Monogram akció 2017-2018

2017 első felében nagy sikert aratott monogram kínálatunkat kibővítettük 15 új monogram grafikával, amelyek mindegyikében két további variációt találtok.

Összesen 30 elõre megtervezett monogramsablonból választhattok, amelyet további 25 betûtípussal lehet kombinálni: készülhet klasszikus monogram csak a nevetek kezdõbetûivel, de alkothatunk egy komplett logót a keresztnevekkel és az esküvõ dátumával kiegészítve.

Az így elkészült monogram számtalan esküvõi kiegészítõhöz felhasználhajátok: megjelenhet a meghívón és a save-the-date kártyán, díszítheti a jókívánság kártyát, a menü- és ültetõkártyát. A monogramot minden szükséges fájl formátumban át is adjuk, így bármilyen további kiegészítõhöz használhatjátok, mindenféle produkciós eljáráshoz jó lesz, webes és nyomtatott formában is megjeleníthetitek.

Extra akció! Rendeljetek tõlünk monogramot, ha pedig késõbb poháralátétet is kértek, annak tervezését grátisz kapjátok, sõt 10% kedvezményt is adunk az alátétek nyomtatási árából!

A teljes monogram kínálatot megnézheted itt!

Figyeld honlapunkat folyamatosan, mert december folyamán de legkésőbb január elején tesszük közzé a monogramok alapján tervezett mini kollekciót, amelyben minden monogramhoz egyedi meghívót ajánlunk kedvezményes áron.