Chalkheart Collection – esküvői meghívó
Chalkheart Collection – esküvői meghívó
Chalkheart Collection – esküvői meghívó
Chalkheart Collection – esküvői meghívó
Chalkheart Collection – esküvői meghívó
   

Chalkheart Collection – esküvői meghívó

Technikai paraméterek
»» 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» alap ár: 350 Ft
»» pasztell ár: 590 Ft
»» DIY akciós ár: 495 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft

Rendelési kódok
fehér-szín1_CH14-031
pezsgő-szín2_CH14-032

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Igazi különlegesség a DIY azaz Csináld magad esküvői meghívó, ha szeretnétek Ti magatok is részt venni az elkészítésében

A kínálatunkban szereplő hasonló, kézzel színezett esküvői meghívó típusból kívántunk egy igazán színes és vidám változatot készíteni.

A meghívó kétszer hajtott, füles tasak, amelynek belső és külső oldalaira feketével nyomtattunk egy vidám és látványos szívecskés grafikát és magát az esküvői meghívó szöveget.
A meghívó már önmagában is jópofa, de az igazi stílusát csak akkor nyeri el, amikor a szívecskéket kézzel kiszínezzük.

Kifejezetten olyan, felületében struktúrált kreatív papírt választottunk, ami önmagában is nagyon jól mutat, kiszínezve pedig egészen új dimenzióba helyezi az egész meghívót. Ebből a papírból fehér és pezsgőszínű is választható, amelyekhez persze a színezés is eltérő.

Egyedi, kézi színezéssel készített esküvői meghívó

A fotókon látható mintákat pasztellkrétával színeztük, de ugyanez akvarellceruzával is elvégezhető – így egyedi, művészi hatású lesz az esküvői meghívó.

Tekintettel arra, hogy a kézzel történő színezésnek relatív magas az ára, a meghívó két opcióval is rendelhető: a sima nyomtatott változat alacsonyabb, míg a kézi színezésű, magasabb áron.

Az eddig elkészített színkombinációktól eltérő, egyedi színezés is rendelhető, sőt e meghívónak éppen az az egyik nagy előnye, hogy a rendelkezésre álló óriási pasztellkréta választékból szabadon lehet válogatni. Épp ezért azt is ajánljuk, hogy ezt a meghívót inkább DIY konstrukcióban rendeljétek meg és magatok készítsétekk el a színezést, hogy így valóban minden darab teljesen egyedi lesz.

Ezt a DIY / Csináld magad meghívók között is kiemelkedően sikeres típust szeretnénk még nagyobb választékban ajánlani, ezért az év folyamán kibővült borítékkínálatunkhoz igazítva, számos új mintadarabot készítettünk, amelyről rengeteg fotót csináltunk.

 Ha tetszik a Csináld magad ötlet, akkor érdemes megnéznetek a teljes DIY kínálatunkat.

Kifejezetten kézi technikával készíthető esküvői meghívó: ezek a Handcraft Pieces meghívók.

A Chalkheart esküvői meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt terveztünk

Egyik legnépszerűbb termékünk egy ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás a poháralátét, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

Két különböző típusú menükártyát is terveztünk a meghívó kollekcióhoz:
Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet.
A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Köszönetajándékok – a Chalkheart esküvői meghívó grafikájával

Poháralátét és a hatszögletű poháralátét is készülhet meghívóinkhoz, és a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
Bármelyik esküvői meghívó mellé egyedi és különleges apróság lehet egy monogramos bélyegző, ami bármilyen más grafikával is elkészíthető.
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordürre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető. A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egylapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.
Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 2 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» alap ár: 350 Ft
»» pasztell ár: 590 Ft
»» DIY akciós ár: 495 Ft
»» egyedi papírból készítve: 2000 Ft

Rendelési kódok
fehér-szín1_CH14-031
pezsgő-szín2_CH14-032

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek