére.

Egyedi, kézi színezéssel készített kraft papíros esküvői meghívó

Nem a papírválasztás az egyetlen különlegessége ennek a meghívónak: Az elkészült, kinyomtatott esküvői meghívó külső és/vagy belső grafikáját, fehér pasztellkrétával, kézzel kiszíneztük, így egyedi kézműves lett ez a meghívó. Tekintettel azonban arra, hogy a kézzel történő színezésnek relatív magas az ára, a meghívó két opcióval is rendelhető: a sima nyomtatott változat alacsonyabb, míg a kézi színezésű, magasabb áron. Két további opció, hogy a meghívó DIY konstrukcióban is rendelhető, illetve több színnel is díszíthető.

Ha tetszik a Csináld magad ötlet, akkor érdemes megnéznetek a teljes DIY kínálatunkat. 

Handcraft Pieces „kategóriájú” esküvői meghívó valóban kézzel készített!

Újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

Az igazán trendi Converse tornacipős ötletet három különböző grafikai változatban is elkészítettünk. Az időközben óriásira növekedett, színes borítékkínálatunkhoz igazítva pedig, számtalan színvariációból készítettünk mintadarabot, hogy még nagyobb esküvői meghívó kínálatból választhassatok.

Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tipikusan fekete-fehér jellegű grafikát, egy szín fekete nyomtatással készítjük. Ugyanakkor egy sötét kávébarna vagy egy középtónusú semleges szürke, vagy drappos színnel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet. Egyedi megrendelés keretében örömmel elkészítjük.

Ha tetszik ez a különleges alapanyag, akkor érdemes megnéznetek az összes Kraft papíros meghívónkat.

Ha pedig valamilyen egyedi ötletet szeretnétek megvalósítani az esküvői meghívótokban, akkor nézzétek meg Egyedi kraft papíros meghívóinkat.

 A Bride & Groom esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándék – a Bride & Groom esküvői meghívó grafikájával

A poháralátét és a hatszögletű poháralátétet is választhattok meghívóinkhoz, és a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető. A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi. Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik esküvői meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egylapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.
Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» méret: 135×135 mm
»» alap ár: 540 Ft
»» pasztell ár: 100 Ft (színenként)
»» DIY akciós ár: 420 Ft
»» egyedi boríték rendelés: 8000 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Rendelési kódok
grafika1_BG14-021
grafika3_BG16-061
grafika4_BG16-062
grafika5_BG16-063

A kollekció darabjai

»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek