Caramel Smoothie Colored Edition – béléses öko meghívó
Caramel Smoothie Colored Edition – béléses öko meghívó
Caramel Smoothie Colored Edition – béléses öko meghívó
Caramel Smoothie Colored Edition – béléses öko meghívó
Caramel Smoothie Colored Edition – béléses öko meghívó
   

Caramel Smoothie Colored Edition – béléses öko meghívó

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 25 900 Ft
»» meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 470 Ft (490 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 590 Ft/db
»» 3 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 5 boríték szín
»» 9 grafikai változat
»» összesen 25 kombináció
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
#01_smoke+graf2_CSCCE19_111
#02_smoke+graf9_CSCCE19_112
#03_kiwi+graf3_CSCCE19_113
#04_kiwi+graf9_CSCCE19_114
#05_kiwi+graf1_CSCCE19_115
#06_cherry+graf8_CSCCE19_116
#07_cherry+graf1_CSCCE19_117
#08_cherry+graf4_CSCCE19_118
#09_cherry+graf6_CSCCE19_119
#10_almond+graf9_CSCCE19_120
#11_almond+graf1_CSCCE19_121
#12_almond+graf4_CSCCE19_122
#13_almond+graf2_CSCCE19_123
#14_almond+graf6_CSCCE19_124
#15_almond+graf3_CSCCE19_125
#16_almond+graf7_CSCCE19_126
#17_hazel+graf7_CSCCE19_127
#18_hazel+graf3_CSCCE19_128
#19_hazel+graf2_CSCCE19_129
#20_hazel+graf5_CSCCE19_130
#21_hazel+graf6_CSCCE19_131
#22_hazel+graf4_CSCCE19_132
#23_hazel+graf8_CSCCE19_133
#24_hazel+graf1_CSCCE19_134
#25_hazel+graf9_CSCCE19_135

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Béléses öko meghívó kollekció 25 kombinációs változatban

Bélelt borítékos meghívó kínálatunkat ezzel a sorozattal bővítjük, amiben 25 új kombinációt kínálunk. Öt különböző színű borítékhoz, kilenc grafikával készült bélésből választhattok. Magát a meghívó kártyát pedig három különböző színű papírból kérhetitek. Mindhármat az egyik legjobb minőségű öko papírcsalád tagjaiból válogattuk. Így óriási variációs lehetőségben válogathatjátok össze magatoknak ezt a béléses öko meghívót.

Ezt a béléses öko meghívó kollekciót egy korábbi alapján terveztük

Az eredeti Caramel Smoothie esküvői meghívó kollekciónk különlegessége, hogy ez a meghívó az, amelyhez még 2013-ban megterveztük a XAE borítéktípust. Ez a boríték finoman ívelt vonalaival, egyedi és különleges formatervével máig nagy népszerűségnek örvend. A XAE boríték valódi különlegessége, hogy speciális formájával egyező – azóta számtalan grafikával készített –, díszítő bélések beragasztására is alkalmas. A díszes borítékokhoz általában letisztult, minimalista tipográfiával készített, szépen tördelt kártyát vagy hajtott meghívót kínálunk. Ennél a meghívó kollekciónál középen hajtott, négy oldalas kártyát terveztünk. A meghívó elejére kerül a nevetek nagy méretű kiemelése egy nagyon izgalmas kalligrafikus betűvel. A belső bal oldalra általában idézet kerül, míg a jobb oldalon maga a meghívó szöveg szerepel. A kártya hátoldalán pedig részletes program és sok további hasznos infó kapott helyet.

A meghívó felújított változata: a már bevált bélések színes borítékokkal kombinálva

Ennek a nagy múltú, az évek során folyamatosan fejlesztett és tökéletesített meghívó családnak készítettük el ezt az aktuális új változatát. Bár bizonyos szempontból ez inkább csak egyfajta újrahasznosítást jelent, a béléses öko meghívó kollekcióhoz más meghívók elemeit használtuk. A kollekciót ugyanis úgy hoztuk létre, hogy az eredeti sorozatban lévő kilenc különböző bélés grafikát, új borítékokkal kombináltuk. Az egyik legjobb minőségű öko papírcsalád 120 gr-os színes papírjaiból készítettünk borítékokat. Az eredeti törtfehér színű borítékhoz képest így egy karakteresebb, látványosabb hangulatú meghívót kapunk.

A meghívó és a boríték is prémium öko-papírokból készül, így lesz teljes a béléses öko meghívó

XAE boríték kínálatunkból öt különböző színű, 120 gr-os öko-papírból készült borítékot választottunk. A Remake papírcsalád füst szürke színét, valamint kivi zöld, cseresznyepiros, mandula és mogyoróbarna színeket a Crush papírcsaládból. Aztán egyenként megnéztük a már meglévő bélés grafikákkal és a jól összeillő párosítások bekerültek a sorozatba. Összesen 25 boríték+grafika kombinációt hoztunk így létre. De a kollekcióban található bélés és boríték összeállításokat, szabadon kombinálhatjátok, így ezektől eltérő összeállításokat is bátran kérhettek.

A meghívó kártya papírját szintén a Crush papírcsaládból választottuk: törtfehér színű Corn, halvány sárgás Citrus és a rosé színű Grape. Természetesen a meghívó kártya papírjának kiválasztásában is maximális szabadságotok van. Így a bélés grafika, a boríték és a papír színének megválasztásával, tényleg óriási kombinációs lehetőség áll a rendelkezésetekre. Válogassátok össze Ti is a saját, egyedi, béléses öko meghívó variációtokat.

A Crush papírcsaládból hat színt kínálunk

• Corn: tört fehér, kellemes natúr színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy szép, közeli fotót itt találtok róla
• Citrus: halvány sárgás színű, a többihez képest homogén színű, ezen a linken találtok róla egy közeli fotót
• Grape: halvány rosé szín, enyhén szemcsézett textúrájú, jellegzetessége, hogy különböző fényviszonyok között pasztell rózsaszínes és lilás jelleget is mutat, míg sárgás fényben inkább szürkének tűnik, ezen a linken találátok róla egy közeli képet
• Kiwi: halvány színű, enyhén szemcsézett textúrájú, egy picit sötétebb árnyalatú, itt találtok róla egy szép képet
• Almond: azaz mandula szín, enyhén szemcsézett textúrájú, a korábbiaknál egy picit sötétebb árnyalatú, középtónusú, nagyon kellemes szín, halvány mályvás, de picit sárgásabb jelleggel, itt találtok róla egy szép képet
• Hazel: vagyis mogyoró, ami egy nagyon kellemes árnyalatú sötétbarna színű, a többihez hasonlóan, finoman szemcsézett felületű papír. Erről készítettünk egy közeli képet.

Egy szép meghívó alapja az egyedi tipográfia

A kártya tipográfiai terve nem változott az eredeti kollekcióhoz képest. A meghívó látványos címoldalán neveteket jellegzetes, kézírásos betűtípussal helyezzük izgalmas szövegkompozícióba, a belső oldalpár bal oldalára idézet kerül. De az idézet nem kötelező eleme a meghívónak, így maradhat akár üresen is. A szövegben ötletesen bántunk az egyszerűbb szövegbetű és a díszes kalligrafikus betűtípus használatával. Kiemeltük a megszólítást, a neveteket és a dátumot. Végül a kártya hátoldalára számtalan további tartalom kerülhet, ha szeretnétek minél több információval szolgálni a vendégek számára. Szállással, visszajelzéssel, nászajándékkal, utazással, programmal kapcsolatos tudnivalókat itt mind közölhetitek.

Válassz bármilyen papírt és rendelj egyedi borítékot a béléses öko meghívóhoz!

Kínálatunk minden meghívójában számos további lehetőségből választhattok, hogy egyedi ötleteitekkel még különlegesebbé váljon a meghívó. Ennek szellemében jelezzük, hogy ha a kollekcióban szereplő egyik grafika- és/vagy borítékkombináció sem nyerné el maradéktalanul a tetszéseteket, akkor sincs probléma. Egyedi kérésetek alapján örömmel tervezünk és készítünk további béléseket, valamint egyedi borítékgyártásra is van lehetőség. Az egyedi rendelés technikai részleteiről és költségvonzatáról kérjétek egyedi ajánlatunkat! A Crush papírcsalád kedvező áron kapható, de teljes papírkínálatunkban számos további újrahasznosított papírt találtok. Vannak kifejezetten magas árú, prémium minőségű alapanyagok is, így az általatok válogatott alapanyagokból készített egyedi béléses öko meghívó árát egyedileg kalkuláljuk.

Opcionális rendelési lehetőség: e meghívó tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük. De a választott bélés+boríték színkombinációhoz illeszkedő, bármilyen színnel, színekkel történő nyomtatással is hasonlóan stílusos és szép lehet, egyedi megrendelés keretében örömmel készítjük.

Ismerd meg a teljes Caramel Smoothie bélelt borítékos meghívó családot!

A Caramel Smoothie Collection volt az első változata ennek a meghívó sorozatnak. Ez a meghívó kollekció eredetileg csak három bélés grafikát tartalmazott, aztán az évek során ezt folyamatosan bővítettük, így mostanra már kilenc bélésgrafikából válogathattok.
Gyöngyházfényű papírokból készítettük a Caramel Smoothie Collection Pearl Edition változatait. Halvány krém színű, simított felületű borítékot használtunk. A kártya és a bélés pedig egyaránt egy halvány ekrü színű, aranyosan csillogó gyöngyházfényű papírból készült. A bélésekhez az eredeti kollekció grafikáit használtuk fel, de azokat úgy színeztük át, hogy tökéletesen harmonizáljanak a finoman rusztikus, ekrü-aranyos alapszínekkel. A kollekció első változatát három bélésgrafikával készítettük el. A következő években viszont további kilenc szín- és papírváltozatot is terveztünk. Halvány krém színű és elegáns óarany papírra készítettünk kellemes barnás, drappos grafikákat. A fehérezüst papírhoz pedig szürke-rózsaszín kombinációban tervezett grafikákat csináltunk. Így ezt a kollekciót összesen 12 színváltozatban kérhetitek.

Ebben a menüben pedig a teljes Caramel Smoothie Esküvői Meghívó családot megtaláljátok.

Nézd meg az eredeti Caramel Smoothie meghívó videóját, amiben bemutatjuk ennek a boríték típusnak az elkészítési fázisait.

Őszi esküvőhöz is kérhetitek a béléses öko meghívó számos változatát

Az őszi tematikához kapcsolódóan érdemes megnéznetek két további újdonságunkat:
Love In Fall Mini Kollekcióban 10 különböző őszi meghívó grafikát kombináltunk öt eltérő alnyomattal, így összesen 50 változatból választhatjátok ki a nektek leginkább tetsző meghívót.
Az Autumn Series pedig egy olyan új esküvői meghívó válogatásunk, amelyben kifejezetten az őszi hangulatú meghívókat gyűjtöttük össze, hogy ezzel is megkönnyítsük számotokra a válogatást.

Kedvezményes szettárak

»» 42 db-os meghívó szett: 25 900 Ft
»» meghívó kártya + boríték + bélés + grafikai díj
»» további példányok 3 db-os csomagban: 1 470 Ft (490 Ft/db)

Kis példányszámban is rendelhető

»» 42 db alatti rendelés esetén: 590 Ft/db
»» 3 db-os csomagokban rendelhető
»» grafikai díj: 7000 Ft

Technikai paraméterek
»» 5 boríték szín
»» 9 grafikai változat
»» összesen 25 kombináció
»» méret: 135×135 mm

Rendelési kódok
#01_smoke+graf2_CSCCE19_111
#02_smoke+graf9_CSCCE19_112
#03_kiwi+graf3_CSCCE19_113
#04_kiwi+graf9_CSCCE19_114
#05_kiwi+graf1_CSCCE19_115
#06_cherry+graf8_CSCCE19_116
#07_cherry+graf1_CSCCE19_117
#08_cherry+graf4_CSCCE19_118
#09_cherry+graf6_CSCCE19_119
#10_almond+graf9_CSCCE19_120
#11_almond+graf1_CSCCE19_121
#12_almond+graf4_CSCCE19_122
#13_almond+graf2_CSCCE19_123
#14_almond+graf6_CSCCE19_124
#15_almond+graf3_CSCCE19_125
#16_almond+graf7_CSCCE19_126
#17_hazel+graf7_CSCCE19_127
#18_hazel+graf3_CSCCE19_128
#19_hazel+graf2_CSCCE19_129
#20_hazel+graf5_CSCCE19_130
#21_hazel+graf6_CSCCE19_131
#22_hazel+graf4_CSCCE19_132
#23_hazel+graf8_CSCCE19_133
#24_hazel+graf1_CSCCE19_134
#25_hazel+graf9_CSCCE19_135

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek