Lovingly Letters Mini Collection #04

Árak
»» meghívó: 570 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, prémium boríték: 150 Ft
»» 40ø mm öntapadós címke: 90 Ft

SALE SALE SALE
»» meghívó + fehér boríték + zárócímke: a teljes szett 760 Ft helyett 690 Ft
»» meghívó + színes boríték + zárócímke: a teljes szett 810 Ft helyett 730 Ft
Monogram akció+kedvezményes grafikai díj 7190 Ft

Technikai paraméterek
»» 15 grafikai változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok
grafika04_LLMC18_104

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egyedi monogrammal készített meghívó

Esküvői meghívó kínálatunk egyik különleges darabja ez a speciális minikollekció – egy másik grafikai termékünkre építve, illetve ahhoz ajánlva hoztunk létre.
Ez a termékünk az akciós monogram, amit előre elkészített sablonokból, számos grafikából és rengeteg betűtípusból összeválogatva lehet rendelni rendkívül kedvező áron.
Számos új monogram grafikát terveztünk, sok szép virág- és levélkompozícióval, rengeteg színben, tavaszi, nyári és őszi hangulatban. Ezek a monogramok bármihez felhasználhatók, köztük akár meghívóhoz is, de végigkísérheti az egész esküvő grafikai arculatát és megjelenhet bármelyik kiegészítőn: ültető- és menükártyán, ültetési táblán, köszönetajándékon, poháralátéten és emlékkönyvön.
A teljes monogram kínálatunkat megnézheted itt.

A kollekció ötletét az adta, hogy ha rendeltek egy ilyen szép monogramot, akkor miért is ne ajánljunk hozzá rögtön egy hasonlóan különleges és elegáns meghívót és további kiegészítőket, így teljes lehet az esküvői csomag, mindezt kedvezményes áron.

Egyedi monogramhoz egyedi meghívó

Minden monogramhoz egyedi tipográfiával készített meghívót terveztünk, amelyek közös jellemzője, hogy egyszerű és letisztult tördelésével és elrendezésével tökéletesen illeszkedik a monogramhoz, ugyanakkor hagyja érvényesülni és nem vonja el róla a figyelmet. A szöveg elrendezésében olyan ötletes tipográfiai és tördelési megoldásokat alkalmaztunk, mint a nevek és a dátum látványos kiemelése vagy éppen a helytakarékos, mégis jól átlátható program blokk.
A teljes Lovingly Letters Mini Kollekciót megnézheted itt.

Bár az akciós monogram kínálatban szereplő monogramokhoz külön-külön meghívó terveket készítettünk, ezek természetesen szabadon kombinálhatók és variálhatók, egyedi ízlésetek és kéréseitek alapján. Ha beleszerettek valamelyik monogramba, de egy másikhoz tervezett meghívó design jobban tetszik, akkor nincs akadálya, hogy a monogram és a meghívó betűtípusait összehangolva, akár teljesen egyedi kombinációt hozzatok létre.

Akciós monogram és kedvezményes meghívó

Összességében ezek mind izgalmas és szépen megtervezett meghívók, amelyek nem csak esztétikailag nyújtják a maximumot, de ha az akciós monogrammal együtt rendelitek, akkor kifejezetten költséghatékony is, és az átfutási ideje is rövidebb az átlagosnál.

Rendeld meg valamelyik akciós monogramunkat a jelölt 2990 Ft-os áron és kérd hozzá bármelyik a Lovingly Letters meghívót és a 7000 Ft-os grafikai munkadíjat 40% kedvezménnyel adjuk.

A meghívót egy 300 gr-os, hófehér színű és natúr felületű prémium kartonra nyomtatjuk, de egyedi kérésetek alapján a kínálatunkban szereplő bármelyik papírt választhatjátok. Az őszies hangulatú, sárgás-drappos monogramokhoz halvány krém szín vagy aranyosan csillogó gyöngyházfényű papírt is választhattok, a zöld leveles grafikák nagyon jól mutatnak egy ezüstfényű papíron, de lényegében mindegyik grafikához tökéletesen passzol egy strukturált felületű kreatív papír vagy egy tört fehér, minőségi öko-papír.

Az egyedi papírválasztással kapcsolatban szívesen adunk tanácsot és teszünk javaslatokat, figyelembe véve a kéréseiteket, az esküvő hangulatát és a dekorációt, de e különleges papírok ára valamivel magasabb a normál kartonhoz képest, ezért választásotok alapján, minden esetben egyedi árat kalkulálunk.

A különböző monogram grafikák eltérő színei miatt, más-más borítékot javaslunk: egy minőségi hófehér vagy halvány krém színű borítékkal biztosan nem tudtok hibázni, de prémium színes borítékjaink között is számos különleges megoldást találtok, valamint a kínálat folyamatosan bővül, így egy-egy monogram grafikához akár több különböző színű és papírból készült boríték is jól passzolhat.

A különleges lehetőségeknek és ajánlatoknak még nincs is vége: ahogy említettük már, a monogram nem csak a meghívóhoz, de számos más kiegészítőhöz is használható, ezért mindegyikhez terveztünk egy kör alakban kivágott, 4 cm átmérőjű, öntapadós címkét, amelyen a monogram grafikában szerepel a nevetek és az esküvő dátuma. E matricával a borítékot díszíthetitek, így nagyon minimális plusz költség mellett még egyedibbé és különlegesebbé varázsolhatjátok a meghívótokat.

Végül pedig még két teljes szett akciót is kidolgoztunk, amennyiben a meghívót, a borítékot és az öntapadós címkét is szeretnétek megrendelni, kedvezményes csomagárat ajánlunk.

Az akciós monogram alapján fanyeles bélyegzőt is tudunk nektek készíteni.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek mindegyik Lovingly Letters Mini Kollekció meghívó grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Árak
»» meghívó: 570 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 100 Ft
»» színes, prémium boríték: 150 Ft
»» 40ø mm öntapadós címke: 90 Ft

SALE SALE SALE
»» meghívó + fehér boríték + zárócímke: a teljes szett 760 Ft helyett 690 Ft
»» meghívó + színes boríték + zárócímke: a teljes szett 810 Ft helyett 730 Ft
Monogram akció+kedvezményes grafikai díj 7190 Ft

Technikai paraméterek
»» 15 grafikai változat
»» méret: 125×180 mm

Rendelési kódok
grafika04_LLMC18_104

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek