Stage Pass Collection – esküvői meghívó
Stage Pass Collection – esküvői meghívó
Stage Pass Collection – esküvői meghívó
Stage Pass Collection – esküvői meghívó
Stage Pass Collection – esküvői meghívó
   

Stage Pass Collection – esküvői meghívó

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 70×105 mm
»» ár: 790 Ft

Rendelési kódok
típus01_SP12-991

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Egyedi esküvőhöz egyedi meghívó

Kínálatunk egyik egyedülállóan ötletes darabja ez az esküvői meghívó, amely szakítva az esküvői hagyományokkal, olyan rendezvények meghívója lehet, amit az ifjú pár inkább buliként tart meg.

A különböző koncertek és egyéb rendezvények esetén a technikai személyzet és a fellépők belépőkártyája – amellyel beléphetnek a színpadra valamint a kulisszák mögötti lezárt területre – a stage pass. Elképzelésünk szerint a hagyományos esküvői meghívó helyett egy bulis esküvői partira egyedi esküvői meghívó és belépőkártya szuper ötlet, amelyen persze szerepel minden olyan információ és adat, amely egy hagyományos meghívóban, de mindezt a témának megfelelő körítéssel és grafikai megoldással készítettük el.

A jó esküvői meghívó alapja a profi tipográfia

Az itt bemutatott kártyák mindegyike egy-egy fotó alapján készült. Az egyik legfőbb kritériuma annak, hogy egy fotós meghívó igazán jól sikerüljön természetesen nem más, mint maga a fotó, hiszen ez esetben nem, vagy csak egész minimális mértékben használunk grafikai elemeket, a fő motívum minden esetben a fotó. A fotó jellegétől és a pár egyéniségétől függően számtalan hangulatú stage pass meghívó készíthető.

Kivitelezését tekintve ez egy plasztikkártyához hasonlító megoldás, amelynek alapja egy színes, nyomtatott kártya, amit laminálunk, majd lekerekítjük a sarkakat, valamint egy keskeny, lapos rést metszünk ki belőle, ahová be lehet akasztani a karabineres nyakpántot.

Mintadarabjainkon a kártya egyik oldalára került a fotó, a pár neve és az esküvő dátuma, valamint a stage pass felirat. A hátoldal elrendezését megfordítottuk, de ott is minden elem szerepel, azzal, hogy a fotó csak  halvány alnyomatként funkcionál és arra kerül rá a szöveg. Egyedi megrendelés alapján persze örömmel tervezünk ettől eltérő megoldásokat is.

A stage pass meghívó utolsó eleme a nyakpánt, amire két megoldást is kínálunk. Az egyszerűbb és költséghatékonyabb megoldás az egyszínű nyakpánt, amely 3 cm széles és fehér, sárga, narancs, piros, kék, zöld és fekete színekben kapható.  A nyakpánt alsó karabineres része lecsatolható. Az igazán különleges hatást azonban az egyedileg nyomtatott nyakpánttal érhetjük el, hiszen ez esetben a kártya egyes részei pl. a név a dátum, esetleg helyszín, de bármilyen más információ is, mind rányomtatható a 2 cm széles nyakpántra, valamint színben és hangulatában is tökéletesen illeszthető a kártyához. E megoldás jellemzője azonban, hogy a kivitelező által megjelölt minimálisan gyártható példányszám 100 db,. ennél alacsonyabb db szám esetén nem vállalják az elkészítést.

Azt is meg kell ugyanakkor jegyeznünk, hogy bár a hagyományos esküvői meghívókat általában két személyre vagy akár egy egész családra készítik el, addig a stage pass esküvői meghívó – jellegéből adódóan –, akkor igazán stílusos, ha mindenkinek név szerint készül el, így minden vendég nyakában lóghat egy belépőkártya.

Az általunk tervezett stage pass esküvői meghívó téma és grafika egyedi megrendelés esetén természetesen lecserélhető. Ha valakinek tetszik ez a nyakpántos megoldás, akkor a hozzá készített kártya bármelyik meghívónk grafikájával vagy akár egyedi terv alapján is elkészíthető.

Az általunk a meghívóhoz ajánlott boríték egyedi igények alapján módosítható, tekintsd át teljes kínálatunkat és válaszd a leginkább kedvedre való megoldást.

E meghívó kollekciónkhoz is számos kiegészítő rendelhető

3in1 poháralátét, köszönetajándék és ültetőkártya egyben
Egyik legnépszerűbb termékünk ez az ötletes ültetőkártya-köszönetajándék megoldás, amely szinte bármilyen grafikával és nagyon sokféle papírból elkészíthető, ideális méretű a teljes neveket tartalmazó névsorok esetén.
Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, az alátétek grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján szívesen elkészítjük.

A legnépszerűbb menükártya típus, a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya,amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszab menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

2018-tól már hatszögletű poháralátét is rendelhető a meghívóhoz.

Köszönetajándékok is rendelhetők bármelyik fotós meghívóinkhoz
A poháralátét és a hatszögletű poháralátét is kérhető a fotós meghívóinkhoz, de a köszönetajándékok választékát is folyamatosan bővítjük.
 
Emlékkönyvet is kérhettek a meghívó mellé és bármilyen meghívó mellé jól passzol egy szép, egyedi monogram, amit állandó akciónk keretében rendelhettek.
 
 
A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 
Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.
Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.
Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.
Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártyaelkészítésével.
Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 1 változat
»» méret: 70×105 mm
»» ár: 790 Ft

Rendelési kódok
típus01_SP12-991

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek