Coffee Cream Collection – esküvői meghívó
Coffee Cream Collection – esküvői meghívó
Coffee Cream Collection – esküvői meghívó
Coffee Cream Collection – esküvői meghívó
Coffee Cream Collection – esküvői meghívó
   

Coffee Cream Collection – esküvői meghívó

50%-os árengedmény!
2020. januári akciós ára
240 Ft/db

alapgrafikai díja 4000 Ft (korrektúraforduló nélkül) 

Árak
»» Alapgrafikai díja 6000 Ft
»» eredeti ár: 480 Ft
»» díszítő betétlap: 80 Ft

Technikai paraméterek
»» 3 színváltozat
»» méret: 105×145 mm

Rendelési kódok
melange_CM12-721
karamell_CM12-722
irishcoffee_CM12-723
barack_CM15-724
púder_CM15-725

 

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Elegáns esküvői meghívó – aranyosan csillogó gyöngyházfényű papírból

Figyelem – korlátozott már a kínálat, az elérhető színválasztékról érdeklődj! Ez a kollekciónk akciós esküvői meghívó – egyszerűségében tökéletes és hogy kedvezzünk nektek, most az akciós esküvői meghívó kategóriába tettük.

Ennek az esküvői meghívó kollekciónak az alapja egy gyöngyházfényű papírcsalád három különböző színű változatának izgalmas összhangja. A kétszer hajtott tasak csodaszép kávébarna színű, nagyon elegáns, különleges, mégis visszafogott szín. Akciós esküvői meghívó kategóriába került, ám ez mit sem von le értékéből!

E tasak belső oldalára három különböző szín közül választható betétlap kerül: halvány púderszín, óarany és konyak. A púder betétlappal kifejezetten modern hatást kelt, míg az óarany ünnepélyessé teszi, a konyak pedig kellemes harmonikus hangulatot kelt. Ez a betétlap képez egy keretet a harmadik, ragasztott meghívó kártya körül, ami nagyon jellegzetes fehérarany színű papírra kerül.

Szép színek, aranyfényű csillogás, hangulatos grafika és elegáns tipográfia a jó meghívó alapja

A meghívó grafikája egy izgalmas, modern hatású indamintás terülőgrafika, amely egyszerre emlékeztet absztrakt virágcsokorra, menyasszonyi ruha habos-tüllös részletére, valamint klasszikus díszítőmotívumra. Ezt a mintát nyomtattuk csillogó kávébarna színnel a tasakra, valamint a betétlapnak megfelelő halvány pasztellszínnel a belső kártyára.
Kellemes és egyben különleges hatású meghívósorozat, amely minden vendég tetszését elnyeri majd.

A tasak halvány krém színben megjelent, két eltérő színnel nyomtatva, valamint a színes betétlap nélkül is rendelhető.

Nézd meg a kollekcióhoz készült poháralátétet, ami ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

A Coffee Cream esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándék a Coffee Cream meghívóhoz

A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető. A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

50%-os árengedmény!
2020. januári akciós ára
240 Ft/db

alapgrafikai díja 4000 Ft (korrektúraforduló nélkül) 

Árak
»» Alapgrafikai díja 6000 Ft
»» eredeti ár: 480 Ft
»» díszítő betétlap: 80 Ft

Technikai paraméterek
»» 3 színváltozat
»» méret: 105×145 mm

Rendelési kódok
melange_CM12-721
karamell_CM12-722
irishcoffee_CM12-723
barack_CM15-724
púder_CM15-725

 

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek