Cutie Couple XAE Collection – Kraft Edition
Cutie Couple XAE Collection – Kraft Edition
Cutie Couple XAE Collection – Kraft Edition
Cutie Couple XAE Collection – Kraft Edition
Cutie Couple XAE Collection – Kraft Edition
   

Cutie Couple XAE Collection – Kraft Edition

Technikai paraméterek
»» 3 szín- és 2 kivitelezési változat
»» méret: 135×135 mm
Egy lapos, két oldalas
»» Alapgrafikai díj 6000 Ft
»» ár: 420 Ft
Négy oldalas, hajtott
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» ár: 560 Ft
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» két rétegben kasírozva: 540 Ft
»» a kínálatunkban szereplő bármilyen színű boríték: kérd ajánlatunkat

Rendelési kódok:
narancs_CCXAE_KRFT-16-131
meggy_CCXAE_KRFT-16-132
pisztácia_CCXAE_KRFT-16-133
bordázott_CCXAE_KRFT-16-134

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

A Cutie Couple az egyik legnépszerűbb cuki esküvői meghívó

Fontos újításunk, hogy egyes esküvi meghívó családoknak elkészítettük a kraft papíros változatát, ezeket a Kraft Edition címkével láttunk el. Fontos elmondani, hogy ez nem szimplán annyit jelent, hogy az adott meghívót kraft papírra nyomtatjuk, hanem azt, hogy  külön színváltozatokat és/vagy eltérő grafikai verziókat terveztünk. Így ezek az esküvői meghívó változatok nem csak a papír tekintetében különböznek, hanem számtalan elemükben eltérnek, így tényleges alternatívát kínálnak.
Az egyik legnépszerűbb esküvői meghívó családunkból terveztünk egy eltérő kivitelezésben készülő verziót, amelyben további gyártási opciókat is kitaláltunk, hogy még nagyobb választék álljon az érdeklődők rendelkezésére. Az új tervek lényege, hogy egy elegáns négyzetes formában készítettük el a meghívót és összekapcsoltuk egy másik kiemelten népszerű megoldással, a bélelt borítékos kivitelezéssel.

Ezen meghívónkhoz is készítünk különféle kiegészítőket, amelyeket a következő linkeken tudtok megtekinteni:

Emlékkönyv
Lufiképeslap
Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.
A kollekcióhoz készült poháralátét, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben, készülhet színes hátoldallal is.

A kraft papírra nyomtatott meghívó két változatban rendelhető:

• az egy lapos-két oldalas megoldás, aminek az elejére kerül a cuki grafika sorozat valamelyik darabja és egy díszes tipográfiai kiemelés: „Meghívó Marietta és Norbert” esküvőjére, míg a hátoldalára a teljes meghívó szöveg és egy részletes program és infó blokk, egy nagyon látványos, több hasábos elrendezésben.
• az oldalak számát tekintve, kétszer annyi felülettel készülhet a középen hajtott verzió. Ennek az elejére kerül a cuki grafika sorozat valamelyik darabja és az előzővel megegyező szöveg kompozíció, a belső oldalpáron kap helyet az idézet és a teljes meghívó szöveg a speciális program elrendezéssel, valamint itt is van még hely egy második grafikának, végül a hátoldalon további információt, visszajelzés kérést lehet feltüntetni, továbbá ide szokott kerülni valamelyik Just Married feliratos grafika.

Bármelyik kártya esetén az ár tartalmazza a különleges formájú 240 gr-os kraft papírból készült borítékot, amelybe a grafikával megegyező színű díszítő bélést ragasztunk, továbbá egy natúr barna színű bordázott kraft bélés is választható.

Újdonság, hogy a meghívó több különböző újrahasznosított papírból készítve is rendelhető.

Egyedi megrendelés alapján a figurákat más tartalommal rajzolva is szívesen elkészítjük. A következő példák között egy táncos pár és egy katonás sorozat is szerepel, valamint készültek repülős és motoros verziók, továbbá egy a háttérben hazai és külföldi helyszínekkel megrajzolt sorozat.

Opcionális rendelési lehetőség:

• amennyiben nem ragaszkodtok a kraft papírból készült borítékhoz, teljes boríték kínálatunkból szabadon választhattok bármilyen színű változatot
• az egylapos változat, két rétegből kasírozott cardboard változatban is rendelhető.

Tekintsd meg a kollekció alap változatát!
Tekintsd meg a kollekció gyöngyházfényű papíros változatát!

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.
A kollekcióhoz készült poháralátét, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben, készülhet színes hátoldallal is.

2018-tól szerepel a kínálatunkban a hatszögletű poháralátét, amely ennél a meghívónál egészen vagány és különleges, ha szeretnétek egy klassz köszönetajándékot, ez a legjobb választás!

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A Cutie Couple meghívóhoz számos egyedi emlékkönyv borítót terveztünk már:
Cutie Couple Emlékkönyv 1
Cutie Couple Emlékkönyv 2
Cutie Couple Emlékkönyv 3
Cutie Couple Emlékkönyv 4
Cutie Couple Emlékkönyv 5
Cutie Couple Emlékkönyv 6
Cutie Couple Emlékkönyv 7
Cutie Couple Emlékkönyv 8
Cutie Couple Emlékkönyv 9
Cutie Couple Emlékkönyv 10
Cutie Couple Emlékkönyv 11
Cutie Couple Emlékkönyv 12
Cutie Couple Emlékkönyv 13
Cutie Couple Emlékkönyv 14
Cutie Couple Emlékkönyv 15
Cutie Couple Emlékkönyv 16
Cutie Couple Emlékkönyv 17
Cutie Couple Emlékkönyv 18
Cutie Couple Emlékkönyv 19
Cutie Couple Emlékkönyv 20

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 3 szín- és 2 kivitelezési változat
»» méret: 135×135 mm
Egy lapos, két oldalas
»» Alapgrafikai díj 6000 Ft
»» ár: 420 Ft
Négy oldalas, hajtott
»» Alapgrafikai díj 7000 Ft
»» ár: 560 Ft
»» öko-ár: kérd ajánlatunkat
»» egyedi színű boríték, bélés rendelés: 8000 Ft
»» két rétegben kasírozva: 540 Ft
»» a kínálatunkban szereplő bármilyen színű boríték: kérd ajánlatunkat

Rendelési kódok:
narancs_CCXAE_KRFT-16-131
meggy_CCXAE_KRFT-16-132
pisztácia_CCXAE_KRFT-16-133
bordázott_CCXAE_KRFT-16-134

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek