Casual Elegance XAE Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Casual Elegance XAE Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Casual Elegance XAE Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
Casual Elegance XAE Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó
   

Casual Elegance XAE Collection – bélelt borítékos esküvői meghívó

2020. januárban kivételes kedvezménnyel rendelhetitek 42 vagy afeletti példányszámban
Alapgrafika díj 5000 Ft

Meghívó + bélelt boríték  350 Ft

Árak 39 vagy annál kevesebb darabszám esetén
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó + bélelt boríték: 450 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek
»» 2 boríték / kártya színváltozat
»» 4 tipográfiai változat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
Caramel Smoothie bélések
graf01_CEXAE-01
graf02_CEXAE-02
graf03_CEXAE-03
graf04_CEXAE-04

Lovely Bloom bélések
graf05_CEXAE-05
graf06_CEXAE-06
graf07_CEXAE-07

Marzipan Cake bélések
graf08_CEXAE-08
graf09_CEXAE-09
graf10_CEXAE-10
graf11_CEXAE-11
graf12_CEXAE-12
graf13_CEXAE-13
graf14_CEXAE-14
graf15_CEXAE-15

Midnight Orchid bélések
graf16_CEXAE-16
graf17_CEXAE-17
graf18_CEXAE-18
graf19_CEXAE-19
graf20_CEXAE-20
graf21_CEXAE-21
graf22_CEXAE-22
graf23_CEXAE-23

Pink bélések
graf24_CEXAE-24
graf25_CEXAE-25
graf26_CEXAE-26
graf27_CEXAE-27
graf28_CEXAE-28
graf29_CEXAE-29
graf30_CEXAE-30
graf31_CEXAE-31
graf32_CEXAE-32

Sensual Modern bélések
graf33_CEXAE-33
graf34_CEXAE-34
graf35_CEXAE-35
graf36_CEXAE-36
graf37_CEXAE-37
graf38_CEXAE-38

Silked Dream bélések
graf39_CEXAE-39
graf40_CEXAE-40
graf41_CEXAE-41
graf42_CEXAE-42
graf43_CEXAE-43
graf44_CEXAE-44
graf45_CEXAE-45
graf46_CEXAE-46
graf47_CEXAE-47
graf48_CEXAE-48
graf49_CEXAE-49
graf50_CEXAE-50

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Az egyik legsikeresebb bélelt borítékos meghívó kollekció

Olyan kivitelezési paraméterekkel és olyan részletekből terveztük meg és állítottuk össze a kollekciót, amelyek egyrészt a korábbi évek tapasztalatai alapján kipróbált és jól bevált és főleg nagyon kedvelt megoldások, másrészt kifejezetten arra törekedtünk, hogy a lehető legjobb ár/érték arányt alakítsuk ki, vagyis nagyon magas minőséget adjunk, kedvező áron, harmadrészt pedig, hogy ugyan tényleg nagyon kellemes áron lehet meghívótok, mégse kényszerüljetek számotokra kompromisszumok megkötésére, hanem kifejezetten széles választékból tudjatok szemezgetni.

Elsőként is kiválasztottuk az egyik legnépszerűbb meghívó típusunkat, a XAE bélelt borítékos megoldást, hogy ebből a kínálatból két olyan borítékkal dolgozzunk, amelyek bár alapanyagukat tekintve teljesen egyszerű, simított, hófehér és krém színűek, nagyon szép, minőségi darabok, viszont fontos jó tulajdonságuk, hogy nem drágák.

Szintén e két papír vastagabb karton változatából készül a hajtott meghívókártya, így a boríték és a meghívó papírja tökéletesen harmonizál.

A jó meghívó alapja a profi tipográfia

A tipográfia is csodaszép: a meghívó látványos címoldalán a neveteket egy-egy jellegzetes írott díszbetűvel izgalmas szöveg kompozícióba helyeztük, a belső oldalpár bal oldalára idézet kerülhet, de maradhat akár üresen is, illetve azt is lehet, hogy egy részletesebb szöveget két oldalra osztva helyezünk el. A szövegben ötletesen bántunk az egyszerűbb szövegbetű és a díszes kalligrafikus betűtípus használatával: kiemeltük a megszólítást, a neveket és a dátumot. Végül a kártya hátoldalára számtalan további tartalom kerülhet, ha szeretnétek minél több információval szolgálni a vendégek számára: szállással, visszajelzéssel, nászajándékkal, utazással, programmal kapcsolatos tudnivalókat itt mind közölhetitek.

Ezt a tördelési megoldást négy különböző tipográfiával kérhetitek

A kollekció egyik különlegessége, hogy e tördelési megoldáshoz négy markánsan különböző stílusú és hangulatú tipográfiát terveztünk, amelyek bármelyik színű borítékkal és béléssel kombinálhatók, így óriási választékban rendelhető.

A Rustic Simple változatban hagyományos, kalligrafikus betűtípussal emeljük ki neveteket, míg a szöveg egy klasszikus, ólomszedéses betű digitalizált változatával készült, így kellemes rusztikus / vintage hangulatot kölcsönöz a meghívónak.

A Silly Chick modernebb hangulatú, könnyed és bohókás tipográfia, a nevek és kiemelések játékos betűtípussal, míg a szöveg rajzos és vidám, mégis jól olvasható betűvel készültek.

A Classic Elegant változatot egy tényleg klasszikus „szépírásos” típussal és egy letisztult, talpas betűvel terveztük meg.

Utolsóként a Clear Modern egy divatos ötvözete a díszesebb kalligrafikus betűtípusnak és egy kifejezetten modern hangulatú, egyszerű típusnak.

Végül pedig e meghívó család igazi attrakciója: e kollekció béléseit hét másik bélelt borítékos meghívó kollekcióból válogattuk össze, így összesen 50 féle bélés közül választhattok! A Lovely Bloom, a Pink és Silked Dream kollekciók béléseit – egy színváltozaton belül –vegyesen adjuk, ám ha csak az egyik félét szeretnétek, pici felárral rendelhetitek.

Bélelt borítékos esküvői meghívók

Kínálatunkban folyamatosan bővítjük a bélelt borítékos meghívók választékát, több mint 150 bélés grafika és számos meghívó kártya közül választhattok és a különböző elemek variálására és kombinációjára is van lehetőség.

A két különböző színű boríték és kártya papírral, a négy féle tipográfiával és az ötven béléssel végtelen számú kombinációt válogathattok össze és mindezt rendkívül kedvező áron, magas minőségben.

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól! Ennek szellemében jelezzük, hogy bár e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük, az egyes bélésekhez illeszkedő színű kiemelésekkel teljesen egyedivé varázsolhatjátok a meghívótokat, egyedi megrendelés keretében örömmel elkészítjük.

Ha kíváncsiak vagytok rá, nézzétek meg a válogatott bélések eredeti kollekcióját, ahol bár maguk a bélések megegyeznek, de azokat nagyobb választékban, más borítékokkal és persze teljesen más meghívó kártyával kínáljuk:
Caramel Smoothie Collection
Lovely Bloom Collection
Marzpan Cake Collection
Midnight Orchid Collection
Pink Collection
Sensual Modern Collection
Silked Dream Collection

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

2020. januárban kivételes kedvezménnyel rendelhetitek 42 vagy afeletti példányszámban
Alapgrafika díj 5000 Ft

Meghívó + bélelt boríték  350 Ft

Árak 39 vagy annál kevesebb darabszám esetén
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» meghívó + bélelt boríték: 450 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+100 Ft/db/oldal

Technikai paraméterek
»» 2 boríték / kártya színváltozat
»» 4 tipográfiai változat
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok:
Caramel Smoothie bélések
graf01_CEXAE-01
graf02_CEXAE-02
graf03_CEXAE-03
graf04_CEXAE-04

Lovely Bloom bélések
graf05_CEXAE-05
graf06_CEXAE-06
graf07_CEXAE-07

Marzipan Cake bélések
graf08_CEXAE-08
graf09_CEXAE-09
graf10_CEXAE-10
graf11_CEXAE-11
graf12_CEXAE-12
graf13_CEXAE-13
graf14_CEXAE-14
graf15_CEXAE-15

Midnight Orchid bélések
graf16_CEXAE-16
graf17_CEXAE-17
graf18_CEXAE-18
graf19_CEXAE-19
graf20_CEXAE-20
graf21_CEXAE-21
graf22_CEXAE-22
graf23_CEXAE-23

Pink bélések
graf24_CEXAE-24
graf25_CEXAE-25
graf26_CEXAE-26
graf27_CEXAE-27
graf28_CEXAE-28
graf29_CEXAE-29
graf30_CEXAE-30
graf31_CEXAE-31
graf32_CEXAE-32

Sensual Modern bélések
graf33_CEXAE-33
graf34_CEXAE-34
graf35_CEXAE-35
graf36_CEXAE-36
graf37_CEXAE-37
graf38_CEXAE-38

Silked Dream bélések
graf39_CEXAE-39
graf40_CEXAE-40
graf41_CEXAE-41
graf42_CEXAE-42
graf43_CEXAE-43
graf44_CEXAE-44
graf45_CEXAE-45
graf46_CEXAE-46
graf47_CEXAE-47
graf48_CEXAE-48
graf49_CEXAE-49
graf50_CEXAE-50

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek