Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó
   

Uncomplicated Beauty – gyűrű grafikás meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 36 900 Ft
»» (Kristall illetve Pure papír) boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 480 Ft (580 Ft/db)

»» 42 db-os meghívó szett: 39 900 Ft
»» (Biscuit illetve Camel papír) boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 900 Ft (650 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 695 Ft/db
»» (Kristall illetve Pure papír) boríték + meghívó kártya

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén: 780 Ft/db
»» (Biscuit illetve Camel papír) boríték + meghívó kártya

»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» fólianyomtatás gépindítási díja: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 papír- és 3 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» elegant edition

Rendelési kódok
#01_kristall+arany_UB19_341
#02_kristall+ezüst_UB19_342
#03_kristall+rosegold_UB19_343
#04_biscuit+rosegold_UB19_344
#05_pure+arany_UB19_345
#06_camel+arany_UB19_346

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Gyűrű grafikás meghívó – minőségi grafika és kivitelezés

Gyűrű grafikás meghívó jó minőségű papíron, igényesen megtervezett tipográfiával, informatív tartalommal. Egy szín fekete szöveg nyomtatással, egylapos, két oldalas kivitelezésben. Mindez egy szép borítékban gyönyörű fólianyomással és kedvező áron.

Gyűrű grafikás meghívó – egyszerű ötlet jól megcsinálva

Szeretjük az egyszerű és egyértelmű ötleteken alapuló esküvői meghívókat. Amelyek csak néhány jól eltalált elemből állnak és mégis látványos, különleges megjelenésükkel képesek egyedi hatást kelteni. A két egymásba fonódó gyűrű motívum egyesek számára talán nem tűnik elsőre túl eredeti ötletnek és valóban ez egy elég egyszerű szimbólum. De éppen ebben rejlik az ereje és attól válik ez az aranyozott gyűrű grafikás meghívó különlegessé, hogy minden mást is alaposan kidolgoztunk és így összességében az egész kiváló.

Az aranyozástól még különlegesebb lesz az esküvői meghívó

A csillogó fólianyomással készített gyűrű motívum a borítékon és a meghívó előoldalán egyaránt megjelenik. A fólianyomást három színben – arany, ezüst és rosegold – fóliával kérhetitek. Összesen négy különböző színű papírra prégelve, amelyeket eltérő kombinációkban állítottunk össze.

Gyűrű grafikás meghívó több változatban

A meghívó kártya és a különböző színű fólianyomások kombinációjából összesen hat változatot kínálunk.

A ragyogó fehér Kristall papírra mindhárom – arany, ezüst és rosegold – színű fólianyomást kérhetitek.
A halvány krém színű Pure papírt arany színű fólianyomással készítjük.
A halvány púder rózsaszínes Biscuit papírt rosegold színű fólianyomással készítjük.
A natúr barna színű Camel papíron csak az arany színű fólianyomás mutat szépen.

A négy különböző papírváltozat, árban sajnos nem egyezik. A fehér és krém színű változatok valamivel olcsóbbak, mint a halvány púder és a natúr barna. Mivel ez az árkülönbség a borítékok esetében is jelentkezik, így két különböző szettárat kalkuláltunk.

Ez a meghívónk is különleges alapanyagra készül

Mind a négy karton egy enyhén sprőd felületű, prémium minőségű papírcsaládból választottuk. Ez a karton típus tökéletesen alkalmas az egy szín fekete szöveggel történő nyomtatásra, valamint a fólianyomás jó minőségű kivitelezéséhez is megfelelő vastagságú. Fontos ugyanakkor azt is elmondanunk, hogy minden más fólianyomással készülő meghívó esetében is választható opció a két rétegben történő kasírozás. A dupla rétegnek köszönhetően egy sokkal vastagabb, ellenállóbb cardboard jellegű kártyát kapunk, amibe nagyobb nyomóerővel lehet a fóliát belepréselni. Így megjelenik annak speciális, dombornyomásos különleges hatása is és nem nyomódik át a hátoldalra. Bár ezeknél a 300 gr-os kartonoknál ez nem szükségszerű, de a különlegesebb végeredmény kedvéért, elfogadható felár mellett kínáljuk.

Egylapos két oldalas gyűrű grafikás meghívó – modern és elegáns

A meghívó kártya elejére kerül a fólianyomással készített gyűrű motívum. Alá a nevetek egy nagy méretű, kalligrafikus betűtípussal írt, látványos kiemelésként, végül az esküvőtök dátuma. Mivel a kártyán van még hely, így ha szeretnétek, elfér még rajta egy idézet vagy bármilyen más tartalom is.

Letisztult tipográfiával tervezett esküvői meghívó

A gyűrű grafikás meghívó hátoldalán kapott helyet a szöveg, egyszerű és letisztult tipográfiával. Középen egy nagy méretű és igazán látványos dátum kiemeléssel, alatta pedig egy részletes programleírással. Végül pedig két további infó sornak is jutott még hely. A szöveget természetesen szabadon változtathatjátok, de javasoljuk, hogy a mintához képest azért ne írjatok nagyon sokkal többet. Mert ha túl sok tartalmat zsúfolunk egy oldalra, akkor épp a meghívó eleganciája veszhet el.

A négy különböző papírhoz, színben és anyagában is jól illő borítékot választottunk

A ragyogó fehér Kristall kártyához, azzal megegyező de vékonyabb, 160 gr-os Kristallból készült borítékot adunk.
A halvány krém színű Pure papírhoz szintén vele megegyező, 160 gr-os változatából készült borítékot adunk.
A halvány púder rózsaszínes Biscuit kártyához szintén sikerült Biscuit papírból készült borítékot készítenünk. Áme ez picit vékonyabb, a papír 120 gr-os változatából készült.
A natúr barna Camel papírhoz egy vastagabb, 200 gr-os, ún. két oldalas prémium kraft papírból készült borítékot adunk. A boríték külső fele simított, belülről viszont natúrabb, rostosabb a felülete. XAE borítékjaink kínálatát folyamatosan bűvítjük és a meghívó elkészítése óta is kiegészült. Két különböző kraft papírból csináltunk még borítékot. Az egyik egy bordázott kraft papír, a másik pedig egy textúrázottab felületű és sötétebb kraft papír.

Gyűrű grafikás meghívó – egyedi ötletekkel is kérhetitek

Számos egyedi lehetőséget és ötletet ajánlunk, amivel még izgalmasabbá és igazán egyedivé tehetitek a meghívótokat.

Választhattok egyedi papírt

A meghívó nyomtatásához teljes papírkínálatunkból választhattok különleges alapanyagokat. Kérhetitek strukturált felületű kreatív papírra vagy aranyosan csillogó, gyöngyházfényű prémium kartonra. Választhattok enyhén natúr hangulatú öko-papírjainkból és a számtalan különlegesebbnél különlegesebb prémium papírunkból, amiket általában csak egyedi megrendelésre szoktunk beszerezni. Írtunk egy cikket és összeválogattunk egy csomó papírmintakönyvet, hogy ízelítőt adjunk a választékból.

Rendelhettek egyedi borítékot

Nem csak a meghívó papírját, hanem a borítékot is módosíthatjátok. XAE borítékkínálatunkban több mint 80 különböző színű és felületű papírból válogathattok. De kérésetek alapján egyedileg is tudunk nektek borítékot készíteni, amelyhez óriási papírválasztékunkból kérhettek alapanyagot. Válogassatok szabadon a boríték- és papírkínálatunkban és alkossatok egyedi kombinációt! Borítékkínálatunkat folyamatosan bővítjük, nemrégiben egy csomó gyöngyházfényű papírral, amiről itt olvashattok.

A szöveg lehet színes

A meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete szöveg nyomtatással készítjük. Ugyanakkor a bélésgrafikához illő bármilyen színnel történő nyomtatással még inkább stílusos és szép lehet. Rengeteg színváltozatot találtok a hasonló papírra készülő Two Hearts #19 kollekcióban.

Az egylapos formátum is lehet még izgalmasabb

Ha az egylapos kivitelezést nem tartjátok elég izgalmasnak, akkor készíthetjük több rétegből kasírozva a vastag cardboard jelleg kedvéért. De kasírozhatjuk akár egy színes hátoldallal is. Ha pedig extra díszítésre vágytok, akkor meg tudjuk csinálni keskeny bordür-kartonnal ragasztva, egy- vagy kétoldalas kivitelezésben. A Forever Begins kollekciót is ilyen bordűrös megoldással készítettük.

Ha több a szöveg, lehet hajtott

Ha több szöveget szeretnétek vagy esetleg nem tetszik nektek az egylapos kivitelezés, akkor kérhetitek középen hajtott négy oldalas változatban. Ahogy elegáns oltárhajtásos megoldásban két keskenyebb füllel, de akár kétszer hajtott, hat oldalas leporelló kivitelezésben is. A Caramel Smoothie kollekciót középen hajtott kártyával készítjük. A Midnight Orchid kollekcióba oltárhajtásos kártyát terveztünk. Igazán izgalmas az asszimetrikus hajtott fülekkel készített Golden Blossoms kommelkció.

Névreszóló borítékkal is készülhet a gyűrű grafikás meghívó

Kérhettek a meghívóhoz nyomtatott borítékot, amire rákerülhet a vendégek neve. De terveztünk egy egész kollekciót a nyomtatott borítékos ötletre alapozva, amiben totál kimaxoltuk ezt a lehetőséget. Nézzétek meg a nyomtatott borítékos Perfect Match kollekcióban összegyűjtött ötleteket!

Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor kérjetek egyedi konzultációt! Látogassatok el bemutatótermünkbe és dizájnereink értő segítsége mellett, ötleteljetek velünk közösen, hogy eszenciálisan egyedi megoldásokat találjunk számotokra!

Nézd meg egy másik meghívónk videóját, amiben bemutatjuk ennek a boríték típusnak az elkészítési fázisait.

2020-as újdonság: színes borítékkal is kérhetitek a gyűrű grafikás meghívót

A meghívó különböző színváltozataihoz kínált, alap borítékokon kívül, különböző alapanyagokból készült színes borítékokat is választhattok. A kezdő kínálatot négy színben csináltuk meg: egy élénk napsárga, egy kellemes világoskék, egy igazán gyönyörű pasztel levendula és egy nagyon elegáns navy blue színben kérhetitek. Az új borítékokról készült fotógalériát itt nézhetitek meg.

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 36 900 Ft
»» (Kristall illetve Pure papír) boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 480 Ft (580 Ft/db)

»» 42 db-os meghívó szett: 39 900 Ft
»» (Biscuit illetve Camel papír) boríték + meghívó kártya + aranyozás + grafikai díj
»» további példányok 6 db-os csomagban: 3 900 Ft (650 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 695 Ft/db
»» (Kristall illetve Pure papír) boríték + meghívó kártya

»» 42 db alatti mennyiség rendelése esetén: 780 Ft/db
»» (Biscuit illetve Camel papír) boríték + meghívó kártya

»» 6 db-os csomagokban rendelhető
»» fólianyomtatás gépindítási díja: 9000 Ft
»» grafikai díj: 8000 Ft

Technikai paraméterek
»» 4 papír- és 3 színváltozat
»» méret: 135×135 mm
»» elegant edition

Rendelési kódok
#01_kristall+arany_UB19_341
#02_kristall+ezüst_UB19_342
#03_kristall+rosegold_UB19_343
#04_biscuit+rosegold_UB19_344
#05_pure+arany_UB19_345
#06_camel+arany_UB19_346

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek