Photographed 3D Collection
Photographed 3D Collection
Photographed 3D Collection
Photographed 3D Collection
Photographed 3D Collection
Photographed 3D Collection
Photographed 3D Collection
Photographed 3D Collection
Photographed 3D Collection
Photographed 3D Collection
  

Photographed 3D Collection

Technikai paraméterek
»» 1 méretváltozat
»» ár: 1150 Ft
»» DIY változat: 850 Ft
 E meghívónk bonyolultabb tervezése, képfeldolgozása és a lézervágás  előkészítése okán, a grafikai tervezési díja 24 000 Ft.

SALE SALE SALE !
Ennek a meghívónak,a tervezési díja 2018-ban, 18 000 Ft
A DIY változat árát csökkentettük, ebben az évben 300 Ft-tal olcsóbb az általunk összeállított meghívóhoz képest! 

Rendelési kódok:
meghívó T10: 135×135 mm
hajtott  |  T10_PH3D15-331

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egy igazi különlegesség az esküvői meghívó kínálatunkban

Egyedi megrendelés alapján készítettünk egy speciális, 3D-s meghívót, ami a régi mesekönyvek megoldására emlékeztet: a kinyíló meghívóban a pár is feláll, mai elnevezéssel élve ezt pop-up megoldásnak hívják.

A meghívó alapja egy négyzet alakú, hajtott kártya, amelynek belső részébe egy lézeres technológiával kivágott részt ragasztunk, amelyet több ponton a felső nyitható részhez rögzítünk, így annak nyitásával, ezt a kivágott részt is mozgatjuk. A mögötte térben elhelyezkedő oldalon pedig a fotó háttere látszik, az alsó részre pedig maga a meghívó szöveg kerül.

E fotós meghívó elengedhetetlen alapja, hogy legyen egy tökéletes fotótok

A fotó jellegétől függően természetesen sokféle hangulatban elkészíthető ez a meghívó, az általunk tervezett mintadarabot franciás-romantikus stílusban készítettük el: a pasztell és mediterrán színek, a díszes kalligrafikus betűtípus, valamint a gyöngyházfényű, csillogó papír, mind ezt a hangulatot erősítik.

E meghívó speciális megvalósítása miatt, számos részletre kell figyelemmel lenni:

Elsőként is a legfontosabb a fotó: rendkívül lényeges szempont, hogy a képek ne csak tartalmilag, hanem technikailag is kifogástalanok legyenek, ezért minden esetben azt szoktuk javasolni, hogy a meghívóhoz készített képeket lehetőleg profi fotós készítse. Valamint kifejezetten ennél a meghívónál, olyan speciális módon kell elkészíteni a fotókat, amihez megfelelő szakértelem és felszerelés szükséges.

A lézeres technikával történő vágáshoz olyan speciális gyártási előkészítésre van szükség, amelyet minden megrendelés esetén egyedileg kell elkészíteni, ezért ennél a meghívónál, a 20 000 ft-os tervezési díj mellett + 4000 Ft a lézervágáshoz előkészítés felára.

Mivel a teljes gyártási folyamat meglehetősen bonyolult és költséges, ezért ezt a típust speciális DIY konstrukcióban is kínáljuk, amely esetben persze mindent alapanyagot átadunk „csak” a meghívó ragasztása és összeállítása szükséges.

A meghívót bármilyen egyedi papírból, illetve különböző öko-papírokból is elkészítjük.

Opcionális rendelési lehetőség:
• amennyiben nem találtok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot

Egyedi meghívóhoz egyedi fotó kell

Sokan keresnek meg bennünket ezzel a meghívóval kapcsolatban – lévén egy igazán egyedi megoldásról van szó –, fontos azonban elmondanunk, hogy ennél a meghívónál elengedhetetlnül fontos, hogy egy arra alkalmas fotó készüljön. Gyakran megesik, hogy korábban készült – nyilván nem e meghívóra szánt – fotókat kapunk azzal a kérdéssel, hogy megoldható-e a 3d-s meghívó készítése a küldött képekből, sajnos azonban ezek a legritkább esetben alkalmasak, kivéve ha profi fotós által, esetleg jegyesfotózáson készített képekről van szó. De az általános tapasztalatunk az, hogy az amatőr fotók egyáltalán nem, de sok esetben még az egyébként profi minőségű képek sem minden esetben alkalmasak e meghívó elkészítésére. Ezért, hogy megkönnyítsük az érdklődők dolgát, összeállítottunk egy rövid leírást, amely guideline-ként a fotósnak is elküldhető, hogy képbe kerüljön, mire kell figyelnie, illetve milyen feltételeknek kell megfelelnie a 3d meghívóhoz szánt képeknek.
 
A fotózáskor az alábbi kéréseket fogadjátok meg kérlek, hogy a képek alkalmasak legyenek a 3D meghívó elkészítéséhez
– A lehető legnagyobb felbontású képet küldjétek el a számunkra.
– Segítség lehet, ha állványról fotóztok és két képet is készítetetek ugyanazokkal a beállításokkal. (Egyet úgy hogy a háttér előtt Ti is rajta vagytok és egyet csak az üres háttérről a kamera elmozdulása nélkül!)
– A fotón egész alakosan legyetek rajta és csak a kép 60%-a legyen a ti magasságotok, a fennmaradó 40% a fejetek feletti és a lábatok alatti háttér legyen (20-20%)
– Érdemes koncepcióban gondolkozni, azaz nem a kép közepére komponálni a párt, hanem mondjuk jobbra, hogy a háttéren legyen hely a majdani meghívó szövegnek.
– A 3D-s hatás lehető legjobb eléréséhez fontos lenne, hogy a pár sziluettje és a mögötte levő háttér elüssön, ugyanakkor maga a háttér a közvetlen közeletekben minél homogénebb (nem részletgazdag) legyen. Ez elérhető a mélységélesség álításával, vagy a jól megválasztott helyszínnel. Ezt érdemes úgy ellenőrizni, hogy a sziluettet gondolatban körberajzoljátok és arra törekedtek, hogy a lehető legkevesebb kontrasztváltás (fény-árnyék, halvány-sötét színek, tereptárgyak, stb.) következzen be a képzeletbeli vonal mentén.
– Érdemes egy-egy beállításnál többet is exponálni, mert adott esetben jó lehet a beállítás, de pl. belerepül egy galamb a háttérbe, vagy valamelyiktek belepislog, esetleg nem megfelelő irányba néz, véletlenül fura mimikát produkál, tehát valami olyasmi történik ami miatt pont az ember nem mutat 100%-san, miközben minden más meg jó a képen.
– Azt is számításba kell venni, hogy a meghívó négyzetes formájú, így akár álló, akár fekvő kép készül, annak egy részét mindenképpen le fogjuk vágni, tehát a kompozíciót és a pár méretezését a fotó oldalarányaihoz képest úgy kell beállítani, hogy legyen körülöttük hely, illetve vágható rész.
 
Nagyjából ezeket a szempontokat érdemes figyelembe venni, de ha esetleg az egyeztetés kapcsán felvetődik még valamilyen konkrét kérdés, akkor kérlek írjatok vagy hívjatok nugodtan! 🙂
 

E meghívónkhoz is bármilyen kiegészítő rendelhető

Az összes a kínálatunkban szereplő meghívóhoz számtalan kiegészítő rendelhető: különböző típusú ültetőkártyák, menükártyák, ültetési táblák, asztalszámozók és számos további papír kelléket tudunk készíteni, amelyek jellemzően a meghívó grafikájával készülnek, ugyan arra a papírra és a meghívóval egyező egyéb desifn elemek felhasználásával. A fotós meghívóknál ez általában másként van, mert egy meghívóhoz használt fotó és tipográfia, nagy valószínűséggel nem fog jól mutatni egy ültető- vagy menükártyán. Aggodalomra persze semmi ok, mert a fotós meghívók esetén is számtalan kiegészítőt tudunk tervezni, bármelyik másik meghívónk design elemeit felhasználva meg tudjuk csinálni az esküvő napján használatos anyagokat.
 
Nézegessétek meg és keressetek bennünket bátran a fotós meghívóhoz kéhető kiegészítőkkel kapcsolatban is!
 
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.
 
Három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya
A legnépszerűbb menükártya típus, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.
 
3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.
 
Hatszögletű poháralátét
2017-es újdonság a hatszög formájú poháralátét, amelynek tervezési és nyomtatási/gyártási paraméterei minden részletében megegyeznek a normál alátétével, viszont árban jön még hozzá egy 8.000 Ft-os egyedi stancolási díj.
 

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik fotós meghívóinkhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 1 méretváltozat
»» ár: 1150 Ft
»» DIY változat: 850 Ft
 E meghívónk bonyolultabb tervezése, képfeldolgozása és a lézervágás  előkészítése okán, a grafikai tervezési díja 24 000 Ft.

SALE SALE SALE !
Ennek a meghívónak,a tervezési díja 2018-ban, 18 000 Ft
A DIY változat árát csökkentettük, ebben az évben 300 Ft-tal olcsóbb az általunk összeállított meghívóhoz képest! 

Rendelési kódok:
meghívó T10: 135×135 mm
hajtott  |  T10_PH3D15-331

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek