Daisy And Jay Collection – esküvői meghívó
Daisy And Jay Collection – esküvői meghívó
Daisy And Jay Collection – esküvői meghívó
Daisy And Jay Collection – esküvői meghívó
   

Daisy And Jay Collection – esküvői meghívó

 Árak – figyelem, prémium esküvői meghívó
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» 600 gr-os hátlappal: 590 Ft
»» 1200 gr-os extra vastag hátlappal: 750 Ft
»» Boríték 200 Ft

Technikai paraméterek
»» 1 grafika- és 2 kivitelezési változat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
600gr_DAJ17_241
1200gr_DAJ17_242

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Divatos stílus az art deco vagy ahogy mindenki emlegeti, a Gatsby esküvői meghívó

Kínálatunk egyik különleges aranyozott esküvői meghívó modellje ez – grafikai világa ismerős lehet nektek, hiszen egy nagy sikerű mozi alapján ezt a stílus mindenki csak úgy emlegeti, hogy a Gatsby-s design.

E meghívót speciális, fényes felületű papírra nyomtatjuk, ez igazán kiemeli az aranyos csillogást és nagyon szépen adja vissza a homogén fekete felületeket, így az egész meghívó rendkívül szépen mutat. A nyomtatás után a kártyát egy vastag fekete hátlap kartonra kasírozzuk, hogy egy igazán vastag, cardboard jelleget kapjon a meghívó, másrészt a design összhatása szempontjából is rendkívül egyedivé teszi, hogy a kártya hátoldala nem fehér, hanem elegáns matt fekete.

Ezt a fekete hátoldalt kérhetitek 600 gr-os változatban avagy extra vastag, 1200 gr-os változatban is – hogy rendkívül elegáns és különleges meghívótok legyen.

Fontos mondanunk, hogy a meghívó alap grafikája, tehát az aranyfóliás teljes díszítő motívum fix, azt átrajzolni vagy bármilyen részletében megváltoztatni alapvetően nem ajánlott, így a kártyára írható szövegek mennyisége/tartalma és elhelyezése is kötött. Mivel ez eléggé szűkre szabja a lehetőségeket, így célszerű, ha a rendelkezésre álló helyre, a tematikával azonosan állítjátok össze a szöveget.

Természetesen azt is megértjük, hogy ha ez a felület nektek nem elég, illetve az elrendezés így nem megfelelő, mert több/másabb szöveget szeretnétek a meghívóra.

Ekkor a grafika átrajzolására van szükség, melyet egyedi tervezésben örömmel vállalunk. Ehhez viszont feltétlenül szükséges a szöveg pontos ismerete, hogy a terjedelemtől függően úgy rajzoljuk meg a grafikát, hogy a lehető legnagyobb felület maradjon a szövegen kívül, hiszen ez a meghívó éppen attól látványos, hogy ez a különleges formavilágú motívum uralja a látványt.

Az egyedi grafikai változat elkészítésével kapcsolatban kérjük, hogy vegyétek fel velünk a kapcsolatot és a részletek egyeztetését követően tudunk egyedi árajánlattal szolgálni.

A meghívóhoz többféle boríték választható – szerintünk a fekete a legelegánsabb. Ha mégsem találnátok a kínálatunkban megfelelő színű borítékot, egyedi megrendelés keretében a teljes papírkínálatunkból választhattok és elkészítjük belőle a borítékot.

Az esküvői meghívó modellhez számos kiegészítőt is terveztünk

Már hatszögletű poháralátét is rendelhető, ami igazán stílusosan mutat.

Az egylapos, két oldalas menükártya nagyon elegáns megoldás és a dekorációban is remekül mutat.

A legnépszerűbb menükártya típus a három oldalas, háromszög formájú menükártya, amely a méretéből adódóan az átlagos menüsorok elhelyezésére szinte minden esetben elegendő felületet biztosít, valamint asztalszámozóval kombinálva is készíthető. A három oldalas formából adódóan a szöveget az alábbiak szerint szoktuk rajta elrendezni: az egyik oldalon a menüsor, a másik oldalon az italválaszték, a harmadikon az asztalszámozás, esetleg a pár neve és az esküvő dátuma helyezhető el. Picit hosszabb menü- és italsor esetén megoldható, hogy mindhárom oldalon végigfolyatjuk a szöveget, így a második oldal felénél ér véget a menü és kezdődik az italsor.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

 

 Árak – figyelem, prémium esküvői meghívó
»» alapgrafikai díj 7000 Ft
»» 600 gr-os hátlappal: 590 Ft
»» 1200 gr-os extra vastag hátlappal: 750 Ft
»» Boríték 200 Ft

Technikai paraméterek
»» 1 grafika- és 2 kivitelezési változat
»» méret: 125×180 mm, Baronial

Rendelési kódok:
600gr_DAJ17_241
1200gr_DAJ17_242

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek