Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó
   

Perfect Match Collection – egyedi borítékos meghívó

Laid (finoman barázdált felületű) 220 gr kártya + 100 gr boríték
»» 42 db-os meghívó szett: 45 000 Ft
»» meghívó kártya + egyedi nyomtatású boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1800 Ft (600 Ft/db)

Design (tűprégelésű) 250 gr kártya + 120 gr boríték
»» 42 db-os meghívó szett: 53 500 Ft
»» meghívó kártya + egyedi nyomtatású boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2250 Ft (750 Ft/db)

Tradition (merített papír szerű) 250 gr kártya + 170 gr boríték
»» 42 db-os meghívó szett: 57 700 Ft
»» meghívó kártya + egyedi nyomtatású boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2550 Ft (850 Ft/db)

Via (szöszös) 250 gr kártya + 250 gr boríték
»» 42 db-os meghívó szett: 64 000 Ft
»» meghívó kártya + egyedi nyomtatású boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2850 Ft (950 Ft/db)

Eltérő papír igény esetén, egyedi konzultáció szükséges!

Technikai paraméterek
»» méret: 135×135 mm
»» 3 db/csomag

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egyedi borítékos meghívó, hogy az esküvő tényleg csak rólatok szóljon

Vadonatúj  kivitelezési ötlettel bővítettük esküvői meghívó kollekcióink kínálatát, ez pedig a nyomtatott borítékos meghívó, amelyekből két különböző konstrukciót dolgoztunk ki. A Perfect Match kollekcióban a nyomtatott borítékot és a meghívót is egyedileg nyomtatjuk és készítjük, amely szinte korlátlan szabadságot biztosít nektek a papír, grafika, tipográfia, stb. kiválasztásában. Ez az egyedi borítékos meghívó ezért igazi különlegességnek számít, amelyet jelenleg csak a Pimpernel kínálatában találtok meg.

A másik új esküvői meghívó kollekcióban a nyomtatott borítékokat mi már korábban elkészítettük. Így ezeken már nem tudtok változtatni, cserébe viszont rövid határidővel és kedvezőbb áron rendelhetitek. A további nyomtatott borítékos esküvői meghívókat megtaláljátok a Secret Garden Mini kollekcióban. 

Extra tartalom és különleges esztétika: egyedi borítékos meghívó

A nyomtatott borítékos meghívó alapötletét az adta, hogy bár minden meghívónkhoz adunk borítékot, de az „csak” egy kiegészítő. A hangsúly javarészt a meghívó kártyára helyeződik, azt találjuk ki, azt tervezzük meg, majd keresünk egy hozzá illő borítékot. Pedig ha pusztán dizájn szempontból közelítjük meg a kérdést, akkor a boríték pont olyan fontos, mint maga az esküvői meghívó kártya. Sőt még fontosabb is, hiszen az látszódik kívülről, hasonlóan mint egy könyv borítója, egy magazin címlapja vagy egy borosüvegen a címke, ezek „adják el” az adott terméket.

Ezért elkezdtünk gondolkodni ezen a témán, ötleteltünk, grafikai terveket készítettünk, mintadarabokat csináltunk és mindeközben csodás felfedezést tettünk. Rájöttünk, hogy elképesztő lehetőségek vannak ebben az ötletben, felsorolni sem lehet, hány egyedi megoldás jutott rögtön az eszünkbe. Így megpróbáltuk az elsőre legérdekesebbnek tűnő megoldásokat kiválogatni és ezekből néhány esküvői meghívót és kollekciót készíteni, így született meg Perfect Match kollekció.

Stukturált felületű papírok, óriási választékban

A Perfect Match kollekció egyedi különlegessége, hogy a meghívót és a borítékot is egyforma papírból készítjük. Persze vékonyabb és vastagabb változatokból, ahogy a különböző papírtípusok választéka ezt engedi. A teljes kollekcióhoz számos papírváltozatot válogattunk össze, amelyek színben, textúrában, vastagságban és árban is különböznek. A mintadarabokról készített közeli fotókon, bár nem túl jól, de azért látszódnak a papírtextúrák, de azért szeretnénk néhány részletet is leírni ezekkel kapcsolatban.

Az egyik papírtípus amit ehhez a meghívóhoz kiválasztottunk, az ún. strukturált felületű kreatív papírok. Ezek közös jellemzője, hogy viszonylag széles választékban elérhetők, így mindenki megtalálhatja az ízlésének leginkább megfelelő felületet. Ezek többnyire a legkedveltebb alapszínekben rendelkezésre állnak, így ragyogófehér, törtfehér / natúrfehér, halvány krém, illetve pezsgő színekben választhatók. Továbbá biztosan rendelhetők legalább két vastagságban. Jellemzően egy 100-170 gr közötti tartományban borítéknak és 220-300 gr közötti vastag karton változatokból készülhetnek a meghívó kártyák. Az egyes papírfajtáknál ezek a paraméterek mind különböznek, ezért nem is tudjuk egységesíteni, de így még szélesebb kínálatból választhattok.

Ezeknél a textúrált felületű kreatív papíroknál ráadásul egy további különlegesség is kialakul. A gyártás sajátosságaiból adódóan, ellentétes száliránnyal készül a boríték és a meghívó. Azaz a papír felületi mintázata bár ugyanaz, de egymásra merőlegesen jelenik meg, ezért teljesen más rajzolatot ad. Gyártástechnikailag természetesen arra is van lehetőség, hogy a boríték és a meghívó párhuzamos száliránnyal készüljön. Így ez is egy választható opció, egy olyan plusz lehetőség, amivel további egyedi jegyeket vihettek a meghívótokba. Ez a megoldás Magyarországon elsőként nálunk jelent meg és kizárólag a Pimpernel kínálatából rendelhető. De fontos ezt is megemlíteni, hogy ez a megoldás némi plusz költséget és egyedi konzultációt is igényel.

Egyedi borítékos meghívó öko-papírból is

Készítettünk további mintadarabokat is egy „szöszös” mintázatú papírcsalád különböző halvány színváltozataiból, amelyek esetében az említett száliránynak nincs jelentősége. Ugyanakkor ezek olyan öko-papírok, amelyek nem csak esztétikailag jelentenek valódi alternatívát a strukturált felületű kreatív papírokhoz képest. A zero waste mozgalom híveinek is választási lehetőséget jelentenek, hiszen egy ilyen papírból, egyedi megrendelésre készülő meghívó ökológiai lábnyoma lényegében nulla. A környezetvédelem és a fenntarthatóság elkötelezettjeiként hisszük és reméljük, hogy egyre többen fogtok ilyen meghívót rendelni.

Tartalmi és tipográfiai változatosság: minden részletet kiválaszthattok

A boríték és meghívó párost három tipográfiai-grafikai változatban és három tartalmilag is eltérő verzióban terveztük meg. Ezeket a paneleket egyedileg kombinálhatjátok: bármelyik tipográfiai megoldás, bármelyik tartalmi változattal elkészíthető. A tipográfiai változatoknak nem adtunk különböző neveket, viszont tartalmilag három kategóriába soroltuk a lehetőségeket.

A Details Focused változatban a boríték felső, nyitható fülére kerül az esküvőtök dátuma, az alsó részre pedig az esküvő helyszíne, mindkettő extravagáns, vertikális tördeléssel, amely egészen egyedivé teszi a borítékot.

A Guest Focused változatban a boríték felső, nyitható fülére kerül a meghívott vendégek neve, extravagáns, vertikális tördeléssel. Az alsó fülön idézetet helyeztünk el, amely elrendezés így egészen egyedivé teszi a borítékot és a meghívót. Ebben a változatban pedig a névre szóló megszólítással készíthető meghívók lehetőségét is integráltuk, így egyszerre két különlegességgel gazdagíthatjátok a meghívótokat.

A Logo Focused változatban a boríték felső, nyitható fülére kerül a nevetek kezdőbetűiből tervezett egyedi logó. Míg az alsó, takarásban lévő fülre pedig az esküvői helyszín és a dátum kerül, ami csak a felső fül felhajtása után válik láthatóvá. Ez az elrendezés egészen egyedivé teszi a borítékot és a meghívót.

Tervezői megjegyzés: a mintadarabok készítése során elkövettem egy kis bakit, mert az alsó fülre kerülő helyszín és dátum sorokat véletlenül rossz irányban forgattam rá az ívre, így nyomtatásban tükörfordításban jelenik meg, amit már csak a fotózásnál vettem észre. Először úgy gondoltam, hogy kijavítom a hibát és újra elkészítem a mintadarabokat, de végül nagyrészt az időhiány miatt arra jutottam, hogy ezt az örömteli hibát meghagyva készítem el a fotókat, megadva a lehetőséget, hogy bárki megkritizálhassa, már persze ha észreveszi! 🙂

A boríték és a kártya tartalma kéréseitek szerint változtatható

A három borítéktípus egyes elemei szintén változtathatók és kombinálhatók. A boríték bármely részén elhelyezett infót kedvetek szerint alakíthatjátok, kérjetek bármilyen nektek tetsző egyedi megoldást!

A meghívókártya tartalmát és oldalelrendezését tekintve is változatos megoldásokat kínálunk. Kerülhet bele idézet, piktogramos programsor, térkép és számos további hasznos infó. Nektek nincs más dolgotok, csak megírni a szöveget, mi pedig kreatív ötletekkel gazdagítva készítjük majd a tördelést.

Az esküvői meghívó kártya elejére a borítékkal egyező névkompozíció kerül, kiegészítve a meghívó és esküvőjére feliratokkal, így az egyedileg készített boríték és meghívó tökéletes összhangban vannak egymással.

Nézd meg egy másik meghívónk videóját, amiben bemutatjuk ennek a boríték típusnak az elkészítési fázisait.

Laid (finoman barázdált felületű) 220 gr kártya + 100 gr boríték
»» 42 db-os meghívó szett: 45 000 Ft
»» meghívó kártya + egyedi nyomtatású boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1800 Ft (600 Ft/db)

Design (tűprégelésű) 250 gr kártya + 120 gr boríték
»» 42 db-os meghívó szett: 53 500 Ft
»» meghívó kártya + egyedi nyomtatású boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2250 Ft (750 Ft/db)

Tradition (merített papír szerű) 250 gr kártya + 170 gr boríték
»» 42 db-os meghívó szett: 57 700 Ft
»» meghívó kártya + egyedi nyomtatású boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2550 Ft (850 Ft/db)

Via (szöszös) 250 gr kártya + 250 gr boríték
»» 42 db-os meghívó szett: 64 000 Ft
»» meghívó kártya + egyedi nyomtatású boríték + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 2850 Ft (950 Ft/db)

Eltérő papír igény esetén, egyedi konzultáció szükséges!

Technikai paraméterek
»» méret: 135×135 mm
»» 3 db/csomag

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek