Cutie Couple XAE Collection
Cutie Couple XAE Collection
Cutie Couple XAE Collection
Cutie Couple XAE Collection
Cutie Couple XAE Collection
  

Cutie Couple XAE Collection

Technikai paraméterek
»» 13 szín- és 2 formaváltozat, 4 különböző papíron
»» méret: 135×135 mm
Egy lapos, két oldalas
»» sima papíron: 400 Ft
»» matt papíron: 420 Ft
»» gyöngyházfényű papíron: 450 Ft
Négy oldalas, hajtott
»» sima papíron: 520 Ft
»» matt papíron: 540 Ft
»» gyöngyházfényű papíron: 590 Ft
»» két rétegben kasírozva: kérd ajánlatunkat

Rendelési kódok:
citromsárga_CCXAE-16-121
sárgadinnye_CCXAE-16-122
cseresznye_CCXAE-16-123
menta_CCXAE-16-124
pisztácia_CCXAE-16-125
világoskék_CCXAE-16-126
tengerkék_CCXAE-16-127
levendula_CCXAE-16-128
szürke_CCXAE-16-129
light pink_CCXAE17_221
dark pink_CCXAE17_222
indigó_CCXAE17_223
smaragd_CCXAE17_224

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

 A Cutie Couple az egyik legnépszerűbb meghívónk

Az egyik legnépszerűbb meghívó családunkból terveztünk egy eltérő kivitelezésben készülő verziót, amelyben további gyártási opciókat is kitaláltunk, hogy még nagyobb választék álljon az érdeklődők rendelkezésére. Az új tervek lényege, hogy egy elegáns négyzetes formában készítettük el a meghívót és összekapcsoltuk egy másik kiemelten népszerű megoldással, a bélelt borítékos kivitelezéssel.

Ezen meghívónkhoz is készítünk különféle kiegészítőket, amelyeket a következő linkeken tudtok megtekinteni:

Emlékkönyv
Lufiképeslap
Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.
A kollekcióhoz készült poháralátét, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben, készülhet színes hátoldallal is.

A meghívó egy sima felületű, 300 gr-os hófehér papírból készül és két változatban rendelhető:

• az egy lapos-két oldalas megoldás, aminek az elejére kerül a cuki grafika sorozat valamelyik darabja és egy díszes tipográfiai kiemelés: Meghívó Marietta és Norbert esküvőjére, míg a hátoldalára a teljes meghívó szöveg és egy részletes program és infó blokk, egy nagyon látványos, több hasábos elrendezésben.
• az oldalak számát tekintve, kétszer annyi felülettel készülhet a középen hajtott verzió. Ennek az elejére kerül a cuki grafika sorozat valamelyik darabja és az előzővel megegyező szöveg kompozíció, a belső oldalpáron kap helyet az idézet és a teljes meghívó szöveg a speciális program elrendezéssel, valamint itt is van még hely egy második grafikának, végül a hátoldalon további információt, visszajelzés kérést lehet feltüntetni, továbbá ide szokott kerülni valamelyik Just Married feliratos grafika.

Bármelyik kártya esetén az ár tartalmazza a különleges formájú fehér borítékot, amelybe a grafikával megegyező színű díszítő bélést ragasztunk.

Újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

2015-ös újdonság, hogy egyedi megrendelés alapján a figurákat más tartalommal rajzolva is szívesen elkészítjük. A következő példák között egy táncos pár és egy katonás sorozat is szerepel, valamint készültek repülős és motoros verziók, továbbá egy a háttérben hazai és külföldi helyszínekkel megrajzolt sorozat.

Opcionális rendelési lehetőség:

• a meghívó ezen típusa az LA/4-es verzióhoz hasonlóan, további két papírra nyomtatva is rendelhető: az egyszerűbb és olcsóbb, egy finoman strukturált felületű, kellemes tapintású matt karton. A másik egy díszesebb, ünnepélyesebb – és egy picit drágább –, gyöngyházfényű papírcsalád két színváltozata: a halvány arany fényű gyöngy papír bármelyik színváltozathoz jól passzol, míg az enyhén sárgás színű fehérarany papír inkább a melegebb tónusú grafikákhoz illik jobban.
• matt és a gyöngyházfényű papírokból készült borítékot és bélést is kínálunk óriási színválasztékban, valamint egyedi megrendelés alapján, ezek is elkészíthetők bármilyen papírból
• az egylapos változat, két rétegből kasírozott cardboard változatban is rendelhető.

2016-ban mutatkozott be először a Cutie Couple szériánk bélelt borítékos változata, rengeteg szabadon választható és kombinálható opciójával rögtön belopta magát a párok szívébe. A tapasztalatok alapján e meghívó több paraméterét is továbbgondoltuk, valamint egyéb újításokat is bevezetünk, hogy még szélesebb választék alapján, teljesen testreszabva készíthessük nektek.
Elsőként is bővítettük a választható alapanyagokat, immár nem csak hófehér, hanem halvány krém színű kartonra nyomtatva is kérhetitek a meghívót, annyi megjegyzéssel, hogy bizonyos színváltozatok és a hozzájuk tartozó bélések (pl. világoskék) valószínűleg kevésbé passzol e kártyához, így elsősorban a melegebb színvariációkat ajánljuk az új papírhoz.
A kártyához illő halvány krém borítékkal is bővítettük a kínálatot, hiszen így a boríték és a kártya anyaga tökéletes harmóniában lesznek.
A legfőbb újítás azonban, hogy az eddig 9 választható színű bélések sorát is bővítettük, így immár 13 színből tudtok választani. Az új színek között szerepel két rózsaszín, egy halványabb pasztelles és egy élénkebb, erősebb rózsaszín, az indigó egy gyönyörű, sötét lila, nagyon élénk, majdnem neonos hatású, ami egyszerre nagyon vagány és mégis elegáns, végül a sötét smaragdzöld szintén e két erényt hordozza, fiatalos és könnyed, de mégis tökéletesen illeszkedik egy klasszikus, letisztult színvilágba.
Persze nem lehet elégszer leírni, hogy e grafika legfőbb különlegessége, hogy számtalan egyedi változat készíthető belőle: 2017-re is sok új grafika került a kínálatba, amelyek immár minden színváltozathoz kérhetők. A zongorás, a kutyás-macskás és a különböző hátterekkel készített változatok mind szuperek, de a legjobb mégis az, ha valamilyen rátok jellemző, egyedi figurát készíthetünk számotokora, írjatok bátran, hogy mit szeretnétek!

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek szellemében jelezzük, hogy bár már így is elég sok különböző színű bélés közül választhattok, egyedi megrendelés keretében van rá lehetőség, hogy „bármilyen” általatok kért színből elkészítsük. A bármilyen azért van idézőjelben, mert nyilván csak olyan papírokból tudjuk elkészíteni, amilyen színű papírok léteznek, de ha nem találnánk ilyet, akkor is van rá lehetőség, hogy nyomtassunk ilyen színű bélést és azzal készítsük a meghívótokat. Ilyen speciális szín igény esetén is keressetek minket bizalommal!


Tekintsd meg a kollekció gyöngyházfényű papíros változatát!
Tekintsd meg a kollekciónk alap változatát!
Tekintsd meg a kollekciónk kraft változatát!

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.
A kollekcióhoz készült poháralátét, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben, készülhet színes hátoldallal is.

2018-tól szerepel a kínálatunkban a hatszögletű poháralátét, amely ennél a meghívónál egészen vagány és különleges, ha szeretnétek egy klassz köszönetajándékot, ez a legjobb választás!

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A Cutie Couple meghívóhoz számos egyedi emlékkönyv borítót terveztünk már:
Cutie Couple Emlékkönyv 1
Cutie Couple Emlékkönyv 2
Cutie Couple Emlékkönyv 3
Cutie Couple Emlékkönyv 4
Cutie Couple Emlékkönyv 5
Cutie Couple Emlékkönyv 6
Cutie Couple Emlékkönyv 7
Cutie Couple Emlékkönyv 8
Cutie Couple Emlékkönyv 9
Cutie Couple Emlékkönyv 10
Cutie Couple Emlékkönyv 11
Cutie Couple Emlékkönyv 12
Cutie Couple Emlékkönyv 13
Cutie Couple Emlékkönyv 14
Cutie Couple Emlékkönyv 15
Cutie Couple Emlékkönyv 16
Cutie Couple Emlékkönyv 17
Cutie Couple Emlékkönyv 18
Cutie Couple Emlékkönyv 19
Cutie Couple Emlékkönyv 20

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 13 szín- és 2 formaváltozat, 4 különböző papíron
»» méret: 135×135 mm
Egy lapos, két oldalas
»» sima papíron: 400 Ft
»» matt papíron: 420 Ft
»» gyöngyházfényű papíron: 450 Ft
Négy oldalas, hajtott
»» sima papíron: 520 Ft
»» matt papíron: 540 Ft
»» gyöngyházfényű papíron: 590 Ft
»» két rétegben kasírozva: kérd ajánlatunkat

Rendelési kódok:
citromsárga_CCXAE-16-121
sárgadinnye_CCXAE-16-122
cseresznye_CCXAE-16-123
menta_CCXAE-16-124
pisztácia_CCXAE-16-125
világoskék_CCXAE-16-126
tengerkék_CCXAE-16-127
levendula_CCXAE-16-128
szürke_CCXAE-16-129
light pink_CCXAE17_221
dark pink_CCXAE17_222
indigó_CCXAE17_223
smaragd_CCXAE17_224

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek