Because Of You – Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Because Of You – Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Because Of You – Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
Because Of You – Pearl Edition Collection – esküvői meghívó
   

Because Of You – Pearl Edition Collection – esküvői meghívó

40 vagy annál több példány rendelése esetén kedvező szettáron rendelhettek
»» Grafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya két rétegben kasírozva + színes boríték: a teljes szett 1070 Ft helyett 950 Ft

Árak – 36 vagy annál kevesebb darab rendelése esetén
»» grafikai díj 7000 Ft
»» meghívó: 700 Ft
»» két rétegben kasírozva: 870 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 150 Ft
»» színes, prémium boríték: 200 Ft

Egyedi rendelési opciók
»» egyedi aranyozó klisé készítése: 9000 Ft (a mintától eltérő méret esetén ez változhat)
»» aranyozás gépindítási díja: 9000 Ft

Technikai paraméterek
»» 3 grafika változat
»» méret: 125×180 mm
»» a meghívó 4-gyel osztható példányszámban készül

Rendelési kódok:
hintás_BOYPRL18_061
puszis_BOYPRL18_062
bicajos_BOYPRL18_063

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Minden meghívó rendelés esetén grafikai díjat számítunk fel:

- alapdíj: 6000 Ft

- néhány meghívó esetében külön jelöljük a grafikai díj összegét

A grafikai díj tartalmazza az ültetõkártya

és a menükártya tervezési díját is.

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,

kedvezményes csomagárat biztosítunk.

A listaárak 40-70 példány rendelése esetén érvényesek.

......................................

20 példány alatti rendelés esetén:

Listaár + 40%

20-40 példány közötti rendelés esetén:

Listaár + 20%

40-70 példány közötti rendelés esetén:

Listaár

70-90 példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 5% kedvezmény

90-120 - példány közötti rendelés esetén:

Listaár - 10% kedvezmény

120 példány feletti rendelés esetén:

Listaár - 15% kedvezmény

Árajánlatot kérek

Cuki, figurás esküvői meghívó, három egyedi grafikával

Teljes esküvői meghívó kínálatunkban régóta és szép számmal szerepelnek ún. figurás vagy párokat ábrázoló grafikával készített meghívók, amelyek valamilyen jellegzetes stílusban megrajzolt fiú-lány, menyasszony-vőlegény karakterekre tervezett meghívókat jelentenek. Megoszlanak a vélemények arról, hogy ezek adott esetben picit gyerekesek, nem elég komolyak vagy akár túl cuki figurákat jelentenek, vagy éppen nagyon aranyosak, jópofák, könnyed-laza hangulatot kölcsönöznek a meghívónak. Persze egyéni ízlés kérdése, hogy egy-egy ilyen grafika és az abból készült meghívó mennyire tetszetős, de az biztos, hogy az újabb és újabb stílusban elkészített grafikák sok pár érdeklődését felkeltik.

Ezt az új sorozatot is úgy terveztük, hogy bár a három grafikán nagyon aranyosak a figurák, azért ne toljuk túl a biciklit és az ízlésesség határán belül maradjunk. A hintás grafika valódi újdonság és egyedülálló e témakörben, hiszen a kínálatunkban szereplő többi figurás meghívónál eddig nem szerepelt ebben az élethelyzetben megrajzolt esküvői pár. Mindhárom grafikáról elmondható általánosságban, hogy a manapság divatos, természetközeli hangulatban készültek, épp ezért nem egy túlzóan elegáns, klasszikusan konzervatív stílusjegyekkel megjelenő grafikáról van szó, hanem sokkal inkább egy könnyedebb, kevésbé formális, kerti vagy vidéki esküvőhöz passzoló hangulatról. Ezt még inkább erősíti a hintás grafikához készült faág motívum, ami így tényleg a természet által ihletett, mesebeli és igazán kedves hangulatot kölcsönöz a meghívónak.

A második, puszis grafika a „legcukibb” a három közül, talán épp emiatt ez a legkevésbé „vőlegény kompatibilis” megoldás, de ettől még végtelenül bájos és igazán nem gondoljuk, hogy bárki számára is ciki lenne.

Végül a harmadik, tandem bicajos ötlet némileg már megszokott, sok hasonló grafikával találkozni, ugyanakkor épp e speciális témája miatt, megunhatatlan és örök darab, kerékpár rajongók számára hibátlan megoldás.

A grafika hátterében egy kézzel festett motívum teszi plasztikusabbá az összhatást és emeli ki egy picit a figurákat.

Egy igazán egyszerű, tartalmában minimalista szöveget és tördelést terveztünk a meghívóhoz, hogy ezzel is a grafikára helyeződjön a hangsúly, ugyanakkor mégis nagyon látványosan kiemeltük a neveket és az esküvő dátumát, így a meghívó jól átlátható és könnyen értelmezhető.

Aranyosan csillogó, gyöngyházfényű pappírra nyomtatott meghívó

Ahogy a kollekció nevéből is kiderül, ezt a változatot fehér színű, aranyosan csillogó, gyöngyházfényű papírra nyomtattuk, színválasztását tekintve pedig egy igazán szokatlan és épp ezért különleges megoldást választottunk. Egy kifejezetten hideg tónusú, kékes-lilás árnyalatokat tartalmazó, ezüst füstös alapszínnel dolgoztunk, amin a szövegben megjelenő szürkés lilák, valamint a grafikában előforduló pasztelles barack virág színek, csodás üdeséggel jelennek meg az aranyos fényben csillogó felületen. De nem csaj a világos árnyalatok, hanem maga a színes-szürkés alnyomat is csodásan fest, ahogy az aranyos fényben áttűnik rajta a kékes-lilás tónus. Mivel a hasonlóan hűvös színeket tartalmazó grafikákat általában ezüstös fényű papírra szoktuk nyomtatni, itt extra élményt jelent, ahogy az ezüstös és aranyos árnyalatok egyedi színkombinációt alkotnak.

Egyedi aranyozással készített esküvői meghívó

Az egyik legfontosabb részlete a meghívónak az arany fólianyomással kiemelt részek: a különböző díszítő motívumok és léniák, a dátum és a pár neve, amelyet egyedi megrendelés esetén nyilván az általatok megadott szöveggel szükséges elkészíteni.

Ehhez az arany fólia nyomáshoz ezért egyedi aranyozó klisé készítésére van szükség, amelynek pontos ára, az aranyozandó felület nagyságától függ, ezért ha az nem nagyobb mint az általunk készített mintán, akkor nem változik az ára a Technikai paraméterekben megadottakhoz képest, amennyiben viszont szeretnétek változtatni rajta, akkor egyedi árat kalkulálunk a szerszám gyártására. A klisé elkészítése után következhet maga az aranyozás, amelynek példányszámtól függetlenül, egyszeri fix díja 9000 Ft.

Bár a fotógalériában látható képeket mind az aranyozással készült mintadarabokról csináltuk, fontos megemlíteni, hogy e meghívó, egyedi aranyozás nélkül, tisztán „csak” digitális nyomtatással is elkészíthető. Kétségtelen ugyan, hogy az aranyozás rendkívül egyedivé teszi a meghívót és összhatásában nagyon nagyot dob rajta, ugyanakkor az aranyozás plusz költségei inkább a nagyobb példányszámban történő megrendelés esetén „térülnek meg” jobban, hiszen minél nagyobb mennyiségben készül a meghívó, ezek az extra költségek annál több felé oszlanak meg, így az egy db-ra jutó hányada már nem túl nagy.

Másfelől viszont egyszer van az embernek esküvője és az aranyozás plusz díja összességében azért nem elviselhetetlen kiadás, főleg ha más költségekkel vetjük össze és megnézzük, hogy amíg pl. a dekorációban egy hasonló, tizenezres többlet kiadás valószínűleg észrevétlen marad, addig a meghívót egy egészen más kategóriába repíti.

Ezért jó szívvel ajánljuk mindenkinek az aranyozott változatot, de azt is megértjük ha anyagi vonzata miatt valaki nem ezt választja.

Ez a kérdéskör egyébként nem újkeletű, több hasonló meghívó is szerepel a kínálatunkban, amelyeknél elkészítettük a digitális és az arany fólianyomásos változatot is és meghagytuk annak lehetőségét, hogy Ti döntsetek a kivitelezésről.

Azért is, mert a nyilvánvaló anyagi különbségen kívül, az aranyozásnak az elkészítési ideje is hosszabb, így adott esetben a rendelkezésre álló idő is okozhatja, hogy a digitális nyomtatással készülő változat lesz optimálisabb.

Nézd meg a többi aranyozott meghívónkat is!

Hasonló aranyozott esküvői meghívó a Garden Party, aminél további információt és rengeteg képet találtok a nyomtatott és aranyozott változatokról.
Az aranyozott változat rendelése esetén egyébként szintén javasoljuk a meghívó két rétegben kasírozott változatát, mert bár egy rétegben készítve is tökéletes, azonban az arany nyomásnak van egy speciális, enyhén dombornyomásos jellegzetessége, ami egy réteg esetén kevésbé látványos, illetve nem is szabad igazán erősen megnyomni, mert a minta átrajzolódik a hátoldalra. Ezzel szemben a dupla rétegű kivitelezésnél bátran meg lehet nyomni a kártyát, így az aranyozott részletek még ezt a speciális dombor hatást is megkapják, ami még inkább emeli az esztétikai értékét.
Konkréten a pearl változatnál örömmel ajánljuk figyelmedbe, hogy a fólianyomás nem csak arany színnel készülhet és ehhez a speciális színösszeállításhoz kiválóan passzolna az ezüst vagy a rosegold színű fólia is.

A meghívót két további változatban is elkészítettük: különböző alapanyagokra és eltérő színváltozatban, amelyek nagyon eltérő hangulatot kölcsönöznek az egyes daraboknak, az alábbi linkeken tudjátok megnézni őket:
Becouse Of You
Becouse Of You_Kraft Edition

Itt megnézheted az összes aranyozott illetve fólianyomással készülő meghívónkat.

Az egyedi aranyozott meghívóinkról készült fotógalériákat folyamatosan töltjük fel honlapunkra, nézegesd az oldalt rendszeresen!

A Pimpernelnél minden lehetséges!

Tetszik ez a meghívó, de szeretnéd teljesen egyedivé varázsolni? Válaszd Only You szolgáltatásunkat, amelynek keretében egyedi kéréseid alapján készítjük majd el az esküvői meghívót. Változtathatsz lényegében mindenen: kérheted más papírból, más színekkel, tipográfiával és különböző színű fólianyomásra is van lehetőség, sőt akár egyedi figurákat is készíthetünk. Az egylapos egy oldalas meghívók esetén gyakran felmerül, hogy ez az egy oldalnyi felület nem elegendő, ha több szöveget, programsort, stb. szeretnétek a meghívóba, ezért két oldalán nyomtatott vagy akár hajtott változatban is elkészíthető. De további egyedi ötletekkel is bővíthetjük, csinosíthatjuk még a meghívódat. És ami a lényeg, hogy ezt az egyedi verziót garantáltan csak Ti fogjátok megkapni, mert vállaljuk, hogy nem tesszük bele az állandó kínálatunkba és pontosan ezt a verziót, soha senkinek nem fogjuk még egyszer elkészíteni, így örökre csak a tiétek marad!
Fontos!!! E szolgáltatásunk egy kiemelten prémium kategóriás konstrukció. Ennek megfelelően a meghívó alap árai ezt nem tartalmazzák, valamint a honlapunkon és az ÁSZF-ben feltüntetett különböző, egyedi tervezésre vonatkozó ajánlatok egyikével sem azonos. Az egyes meghívóknál nagyon különböző egyediesíthető részletekből választhattok, valamint az egyedi elképzelések alapján számtalan olyan megoldásra is van lehetőség, amelyet mi elsőre nem is ajánlanánk, ezért e konstrukció munkadíját minden esetben, egyedi kalkuláció alapján tudjuk csak megadni. Érdeklődéssel várjuk egyedi ötleteiteket és nagy örömmel valósítjuk meg!

A Becouse Of You meghívó család mindhárom változatához terveztünk kiegészítőket: a három oldalas, háromszög formára hajtott menükártya nagyon praktikus, mert az asztalszámozás is elfér rajta, az egy lapos, két oldalas menükártya nagyon elegáns ha minden terítékhez kerül egy belőle. Ültetőkártyaként is használható a 3in1 poháralátét, amely köszönetajándék is egyben, és már az extravagánsabb hatszögletű poháralátét változat is rendelhető.

A hagyományos és már jól bevált kiegészítőkön kívül, sok egyedi és kreatív megoldást is kínálunk, amelyek bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával elkészíthetők, nézzétek át az ezekről készített fotógaléria-összeállítást:
 

Asztali programkártya, amely tartalmazza a Nagy nap részletes programját, ugyanez nagy méretű tábla formában is elkészíthető.

Rendkívül elegáns megoldás a terítékenkénti menükártya, amelyet bordűrre ragasztott menükártya megoldásban is el tudunk készíteni.

Az ültetési rend fontos és hasznos kiegészítője minden esküvőnek, de a hagyományos táblára kasírozott változaton kívül, számos egyedi megoldásban is kivitelezhető, ilyen a Kalitkás ültetési rend.

Egyedivé és igazán személyessé tehető az esküvő egy Welcome kártya / Story of Us kártya elkészítésével.

Klassz játékot csinálhattok az esküvőre egy Ki mondta kvíz kártya elkészítésével, amely kiválthatja a Wedding Tree, illetve az Emlékkönyv funkcióját.

Ültetőkártyából sok különböző típust kínálunk, amelyek közül a köszönetkártyaként is funkcionáló 3in1 Poháralátétes megoldás nagyon népszerű, de esztétikailag és ötletességét tekintve sem marad el tőle ez a Vágott sarkú, címkés ültetőkártya, amely bármilyen köszönetajándékra kötve is elkészíthető.

A terítékenkénti menükártyák között is extra különlegesség, a különböző formákban rendelhető, Lézervágott menükártya, amely extra elegáns és egyedi.

Jópofa és ötletes megoldás az asztalonként kihelyezett Csók-menükártya, amely kreatív ötletekkel teszi még izgalmasabbá a Nagy nap eseményeit.

Minden esküvő praktikus kiegészítője a táblára kasírozott Ültetési rend, amely készülhet asztalonkénti bontásban vagy abc-be rendezett változatban, bármelyik meghívó kollekciónk grafikájával.

Az egyik ilyen kreatív megoldása az ültetési táblának, az Antik térképes ültetési rend, amely a népszerű, utazásos esküvői témához és dekorációhoz is kiválóan illeszkedik.

Az esküvő fontos része a köszönetajándék, amelyből több különböző ötletet is ajánlunk figyelmetekbe, folyamatosan bővülő kínálatunkat megnézhetitek Köszönetajándék menüpontunk alatt.

Az egy lapos, terítékenkénti menükártyák közül több változatot is kínálunk, az egyik ezek közül ez a Papír pántos menükártya típus, amely egy ötletes szlogennel vagy ültetőkártyaként funkcionáló névvel is ellátható. Újdonságunk a fotók beragasztására is alkalmas Fotóalbum, amely több különböző méretben, formátumban és terjedelemben is rendelhető, bármelyik meghívónk grafikájával tervezett egyedi borítóval.

40 vagy annál több példány rendelése esetén kedvező szettáron rendelhettek
»» Grafikai díj 7000 Ft
»» meghívó kártya két rétegben kasírozva + színes boríték: a teljes szett 1070 Ft helyett 950 Ft

Árak – 36 vagy annál kevesebb darab rendelése esetén
»» grafikai díj 7000 Ft
»» meghívó: 700 Ft
»» két rétegben kasírozva: 870 Ft
»» fehér vagy krém színű boríték: 150 Ft
»» színes, prémium boríték: 200 Ft

Egyedi rendelési opciók
»» egyedi aranyozó klisé készítése: 9000 Ft (a mintától eltérő méret esetén ez változhat)
»» aranyozás gépindítási díja: 9000 Ft

Technikai paraméterek
»» 3 grafika változat
»» méret: 125×180 mm
»» a meghívó 4-gyel osztható példányszámban készül

Rendelési kódok:
hintás_BOYPRL18_061
puszis_BOYPRL18_062
bicajos_BOYPRL18_063

A kollekció darabjai
»» meghívó
»» ültetőkártya
»» menükártya
»» ültetési tábla
»» emlékkönyv
»» boroscímke
»» 3in1 poháralátét

Amennyiben a meghívó mellé kiegészítõket is rendelsz,
kedvezményes csomagárat biztosítunk.

Árajánlatot kérek