Cherish Elegance Collection
Cherish Elegance Collection
Cherish Elegance Collection
Cherish Elegance Collection
Cherish Elegance Collection
  

Cherish Elegance Collection

Technikai paraméterek
»» 3 bélés változat
»» méret: 135×135 mm
»» öko-ár: 480 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+140 Ft/db/oldal

Rendelési kódok:
graf1_CHE17-151
graf2_CHE17-152
graf3_CHE17-153

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Bélelt borítékos meghívóink egyik legújabb darabja

Bélelt borítékos meghívóink választékát folyamatosan bővítjük, mert a látványos és költséghatékony megoldás rendkívül népszerű. Egyre többféle bélés, boríték és persze különböző kivitelezésű és grafikájú meghívó került az 2017-es kollekciók közé is.

E meghívó borítékját és a kártyáját egy speciális, alga tartalmú öko-papírból készítjük, amely halvány, törtfehér alapszínű, jellegzetes, homok szerűen szemcsézett felületű – ezektől rendkívül különleges, finom tapintású és kiválóan harmonizál a meleg tónusú drappos, halvány barnás színekkel.

A jó meghívó alapja a profi tipográfia

A kártya tipográfiáját és elrendezését jól bevált recept szerint terveztük: a meghívó látványos címoldalán neveteket jellegzetes, kézírásos betűtípussal helyeztük izgalmas szöveg kompozícióba, a belső oldalpár bal oldalára idézet kerülhet, de maradhat akár üresen is, illetve is lehetséges, hogy két oldalon legyen a szöveg. Az idézetet a meghívó speciális tipográfiai ötleteivel formáztuk és tördeltük, amely más meghívó szöveg esetében a különböző tartalmi egységek elkülönítésére szolgáló, bevált tipográfiai megoldás, de egy ilyen versrészlet esetében ez egy rendhagyó és különleges, épp ezért izgalmas, egyedi megoldás.

A szövegben ötletesen bántunk az egyszerűbb szövegbetű és a díszes kalligrafikus betűtípus használatával: kiemeltük a megszólítást, a neveket és a dátumot. Hasonló formátumú meghívóinknál is szokott szerepelni részletes program leírás, amelynek egy új változatát próbáljuk itt ki, könnyen átlátható, jól olvasható és esztétikus. A kártya hátoldalára számtalan további tartalom kerülhet, ha szeretnétek minél több információval szolgálni a vendégek számára: szállással, visszajelzéssel, nászajándékkal, utazással, programmal kapcsolatos tudnivalókat itt mind közölhetitek.

E meghívó lényege a borítékba ragasztott bélés, amit egy halvány drapp színű, bordázott felületű prémium papírra nyomtattunk, három különböző grafikával.

Mindhárom grafika kellemes mediterrán színhangulatú, különböző virágos terülőmintákból készült, az elsőn visszafogottabb narancsos-barackos csokor, a másodikon élénk vörös és napsárga színű mezei virágok szerepelnek, míg a harmadikat halvány citrom- és narancssárga virágok díszítik. Bármely bélést választhatjátok!

A Pimpernelnél 2017-ben is minden az egyedi megoldásokról szól!

Ennek szellemében jelezzük, hogy ha a kollekcióban szereplő egyik grafika és/vagy színkombináció sem nyerné el maradéktalanul a tetszéseteket, akkor egyedi kérésetek alapján örömmel tervezünk és készítünk további béléseket. Az egyedi rendelés technikai részleteiről és költségvonzatáról kérjétek egyedi ajánlatunkat!

Opcionális rendelési lehetőség: e grafikai ötlet tervezői alapgondolata, hogy ezt a tisztán tipográfiai változatosságra építő meghívót egy szín fekete nyomtatással készítjük, az egyes bélésekhez illeszkedő színű kiemelésekkel még plasztikusabbá varázsolhatjátok a meghívótokat, egyedi megrendelés keretében örömmel elkészítjük.

Bélelt borítékos esküvői meghívók

Kínálatunkban folyamatosan bővítjük a bélelt borítékos meghívók választékát, több mint 150 bélés grafika és számos meghívó kártya közül választhattok és a különböző elemek variálására és kombinációjára is van lehetőség.

E meghívó kollekcióhoz több kiegészítőt is terveztünk

Egylapos menükártya, külön minden terítékhez – LA/4
Átlagos méretű menükártya típus, amelyet normál hosszúságú menüsorok elhelyezésére javaslunk, egyik oldalán a menü, a másikon az italsor kap helyet. Amennyiben a meghívót is tőlünk rendeltétek, a kártyák grafikája azzal megegyező, így nem igényel külön tervezési díjat, amennyiben valamely másik meghívónk grafikájával szeretnétek a kártyákat, egy alacsonyabb grafikai díjat számítunk fel. De lehetőség van teljesen egyedi grafika elkészítésére is, leírásotok vagy küldött minta alapján, szívesen elkészítjük.

Ötletes és költséghatékony megoldás a 3in1 poháralátét, amely ültetőkártya és köszönetajándék is egyben.

 

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megioldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajéndékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkétni menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett váltoozatban, bármelyik meghívó kollekciónk garfikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható.2018-as újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

Technikai paraméterek
»» 3 bélés változat
»» méret: 135×135 mm
»» öko-ár: 480 Ft
»» opcionálisan kérhető színes nyomtatás:
+140 Ft/db/oldal

Rendelési kódok:
graf1_CHE17-151
graf2_CHE17-152
graf3_CHE17-153

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek